Opeles90 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Fúú... homár vagy? :wacko: :wacko: Ha a puszi,szex nővel homárság..akkor: DE MÉG MEKKORA!!!!!!!!!!!!!!!! :wacko: :D Nna, méghogy itt vidéken megy le az agyáról az ember.. :D :D :P ;) hooogyne.. ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Szerintem is egy nagy hülyeség, amiről szó van. Ez mifelénk másképp van! ;) (falun, mint ahogy Sanci is mondja ;) ) A fiú fiúval, hááát, az egy kicsit necces... :D De ha lány fiúval, akkor abban semmi kivetnivaló sincs! :P :D Bár ha jobban belegondolok... Kiskoromban, mikor jött meglátogatni minket a legalább 300éves bibírcsókos Bori nénje, és végigcuppogta a bandát :D Naaaa aaaaz azért már nekem is súrolt! :P :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 A fiú fiúval, hááát, az egy kicsit necces... :D Diszkriminálnám.. :wacko: :D Múltkor mikor a Westendben voltunk nászajándékot beszerezni megláttam egy furcsa járású csávót, (nekem) érdekes öltözetben és közben valami rózsaszínű fittyfirittyet lóbált -az asszony egyből dumált, hogy "Állj le!" :P egyből tudta, hogy nem úszna meg egy lusta laskát.. :wacko: Esküszöm az se érdekel ha egy kandúrbandi meg a csaja lerázzák a zöld szilvát a szilvafáról de, hogy 2 kan langyul vagy ilyesmi :wacko: felgyújtanám mindet.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Diszkriminálnám.. :wacko: :wacko: Múltkor mikor a Westendben voltunk nászajándékot beszerezni megláttam egy furcsa járású csávót, (nekem) érdekes öltözetben és közben valami rózsaszínű fittyfirittyet lóbált -az asszony egyből dumált, hogy "Állj le!" :D egyből tudta, hogy nem úszna meg egy lusta laskát.. :D Hja, kell ám önuralom! :wacko: De jobb a békesség! ;) (mármint az asszony meg te közted :D , a srác megérdemelte volna :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Diszkriminálnám.. :wacko: :D Múltkor mikor a Westendben voltunk nászajándékot beszerezni megláttam egy furcsa járású csávót, (nekem) érdekes öltözetben és közben valami rózsaszínű fittyfirittyet lóbált -az asszony egyből dumált, hogy "Állj le!" ;) egyből tudta, hogy nem úszna meg egy lusta laskát.. :D Esküszöm az se érdekel ha egy kandúrbandi meg a csaja lerázzák a zöld szilvát a szilvafáról de, hogy 2 kan langyul vagy ilyesmi :wacko: felgyújtanám mindet.. :wacko: én is :P 1 általános sulis osztálytársamból ilyen rózsaszínpólós búzaszem lett... elvileg "csajozik" meg ilyenek..és amikor összefutottunk meg akart puszilni. Elhajoltam és megkérdeztem: hüülyevagy? mit csinálsz? a nőket puszilgatom. Fiúkkal marad a kézrázás. Úgy levörösödött mint 1 infralámpa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hja, kell ám önuralom! :D De jobb a békesség! :D Hja, kell :wacko: te se ezt mondanád ha nálad is bepróbálkoznának :P addig még nem is nagyon zavartattam magam felőlük de azóta.. :wacko: :D A divatöktől meg egyenesen kiráz a hideg.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hja, kell :wacko: te se ezt mondanád ha nálad is bepróbálkoznának ;) addig még nem is nagyon zavartattam magam felőlük de azóta.. :D :P A divatöktől meg egyenesen kiráz a hideg.. :wacko: hehe... Kit nem :wacko: Jó ez a kis jel.. :D :D Ja tudom is hol láttam legutóbb. Jó oldal :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 hehe... Kit nem :wacko: Jó ez a kis jel.. :wacko: :wacko: Ja tudom is hol láttam legutóbb. Jó oldal :D :D Na sztem itt hagyjuk is abba a témát mert rendesen felb...ott.. :D Nesze egy rakással, válogathatsz.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Na sztem itt hagyjuk is abba a témát mert rendesen felb...ott.. :D Nesze egy rakással, válogathatsz.. :wacko: Ne húzd fel magad :wacko: Sok az ilyen. És mégtöbben lesznek. A világ torzul sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Ne húzd fel magad :wacko: Sok az ilyen. És mégtöbben lesznek. A világ torzul sajnos. De még mennyire! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hja, kell ám önuralom! :D De jobb a békesség! :D (mármint az asszony meg te közted :wacko: , a srác megérdemelte volna :D ) :wacko: Pedig időnként jólesik megszólalni hogy "bazzegeegdeqrvameleg van itt... menjünk má' odébb" (odanéz) "bazzeeeottmégmelegebbvaaanmenyjünkinkábbarraaaa" :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok. Igaz nem voltam sokat Zamárdiban, de legalább megismertem néhány uj embert. Köztük Zotyát is személyesen. Sajnálom hogy igy alakult az útja, de ahogy olvasom, végül is alakul a dolog. Remélem a törött cuccokat hazavitted Zotya, mert ha egy teljesen ép autóval mentél haza, nem tudom hogy magyaráztad ki a számláról levett összeget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok. Igaz nem voltam sokat Zamárdiban, de legalább megismertem néhány uj embert. Köztük Zotyát is személyesen. Sajnálom hogy igy alakult az útja, de ahogy olvasom, végül is alakul a dolog. Remélem a törött cuccokat hazavitted Zotya, mert ha egy teljesen ép autóval mentél haza, nem tudom hogy magyaráztad ki a számláról levett összeget. :D Hamar eltávoztál, este mondjuk beszéltünk pár szót. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hamar eltávoztál, este mondjuk beszéltünk pár szót. :D ..és traubit se kért. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Tegnap még összefutottam Alex el. Megkaptam a tükörborítást, nagyon szép lett. Mégegyszer köszönöm Alex. Tükör. Tükör2 Tükör3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 ..és traubit se kért. :wacko: De én ittam belőle fürtöske. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 De én ittam belőle fürtöske. :D :wacko: Az elején azt mondtad, hogy nem iszol ilyet. Aztán lehet, hogy nekem jött még egy lámpaoltás... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Az elején azt mondtad, hogy nem iszol ilyet. Aztán lehet, hogy nekem jött még egy lámpaoltás... :D Kapásbol mondtam, hogy az vodka. Aztán jól meg is húztam. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Ma reggel sikeresen bezártam a kulcsot a kocsiba. :D Természetesen a pótkulcs is benne volt. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Ma reggel sikeresen bezártam a kulcsot a kocsiba. :D Természetesen a pótkulcs is benne volt. :wacko: Ügyes. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hali! Én csak most olvasom Zotya így visszafele haladva nagyon megijedtem de hála Isten nem lett bajod(otok). Hol történt különben? Blizt előtt úgy 10 kilóméterre. És még sokaltam az 5 ropit a kompra, pedig ha nem arra mentem volna.... :D :D Fiatalság... :D De gyanús, hogy csak az én puszim nem kellett. :wacko: Érdekes, mert amikor simiztem Spzoli hajkoronáját éjjel 1-kor bokorugrás előtt egyáltalán nem tiltakozott. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Ma reggel sikeresen bezártam a kulcsot a kocsiba. :D Természetesen a pótkulcs is benne volt. :wacko: :wacko: :wacko: Melyik ablak bánta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 :wacko: :wacko: Melyik ablak bánta? Nem kellett betörni egyiket sem. :wacko: Sikerült kinyitni. :D Titkosszolgálati eszközöket vetettünk be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Na, ki Ő? :wacko: Tényleg, nem hiányzik egy kanalad? :wacko: Ha nagyon utálsz érte, hogy felraktam a képet, szólj, és leveszem. :D Csak azért merészkedtem, mert az avatarodon is láthatunk. Nekem nagyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts