Opeles90 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Nah de mé' volt egymás után 4 egyforma? (jó... 3 egyforma, meg egy másszínűegyforma:lol:) :D őőő :wacko: Nemtudom. De azt tudom, hogy nálunk debrecenben nosztalgia villanger van. Gyereknapon, meg ilyen hasonló napokon ingyenesen ki lehet próbálni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Én így javítom az idegrendszerem :D http://www.smashingapps.com/wp-content/upl...09/heineken.jpg Csatlakozom a többiekhez, boldogat Brezsó! Azzal lehet is :D én újabban a citromos dreherre meg a borsodira kaptam rá :wacko: Én is kívánom! :P Köszi! Azért ennyivel nem úszod meg, alkalom adtán kapsz érte söröt ;) Ha jól hámoztam ki az "Így csináld..."-ból, "Izzítási idő". Hogy ez mit jelent, azt mindenkinek a fantáziájára bízom. Áá, ennyibe még én se szakadok bele ;) :wacko: Aham :D én a hűtőventi kissebbik fokozatának reléjére gondoltam a zöld reléfoglalatra mert a mellette levő a full venti fokozatot kapcsolja.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Közben unalmamban kicsit szétkaptam én is a gép elejét, a coolert kimostam egy kis benzinnel -iszonyat egy mocsok jött ki belőle, mint a fáradt motorolaj :wacko: és még csodálkozok, hogy nem úgy gurul a szekér ahogy szeretném :D plusz még az EGR szelepre is ránéztem nem-e ereszt át mert tegnap irdatlan füstöt lökött egy jobbacska gázadásnál :wacko: végülis jónak tűnt de inkább kivixoltam.. Na most egy kérdés: http://s6.images.www.tvn.hu/2010/08/01/09/...7da4b6f300d.jpg Az üres helyeken miknek is kellene lenni? Oks, hogy relé de mit is vezérelne..? :wacko: Nah hazajöttek az öregék. Íme a képek amiket ígértem az enyémből: a tűzfalon lévő az akku mellett lévő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Nah hazajöttek az öregék. Íme a képek amiket ígértem az enyémből: a tűzfalon lévő az akku mellett lévő. Az akku melletti nekem is így néz ki.. :D csak kicsit tisztább Neked is 1 fokozaton megy a venti? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Az akku melletti nekem is így néz ki.. :D csak kicsit tisztább Neked is 1 fokozaton megy a venti? :wacko: Fent meg lehet valami még be van kábelezve, de lehet nem is volt ott semmi, csak a helye van meg. :wacko: Én eddig 1x hallottam csak menni, a Hargitán 5 személlyel 100 fok körüli víznél, 35 fokban. :D Miért pontosan mikor is kell a mienk kapcsoljon? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Én eddig 1x hallottam csak menni, a Hargitán 5 személlyel 100 fok körüli víznél, 35 fokban. :wacko: Miért pontosan mikor is kell a mienk kapcsoljon? :wacko: Ottkörül kapcsol csak nem-e tűnt fel, hogy lassan is pörög meg gyorsan is.. :wacko: Az enyémben a hőgomba 2 kimenő szálas, azt nem tudom hova megy az egyik, méricskélni meg nem nagyon van kedvem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Ottkörül kapcsol csak nem-e tűnt fel, hogy lassan is pörög meg gyorsan is.. :wacko: Az enyémben a hőgomba 2 kimenő szálas, azt nem tudom hova megy az egyik, méricskélni meg nem nagyon van kedvem.. :wacko: Pörgött az akkor elég jól, pont meg kellett állni, vagyis lassítani torlódás miatt (farönk szállító kamion), gondolom nem is kell mondanom, hogy a mutatót nézve a szívroham és az agyvérzés környékén állhattam :D , de szerencsére hamar visszahűlt amikor bekapcsolt a venti. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Pörgött az akkor elég jól Mint valami hangtompított sportrepcsi :wacko: akkor neked is fullon megy.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Mint valami hangtompított sportrepcsi :wacko: akkor neked is fullon megy.. :wacko: Szerintem igen! :wacko: Komolya a F1, van ám fejetlenség! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Mint valami hangtompított sportrepcsi :wacko: akkor neked is fullon megy.. :wacko: Szerintem igen! :wacko: Komoly az F1, van ám fejetlenség! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hello srácok. Esztergom-Zamárdi-Esztergom távon sikerült 80 Km/h-ás átlagsebességgel 7 literes fogyasztást összehoznom. (klíma nélkül) Az üzemanyag 30%-ban volt E85. Szerintem ez jó. Zoli elmondtam és ide is leírom,hogy nagyon szép az autód. :wacko: Ha akarod hozok neked Opeles (gyári) felnikupakot. :D Ádám a te autód is szép főleg mert fehér. :wacko: Pepével találkoztam még tegnap meg lehet,hogy mással is arra nem emlékszem bocsi. Kérem kaccsolja ki a kamerát. Itt vannak a képeim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Sztem ha kapsz helyette másikat, kapásból be kéne relézni, ne haljon meg az is idő előtt. Igen, ezt emlegetted már nekem, kb 2 hőgombával ezelőtt is, úgyhogy mostmár megfogadom végre :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hello srácok. Esztergom-Zamárdi-Esztergom távon sikerült 80 Km/h-ás átlagsebességgel 7 literes fogyasztást összehoznom. (klíma nélkül) Az üzemanyag 30%-ban volt E85. Szerintem ez jó. Zoli elmondtam és ide is leírom,hogy nagyon szép az autód. :D Ha akarod hozok neked Opeles (gyári) felnikupakot. :wacko: Ádám a te autód is szép főleg mert fehér. :P Pepével találkoztam még tegnap meg lehet,hogy mással is arra nem emlékszem bocsi. Kérem kaccsolja ki a kamerát. Itt vannak a képeim. Zoli nem nyitotta ki neked hogy ne ablakon keresztül kelljen fényképezni a bőrt? :wacko: Mé' nem húztad meg a haját? ;) :D ;) baccameg volt ott nézni való rendesen... :D :P jövőre akkor is elmegyek ha meg kell dumálni valakivel hogy vontasson le odáig... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Zoli nem nyitotta ki neked hogy ne ablakon keresztül kelljen fényképezni a bőrt? :wacko: Mé' nem húztad meg a haját? :P :D ;) baccameg volt ott nézni való rendesen... :D :D jövőre akkor is elmegyek ha meg kell dumálni valakivel hogy vontasson le odáig... :wacko: Á.. Elfordult mikor meglátott. :wacko: Biztos bepukizott a kocsiba azért nem nyitotta ki. Éppen esett az eső mikor fotóztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Annyira gyorsan mentünk,hogy felugrott egy potyautas. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Megérkeztem. :D A rosszidő ellenére nagyon jól éreztem magam, nem csoda hisz olyan remek társaságom volt, mint Zotya, FPepe és Tiv., akiket nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettem végre! Igaz, Tiv-vel találkoztunk már, úgyhogy javítok: Ő továbbra is fantasztikus társaság. :D Csapatunk másik két tagja, egy-két mámoros óra kivételével szinte ugyanolyan távolságtartó, mint itt, amit kicsit sajnálok, ellenben a győri, Kadettklubbos Opelosfaterék, és a Carstylingos Berki Ádám számomra nagyon kellemes meglepetés volt. :wacko: Kiderült, hogy Öcsibácsi, nem is annyira “bácsi” (amire akkor is rájöhettem volna, ha megnézem az adatlapját). :wacko: :wacko: Viszont sok új dolgot tanultam. Pl. hogy 3,2MP-es fényképezőgéppel nem szabad zoom-olni, valamint azt is, hogy az üdvözlésképpen adott puszi “buzis dolog”, még akkor is ha két ember nem azonos nemű.:D Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy Invictus cartársunk, sörivó versenyen elért I. helyezéséhez gratuláljak! Döbbenetesen gyors voltál Ádám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Szeretnék még pár szót ejteni Pocsiékról, Ők szintén kis Csapatunk tagjai, csak megbocsájthatatlanul keveset írnak!!! :D Akik eljöttek, fórumos név szerint kerestek minket, hogy megismerjenek, pedig alig váltottunk ezidáig pár mondatot még, és akik személyében egy nagyon kedves, barátságos házaspárt ismerhettünk meg. Amit pedig nem lehet kihagyni, hogy nagyon-nagyon-nagyon büszke vagyok erre a Társaságra! A leg-léleksimogatóbb dolog, hogy Zotyáért egy emberként aggódott mindenki és érkeztek a felajánlások, kinek mije van, mivel tudna segíteni… Hihetetlen, komolyan mondom. Örülök, hogy ilyen segítőkész embereket ismerhetek meg, hogy közétek tartozhatok! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Jaj, ki ne maradjak! Brezsónak nagyon boldog születésnapot kívánok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Na akkor élménybeszámoló nálam is. Tegnap lementem egy partmenti kis buliba. Aztán egy idő után kiderült, hogy kié az a GSi Astra. Beszélgettünk és később az is kiderült, hogy ő Rossy innen a fórumról. :wacko: Lecserélte a C20XE GSi-t egy C20NE-re. Egyébként pénteken voltak ők is lent Blitz-en. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Nagyon úgy érzem magam, mint aki valamiből kimaradt... :wacko: Jövőre ott kell lennem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Viszont sok új dolgot tanultam. Pl. hogy az üdvözlésképpen adott puszi ?buzis dolog?, még akkor is ha két ember nem azonos nemű:D :wacko: :wacko: :wacko: Ki volt az aki ilyesmit kitalált? :D Lehet az én falusi normám más de szerintem pont az ilyen viselkedés a homárság.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 :wacko: :wacko: :D Ki volt az aki ilyesmit kitalált? :D Lehet az én falusi normám más de szerintem pont az ilyen viselkedés a homárság.. :wacko: Fiatalság... :D De gyanús, hogy csak az én puszim nem kellett. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Fiatalság... :D De gyanús, hogy csak az én puszim nem kellett. :D Jesszus..... Inkább nem akarom tudni ki volt az... :wacko: :D Buzis dolog... akkor a szex mi? :D :P ;) iiistenem.. :wacko: ;) :P ;) Ki volt az aki ilyesmit kitalált? ;) Lehet az én falusi normám más de szerintem pont az ilyen viselkedés a homárság.. :wacko: Jól mondod. De még mekkora homárság.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Fiatalság... :D De gyanús, hogy csak az én puszim nem kellett. :D Nna, méghogy itt vidéken megy le az agyáról az ember.. :wacko: :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Jesszus..... Inkább nem akarom tudni ki volt az... :wacko: :wacko: Buzis dolog... akkor a szex mi? :D :D :P iiistenem.. :D Jól mondod. De még mekkora homárság.... ;) Fúú... homár vagy? ;) :P Nna, méghogy itt vidéken megy le az agyáról az ember.. :wacko: ;) ;) :) Mit hittél? :D :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts