Dáwid Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Anno én is gyűjtögettem, de nem érdemes, úgyis csak elkölti az ember :wacko: ;) Ebből lett a fél Astra :wacko: Most is gyűjtök, maradt a 200-as egység, csak most fémbe. :wacko: De ezt annyira félreteszem, hogy meg se találjam jövő nyár elejéig :P ;) A tagságit meg azonnal ahogy összejön rá :D Ilyet nem is mondtunk. ;) Pici boroskólát ivott velem... :D Hát nem akartam beszólni... ;) De látom Pepe nem bírta ki. :) Teszem hozzá, JOGOSAN. Annyi mindent felajánlottunk... ...meg se merjél szólalni!!! :D :D Tényleg, rendesek vagytok és köszi mégegyszer, de még a belépő se jött volna össze tutira, ha igen, akkor is csak apróból ;) :P Jövőre le se tudtok vakarni :D :P
Dáwid Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 hy all. csak nem Blitz a téma? :wacko: áááh... kit érdekel az? :D :wacko: :wacko:
Rossy Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 áááh... kit érdekel az? :wacko: :wacko: :wacko: Hát én nagyon rottyon voltam, kész voltam mint a lecke :D Jó volt, Egyedül azzal volt problémám hogy a WC meg a mosdók hááááát, ha nem lett volna enyi Opel a környéken akkor tuti hogy egy Koncentrációs tábornak nézem, ehez az árhoz tartozhatott volna kicsit kulturáltabb tisztálkodási lehetőség, de túléltük. az hogy cigit nem lehetett kapni és le kellett gyalogolni a partra közben eltévedtem, azt nem a szervezésnél említeném meg :D Reggel meg találtam egy Sopronis zászlót meg egy üveg bort amit nem tok hogy került az autóba :P ;) :D
spzoli Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Hát én nagyon rottyon voltam, kész voltam mint a lecke :wacko: Jó volt, Egyedül azzal volt problémám hogy a WC meg a mosdók hááááát, ha nem lett volna enyi Opel a környéken akkor tuti hogy egy Koncentrációs tábornak nézem, ehez az árhoz tartozhatott volna kicsit kulturáltabb tisztálkodási lehetőség, de túléltük. az hogy cigit nem lehetett kapni és le kellett gyalogolni a partra közben eltévedtem, azt nem a szervezésnél említeném meg :wacko: Reggel meg találtam egy Sopronis zászlót meg egy üveg bort amit nem tok hogy került az autóba :wacko: :D :D Tőlem kérték a videót amit én csináltam a saját telefonommal. Meglepett, hogy létrejött... :D
Rossy Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Tőlem kérték a videót amit én csináltam a saját telefonommal. Meglepett, hogy létrejött... :wacko: Akkor nem csak nálam volt jó idő, jah itt jegyezném meg hogy a Balaton az Ku..a hideg volt :D ,de jól esett,viszont másnap ahogy hallottam vissza a part menti étteremben a pincér leányzó nem nagyon akarta végrehajtani az obszcén kifejezéseket amiket felvetettünk neki :wacko: nem tudom ez alatt mit érthetnek, :D Tetszett a vasad, viszont megint csak szembesülnöm kelett vele hogy nem az enyém volt a legszebb.... Azon már nem is lepődök meg , mert lacháza gyorsulás verseny----->>>> Leszakadt kipufogó rendszer Blitz Week törött hátsó oldalsó ablak, és ezek után merjek megjelenni valahol???? :D :wacko:
Mester91 Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Anno én is gyűjtögettem, de nem érdemes, úgyis csak elkölti az ember :D :D Ebből lett a fél Astra :wacko: Most is gyűjtök, maradt a 200-as egység, csak most fémbe. :wacko: Mennyi befőttes gumi :wacko:
Pocsi Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Megérkezett Pocsi is. :D Hazafelé az úton rendben volt minden? :wacko: Jelentem minden rendben volt. Mi a régi úton jöttünk. Megálltunk Velencefűrdönél, Erika vásárolt egy kis lecsónak valót :D :D Amúgy meg szídtam az égieket a kivirult idő miatt :wacko: Az a csodalámpa, csak a 16V-seket üldözi?Remélem neked sem valami komoly dolgot akar mondani :wacko:
Dáwid Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Mennyi befőttes gumi :wacko: De nem a befőttes gumikból lett :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Abból egy kicsit nehezebb pakk lesz. :D Mennyi befőttes gumi ;) :D :P ;) Jópár hónapig gyűjtögettem, de a 200 meglett! :D (mondjuk a beváltás... nah aaazz érdekes volt ;) :wacko: ) Most így állok a fémekkel. :wacko: De nem a befőttes gumikból lett :P Nem hát! :wacko: ;) Na de szeptemberben esküvő, és muszáj kuporgatni az utolsó penny-ig. :)
Opeles90 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Tudtam hogy eljön ez a nap.. nagyon f*sza.. :D a szélvédőmön a repedés teljesen felszaladt.. :wacko: Fater délután viszi kicseréltetni. Zsír. :wacko:
astrásgyerek Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Tudtam hogy eljön ez a nap.. nagyon f*sza.. :wacko: a szélvédőmön a repedés teljesen felszaladt.. :wacko: Fater délután viszi kicseréltetni. Zsír. :wacko: :D Részvétem... Mennyi most egy szélvédő? 10-15? :D
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Zotya: Dzs0hnyra még emlékszel? :D Aha, azzal fogadott hogy : megjöttek a fejben szerelők. :wacko: Ehhez képest nem egész egy óra alatt kicseréltem a hűtőt a lámpát, kinyomtam nagyjából a zárhidat, és vissza kábelkötegelőztem a hűtőrácsot. Ha nem jött volna az SMS-az asszonynak, hogy megcsapoltam a számlát, talán még el is sumákolhattam volna. :wacko:
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 :wacko: Részvétem... Mennyi most egy szélvédő? 10-15? :D Asszem a csík nélküli jelentősen olcsóbb.
Opeles90 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 :wacko: Részvétem... Mennyi most egy szélvédő? 10-15? :D szélvédő 12-15 körül van, plusz a munkadíjat hogy a régit kiszedik, az újat beleteszik az még plusz 5-6ezer. Durván egy 20asra fog kijönni. Pápá fekete index 1 darabig.. :wacko: De ez fontosabb..mert olyan a repedés hogy még a nap is megcsillan rajta..komolyan. Ezt a rendőr ha meglátná, úgy megbüntetne mint az állat.
CoolAdam Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 szélvédő 12-15 körül van, plusz a munkadíjat hogy a régit kiszedik, az újat beleteszik az még plusz 5-6ezer. Durván egy 20asra fog kijönni. Pápá fekete index 1 darabig.. :wacko: De ez fontosabb..mert olyan a repedés hogy még a nap is megcsillan rajta..komolyan. Ezt a rendőr ha meglátná, úgy megbüntetne mint az állat. Uhhh.. :D de tényleg nem szabad úgy hagyni ink egy új szélvédő minthogy a rendőr megbüntessen érte! lehet hogy eltúlzom de még a forgalmit is elveheti!
Opeles90 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Uhhh.. :D de tényleg nem szabad úgy hagyni ink egy új szélvédő minthogy a rendőr megbüntessen érte! lehet hogy eltúlzom de még a forgalmit is elveheti! nem nem. :wacko: Nem túlzod el tesó. Ettől félek én is. Ezt pedig nem akarom. Meg amúgyis kell a műszakira az új. 2 éve már repedéssel "csúszott" át. Mostmár nem szabad hagyni. FŐleg nem ekkora naggyal. Ugye ha a katalizátort "kiherélem" akkor zöldkártyán bukta lesz? Vagy van aki így járkál vele? Mintha Dáwid rémlene...
CoolAdam Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 nem nem. :D Nem túlzod el tesó. Ettől félek én is. Ezt pedig nem akarom. Meg amúgyis kell a műszakira az új. 2 éve már repedéssel "csúszott" át. Mostmár nem szabad hagyni. FŐleg nem ekkora naggyal. Ugye ha a katalizátort "kiherélem" akkor zöldkártyán bukta lesz? Vagy van aki így járkál vele? Mintha Dáwid rémlene... Balatonon is így voltatok vele?
Opeles90 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Balatonon is így voltatok vele? Akkor még ehez képest kicsi volt a repedés. Amit mutattam képen.Csak oldalt az anyósülés előtt egy kb 20-25centis girbe-gurba repedés. De ezt most képzeld el úgy, hogy fölszaladt teljesen.
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Uhhh.. :wacko: de tényleg nem szabad úgy hagyni ink egy új szélvédő minthogy a rendőr megbüntessen érte! lehet hogy eltúlzom de még a forgalmit is elveheti! Nekünk az egyik céges kocsin már végig van repedve a szélvédő alja. Ugye ez is egy kis kagylós kitörésből indult, de nem csináltatták meg, érdekes, hogy télen kezdett futni a repedés, gondolom a külső-belső hőmérsélet különbség miatt. Minden nap reggel amikor beültönk bejelöltük filcel hol tart, naponta ment 10-15 centit. Tudom hgy nem két fillér, de majd ha berobban 130-nál, amikor tele van a kocsi emberekkel, akkor jobb lesz? :D Vagy ha büntet a rendőr, ahogy írtátok. :wacko:
CoolAdam Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Akkor még ehez képest kicsi volt a repedés. Amit mutattam képen.Csak oldalt az anyósülés előtt egy kb 20-25centis girbe-gurba repedés. De ezt most képzeld el úgy, hogy fölszaladt teljesen. aha most nézem a képet hát akkor az már elég húzós meg a rendőr még csak egy dolog de ebből baleset is lehetett volna ennek már nem kell nagyon nagy kő vagy akármi! :D :wacko:
Opeles90 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 aha most nézem a képet hát akkor az már elég húzós meg a rendőr még csak egy dolog de ebből baleset is lehetett volna ennek már nem kell nagyon nagy kő vagy akármi! :D :wacko: Mondhatjuk úgyis, hogy akár az ember ölébe is beeshet az üveg. Persze darabokban. :wacko: na jó tudom nem vicces..
CoolAdam Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Mondhatjuk úgyis, hogy akár az ember ölébe is beeshet az üveg. Persze darabokban. :wacko: na jó tudom nem vicces.. hát nem borultam le a székről a röhögéstől! :wacko: :D
Opeles90 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 hát nem borultam le a székről a röhögéstől! :wacko: :D Én nevettem már "bajokon" :D Például amikor előztem...és nagyon nagyon nem akart menni, vagy csak a másik elkezdte nyomni neki. Fater már ott kiabál hogy nyomjad már..... mit csinálsz még itt ebben a sávban? Én meg: " szar a gép...nem megy... :wacko: " Kb úgy mondtam mint a cooltúrában amikor a kis leszakadt fahidat át akarták ugratni 1 régi autóval, de nem akart menni. És megszólalt az egyik: "szar a gép...nem megy...". Aztán azon is amikor húznám lefele az ablakot és a kezemben maradt a tekerőnek a kis gombja... :wacko: Sokszor nevetek kínomban.
CoolAdam Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Nekünk az egyik céges kocsin már végig van repedve a szélvédő alja. Ugye ez is egy kis kagylós kitörésből indult, de nem csináltatták meg, érdekes, hogy télen kezdett futni a repedés, gondolom a külső-belső hőmérsélet különbség miatt. Minden nap reggel amikor beültönk bejelöltük filcel hol tart, naponta ment 10-15 centit. Tudom hgy nem két fillér, de majd ha berobban 130-nál, amikor tele van a kocsi emberekkel, akkor jobb lesz? :D Vagy ha büntet a rendőr, ahogy írtátok. :P a rendőr büntetést én már a forgalmira értettem. Ezt meg nemigen értem hogy hogy érted én úgy gondoltam hogy többet ér a testi épsége bárkinek főleg utassal minthogy betörjön a szélvédő amiből ki tudja mi történhet.. :wacko: ;) amúgy tesó jó az avatar képed!!! :D :wacko: :wacko: :D
Recommended Posts