Tiv. Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Inkább igyál valamit :wacko: Szerintem ivott már mielőtt ezt csinálta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Szerintem ivott már mielőtt ezt csinálta. :wacko: Ha ő nem is, én biztos :D :wacko: KulaMobil :wacko: :D Ezt meg Lalee küldi mindenkinek aki szereti :D Ez is kész :P Nah jóvan megyek má aludni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Ha ő nem is, én biztos :D :wacko: KulaMobil :wacko: :wacko: Tiszta jól hogy ennyire figyelnek a környezetre...de amikor hidegen indítom a kis benzinesemet, imádom szaglászni azt a jó kis füstös benzines kipofogó gázt. Na már most ennek a verdának ki meri szagoltagni a kipofogó gázát ? Max a Jackass... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 hello go to repülő napk kecskemét valaki lesz ott közülletek? akik tudják, pl Sp Zoli ... r15 ET35 7 j 4x100 ez a felni nekünk pont jó nem? egyébként erről lenne szó: http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum..._gumival_olcson Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 hello go to repülő napk kecskemét valaki lesz ott közülletek? akik tudják, pl Sp Zoli ... r15 ET35 7 j 4x100 ez a felni nekünk pont jó nem? egyébként erről lenne szó: http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum..._gumival_olcson Ez nekem nagyon tetszik. :D :wacko: Kár hogy ilyen nagy, és széles. Visszafogná a kocsit, és adna fogyimnak is. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 hello go to repülő napk kecskemét valaki lesz ott közülletek? akik tudják, pl Sp Zoli ... r15 ET35 7 j 4x100 ez a felni nekünk pont jó nem? egyébként erről lenne szó: http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum..._gumival_olcson Ez pont jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Olcsóbban nem lehet kapni? http://opelcentrum.hu/opel-alkatreszek.htm...roduct_id=26789 http://opelcentrum.hu/opel-alkatreszek.htm...ategory_id=2233 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Olcsóbban nem lehet kapni? http://opelcentrum.hu/opel-alkatreszek.htm...roduct_id=26789 http://opelcentrum.hu/opel-alkatreszek.htm...ategory_id=2233 Minek az? Én levettem róla elöl hátul. Anélkül jobban néz ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Minek az? Én levettem róla elöl hátul. Anélkül jobban néz ki. :D Azért mert leveri a fényezést. Most hogy a fényező ott is ecsettel lekente nem ártana neki. A jobb oldali hiányzik, de nem olyan mint a linkeken. Valami más fajta van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Azért mert leveri a fényezést. Most hogy a fényező ott is ecsettel lekente nem ártana neki. A jobb oldali hiányzik, de nem olyan mint a linkeken. Valami más fajta van rajta. Az et49 tényleg nagyon megbántja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Az et49 tényleg nagyon megbántja. :D Amit menet közben felver (kavics, sár) leverte a fényezést a jobb oldalon mert ott nem volt olyan sárfogó. Amúgy 14"-os acél van fenn. A 13"-as alu a garázsban pihen, lehet soha többé nem rakom fel. A télen eléggé megjártam vele. Egyszer csak leengedett menet közben az egyik. Hóban, öltönyben nem igazán volt jó a kerékcsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Minek az? Én levettem róla elöl hátul. Anélkül jobban néz ki. :D Lehet. Ám feri05-nek is igaza van, szar dolgot tud művelni a kavicsfelverődés..... Én is már lerugdostam volna az enyémről, de pont ez miatt nem fogom. Igaz ha alatta lesz a Koni futómű, akkor így is úgy is le kell :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Kéne a francnak :D minden járdára tolatás után, szedhetném ki a kocsi alól, hülyén is néz ki, meg még drága is :wacko: Ami sár, meg odamegy, azt lemosom :wacko: Az enyém amúgy se a kavicsfelverődéstől csúnya :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Olcsóbban nem lehet kapni? http://opelcentrum.hu/opel-alkatreszek.htm...roduct_id=26789 http://opelcentrum.hu/opel-alkatreszek.htm...ategory_id=2233 Próbáld meg esetleg bontóban. Ott találsz gyári opel-est! ;) hátsót kérdeztem én is a múltkor, akkor 2500-at mondtak rá párban! :P Annyit megér! ;) (csak azon amit néztem nem volt az egyiken opel jel, de mostmár szereztem 1 db olyat, amin van, majd átrakom arról! jövő héten meg is veszem!) :D Kéne a francnak :wacko: minden járdára tolatás után, szedhetném ki a kocsi alól, hülyén is néz ki, meg még drága is :D Ami sár, meg odamegy, azt lemosom :wacko: Az enyém amúgy se a kavicsfelverődéstől csúnya :P ;) Jó annak akinek a járda a legnagyobb gondja! :wacko: Eső után jövök hazafele, és le kell húzódni az útról, mert jönnek szemben, háát csúnyán elintézi az út menti tócsa az oldalát, ha nincs rajta! :D (nekem most csak elöl van, de teszek hátra is) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Nekem meg pont elöl nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Nekem meg pont elöl nincs. Pedig szerintem elöl a legjobb/legfontosabb. :wacko: Nekem másképp összecsapta az ajtókat, és az nem valami szép látvány. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Ez meg milyen? 1.6 szívódízel astra? :wacko: Még megérteném, hogy elírás az 1.6 dízel, de oda is írja lent a leírásban: "Eladó a képen látható autó osztrák papirokkal. Szivodizel." Ja és a másik: osztrák papírokkal eladó, a rendszám meg lengyel rajta! :D :wacko: :D Az utolsó kép meg nem is ugyanaz az autó (azon GSI hűtőmaszk van). Szép kis koprodukció! :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Ez meg milyen? 1.6 szívódízel astra? :wacko: Még megérteném, hogy elírás az 1.6 dízel, de oda is írja lent a leírásban: "Eladó a képen látható autó osztrák papirokkal. Szivodizel." Ja és a másik: osztrák papírokkal eladó, a rendszám meg lengyel rajta! :D :wacko: :D Az utolsó kép meg nem is ugyanaz az autó (azon GSI hűtőmaszk van). Szép kis koprodukció! :D :wacko: "Motort kéne cserélni... Pistának volt opel dízele nem?" "az kadett vót" "jóóleszaz..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 "Motort kéne cserélni... Pistának volt opel dízele nem?" "az kadett vót" "jóóleszaz..." :D :wacko: :wacko: Hát ez jóóó.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 :D :wacko: :wacko: Hát ez jóóó.. :D Az utolsó képen hót másik autó van, nem is caravan szerintem. "akinek a járdák..." Mindenhol mással küzdenek :wacko: Én a járdákkal, meg a demszkybuckákkal, Ti a saras padkákkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Nah, már a comboban is recaro kagylow van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Nah, már a comboban is recaro kagylow van. :D Részvétem (mindennek, és mindenkinek, aki és ami a raktérben tartózkodik) :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Részvétem (mindennek, és mindenkinek, aki és ami a raktérben tartózkodik) :wacko: :D Ugyan :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Nekem meg pont elöl nincs. Helló! Bocsi hogy így rádrontok, de látom B Corsád van. Tudom, hogy ez Astra fórum, meg minden, de talán egyéb csevegésbe belefér. Szükségem lenne két képre, hogyan van eredetileg a motorháztető biztonsági zára (az a cucc, amit el kell nyomni oldalra, hogy ki tudd nyitni). Haverom hugának hiányzik, és kedden próbálunk bontóból szerezni, de nekem úgy rémlik, hogy másmilyen mint az Astráé, és mégiscsak jó lenne látni, mit vegyünk, nem ám valami mást sóznak ránk :D Kéne kép az ajtóról is, meg a helyéről is, ahova zár. Nagyon hálás lennék, ha tudnál valami képet mutatni. Köszi előre is Üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 Nah, már a comboban is recaro kagylow van. :D Fíl dö difrensz. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts