spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 :wacko: 15 alatt azért jobban mutat.....mármint a féktárcsa :D Kontaktáltál vele azóta ? :wacko: húúbazzzmeeeg. :wacko: Megtaláltad a http://www.szarvideokpistanak.noob.com-ot? Nem kontaktáltam, Szeged messze van. Bár oda úgyis van meghívásom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 húúbazzzmeeeg. :wacko: Megtaláltad a http://www.szarvideokpistanak.noob.com-ot? Nem kontaktáltam, Szeged messze van. Bár oda úgyis van meghívásom. :wacko: Művelödj szépen :D :D :P Dupladimamit ? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Művelödj szépen :wacko: :D :D Dupladimamit ? :D :wacko: Tegnap időzsaru volt. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Tegnap időzsaru volt. :D Láttam, annó azért jobb volt :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Láttam, annó azért jobb volt :D :wacko: Persze, mert gyerekként vártad, hogy ledobja a csaj a textilt. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Az újabb autók szélvédőjén azt a rendszám matricát lehet pótólni, ha szélvédő cserénél eltűnt? Mert azzal kábít egy használtautó kereskedő, hogy azért cserélt rendszámot egy autón, mert csak így lehetett megoldani, hogy új matricát szerezzen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 gyerekek... csaptam egy unalom kört Debrecenbe. Ha már itt vagyok körbe nézek mi van itt. Hááááát... olyan csajok vannak... és annyi... engem a nyálamon húznak haza innen... :D Opel is annyi van mint égen a csillag, nők is ezrével... imáááádom ezt a helyeet :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Az újabb autók szélvédőjén azt a rendszám matricát lehet pótólni, ha szélvédő cserénél eltűnt? Mert azzal kábít egy használtautó kereskedő, hogy azért cserélt rendszámot egy autón, mert csak így lehetett megoldani, hogy új matricát szerezzen. :D kamu. Lehet kérni rá matricát, azt kész. Akkor ennyi erővel minden berepedt szélvédő után új rendszám kéne az autóra? :D :wacko: :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 kamu. Lehet kérni rá matricát, azt kész. Akkor ennyi erővel minden berepedt szélvédő után új rendszám kéne az autóra? :D :wacko: :wacko: :wacko: :D Akkor sajna nem stimmelnek a dolgok az autóval. :D Lehet le volt zúzva az autó, a rendszáma meg meggyűrödött és azért cserélte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Arra azért figyeljetek, hogy 1 autóra max 3 rendszámot adnak ki, utánna ha kell, akkor csere. Matricáknál nem tudom mi a helyzet, lehet ott is van megkötés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Akkor sajna nem stimmelnek a dolgok az autóval. :wacko: Lehet le volt zúzva az autó, a rendszáma meg meggyűrödött és azért cserélte. Azt is fel szokták újítani :D :wacko: :D Nagyon szépen rendbe tudnak tenni rendszámtáblát :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Az újabb autók szélvédőjén azt a rendszám matricát lehet pótólni, ha szélvédő cserénél eltűnt? Mert azzal kábít egy használtautó kereskedő, hogy azért cserélt rendszámot egy autón, mert csak így lehetett megoldani, hogy új matricát szerezzen. :wacko: Természetesen lehet! A céges vivaróra 6000be fájt, de van itt a fórumon aki 1550-ből hozta ki. :wacko: Akkor sajna nem stimmelnek a dolgok az autóval. :D Lehet le volt zúzva az autó, a rendszáma meg meggyűrödött és azért cserélte. Lehet ki volt vonva a forgalomból, és ezért az új rendszám! (vagy külföldről behozoot) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 gyerekek... csaptam egy unalom kört Debrecenbe. Ha már itt vagyok körbe nézek mi van itt. Hááááát... olyan csajok vannak... és annyi... engem a nyálamon húznak haza innen... :D Opel is annyi van mint égen a csillag, nők is ezrével... imáááádom ezt a helyeet :wacko: :wacko: én is Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 :wacko: én is Nyáron nagy forgalomban még figyelni is az útraaaa.... Hááááttt! :D Nehezen jön össze! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 gyerekek... csaptam egy unalom kört Debrecenbe. Ha már itt vagyok körbe nézek mi van itt. Hááááát... olyan csajok vannak... és annyi... engem a nyálamon húznak haza innen... :D Opel is annyi van mint égen a csillag, nők is ezrével... imáááádom ezt a helyeet :wacko: Húú én Kecskeméttel vagyok így :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 "Keresnék digitklímás középkonzolt. Színe mind1, az sem baj, ha kicsit törött. Természetesen occsóé." Te a vezérlő megvan már ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 "Keresnék digitklímás középkonzolt. Színe mind1, az sem baj, ha kicsit törött. Természetesen occsóé." Te a vezérlő megvan már ? Minden megvan már. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Minden megvan már. :wacko: hááááhááááááá, miből ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 hááááhááááááá, miből ? :D Háááá ha bévektrába keresek digitkeretet akkor nyilván céééomegából(ami ugye nincs is) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Háááá ha bévektrába keresek digitkeretet akkor nyilván céééomegából(ami ugye nincs is) :D JAH, TÉNYLEG :wacko: Leírást leltél vmit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 JAH, TÉNYLEG :wacko: Leírást leltél vmit ? Gyurinak megvan. Ha felépült, akkor megcsináljuk. Sztem majd pályanap után. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Gyurinak megvan. Ha felépült, akkor megcsináljuk. Sztem majd pályanap után. :D :wacko: Na ezt sem tudtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 :D Na ezt sem tudtam Ezeknél van a belsoseges a6os is nem? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Háááá ha bévektrába keresek digitkeretet akkor nyilván céééomegából(ami ugye nincs is) :wacko: Tehát Kadettből szetted! Így már értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Tehát Kadettből szetted! Így már értem :D Gyurinak bent van a kadettban. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts