Tiv. Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Na, ki Ő? :wacko: http://pics.coldline.hu/pics/68643-20100801-2zq397.jpg Tényleg, nem hiányzik egy kanalad? :wacko: Ahogy elnézem, kapott pár fejlövést Zotya. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Nem kellett betörni egyiket sem. :wacko: Sikerült kinyitni. :D Titkosszolgálati eszközöket vetettünk be. :wacko: Szovjet kulcs és társai? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Ahogy elnézem, kapott pár fejlövést Zotya. :wacko: :wacko: Bakker mekkora csöcseim vannak. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Bakker mekkora csöcseim vannak. :wacko: :wacko: Ez nem fej, ez már fúj :wacko: persze csak hülyéskedek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Bakker mekkora csöcseim vannak. :D :wacko: Szerintem senkinek fel sem tűnt volna, ha nem mondod... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Az elején azt mondtad, hogy nem iszol ilyet. Aztán lehet, hogy nekem jött még egy lámpaoltás... :wacko: Nem lámpaoltás jött, hanem Barbi. :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Bakker mekkora csöcseim vannak. :D :wacko: Mindenesetre az a rohambili, azzz nagyon ott van! :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Érdekes, mert amikor simiztem Spzoli hajkoronáját éjjel 1-kor bokorugrás előtt egyáltalán nem tiltakozott. :wacko: :P Összemelegedtetek? :wacko: :wacko: Nem kellett betörni egyiket sem. :D Sikerült kinyitni. :D Titkosszolgálati eszközöket vetettünk be. :D Fogatlan fűrészlap bevágva? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Szovjet kulcs és társai? :wacko: Fogatlan fűrészlap bevágva? :wacko: Hosszú kampós drót és egy kis izomerő. :wacko: Többet nem árulhatok el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Mindenesetre az a rohambili, azzz nagyon ott van! :D :D :wacko: BIG-nek csórtam el a felszereléséből, később kiderült, hogy a lyukak miatt esőben nem hatékony. Összemelegedtetek? :wacko: :wacko: Mondhatjuk, mindesetre a beszólogatós stílusa miatt azt hittem nagyobb darab csávó, ezért ezúton üzenem neki, többet neszójjábe öcsisajt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Mindenesetre az a rohambili, azzz nagyon ott van! ;) :wacko: :D Lakott itt helyben egy csávó, na az annyira fanatikus volt, hogy a boxer BMW mocija matt olajzöldre volt fújva plusz egy német rohamsisakot bebélelt és még egyenruhát is szerzett :D na az nagyon kemény volt mikor végigverette a falun :D még a bozótlakók is lestek, hogy ez vajon valós vagy bekábultak a melegben.. :P ;) Hosszú kampós drót és egy kis izomerő. :) Többet nem árulhatok el. ;) Minket anno autótolvaj tanított kocsit lopni :D :P BIG-nek csórtam el a felszereléséből, később kiderült, hogy a lyukak miatt esőben nem hatékony. Mondhatjuk, mindesetre a beszólogatós stílusa miatt azt hittem nagyobb darab csávó, ezért ezúton üzenem neki, többet neszójjábe öcsisajt! :P A kajás zacsi sokmindenre jó :wacko: Nem lehet, hogy a nagyobbsági komplexusa tör ki időnként? :wacko: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hello srácok. Esztergom-Zamárdi-Esztergom távon sikerült 80 Km/h-ás átlagsebességgel 7 literes fogyasztást összehoznom. (klíma nélkül) Az üzemanyag 30%-ban volt E85. Szerintem ez jó. Zoli elmondtam és ide is leírom,hogy nagyon szép az autód. :P Ha akarod hozok neked Opeles (gyári) felnikupakot. :D Ádám a te autód is szép főleg mert fehér. ;) Pepével találkoztam még tegnap meg lehet,hogy mással is arra nem emlékszem bocsi. Kérem kaccsolja ki a kamerát. Itt vannak a képeim. Látom lekaptad az én autómat is (198.) ;) Zoli nem nyitotta ki neked hogy ne ablakon keresztül kelljen fényképezni a bőrt? :wacko: Mé' nem húztad meg a haját? ;) :D :P baccameg volt ott nézni való rendesen... :wacko: ;) jövőre akkor is elmegyek ha meg kell dumálni valakivel hogy vontasson le odáig... :wacko: Nem mintha most nem lett volna meg mindened felajánlásokból (fuvar, sátor...) :D Boldog szülinapot Brezsó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Nem lámpaoltás jött, hanem Barbi. :D :wacko: :wacko: Jaaa, így már más. Vannak problémáim az időrend összeállításával. Sőt ma a strandon még Tomakk mondott új dolgokat is. :wacko: Ja és persze Barbiék is lent voltak a strandon, és nonstop figyelt a kis barátja, hogy figyelek-e. Természtesen figyeltem. :D Zotya: Dzs0hnyra még emlékszel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Isten éltessen Laci. Boldog születésnapot Brezsó! Csatlakozom a többiekhez, boldogat Brezsó! Köszi mindenkinek! Azoknak is akik már "nem fértek" a hsz.-ba, Dita, Sanci, FPepe.... :D De ez most nem a melegedés jele! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Jaaa, így már más. Vannak problémáim az időrend összeállításával. Sőt ma a strandon még Tomakk mondott új dolgokat is. :wacko: Ja és persze Barbiék is lent voltak a strandon, és nonstop figyelt a kis barátja, hogy figyelek-e. Természtesen figyeltem. :D Zotya: Dzs0hnyra még emlékszel? :D A barátja kb 15 éves volt :D :wacko: :wacko: És jó volt a csaj bikiniben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 A barátja kb 15 éves volt :D :wacko: :wacko: És jó volt a csaj bikiniben? Jó, hogy jó. :D Mondjuk tegnap is lent voltak, Pistával meg is néztük....csak te mentél előre.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Ma reggel sikeresen bezártam a kulcsot a kocsiba. :wacko: Természetesen a pótkulcs is benne volt. :D Hibátlan. Akkor biztonságban vannak :D ;) Na, ki Ő? ;) http://pics.coldline.hu/pics/68643-20100801-2zq397.jpg Tényleg, nem hiányzik egy kanalad? :) Ha nagyon utálsz érte, hogy felraktam a képet, szólj, és leveszem. :D Csak azért merészkedtem, mert az avatarodon is láthatunk. Nekem nagyon tetszik. És akkor még próbálja valaki bemagyarázni hogy nem ivott semmit :P ;) Nem mintha most nem lett volna meg mindened felajánlásokból (fuvar, sátor...) :wacko: Nem mondtam hogy nem volt, de Edit csomagtartójába nem fért volna be a Ribi ;) :P Viccen kívül, már most nekiálltam félrepakloni a lét két dologra. Az egyik egy tagsági, a másik pedig a Blitz. Jövőre ottleszek :wacko: (már 400 Ft-nál tartok :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 ... Viccen kívül, már most nekiálltam félrepakloni a lét két dologra. Az egyik egy tagsági, a másik pedig a Blitz. Jövőre ottleszek :D (már 400 Ft-nál tartok :D ) Anno én is gyűjtögettem, de nem érdemes, úgyis csak elkölti az ember :wacko: :D Ebből lett a fél Astra :wacko: Most is gyűjtök, maradt a 200-as egység, csak most fémbe. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Megérkezett Pocsi is. :D Hazafelé az úton rendben volt minden? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Megérkezett Pocsi is. :D Hazafelé az úton rendben volt minden? :wacko: És Te rendben hazaértél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 És akkor még próbálja valaki bemagyarázni hogy nem ivott semmit :wacko: :wacko: Nem mondtam hogy nem volt, de Edit csomagtartójába nem fért volna be a Ribi :D :D Viccen kívül, már most nekiálltam félrepakloni a lét két dologra. Az egyik egy tagsági, a másik pedig a Blitz. Jövőre ottleszek :D (már 400 Ft-nál tartok :P ) Ilyet nem is mondtunk. ;) Pici boroskólát ivott velem... :wacko: Hát nem akartam beszólni... ;) De látom Pepe nem bírta ki. :P Teszem hozzá, JOGOSAN. Annyi mindent felajánlottunk... ...meg se merjél szólalni!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Anno én is gyűjtögettem, de nem érdemes, úgyis csak elkölti az ember :D :D Ebből lett a fél Astra :wacko: Most is gyűjtök, maradt a 200-as egység, csak most fémbe. :wacko: Abból egy kicsit nehezebb pakk lesz. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 És Te rendben hazaértél? Igen, hazafelé ugyan kigyulladt egyszer a check engine, de semmi mást nem vettem észre rajta. :D Találkoztam méricskélő rendőrökkel is, megint határesetes vagyok. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 M7en is mértek rsoktávból... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 M7en is mértek rsoktávból... :D Ez háromlábú volt, közvetlen a jobboldali szalagkorlát mellett, egy 100-as táblánál. Az autót hamarabb észreveszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts