astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 A tetősínje még mindig nem nőtt ki :wacko: Annyi eső azé' nem vót! :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 A nyár elején valamivel jobban nézett ki. :D Tudom.. :P Kár hogy nem maradt meg az ahánykerék annyi felni/dísztárcsa feeling, no meg fater fűkaszája a csomagtartóban+hátsóülésen, meg a sárral tarkított festmény látványa :wacko: Jól besötétedett nyár végére! ;) :wacko: :wacko: Egyik este rámjött olyan nyárvége érzés... :D És akkor csináltam. A tetősínje még mindig nem nőtt ki ;) Akart...mindíg érzéstelenítőztem,és levágtam.Majd 2 napig bekötött fejjel járkált, mint a vágott fülű kutyák. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Egyik este rámjött olyan nyárvége érzés... :wacko: És akkor csináltam. Méééé, vót' nyár? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Tudom.. :wacko: Kár hogy nem maradt meg az ahánykerék annyi felni/dísztárcsa feeling, no meg fater fűkaszája a csomagtartóban+hátsóülésen, meg a sárral tarkított festmény látványa :D Egyik este rámjött olyan nyárvége érzés... :wacko: És akkor csináltam. Akart...mindíg érzéstelenítőztem,és levágtam.Majd 2 napig bekötött fejjel járkált, mint a vágott fülű kutyák. :wacko: Ilyen vakarózásgátló parabolát is kapott? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Ilyen vakarózásgátló parabolát is kapott? :wacko: jaja :wacko: :wacko: kapott nemrég láttam 1 ilyen kutyát 1 havernál..mintha életrekelt volna az éjjelilámpa Méééé, vót' nyár? :D Hangyaf*sznyi volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nah figyu.... http://dl.dropbox.com/u/7102596/elotteutanna.JPG Fehér index búrákat nem akarsz be szervezni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Fehér index búrákat nem akarsz be szervezni ? Zsolteetól fogok feketét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Zsolteetól fogok feketét :wacko: "Enyhén sérültet" ócóért? :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 "Enyhén sérültet" ócóért? :D :wacko: :wacko: :wacko: Neeem..az ép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nah figyu.... http://dl.dropbox.com/u/7102596/elotteutanna.JPG jóó ez hát még amit most csináltam ugye Laci?? :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 jóó ez hát még amit most csináltam ugye Laci?? :wacko: :wacko: :D Ez? :P Leszarjukazalufelnitvazzzeeee :D :wacko: persze mindketten szeretnénk alufelnit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Ez? :P http://dl.dropbox.com/u/7102596/nevtelen.JPG Leszarjukazalufelnitvazzzeeee :wacko: :wacko: persze mindketten szeretnénk alufelnit ;) alap... :wacko: :D :D ;) de szeretnénk ám! most lenne kedvem képpel idézni! :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 1 2 3 4 Itt vannak a képek ! Most veszem észre, hogy milyen jól rozsdál... :D oKé, köszi szépen, megyek megnézem ezen mi hogy maradt meg belőle. üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 HOGY MILYEN IDIÓTÁK VANNAK!!! (bocsi, de ezt ilyen nagy betükkel kell írni!!!!!) :D Megáll a belső sávban kereket cserélni!!!! Emiatt baleset történt, és meg is halt néhány ember! :wacko: Nemcsak a kerékcsere miatt büntetik, de még elsősegély elmulasztása miatt is! Nem ment segíteni!!! Még ilyet! Azért ez dúrva! :wacko: Olvassátok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 HOGY MILYEN IDIÓTÁK VANNAK!!! (bocsi, de ezt ilyen nagy betükkel kell írni!!!!!) :D Megáll a belső sávban kereket cserélni!!!! Emiatt baleset történt, és meg is halt néhány ember! :wacko: Nemcsak a kerékcsere miatt büntetik, de még elsősegély elmulasztása miatt is! Nem ment segíteni!!! Még ilyet! Azért ez dúrva! :wacko: Olvassátok! Az ember azt hiszi már mindent látott, de mindíg vannak, akik túltesznek az előző barmon. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Az ember azt hiszi már mindent látott, de mindíg vannak, akik túltesznek az előző barmon. :D És sajna nem ez az egyedüli! (nem magyar volt, B= bucarest-i rendszám, és tény az is, hogy a legtöbb balesetet románok okozzák! Nem nem vagyok semmiféle rasszista, csak a morál nálluk kicsit másabb!) Huh tényleg!!! Ma volt egy hajmeresztő esetem! Berettyóújfaluból jövök hazafelé a 47-esen nyugisan 90-es, és nem mellékesen rajtam kívül 8 személlyel!!! Megelőztem egy kamiont, majd pár km után (a kamion a hátamnál volt kb 150 m-re) szemből előz egy Román rendszámú Ford Tranzit! Jelzem előtte kb 15 autó volt pár méterre egymástól! Kamiont előzött, az előtt persze még egy kamion volt, de hely semmi! :wacko: Konkrétan satufék! lehúztam a patkára, de még így is behajtotta tükrömet!!! (szerencsére nem tört le csak az övéből egy darab) 3-an voltunk egymás mellet! (Rossz belegondolni, ha a kamion nem mögöttem lett volna, hanem az én helyemben! az tuti halál lett volna!!!!) kamion-tranzitos, és én a Vivaróval! Azt hittem összef*som magam! :wacko: Nem magammiatt, de még 8an voltak az autóban! Ez a b*rom meg előzi a 2 km-es sort! Megrakva!!! Mintha legalább is Ferraria lenne!!! Az ő tükre letört, de nem állt meg! Szerintem F*sott ő is rendesen!! Remélem tanul az esetből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 HOGY MILYEN IDIÓTÁK VANNAK!!! (bocsi, de ezt ilyen nagy betükkel kell írni!!!!!) :D Megáll a belső sávban kereket cserélni!!!! Emiatt baleset történt, és meg is halt néhány ember! :wacko: Nemcsak a kerékcsere miatt büntetik, de még elsősegély elmulasztása miatt is! Nem ment segíteni!!! Még ilyet! Azért ez dúrva! :wacko: Olvassátok! hmm..amikor mentem ki Dávidékhoz akkoris volt itt 1..Tudod van itt a Thomas Mann utca.. 2X2 sávos. Külsőben áll 1 bunkó..és telefonál..és a lámpától a kereszteződéstől olyan... 10 méterre állt..először azt hittem ott a sorvége.. aztán látom kiteszi az indexet jobbra... én csak nézek hogy ez mi a faxt csinál :D :D Szééépen lassan bementem a belsőbe és nagyívbe kikerültem. Az a jobb index nála azt jelentette hogy kerüljem ki.. Idióta :wacko: Miközben mint rutin-órákon megtanították..indulásnak fő eleme az útszéléről az index. Na most találjam ki hogy indulni próbált, vagy mint az esetemben jelezte hogy kerüljem ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 hmm..amikor mentem ki Dávidékhoz akkoris volt itt 1..Tudod van itt a Thomas Mann utca.. 2X2 sávos. Külsőben áll 1 bunkó..és telefonál..és a lámpától a kereszteződéstől olyan... 10 méterre állt..először azt hittem ott a sorvége.. aztán látom kiteszi az indexet jobbra... én csak nézek hogy ez mi a faxt csinál :wacko: :wacko: Szééépen lassan bementem a belsőbe és nagyívbe kikerültem. Az a jobb index nála azt jelentette hogy kerüljem ki.. Idióta :D Nem volt mögötte jobb oldalt egy parkolóhely, amire várt? :wacko: De ezek a barmok... áhh...(ha leírnám amit most mondtam, egy évre banolnának a fórumról) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nem volt mögötte jobb oldalt egy parkolóhely, amire várt? :wacko: De ezek a barmok... áhh...(ha leírnám amit most mondtam, egy évre banolnának a fórumról) nem. Ott padka volt meg bokor meg járda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 nem. Ott padka volt meg bokor meg járda :D Gondolta: "Bő gázzal....." :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Gondolta: "Bő gázzal....." :wacko: :D :wacko: :wacko: CSATT a lökös Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 :wacko: :wacko: :wacko: CSATT a lökös Nem baaaj, van pínz! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 :wacko: :wacko: :wacko: CSATT a lökös Lökös...szomszéd nézegette a kocsit amikor már raktam össze, nézi..nézi, cipelem fel a lökhárítót a pincéből aszongya,:Te van egy másfél méteres, 10X20-as fenyőgerendám, nem érdekel? Mondom neki: NEM! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Lökös...szomszéd nézegette a kocsit amikor már raktam össze, nézi..nézi, cipelem fel a lökhárítót a pincéből aszongya,:Te van egy másfél méteres, 10X20-as fenyőgerendám, nem érdekel? Mondom neki: NEM! :D :wacko: És ha Alex színrefújja neked? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nem baaaj, van pínz! :wacko: :D :wacko: vaaan :wacko: Mint bizonyos embereknél... Kint a faluvégén a ház majdnem összedől a rossz vájogház, de az UPC parabola fel van téve a tákolmányra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts