Peti85 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem volna újra...hogy C14NZbe kinek milyen W számú óra van gyárilag? Nekem most W 1111 van benne fordulatszámmérős (nem hinném hogy eredetileg ez volt benne)... de haldoklik...és tudnék most 1102est vagy 1111est is venni... na de melyiket akkor?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem volna újra...hogy C14NZbe kinek milyen W számú óra van gyárilag? Nekem most W 1111 van benne fordulatszámmérős (nem hinném hogy eredetileg ez volt benne)... de haldoklik...és tudnék most 1102est vagy 1111est is venni... na de melyiket akkor?:D HOgyhogy haldoklik? mit csinál? Nem lehet, hogy csak a spirál kezd tönkremenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 HOgyhogy haldoklik? mit csinál? Nem lehet, hogy csak a spirál kezd tönkremenni? Nem mert az cserélve volt... de nem csak az a bajom hogy kattog a km óra, meg kopik minta fene, hanem néha elfelejt mérni a ford.számmérő is (pl ma reggel 10 méter után felébredt, de van hogy leesik alaphelyzetbe menet közben) Jah visszaolvastam itt is meg az elektromosban is, de van pro és kontra:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Nem mert az cserélve volt... de nem csak az a bajom hogy kattog a km óra, meg kopik minta fene, hanem néha elfelejt mérni a ford.számmérő is (pl ma reggel 10 méter után felébredt, de van hogy leesik alaphelyzetbe menet közben) Jah visszaolvastam itt is meg az elektromosban is, de van pro és kontra:D Hmm...Fordulatszámmérőm nincs, így arról semmit se tudok. De ha kattog az általában a spirál miatt van. Vannak ezek az "új" bárdis spirálok... Azok is kattognak mint az állat. Inkább vettem kettőt egy 1000ért még a télen 1 bontóból. Pontosabban 1 darab volt egy 1000, csak a másikat a srác ideadta ajándékba mert a csatlakozásánál a burkolat meg volt sérülve. De attól még jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Nyissak nektek egy biciklis topikot? :wacko: Megtennéd? :P Én most "jókislány" leszek és nem jövök vagy 2 napig. :D Inkább legyél rosszkislány, és csinálj képeket...vagy videót. :D Inkább tudod milyen tablettát? Ami a piszoárba van a nyilvános budikba... :D Azoknak kibacott szar ízük van, nem csoda hogy mindenki eldobálja őket. :wacko: :wacko: Nekem is csinált olyat a mutató egyik nap, hgy nem mért semmit, aztán felugrott 40-re, remélem csak pillanatnyi elmezavar volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Már nem nagyon érdekel, hogy mit gondolnak az ügyfelek...volt amelyik beszólt, hogy "maga itt semmit se csinál". Én csak vigyorogtam és annyit mondtam: :wacko: Szerencsés vagyok. Nekem 1x a rakodósom szólt be egy hasonlót :D én meg visszakérdeztem, hogy "meddig akarsz itt dolgozni? inkább a saját dolgoddal foglalkozzál.." :wacko: azóta valahogy még csak vissza se hallottam, hogy valami hasonlót szövegelne a hátam mögött.. :P Inkább legyél rosszkislány, és csinálj képeket...vagy videót. :D Bírnád mi? :D na jó, én is. néznem még csak lehet tán.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Bírnád mi? :wacko: na jó, én is. néznem még csak lehet tán.. :D Á én nem vagyok olyan, a Blitzen is úriemberként viselkedtem. :wacko: De csak mert le voltam lombozva a kocsi miatt. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Van 4 db Gm 2 pólusú gyertyám kb 10km mentem 1500ft+postaköltségért odaadom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Á én nem vagyok olyan, a Blitzen is úriemberként viselkedtem. :wacko: De csak mert le voltam lombozva a kocsi miatt. :wacko: Mingyá gondoltam :D akkor én nem lelombozva lennék hanem nagyon idegbolond :wacko: lehet nem bírtak volna velem vagy leittam volna magam a balcsi alja alá is.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Azoknak kibacott szar ízük van, nem csoda hogy mindenki eldobálja őket. :D :wacko: Nekem is csinált olyat a mutató egyik nap, hgy nem mért semmit, aztán felugrott 40-re, remélem csak pillanatnyi elmezavar volt. Tudom.. :D Én is köptem már ki :wacko: Nézd meg a váltónál a csatlakozást, hogy nincs-e kilazulva. Nekem 1 szerivzelés után nem tették jól vissza a helyére. A spirál végét szétcincálta, és még bele is szakított 1 darabot amit szerelő szedett ki. Mingyá gondoltam ;) akkor én nem lelombozva lennék hanem nagyon idegbolond :D lehet nem bírtak volna velem vagy leittam volna magam a balcsi alja alá is.. :wacko: Hasonló reakcióm lett volna nekem is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Hasonló reakcióm lett volna nekem is. :wacko: Olyankor csak annyi a gond, hogy egy rosszul néző arcba is képes vagyok belemászni.. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Olyankor csak annyi a gond, hogy egy rosszul néző arcba is képes vagyok belemászni.. :D :wacko: mé' nézett rosszul...ő baja :wacko: :D Bár ha én piás vagyok...akkor nagyon csajozós leszek, a legrondább legvisszataszítóbb nőnek is olyanokat mondok amiket sohase mondanék neki....Ja és sokat nevetek. Azon is ha elvágódok és lejön a fél karomról a bőr.. :D ( valós eset ) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Mingyá gondoltam :wacko: akkor én nem lelombozva lennék hanem nagyon idegbolond :wacko: lehet nem bírtak volna velem vagy leittam volna magam a balcsi alja alá is.. :D Igazából ha én vagyok a balfac, és azért dobtam ki a lóvét, akkor hamar túlteszem magam rajta, erre tartom az asszonyt , hogy ilyenkor bacogasson. -Ugye nem haragszol nagyon? -Nem persze... -Mi lesz az ebéd? -Miféle ebéd? :D :wacko: Engem az bosszant ha más miatt történik valami. Majd megnézzem a becsatlakozást, de igazából csak egyszer csinálta a mutató, hogy leragadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Majd megnézzem a becsatlakozást, de igazából csak egyszer csinálta a mutató, hogy leragadt. Ja, azt hittem töbször is előfordult. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 mé' nézett rosszul...ő baja.... Na ja de csak nem kéne mondjuk egy cartárséba.. :wacko: Azon gondolkoztam, hogy ha már ennyire ráérek délután ki kellene menni pecázni kicsit :D de ahogy elnézem ezeket a felhőket a csoda se tudja :wacko: de inkább ledőlök, hátha megint megálomodok valami hasonlót.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Na ja de csak nem kéne mondjuk egy cartárséba.. :wacko: Azon gondolkoztam, hogy ha már ennyire ráérek délután ki kellene menni pecázni kicsit :D de ahogy elnézem ezeket a felhőket a csoda se tudja :wacko: de inkább ledőlök, hátha megint megálomodok valami hasonlót.. :wacko: A keresztfiam most fogott egy 14Kilós 90 centis Amúrt, harcsára ment különben. 3 kiló ikrája volt neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Na ja de csak nem kéne mondjuk egy cartárséba.. :wacko: Azon gondolkoztam, hogy ha már ennyire ráérek délután ki kellene menni pecázni kicsit :D de ahogy elnézem ezeket a felhőket a csoda se tudja :wacko: de inkább ledőlök, hátha megint megálomodok valami hasonlót.. :wacko: Sztem kimehetsz horgászni. Link Nem lesz eső. Este 8 körül Dáwiddal találkozunk. Nem jársz véletlenül errefelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem volna újra...hogy C14NZbe kinek milyen W számú óra van gyárilag? Nekem most W 1111 van benne fordulatszámmérős (nem hinném hogy eredetileg ez volt benne)... de haldoklik...és tudnék most 1102est vagy 1111est is venni... na de melyiket akkor?:D Az enyémben 1102-es van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Én meg nem szeretek horgászni, meg inkább szeretek biztosra menni. Ezért a haversráccal meló után beugrunk pizzát enni a lisznyai utcára! :D Jó ott a pizza! :wacko: Az idegbajról annyit, hogy én már fel akartam gyújtani, mert nem tudtam rájönni miért nem akar menni. Aztán csak le kellett venni a hosszbordásszíj tárcsáját és meg is lett a bibi. Nem került csak 21 rugeszba. Azóta újra beleszerelmesedtem az istenátkába! :wacko: Kellett nekem 1.4 16V motor...már annyit ráköltöttem h apám a c14nz-re negyed annyit nem költött. Pedig egyidős a két kocsi. :wacko: Ráadásul majdnem vennem kellett egy ilyet is: De sikerült 5 ezresből megoldanom...:D De nem volt eccerű dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Reggel megyek nagyba Ügyfél szolgálatis irodába, erre valamelyik állat a gép előtt el kezd a spray-ével kardozni. Olyat néztem......Szia Opeles90, milyen volt a reggeled? :wacko: :D :D :P ;) ;) :P ------------------- Bp.-n a villamoson szeretem, mikor a 35-45 körüli nő fel száll 1 kis trikóban és elém áll, és meg csap a szaga. Kb. nem bírom vissza tartani magam, majdnem fel fordul a gyomrom. És még mint valami szadista, aki élvezi,hogy az emberek magukba el küldik a jó ....ba, alattomos vigyorral fel emeli az egyik kezét, meg fogja a kapaszkodót, és ki villan az irgalmatlan nagy hónaj kutya. Sőt, ez már nem kutya, hanem Chewbacca személyesen a Kashyyyk-ról. És akkor még nincsenek UFO-k! Hát hogyne lenne, teli van velük a város! :wacko: :wacko: ------------------- Meg kaptam a fősulitól a tájékoztatókat. Gólyatábor szeptember 4-7 SZOLNOK -on. Szeptember 10.-n van a szülinapom, úgy hogy elő buli nagyon jó lesz Szolnokon. Csajok is lesznek! Már alig várom ;) Van valaki aki Szolnoki ? Be dobhatnánk 1 sört! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Reggel megyek nagyba Ügyfél szolgálatis irodába, erre valamelyik állat a gép előtt el kezd a spray-ével kardozni. Olyat néztem......Szia Opeles90, milyen volt a reggeled? :D :D :P ;) ;) :P ;) :D :wacko: :wacko: :wacko: Komolyan láttál???? Hát... ;) Szagos volt. De nem a gép mögül hanem a pultmögül fújtam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Én többet nem megyek Debrecenben kocsival :D Egy miniszoknya itt-egy rövid fölső ott... a járdán kéne itt közlekedni, mert úgyis azt nézi az ember :D :D ez valami kegyetlen :wacko: Jah, és még egy észrevétel: szerintem az én autóm itteni. :wacko: Egy rakás astra járkál errefelé, hasonló rendszámmal. Ahogy pesten a HCY-os A-Zafirák dőlnek mindenhonnan, itt a DXH-s F-Astrák :wacko: Meg ne sértődjön hogy nem hoztam "haza" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Én többet nem megyek Debrecenben kocsival :D Egy miniszoknya itt-egy rövid fölső ott... a járdán kéne itt közlekedni, mert úgyis azt nézi az ember :D :D ez valami kegyetlen :wacko: Jah, és még egy észrevétel: szerintem az én autóm itteni. :wacko: Egy rakás astra járkál errefelé, hasonló rendszámmal. Ahogy pesten a HCY-os A-Zafirák dőlnek mindenhonnan, itt a DXH-s F-Astrák :wacko: Meg ne sértődjön hogy nem hoztam "haza" :P Na majd ma megmutatom azt az astrát ami piros és nincs rajta tetsín. Meg azt a fehéret ami úgy néz ki mint a tied amikor megvetted. Kályhacső & nascar dísztárcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 :D :wacko: :wacko: :wacko: Komolyan láttál???? Hát... :D Szagos volt. De nem a gép mögül hanem a pultmögül fújtam... :D Dehogy láttalak csak hülyültem :P Kb. 180 km-re lakok tőled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Dehogy láttalak csak hülyültem :wacko: Kb. 180 km-re lakok tőled. Pedig poén lett volna :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts