Opeles90 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 bázz... USB-s porszívóval már találkoztam, de az új :D :wacko: :wacko: :wacko: Itt vannak hülye dolgok Kámaszutra dobókocka..amelyiket kidobod úgy csinálod az asszonnyal.. ;) http://bigyoshop.hu/?q=products/show/jegpohar-keszito Jégpohár készítő...ez nem is rossz héj http://bigyoshop.hu/?q=products/show/kulcskereso-20 vagy kulcskereső.. :D Beszarás ez kurvajó ;) http://bigyoshop.hu/?q=products/show/leszarom-tabletta :D :P ;) ;) B+! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Ez a legjobb, ha már úgyis mindegy. :D :D :wacko: :D Ekkora pihent elméket! :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Ez a legjobb, ha már úgyis mindegy. :D :P :wacko: :D Ekkora pihent elméket! :wacko: :wacko: Ilyen semmi értelme de mégis rohadt jó cuccok vannak itt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Megtaláltam a lényeget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Megtaláltam a lényeget :wacko: Kedves Mikulás bácsi! Nem kérem a Ferrarit, most egy masinát szeretnék tőled... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Ma délután hirtelen felindulásból rápróbáltam mit bír a gép... Leesett az állam... :D A fordulatszámmérő egészen az ötezres számig ment fel...ötödikben...még ment volna felfelé lassan, de elfogyott az elkerülő szakasz... :wacko: Direkte nem írok sebességet, mert lehet hogy csal. Szerintem nem is rossz egy szeszkazán 1.4-estől... :wacko: Meg reménykedek, hogy nem volt traffipax... :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Ma délután hirtelen felindulásból rápróbáltam mit bír a gép... Leesett az állam... :D A fordulatszámmérő egészen az ötezres számig ment fel...ötödikben...még ment volna felfelé lassan, de elfogyott az elkerülő szakasz... :wacko: Direkte nem írok sebességet, mert lehet hogy csal. Szerintem nem is rossz egy szeszkazán 1.4-estől... :wacko: Meg reménykedek, hogy nem volt traffipax... :wacko: :D Türelem, rózsát terem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Türelem, rózsát terem :D így akartad mondani: "Türelem fotót terem!" :wacko: :wacko: Jó reggelt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Ma délután hirtelen felindulásból rápróbáltam mit bír a gép... Leesett az állam... :wacko: A fordulatszámmérő egészen az ötezres számig ment fel...ötödikben...még ment volna felfelé lassan, de elfogyott az elkerülő szakasz... :wacko: Direkte nem írok sebességet, mert lehet hogy csal. Szerintem nem is rossz egy szeszkazán 1.4-estől... :wacko: Meg reménykedek, hogy nem volt traffipax... :D :D Elérte a 2essel kezdődő zónát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Elérte a 2essel kezdődő zónát? :D Simán... De ezt csak a kormány reszketéséből sejtem! :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Katt Rohadt jó :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Vagy. :P Vagy nem fektetem el az ülésort, beülünk 5-en, és hátra beteszek egy gáztüzhelyt. :D Vagy a kocsiban lakom a Blitzen. :wacko: http://kep.psharing.com/402997.jpg De a mai napig nem tudom hogyan került a fél zokni az üléstámlára. :D majd ha melltartó fog ott lógni akkor magyarázkodj! :D :wacko: :wacko: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Katt Rohadt jó :D :wacko: :wacko: És rohadt régi :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 És rohadt régi :D :D De attól még mindíg rohadt jó :D Ugye milyen rózsaszín az üléshuzatom? :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 De attól még mindíg rohadt jó :D Ugye milyen rózsaszín az üléshuzatom? :wacko: :wacko: :wacko: Homár színű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Homár színű :D 2 értelmű... :wacko: Homár1 Homár2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 2 értelmű... :D Homár1 ezt homárnak is lehet nevezni???? :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 2 értelmű... :D Homár1 Homár2 A homár 1 az ketten van :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Hétfőn kékitünk? :wacko: :D Mi a jó a citromos sörben? ;) :) Éntőlem ;) csak szerszámot meg ledet hozzál mert nem az én kocsimmal megyünk :D abban pedig nem lesz semmi hozzávaló :wacko: rajtam kívül.. :D :P Meg kell kóstolni :D ma reggel betoltam én is az egyiket csak úgy nyaralás előtti utsó munkanapom alkalmából így melóban :wacko: hát annyira nem nyerte el a tetszésemet mint a dréher meg a bőcsi friss.. ;) így akartad mondani: "Türelem fotót terem!" :D :P Inkább csekket.. ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Ma megyek Kecskemétre, holnap megnézzük a repülőnapot, ma este sátorban alszunk, idén végre lesz kijelölt sátorhely, nem kell vadkempinget játszani. Jön más is repülőnapra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Ma megyek Kecskemétre, holnap megnézzük a repülőnapot, ma este sátorban alszunk, idén végre lesz kijelölt sátorhely, nem kell vadkempinget játszani. Jön más is repülőnapra? minden vágyam hogy egyszer eljussak :wacko: utoljára Szentkirályszabadján voltam :D de sajnos idén sem fog menni! Ahogy látom akkor repül a "Kék Villám" is :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 minden vágyam hogy egyszer eljussak :wacko: utoljára Szentkirályszabadján voltam :D de sajnos idén sem fog menni! Ahogy látom akkor repül a "Kék Villám" is :wacko: :D Nem, a másik kocsival megyünk, az kényelmesebb. Remélem, nem ázunk el nagyon :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Egy Volkswagenes havernak csináltam még régen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Egy Volkswagenes havernak csináltam még régen :D Inkább igyál valamit :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Inkább igyál valamit :D :wacko: :wacko: :wacko: Dáwid hallottam ügyeskezű LED ezésedről Lacinak nekem is tudsz segíteni???? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts