Opeles90 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Inkább igyál valamit :D Csináltam nappalifotót :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 http://dl.dropbox.com/u/7102596/P8050014.JPG Csináltam nappalifotót :wacko: te mindig csak fájdítani tudod a szívem egyszer a ködlámpa most meg ez! :wacko: :wacko: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 :wacko: :D :D Dáwid hallottam ügyeskezű LED ezésedről Lacinak nekem is tudsz segíteni???? :P :D ;) Ha Sanci ad LED-et meg csavarhúzót... ;) Nah jó... ha más ad, az is jó :wacko: semmi, extra nem volt benne, Sancinak volt betekerőse :P Nah... Vihar jött, wifi ment... "Enyhén" szakadozik :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Ha Sanci ad LED-et meg csavarhúzót... :wacko: Nah jó... ha más ad, az is jó :D Nah... Vihar jött, wifi ment... "Enyhén" szakadozik :wacko: Szép kis vihar volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Szép kis vihar volt... én megint küldtem felétek egy adagot! :wacko: :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 én megint küldtem felétek egy adagot! :wacko: :D :wacko: jaja, onnan jött :wacko: De mi küldjük tovább romániának :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 http://dl.dropbox.com/u/7102596/P8050014.JPG Csináltam nappalifotót :D Csini! Nekem tetszik! De a "hülyegyerek kék" ami nekem van, jobban tetszik :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Csini! Nekem tetszik! De a "hülyegyerek kék" ami nekem van, jobban tetszik :wacko: :wacko: :wacko: a hülyegyerekkék lenne gizda piros mutatókkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Csini! Nekem tetszik! De a "hülyegyerek kék" ami nekem van, jobban tetszik :wacko: :D :D már akartam is írni ezügyben pajti! :P :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 a hülyegyerekkék lenne gizda piros mutatókkal :D Bizony! Mondjuk az újabb volkswagenekben úgy van. Kék háttér, piros mutatóval. Csini! Nekem tetszik! De a "hülyegyerek kék" ami nekem van, jobban tetszik :wacko: :wacko: :wacko: Szép :D Sztem ez ######ság, hogy hülyegyerekkék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Szép kis vihar volt... hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 szegény cucu beteg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 hol? Itt a tóciba. Olyan port kavart... :D :wacko: :wacko: Nagyon erős volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 szegény cucu beteg :D vát? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Itt a tóciba. Olyan port kavart... :wacko: :wacko: :wacko: Nagyon erős volt Azt szélnek nevezik! :D Nem viharnak! :D A szél meg már nem ártott, legalább kiseperte Debrecenből a büdösséget... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 vát? :D akadozik az üzemanyagellátása. jobb esetben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Azt szélnek nevezik! :wacko: Nem viharnak! :wacko: A szél meg már nem ártott, legalább kiseperte Debrecenből a büdösséget... :D akkor szélvihar :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Azt szélnek nevezik! ;) Nem viharnak! :P A szél meg már nem ártott, legalább kiseperte Debrecenből a büdösséget... :D :D :wacko: :wacko: :wacko: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 akkor szélvihar :D Akkor csak a mi épületünket sikálta le az eső? :D Öcsém csukáját kiraktam az erkélyre mert nem volt kedvem szagolni, de ahogy elnéztem az előbb... háát... holnap nem megy sehova :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Akkor csak a mi épületünket sikálta le az eső? :D Öcsém csukáját kiraktam az erkélyre mert nem volt kedvem szagolni, de ahogy elnéztem az előbb... háát... holnap nem megy sehova :wacko: :wacko: :wacko: Ide is jött 1 csomó. És még most is cseperékel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Dávid! Ti a 409esbe vagytok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 http://dl.dropbox.com/u/7102596/P8050014.JPG Csináltam nappalifotót ;) Jól virít :D az enyém azért fullra tekert fényerőszabályozóval sincs ilyen vad :D nem mintha sokat számítana :wacko: de nem is baj, pont az lett benne a lényeg, hogy ne nagyon virítson ;) viszont volt egy előnye a késői hackelésnek is :D beállítottam a gépéessen az íccakai üzemmódot.. ;) Jájj, végre holnap góóóó Balatóóóón :P ;) de a franc egye meg még reggel ki kell mennem legyártani pár tonna aszfaltot.. :wacko: Nálunk is rettenet idő volt :P kint is ragadtam a keverőben.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 majd ha melltartó fog ott lógni akkor magyarázkodj! :wacko: :D :wacko: :D Azért mielőtt hazaértem körülnéztem benne, mert ugyan emlékeim szerint nem volt memóriakihagyásom, de lehet csak nem emlékszem rá. :wacko: Ma megyek Kecskemétre, holnap megnézzük a repülőnapot, ma este sátorban alszunk, idén végre lesz kijelölt sátorhely, nem kell vadkempinget játszani. Jön más is repülőnapra? Csalt a fönököm, hogy menjek vele, de aztán nem volt kedvem. Csinálj ám képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Dávid! Ti a 409esbe vagytok? :D Nem. Én a 206-ba, jóapámék meg a 302-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Azért mielőtt hazaértem körülnéztem benne, mert ugyan emlékeim szerint nem volt memóriakihagyásom, de lehet csak nem emlékszem rá. :D egy totális fejlövés esetén előfordulhat de jól tetted! :wacko: :D :wacko: :wacko: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts