zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 4-ben olyan 120-130-nál megsajnáltam és ment az ötös.. Mindegy, majd kipróbálok egy másikat - pl. Karcsiét :wacko: - és majd összehasonlitom, de tuti, hogy lomhább a kelleténél. :D Csak mert 5-ben nekem sem ment 140-fölé. Vissza 4-be, akkor ment olyan 150-ig, aztán váltottam fel. Szerintem gyenge a moci ahhoz hogy 5-ben kipörögje magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Csak mert 5-ben nekem sem ment 140-fölé. Vissza 4-be, akkor ment olyan 150-ig, aztán váltottam fel. Szerintem gyenge a moci ahhoz hogy 5-ben kipörögje magát. Max sebességem eddig óra szerint ennyi és ugyanez a GPS-szerint meg ennyi volt Nem tudom ment volna-e még, de már majdnem a pirosban... inamba szált a bátorságom 400 Km-re az otthonomtól! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Max sebességem eddig óra szerint ennyi és ugyanez a GPS-szerint meg ennyi volt Nem tudom ment volna-e még, de már majdnem a pirosban... inamba szált a bátorságom 400 Km-re az otthonomtól! :wacko: :wacko: nekem dzsípíesz szerint volt már 168 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Max sebességem eddig óra szerint ennyi és ugyanez a GPS-szerint meg ennyi volt Nem tudom ment volna-e még, de már majdnem a pirosban... inamba szált a bátorságom 400 Km-re az otthonomtól! :D Nekem először 180-volt a vége, aztán állítottam az órán, most elméletileg nem csal annyit, így van 150-körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 :D nekem dzsípíesz szerint volt már 168 :D Én nem mertem már tovább nyomni, gondoltam nehogy a szíj megadja magát. :wacko: Aztán meg tolhatom hazáig. :wacko: Nemsoká szíjcsere van beütemezve, utánna megnézem mit is megy a kicsike! :wacko: Nekem először 180-volt a vége, aztán állítottam az órán, most elméletileg nem csal annyit, így van 150-körül. Papír szerint a tiednek (C14NZ Caravan) 155 a vége, az enyémnek 164. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Én nem mertem már tovább nyomni, gondoltam nehogy a szíj megadja magát. :wacko: Aztán meg tolhatom hazáig. :D Nemsoká szíjcsere van beütemezve, utánna megnézem mit is megy a kicsike! :wacko: Papír szerint a tiednek (C14NZ Caravan) 155 a vége, az enyémnek 164. Jó-jó de nagyon fújt a szél. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Addig nem leszünk itt :wacko: :wacko: :wacko: Jól kitartanátok :D Papír szerint a vége az enyémnek 164. 172 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Jól kitartanátok :wacko: 172 :D A te váltód hosszabb áttételű, mint az enyém? (Enyém F15-ös) :wacko: Mert szerintem ez is számít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 A te váltód hosszabb áttételű, mint az enyém? (Enyém F15-ös) :D Mert szerintem ez is számít... Vagy ő leakasztotta az ekét. :wacko: Bocs, nem bírtam kihagyni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 A te váltód hosszabb áttételű, mint az enyém? (Enyém F15-ös) :wacko: Mert szerintem ez is számít... Tény, hogy 1:1-ben forog a főtengellyel 5.-ikben :wacko: WR3.55 asszem vagy 3.74.. :wacko: Vagy ő leakasztotta az ekét. :D Bocs, nem bírtam kihagyni. ;) De legalább van benne nyomaték Bocs de nem bírtam kihagyni.. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Jó-jó de nagyon fújt a szél. ;) Én nem papírt néztem hanem a kijelzőt :wacko: :wacko: Lehet hogy ebbe is beleszól a kerékméret? :D :P az előző mocival néztem, amikor már cserére mentem, annak vége volt 140 körül mint a botnak. Óra szerint 152 körül volt úgy emlékszem, de az meg 165-60-13-akon :wacko: A mostani nyári kerekekkel jöttünk haza az m3-on, és ott a dzsípíesz mondott 168-at. (Nem, nem a nagy lejtő után :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Vagy ő leakasztotta az ekét. :D Bocs, nem bírtam kihagyni. :P ;) :D Tény, hogy 1:1-ben forog a főtengellyel 5.-ikben :wacko: WR3.55 asszem vagy 3.74.. :D De legalább van benne nyomaték Bocs de nem bírtam kihagyni.. :D :P ;) :D Gyári menetteljesítmény adatok. Én nem papírt néztem hanem a kijelzőt ;) :P Lehet hogy ebbe is beleszól a kerékméret? az előző mocival néztem, amikor már cserére mentem, annak vége volt 140 körül mint a botnak. Óra szerint 152 körül volt úgy emlékszem, de az meg 165-60-13-akon :wacko: A mostani nyári kerekekkel jöttünk haza az m3-on, és ott a dzsípíesz mondott 168-at. (Nem, nem a nagy lejtő után ;) ;) ) Háát peerrsszzzeee hogy neeeemmmm! :D :wacko: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 De legalább van benne nyomaték Bocs de nem bírtam kihagyni.. :D :wacko: :wacko: Ezt viszont el kell hogy ismerjem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 egyszer már ki kellene mennem nekem is az elkerülőre és meglesni mennyi a vége a talicskámnak... Mióta visszaraktam a vezérlés a megfelelő állásra, még nem próbáltam mit bír! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Ezt viszont el kell hogy ismerjem. :D Ugye, hogy ugye..? :wacko: egyszer már ki kellene mennem nekem is az elkerülőre és meglesni mennyi a vége a talicskámnak... Mióta visszaraktam a vezérlés a megfelelő állásra, még nem próbáltam mit bír! :wacko: Vezérműszíj csattanásig bármit.. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Vezérműszíj csattanásig bármit.. :wacko: :D Most lett cserélve néhány hete! :wacko: Ha elszakadna, akkor inkább vennék RX-3-as mazdát...ott nincsenek szelepek és akár 10000 is foroghat a motor! :wacko: (vagy egy ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Most lett cserélve néhány hete! :) Ha elszakadna, akkor inkább vennék RX-3-as mazdát...ott nincsenek szelepek és akár 10000 is foroghat a motor! ;) Attól még szakadhat :D Anno majdnem vettem egy RX5-öst ;) csak a színe nem tetszett :wacko: pink :D de nem ilyen amolyan pink hanem tudjátok, olyan pink-pink :wacko: meg a wankelnek is megvannak a hibái :P főleg ha javítani kell :D de az biztos, hogy pörögni nagyon tud.. :D :P Na azt felejtsd is el. Ebbe én f*ngottam, más nem fog. :wacko: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/70462-20100804-RlKnJZ.jpg :wacko: Aham :wacko: látjuk, hogy szakadt a kárpitja de..? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Aham :wacko: látjuk, hogy szakadt a kárpitja de..? :D Comb támaszos vagy milyen. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Aham :wacko: látjuk, hogy szakadt a kárpitja de..? :D G Astra sport ülés a kombóba :wacko: ui: sp magyarhangja : mk76 :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Ez a szar ülés, amit ingyen kaptam a bontóban, mondván, hogy ők kidobnák. A másik oldali hibátlan. :D Monnyuk azért fizettem is. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Az előbb benéztem msn-re, és megint elment a kedvem a beszélgetéstől. Olyan személyes üzenetet olvastam, amitől kikerekedett a szemem. :D 'Hogy a bánatba lehetnek emberek ennyire negatívak, ennyire rosszindulatúak?! :wacko: Ezek után csodálkozik, hogy senki nem áll Vele szóba. Pedig eddig az volt a véleményem, hogy egy intelligens, szimpatikus fiatalember... Kár érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Az előbb benéztem msn-re, és megint elment a kedvem a beszélgetéstől. Olyan személyes üzenetet olvastam, amitől kikerekedett a szemem. :D 'Hogy a bánatba lehetnek emberek ennyire negatívak, ennyire rosszindulatúak?! :wacko: Ezek után csodálkozik, hogy senki nem áll Vele szóba. Pedig eddig az volt a véleményem, hogy egy intelligens, szimpatikus fiatalember... Kár érte. Én most is tök jól elcseverészek vele, pedig ittas sem vagyok. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Az előbb benéztem msn-re, és megint elment a kedvem a beszélgetéstől. Olyan személyes üzenetet olvastam, amitől kikerekedett a szemem. :D 'Hogy a bánatba lehetnek emberek ennyire negatívak, ennyire rosszindulatúak?! :wacko: Ezek után csodálkozik, hogy senki nem áll Vele szóba. Pedig eddig az volt a véleményem, hogy egy intelligens, szimpatikus fiatalember... Kár érte. jár így az ember lánya/fia... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts