Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nekem is fordulatmérős a műszer, de nemigazán figyelem, érzésre/hangra váltok! :wacko: Az igazság az, hogy nem szeretem kínozni, ha berezegteti a kasztnit (ol 5.be 50-60 alatt, pakolom vissza 4be, az is sokat számít! :wacko: Nem mindíg az a jó, hogy legmagasabb fokozatban legyen, me' úgy keveset fogyaszt! (De ezt ti is mind tudjátok! :wacko: ) Tényleg...volt Neked egy másik astra fordulatszámmérős műszeregységed (dízel). Az megvan még? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Tényleg...volt Neked egy másik astra fordulatszámmérős műszeregységed (dízel). Az megvan még? :wacko: Meg, mondtam is, hogy ha megbontom eladó lesz, de eddig úgy van, hogy esküvő után ha marad pénzem beíratom forgalomba (Az Isuzut) magamnak! Elvileg 170.000-be lenne mindennel, regadó, 2 év műszaki, rendszámosan hivatalosan!) A fábiát meg eladom, kell a házárába pótlásnak, meg kell még másra is! :wacko: (Pedig r*hadtul sajnálom, de ez van, nem lehet mindet egyszerre! :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Meg, mondtam is, hogy ha megbontom eladó lesz, de eddig úgy van, hogy esküvő után ha marad pénzem beíratom forgalomba (Az Isuzut) magamnak! Elvileg 170.000-be lenne mindennel, regadó, 2 év műszaki, rendszámosan hivatalosan!) A fábiát meg eladom, kell a házárába pótlásnak, meg kell még másra is! :wacko: (Pedig r*hadtul sajnálom, de ez van, nem lehet mindet egyszerre! :D ) Jaaa, értem :wacko: De legalább már tudom, hogy Delcos műszeregységet kell keresnem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szerintem meg nem. Még ha tömör vas lenne akkor azt mondanám, hogy talán, de egy présgépen kisajtolt, két félből összeponthegesztett cucc nem ér annyit. szerk.: Mit gondolsz, miért a generátoron megy tönkre mindig a tárcsa? Mert talán a főtengelyé kicsit jobb anyagminőség. Nem az a reális ár valamiért, amennyibe kerül, hanem az amennyiért el lehet adni :D Monnyuk az igaz hogy nem taposom neki. Mikor Dávidot vittem vissza, akkor kicsit meghúzattam...én ott már úgy vagyok vele hogy húú nagyon pörög muszáj elváltanom ( ritka az ilyen ). És ugye Dávidnak van fordulatszámmérője... és mondta hogy kb ilyen hangnál a fordulat kb 3500. Szóval ritka ha én kihúzom akár 3,5ig. :P 1esből elindulok, 2esbe teszem..kimozdul a mutató 30nál 3.-ba 50nél 4.-be, országúton 70ig kihúzom és már 5.-ben van. :D Így vezetem az astrát. Vigyázok rá. Hát nem fog szétforogni az agya, az biztos :P :D Frankón idegesít ahogy ezen a környéken a népek vezetnek. Mindenki olyan mint a lassított felvétel. 60-as tábla itt 40-et jelent a vakmerőbbeknek. Ha esetleg egy kis kanyar is van (ami 110-nél is kasztnidőlés nélkül bevehető lenne) akkor 50 körül rá kell fékezni. Mintha ezen az éghajlaton nem tapadnának a gumik. Elmentünk Nyíregyre az állatkertbe (qrvajó) hazafelé az emeletes busszal előztük a sort b+ mert nem ismerik a még a 4-est sem. Életemben nem láttam még ilyen egyeneseket. 5-6 km hosszú, teljesen lapos egyben belátható nyílegyenes, és 65,5-el mászik rajta mindenki :wacko: :wacko: ;) És ha 110-el elmegy az ember az út túloldalán, akkor még lerántják a kormányt az árok felé, mert húúúúúdejönasztrítrészereshülyegyerek ;) besz.rás :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nem az a reális ár valamiért, amennyibe kerül, hanem az amennyiért el lehet adni :D hát nemtudom, én elég sokat seftelek, ha vmit áron felül adok el azt inkább lehúzásnak hívom, nem reális árnak :wacko: attól még h van olyan madár aki megveszi annyiért attól még az nem lesz reális. sztem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 hát nemtudom, én elég sokat seftelek, ha vmit áron felül adok el azt inkább lehúzásnak hívom, nem reális árnak :wacko: attól még h van olyan madár aki megveszi annyiért attól még az nem lesz reális. sztem :wacko: Igen, csak hogyha mindenhol ugyan annyiért adják, akkor csak olyan madár lesz aki annyiért veszi meg, mert vagy annyiért veszi meg, vagy nem veszi meg. (vagy elmegy a bontóba, és keres egy jót :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nem az a reális ár valamiért, amennyibe kerül, hanem az amennyiért el lehet adni :P Hát nem fog szétforogni az agya, az biztos ;) :wacko: Frankón idegesít ahogy ezen a környéken a népek vezetnek. Mindenki olyan mint a lassított felvétel. 60-as tábla itt 40-et jelent a vakmerőbbeknek. Ha esetleg egy kis kanyar is van (ami 110-nél is kasztnidőlés nélkül bevehető lenne) akkor 50 körül rá kell fékezni. Mintha ezen az éghajlaton nem tapadnának a gumik. Elmentünk Nyíregyre az állatkertbe (qrvajó) hazafelé az emeletes busszal előztük a sort b+ mert nem ismerik a még a 4-est sem. Életemben nem láttam még ilyen egyeneseket. 5-6 km hosszú, teljesen lapos egyben belátható nyílegyenes, és 65,5-el mászik rajta mindenki :wacko: :D ;) És ha 110-el elmegy az ember az út túloldalán, akkor még lerántják a kormányt az árok felé, mert húúúúúdejönasztrítrészereshülyegyerek :P besz.rás :D Csak arra ám útfelújítás volt nemrégen (debr-nyíregy között) és 60-as tábla van mindenhol! :wacko: Nemrég voltam arra a cégessel, én is 60-al mentem, sokfele bebújnak ám a rendőrök a trafival, sokszor észre sem vesszük! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Frankón idegesít ahogy ezen a környéken a népek vezetnek. Hozzá lehet szokni :D de azért van olyan is, hogy itt is felb...nak :wacko: szerintem 2 nap Bp.-n és bilincsbe verve vinnének be súlyos testi sértésért.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Csak arra ám útfelújítás volt nemrégen (debr-nyíregy között) és 60-as tábla van mindenhol! :wacko: Nemrég voltam arra a cégessel, én is 60-al mentem, sokfele bebújnak ám a rendőrök a trafival, sokszor észre sem vesszük! :D Még most is van, de itt a 60-as tábla 40 vonatkozott erre a részre :D Idefelé lejöttünk a pályáról megnézni a 9lyukú hidat, és onnan Debrecenig volt a többi. De olyat se b.sztam még hogy ha egy egyirányú egysávos kis szutyokról kanyarodik ki az ember egy 2x2 sávosra, akkor az első, legrosszabb esetben a második beengedi :D (viszont az hogy a gyalogok miatt úgy fékezget mindenki mintha fékpróbát tartana, az is kikészít keményen. A töki körbe se néz, zebra, azt futás, me'hogy úgyis elengedik :wacko: :wacko: Kamikazee :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hozzá lehet szokni :D de azért van olyan is, hogy itt is felb...nak :wacko: szerintem 2 nap Bp.-n és bilincsbe verve vinnének be súlyos testi sértésért.. ;) :wacko: ;) :D Ahhoz is hozzá lehet szokni. (és ha hozzászokik az ember, akkor itt sírva fakad :D ) hót máshogy működik minden, és mindenki :wacko: Anyám szerint az lenne a normális ami itt van. Hát nemtudom, lehet hogy igaza van, de én akkor is ahhoz vagyok hozzászokva ami otthon van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szerbusztóóóóók dezsvíreim. Micsinálnak a kedvenc Opelesem? Bocsi, hogy rég dugtam erre az orrom de volt egy csomó bajom és fingani nem volt időm. Remélem mindenki jól van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Még most is van, de itt a 60-as tábla 40 vonatkozott erre a részre ;) Idefelé lejöttünk a pályáról megnézni a 9lyukú hidat, és onnan Debrecenig volt a többi. De olyat se b.sztam még hogy ha egy egyirányú egysávos kis szutyokról kanyarodik ki az ember egy 2x2 sávosra, akkor az első, legrosszabb esetben a második beengedi :D (viszont az hogy a gyalogok miatt úgy fékezget mindenki mintha fékpróbát tartana, az is kikészít keményen. A töki körbe se néz, zebra, azt futás, me'hogy úgyis elengedik :D :wacko: Kamikazee ;) Hja! :P Gyalogosokra vigyázni kell, ez nem pest ;) :D Ezek kamikázék! ;) ;) És igen, én is beengedek mindenkit, és meg is köszönik általában, sőt engem is beengednek! :D Az a fura, hogy pl Romániához vagyok szokva, ott más a szitu! :P Ott mintha mindenki a fennmaradásért küzdene! :) :D Azé az első hely, aki megverekszik érte! Régen sort kellett állni a vámnál, mára ez már csak 2-3 perc, de van aki még ezt sem bírja ki, és a vámos előtt 2 autóval még bepofátlankodik! :P Hogy ennyire türelmetlen/bunkó legyen valaki! Na de nefélj, romániában nem engednek be! ha dugó van, és kisutcából szeretnél kijutni, az nem fog menni festékösszeérés nélkül! :wacko: Jobb ez a hajdú-bihari közlekedési morál! :D Még ha lassúbb is kicsit! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szerbusztóóóóók dezsvíreim. Micsinálnak a kedvenc Opelesem? Bocsi, hogy rég dugtam erre az orrom de volt egy csomó bajom és fingani nem volt időm. Remélem mindenki jól van. Visszatért a tékozló fiú???? :wacko: Nem hiszem el, hogy téged is lehet látni??? :wacko: Hogy mint vagy górékám? :D Megy még az ezüstnyíl? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Visszatért a tékozló fiú???? :wacko: Nem hiszem el, hogy téged is lehet látni??? :wacko: Hogy mint vagy górékám? :D Megy még az ezüstnyíl? :D Jaja. Megy mint a villám. Építek bazz, annyi bajom van meg ott a 2 meló és még csajozni is kell idő. Kezdtem megijedni mert utóbbi időben csak azért kapcsoltam be a laptopot, hogy megnézzem az időjárást meg a híreket. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Jaja. Megy mint a villám. Építek bazz, annyi bajom van meg ott a 2 meló és még csajozni is kell idő. Kezdtem megijedni mert utóbbi időben csak azért kapcsoltam be a laptopot, hogy megnézzem az időjárást meg a híreket. :wacko: Nohfene. Mit építesz? Csak nem bútorozol valahova? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 hát nemtudom, én elég sokat seftelek, ha vmit áron felül adok el azt inkább lehúzásnak hívom, nem reális árnak :wacko: attól még h van olyan madár aki megveszi annyiért attól még az nem lesz reális. sztem :wacko: Akkor madár vagyok :D amiért ki kell adni azért kiadom a pénzt. Aztán honnan "sefteljek" be cuccokat? vagy honnan szerezzek? Max motorolajat tudok szerezni olcsón... Abból se sokat. Aztán csőváz. Nemhiszem hogy azért bárki madár is lenne mert megveszi annyiért amennyiért adják. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Jaja. Megy mint a villám. Építek bazz, annyi bajom van meg ott a 2 meló és még csajozni is kell idő. Kezdtem megijedni mert utóbbi időben csak azért kapcsoltam be a laptopot, hogy megnézzem az időjárást meg a híreket. :D Nyugi, nekem sem lesz sok időm fórumozni ezután, (nősülök elsején, úgyhogy ezentúl az lesz amit az asszony mondd :D :wacko: :wacko: :wacko: ) de azért szakítok majd rá időt! Örülünk, hogy jól vagy cimbi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Akkor madár vagyok :wacko: amiért ki kell adni azért kiadom a pénzt. Aztán honnan "sefteljek" be cuccokat? vagy honnan szerezzek? Max motorolajat tudok szerezni olcsón... Abból se sokat. Aztán csőváz. Nemhiszem hogy azért bárki madár is lenne mert megveszi annyiért amennyiért adják. :wacko: Én is ilyen vagyok mit te! :D Ha megmondják, hogy "ennyi az ára" akkor az nekem annyi, szégyellek alkudozni! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Én is ilyen vagyok mit te! :D Ha megmondják, hogy "ennyi az ára" akkor az nekem annyi, szégyellek alkudozni! :wacko: Én is szégyellek így alkudozni... Esetleg ha drágállom, elmegyek szétnézek mégjobban...de ha nem találok seholsem különösebb eltérést, akkor megveszem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nohfene. Mit építesz? Csak nem bútorozol valahova? :wacko: Házat édesanyám...fűtött garival. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Házat édesanyám...fűtött garival. :D Jó-jó, akkor télen a havas latyak egyből elolvad, és kapásból tudja marni a kasztnit. :wacko: Aknát el ne felejts ám ásni! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nah figyu.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nah figyu.... http://dl.dropbox.com/u/7102596/elotteutanna.JPG Jól besötétedett nyár végére! :wacko: :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nah figyu.... http://dl.dropbox.com/u/7102596/elotteutanna.JPG A nyár elején valamivel jobban nézett ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nah figyu.... http://dl.dropbox.com/u/7102596/elotteutanna.JPG A tetősínje még mindig nem nőtt ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts