astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 A tetősínje még mindig nem nőtt ki :wacko: Annyi eső azé' nem vót! :wacko: :wacko: :D
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 A nyár elején valamivel jobban nézett ki. :D Tudom.. :P Kár hogy nem maradt meg az ahánykerék annyi felni/dísztárcsa feeling, no meg fater fűkaszája a csomagtartóban+hátsóülésen, meg a sárral tarkított festmény látványa :wacko: Jól besötétedett nyár végére! ;) :wacko: :wacko: Egyik este rámjött olyan nyárvége érzés... :D És akkor csináltam. A tetősínje még mindig nem nőtt ki ;) Akart...mindíg érzéstelenítőztem,és levágtam.Majd 2 napig bekötött fejjel járkált, mint a vágott fülű kutyák. :D
Reeckatee Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Egyik este rámjött olyan nyárvége érzés... :wacko: És akkor csináltam. Méééé, vót' nyár? :D
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Tudom.. :wacko: Kár hogy nem maradt meg az ahánykerék annyi felni/dísztárcsa feeling, no meg fater fűkaszája a csomagtartóban+hátsóülésen, meg a sárral tarkított festmény látványa :D Egyik este rámjött olyan nyárvége érzés... :wacko: És akkor csináltam. Akart...mindíg érzéstelenítőztem,és levágtam.Majd 2 napig bekötött fejjel járkált, mint a vágott fülű kutyák. :wacko: Ilyen vakarózásgátló parabolát is kapott? :D
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Ilyen vakarózásgátló parabolát is kapott? :wacko: jaja :wacko: :wacko: kapott nemrég láttam 1 ilyen kutyát 1 havernál..mintha életrekelt volna az éjjelilámpa Méééé, vót' nyár? :D Hangyaf*sznyi volt. :D
Mester91 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Nah figyu.... http://dl.dropbox.com/u/7102596/elotteutanna.JPG Fehér index búrákat nem akarsz be szervezni ?
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Fehér index búrákat nem akarsz be szervezni ? Zsolteetól fogok feketét :D
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Zsolteetól fogok feketét :wacko: "Enyhén sérültet" ócóért? :D :wacko: :wacko:
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 "Enyhén sérültet" ócóért? :D :wacko: :wacko: :wacko: Neeem..az ép :D
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Nah figyu.... http://dl.dropbox.com/u/7102596/elotteutanna.JPG jóó ez hát még amit most csináltam ugye Laci?? :D :wacko: :wacko:
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 jóó ez hát még amit most csináltam ugye Laci?? :wacko: :wacko: :D Ez? :P Leszarjukazalufelnitvazzzeeee :D :wacko: persze mindketten szeretnénk alufelnit :D
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Ez? :P http://dl.dropbox.com/u/7102596/nevtelen.JPG Leszarjukazalufelnitvazzzeeee :wacko: :wacko: persze mindketten szeretnénk alufelnit ;) alap... :wacko: :D :D ;) de szeretnénk ám! most lenne kedvem képpel idézni! :P ;) :D
Gabor -- C14Se Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 1 2 3 4 Itt vannak a képek ! Most veszem észre, hogy milyen jól rozsdál... :D oKé, köszi szépen, megyek megnézem ezen mi hogy maradt meg belőle. üdv Gábor
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 HOGY MILYEN IDIÓTÁK VANNAK!!! (bocsi, de ezt ilyen nagy betükkel kell írni!!!!!) :D Megáll a belső sávban kereket cserélni!!!! Emiatt baleset történt, és meg is halt néhány ember! :wacko: Nemcsak a kerékcsere miatt büntetik, de még elsősegély elmulasztása miatt is! Nem ment segíteni!!! Még ilyet! Azért ez dúrva! :wacko: Olvassátok!
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 HOGY MILYEN IDIÓTÁK VANNAK!!! (bocsi, de ezt ilyen nagy betükkel kell írni!!!!!) :D Megáll a belső sávban kereket cserélni!!!! Emiatt baleset történt, és meg is halt néhány ember! :wacko: Nemcsak a kerékcsere miatt büntetik, de még elsősegély elmulasztása miatt is! Nem ment segíteni!!! Még ilyet! Azért ez dúrva! :wacko: Olvassátok! Az ember azt hiszi már mindent látott, de mindíg vannak, akik túltesznek az előző barmon. :wacko:
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Az ember azt hiszi már mindent látott, de mindíg vannak, akik túltesznek az előző barmon. :D És sajna nem ez az egyedüli! (nem magyar volt, B= bucarest-i rendszám, és tény az is, hogy a legtöbb balesetet románok okozzák! Nem nem vagyok semmiféle rasszista, csak a morál nálluk kicsit másabb!) Huh tényleg!!! Ma volt egy hajmeresztő esetem! Berettyóújfaluból jövök hazafelé a 47-esen nyugisan 90-es, és nem mellékesen rajtam kívül 8 személlyel!!! Megelőztem egy kamiont, majd pár km után (a kamion a hátamnál volt kb 150 m-re) szemből előz egy Román rendszámú Ford Tranzit! Jelzem előtte kb 15 autó volt pár méterre egymástól! Kamiont előzött, az előtt persze még egy kamion volt, de hely semmi! :wacko: Konkrétan satufék! lehúztam a patkára, de még így is behajtotta tükrömet!!! (szerencsére nem tört le csak az övéből egy darab) 3-an voltunk egymás mellet! (Rossz belegondolni, ha a kamion nem mögöttem lett volna, hanem az én helyemben! az tuti halál lett volna!!!!) kamion-tranzitos, és én a Vivaróval! Azt hittem összef*som magam! :wacko: Nem magammiatt, de még 8an voltak az autóban! Ez a b*rom meg előzi a 2 km-es sort! Megrakva!!! Mintha legalább is Ferraria lenne!!! Az ő tükre letört, de nem állt meg! Szerintem F*sott ő is rendesen!! Remélem tanul az esetből!
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 HOGY MILYEN IDIÓTÁK VANNAK!!! (bocsi, de ezt ilyen nagy betükkel kell írni!!!!!) :D Megáll a belső sávban kereket cserélni!!!! Emiatt baleset történt, és meg is halt néhány ember! :wacko: Nemcsak a kerékcsere miatt büntetik, de még elsősegély elmulasztása miatt is! Nem ment segíteni!!! Még ilyet! Azért ez dúrva! :wacko: Olvassátok! hmm..amikor mentem ki Dávidékhoz akkoris volt itt 1..Tudod van itt a Thomas Mann utca.. 2X2 sávos. Külsőben áll 1 bunkó..és telefonál..és a lámpától a kereszteződéstől olyan... 10 méterre állt..először azt hittem ott a sorvége.. aztán látom kiteszi az indexet jobbra... én csak nézek hogy ez mi a faxt csinál :D :D Szééépen lassan bementem a belsőbe és nagyívbe kikerültem. Az a jobb index nála azt jelentette hogy kerüljem ki.. Idióta :wacko: Miközben mint rutin-órákon megtanították..indulásnak fő eleme az útszéléről az index. Na most találjam ki hogy indulni próbált, vagy mint az esetemben jelezte hogy kerüljem ki.
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 hmm..amikor mentem ki Dávidékhoz akkoris volt itt 1..Tudod van itt a Thomas Mann utca.. 2X2 sávos. Külsőben áll 1 bunkó..és telefonál..és a lámpától a kereszteződéstől olyan... 10 méterre állt..először azt hittem ott a sorvége.. aztán látom kiteszi az indexet jobbra... én csak nézek hogy ez mi a faxt csinál :wacko: :wacko: Szééépen lassan bementem a belsőbe és nagyívbe kikerültem. Az a jobb index nála azt jelentette hogy kerüljem ki.. Idióta :D Nem volt mögötte jobb oldalt egy parkolóhely, amire várt? :wacko: De ezek a barmok... áhh...(ha leírnám amit most mondtam, egy évre banolnának a fórumról)
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Nem volt mögötte jobb oldalt egy parkolóhely, amire várt? :wacko: De ezek a barmok... áhh...(ha leírnám amit most mondtam, egy évre banolnának a fórumról) nem. Ott padka volt meg bokor meg járda :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 nem. Ott padka volt meg bokor meg járda :D Gondolta: "Bő gázzal....." :wacko:
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Gondolta: "Bő gázzal....." :wacko: :D :wacko: :wacko: CSATT a lökös
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 :wacko: :wacko: :wacko: CSATT a lökös Nem baaaj, van pínz! :D :D
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 :wacko: :wacko: :wacko: CSATT a lökös Lökös...szomszéd nézegette a kocsit amikor már raktam össze, nézi..nézi, cipelem fel a lökhárítót a pincéből aszongya,:Te van egy másfél méteres, 10X20-as fenyőgerendám, nem érdekel? Mondom neki: NEM! :D :D
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Lökös...szomszéd nézegette a kocsit amikor már raktam össze, nézi..nézi, cipelem fel a lökhárítót a pincéből aszongya,:Te van egy másfél méteres, 10X20-as fenyőgerendám, nem érdekel? Mondom neki: NEM! :D :wacko: És ha Alex színrefújja neked? :wacko:
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Nem baaaj, van pínz! :wacko: :D :wacko: vaaan :wacko: Mint bizonyos embereknél... Kint a faluvégén a ház majdnem összedől a rossz vájogház, de az UPC parabola fel van téve a tákolmányra
Recommended Posts