Opeles90 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 nah amúgy a bringáról ígértem képeket. Tessék: Távolról nem olyan rossz Közelről a kereke ilyen.. :D Kormányt kicsit megrágta az idő Berozsdásodott az "agy" 1 jóbarátom mint szervező ott volt a hungaroringen és hozott 1 kis szuvenírt. :wacko: Kép 1 Kép 2 Amúgy abban a kis tartóban az 1 kis füzet. Tele minden infóval, jegyárral, parkolás árral, , szervezők, versenyzők, hungaroring térkép és még nagyon sok infó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 nah amúgy a bringáról ígértem képeket. Tessék: Távolról nem olyan rossz Közelről a kereke ilyen.. :D Kormányt kicsit megrágta az idő Berozsdásodott az "agy" Kemény kis cajga :wacko: 1 jóbarátom mint szervező ott volt a hungaroringen és hozott 1 kis szuvenírt. :wacko: Kép 1 Kép 2 Amúgy abban a kis tartóban az 1 kis füzet. Tele minden infóval, jegyárral, parkolás árral, , szervezők, versenyzők, hungaroring térkép és még nagyon sok infó. Ilyet én is el fogadnék...én mondjuk amilyen állat vagyok, még 1 aszfalt darabot is hoztam volna haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Kemény kis cajga :wacko: Ilyet én is el fogadnék...én mondjuk amilyen állat vagyok, még 1 aszfalt darabot is hoztam volna haza. Áhh... ott nem jön csak úgy fel az aszfalt :wacko: De kérd meg Sancit, majd kever neked egy adagot :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Áhh... ott nem jön csak úgy fel az aszfalt :wacko: De kérd meg Sancit, majd kever neked egy adagot :D :wacko: Egy zsebben hordozható Hungaroring, 99%ban hasonló aszfaltozással! Nem is rossz ötlet, piacra kéne dobni, hátha meg gazdagszunk belőle :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Kemény kis cajga :wacko: Ilyet én is el fogadnék...én mondjuk amilyen állat vagyok, még 1 aszfalt darabot is hoztam volna haza. Újkorában valóban kemény kis canga volt. De most...keményen rozsdás :D Nembaj... Hazajövök vele meg munkába is elmegyek vele. Kiszolgál :D Tökéletes. :wacko: Ki is akasztottam a szobafalára. (Forma1es szuvenírt) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 1 jóbarátom mint szervező ott volt a hungaroringen és hozott 1 kis szuvenírt. :wacko: Kép 1 Kép 2 Amúgy abban a kis tartóban az 1 kis füzet. Tele minden infóval, jegyárral, parkolás árral, , szervezők, versenyzők, hungaroring térkép és még nagyon sok infó. És mennyi volt egy vasárnapi álló jegy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 És mennyi volt egy vasárnapi álló jegy? :D Cseles :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 És mennyi volt egy vasárnapi álló jegy? :D Kicsit másképp vannak megadva az árak.. Az a general admission? Sztem az.. General admission sunday(mellette van egy kis álló figura): 90euró. A legdrágább jegy azaz Super Gold hétvégés jegy az 450euró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 És mennyi volt egy vasárnapi álló jegy? :D http://www.gpticketshop.com/hu/f1/f1-magya...dij/jegyek.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Cseles :wacko: Ááá neeeem csak kérdezem! :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Kicsit másképp vannak megadva az árak.. Az a general admission? Sztem az.. General admission sunday(mellette van egy kis álló figura): 90euró. A legdrágább jegy azaz Super Gold hétvégés jegy az 450euró. Hűha! Akkor gyűjthetünk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Hűha! Akkor gyűjthetünk... :D Tessék Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 A tunyingolást én is elvégeztem a drótszamaramon... :wacko: És a közel 12 éves használat alatt bele is tekerten kb 6000 km-t... :wacko: 31 ezer pár kilométer 5 -vagy 6 év alatt. Aztán elkopott a csigakerék az elsőkerék tengelyénél, és nem tudtam sehol szerezni hozzá. Később lett egy 28-ashoz, de az sokat csalt. Ekkor váltottam digitálisra, de abból meg elemcserekor törlődtek a számok. 16 éves koromtól fogva egészen tavalyig mindenhova bicajjal jártam télen-nyáron. te jó isten, mennyibe kerül egy acpumpa :D 8400 tól 40- 45 ezerig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 ....8400 tól 40- 45 ezerig.... Azért azt mondanám, hogy a húzott c20let kocsikban 20000-30000 Forintos AC-t használnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Azért azt mondanám, hogy a húzott c20let kocsikban 20000-30000 Forintos AC-t használnak :D Az nem is sok, hacsak nem hagytál le egy nullát. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Az nem is sok, hacsak nem hagytál le egy nullát. :wacko: http://racing-bazar.hu/alkatresz/uzemanyag...gsl392_kulso_ac :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Az enyémhez(autó) árulnak 70eHUF fölött is bosch pumpát... :wacko: Nem mondom hogy hol, mert nem akarok sem reklámot sem antireklámot... :wacko: Ugyanitt van pölö az enyémhez generátor 140-körül. :wacko: Az egész kocsi meg ér talán 350-et. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Áhh... ott nem jön csak úgy fel az aszfalt :) De kérd meg Sancit, majd kever neked egy adagot :P ;) Dehogynem :P egy 3cx-es Jcb árokásó kanállal bőven elég hozzá :D csak menet közben kell levágni az aszfaltba.. :D A legdrágább jegy azaz Super Gold hétvégés jegy az 450euró. Na ezért nem megyek én F1-re :wacko: ennyiből bőven megoldom az éves nyaralást és talán még a DUV-i Kadett talit is.. :wacko: :D Azért azt mondanám, hogy a húzott c20let kocsikban 20000-30000 Forintos AC-t használnak ;) Kompresszort.. ;) :P ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Áá, nem rohadtam meg.. :wacko: Egy élmény volt hazaérni ;) nem azért mert annyira szeretem itthon lóbálni a pisztolyt hanem végre le tudtam mosni magam mindentől.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Srácok! Szerintetek hol lehetne most pesten 16mm belső átmérős 2m olajálló csövet venni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Srácok! Szerintetek hol lehetne most pesten 16mm belső átmérős 2m olajálló csövet venni? :wacko: Sima benzincső nem jó? Mekkora barmok vannak:Klikk ide! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Sima benzincső nem jó? Mekkora barmok vannak:Klikk ide! :wacko: Sajna olajálló kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Mekkora barmok vannak:Klikk ide! :wacko: Olyan zsibbadt én se vagyok, hogy kiemelt gémmel rakodjak a rámpán felfele menetben (ha épp nincs egy szaktárs a közelben aki pakolja a kűűt az adagolóba) pedig az csak egy kis homlokrakodó (OK L15.5), jóhogy félre rántotta a daru :D még jó, hogy a tulaja meg más nem volt a közelében sem.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Sajna olajálló kell :D Mittudomén pölö itt:Klikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Azért azt mondanám, hogy a húzott c20let kocsikban 20000-30000 Forintos AC-t használnak :D nekem egy szaros 1,6 van :wacko: c20let csak reggel szokott lenni amikor álmodok, de az sose romlik el :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts