Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
a középkonzolt is meg kéne csinálni..mert ott nem az a baj, hogy sárgás, vagy 1-2 nem világít. Hanem az egész nem világít :wacko:

azé' ez is vicces:

4 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot

Ahhoz is lehet ledet kapni, nekem is az van benne -fehér :D bár nem annyira tuti a gyári helyre, hasonló mint az óráé meg reszelni kell a foglalatát mert nem megy be a gyári helyébe.. :wacko:

Figyu már, hétfő van :D az igencsak dolgozik ilyenkor aki nem a szabiját tölti valahol, mondjuk Bálátóóónon.. :wacko:

Elküldve
Ahhoz is lehet ledet kapni, nekem is az van benne -fehér :D bár nem annyira tuti a gyári helyre, hasonló mint az óráé meg reszelni kell a foglalatát mert nem megy be a gyári helyébe.. :wacko:

Figyu már, hétfő van :D az igencsak dolgozik ilyenkor aki nem a szabiját tölti valahol, mondjuk Bálátóóónon.. :wacko:

Én is bent vagyok, csak pangás van. :wacko: aztán mit csinálhatnék ha nem fórumon lógnék... :D

Elküldve
Én is bent vagyok, csak pangás van. :D aztán mit csinálhatnék ha nem fórumon lógnék... :D

helyes..! :wacko: :wacko: :wacko: :P

nekem jelenleg: 2 felhasználó:Opeles90, CoolAdam :D ;)

Elküldve
Hol a bánatba lehet hozzájutni generátor szíjtárcsához elfogadható áron? Sima szíjas Bosch generátor, és a csergőben 7ezer pézt mondtak.

az sok érte?

Elküldve
Szerintem reális ár.. :D

Szerintem meg nem. Még ha tömör vas lenne akkor azt mondanám, hogy talán, de egy présgépen kisajtolt, két félből összeponthegesztett cucc nem ér annyit.

szerk.: Mit gondolsz, miért a generátoron megy tönkre mindig a tárcsa? Mert talán a főtengelyé kicsit jobb anyagminőség.

Elküldve
Szerintem meg nem. Még ha tömör vas lenne akkor azt mondanám, hogy talán, de egy présgépen kisajtolt, két félből összeponthegesztett cucc nem ér annyit.

szerk.: Mit gondolsz, miért a generátoron megy tönkre mindig a tárcsa? Mert talán a főtengelyé kicsit jobb anyagminőség.

már bocs nekem még egyszer sem ment tönkre. :D És ami azt illeti, nekem nem egy kis préselt lemez...attól jóval tömörebb.

Elküldve
már bocs nekem még egyszer sem ment tönkre. :wacko: És ami azt illeti, nekem nem egy kis préselt lemez...attól jóval tömörebb.

azért kerül ennyibe..! :D :wacko: :wacko:

Elküldve
azért kerül ennyibe..! :D :wacko: :wacko:

Hát, nemtudom...mivel nekem még nem volt cserélve, azt hittem hogy valami tömör cucc ami hosszú évekig bírja..és egy olyanért 7ezer pénz nem sok. Neked ment már tönkre? kellett már cserélni 2002 óta?

Elküldve
Hát, nemtudom...mivel nekem még nem volt cserélve, azt hittem hogy valami tömör cucc ami hosszú évekig bírja..és egy olyanért 7ezer pénz nem sok. Neked ment már tönkre? kellett már cserélni 2002 óta?

nemnem, ékszíjat kellene lassan..! :wacko: :D :wacko: :wacko: :D

Elküldve
leugrok Debrecenbe azt keresünk egy jót ott! :D :wacko: :wacko: :P ;) :P

Oké :wacko: :D :D Dáwid is itt van debrecenben, aztán akkor már beledezzük a tiedet is ;) ;)

Elküldve
Oké, köszi, csak kedden megyek bontóba, viszont akkor kora reggel el kell indulnom. Ha ma fel tudnád tölteni a képeket még ma akár este is, akkor teljesen rendben van. Köszönöm még egyszer

Üdv

Gábor

1

2

3

4

Itt vannak a képek ! Most veszem észre, hogy milyen jól rozsdál... :D

Elküldve
Hol a bánatba lehet hozzájutni generátor szíjtárcsához elfogadható áron? Sima szíjas Bosch generátor, és a csergőben 7ezer pézt mondtak.

ha 7.000, akkor helyette inkább vennék a bontóból 10.000-ért egy generátort, és az még jó is lenne tartalélba! :D

Iszonyat áruk van tényleg az ilyen kis apróságoknak! :wacko:

Elküldve
Így van 4 literes átlagfogyi.

Add kölcsön és csinálok én neked 6-6.5 literest :wacko:

Hát nagyon nem volt egy okos ötlet mással jönni de nem is lesz ilyen mégegyszer :D ha nem szombatig lennénk esküszöm hazamennék a kocsimért, az a retek benzines zabál vagy 12 litert. :wacko: Na meg akkor nem kellene más céges szutyka miatt függeni senkitől sem, megvan a tanulópénz... :wacko:

Elküldve
Add kölcsön és csinálok én neked 6-6.5 literest :D

Hát nagyon nem volt egy okos ötlet mással jönni de nem is lesz ilyen mégegyszer :D ha nem szombatig lennénk esküszöm hazamennék a kocsimért, az a retek benzines zabál vagy 12 litert. :wacko: Na meg akkor nem kellene más céges szutyka miatt függeni senkitől sem, megvan a tanulópénz... :wacko:

Monnyuk az igaz hogy nem taposom neki. Mikor Dávidot vittem vissza, akkor kicsit meghúzattam...én ott már úgy vagyok vele hogy húú nagyon pörög muszáj elváltanom ( ritka az ilyen ). És ugye Dávidnak van fordulatszámmérője... és mondta hogy kb ilyen hangnál a fordulat kb 3500. Szóval ritka ha én kihúzom akár 3,5ig. :D 1esből elindulok, 2esbe teszem..kimozdul a mutató 30nál 3.-ba 50nél 4.-be, országúton 70ig kihúzom és már 5.-ben van. :wacko: Így vezetem az astrát. Vigyázok rá.

Elküldve
...

Hát nagyon nem volt egy okos ötlet mással jönni de nem is lesz ilyen mégegyszer :wacko: ha nem szombatig lennénk esküszöm hazamennék a kocsimért, az a retek benzines zabál vagy 12 litert. :wacko: Na meg akkor nem kellene más céges szutyka miatt függeni senkitől sem, megvan a tanulópénz... :wacko:

Legjobb sajáttal, ezt már én is megtanultam! :D

Nem függsz senkitől, azt csinálsz amit akarsz! :D

Elküldve
Legjobb sajáttal, ezt már én is megtanultam! :D

Nem függsz senkitől, azt csinálsz amit akarsz! :wacko:

Még munkába is biciklivel járok...fog a franc várni a buszra, meg menni a megállóba meg sétálgatni a megállóból. :wacko: Legjobb a függetlenség közlekedés szempontjából :wacko:

Elküldve

Az enyém nem volt ponthegesztve sem :D

Elküldve
Monnyuk az igaz hogy nem taposom neki. Mikor Dávidot vittem vissza, akkor kicsit meghúzattam...én ott már úgy vagyok vele hogy húú nagyon pörög muszáj elváltanom ( ritka az ilyen ). És ugye Dávidnak van fordulatszámmérője... és mondta hogy kb ilyen hangnál a fordulat kb 3500. Szóval ritka ha én kihúzom akár 3,5ig. ;) 1esből elindulok, 2esbe teszem..kimozdul a mutató 30nál 3.-ba 50nél 4.-be, országúton 70ig kihúzom és már 5.-ben van. :D Így vezetem az astrát. Vigyázok rá.

Nekem is fordulatmérős a műszer, de nemigazán figyelem, érzésre/hangra váltok! :wacko:

Az igazság az, hogy nem szeretem kínozni, ha berezegteti a kasztnit (ol 5.be 50-60 alatt, pakolom vissza 4be, az is sokat számít! :wacko: Nem mindíg az a jó, hogy legmagasabb fokozatban legyen, me' úgy keveset fogyaszt! (De ezt ti is mind tudjátok! :P )

Még munkába is biciklivel járok...fog a franc várni a buszra, meg menni a megállóba meg sétálgatni a megállóból. ;) Legjobb a függetlenség közlekedés szempontjából :D

Így igaz! :P És a bicikli még olcsóbb is! ;) :D :wacko:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.