fehérgsi Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Lemostuk ma a motorteret, már nagyon ráfért!(autómosóban a spanomnál) Nagyon ott van........... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Ingyé vót? Mit kentetek rá? Osztófejet letakartátok? utána indult pöcre? Jah és ezt hol csináltátok pontosabn? BP-n? vagy NagyK.?Hali :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Ma derült ki , hogy nem müködik a klimám(eddig nem néztem). Átnéztem a bizt., de ot sem volt gond. Azszondja a haverom, hogy nézesem meg a vill. szerelővel mert valami mágneskapcsoló mehetett ki. Valaki tud tippet adni. MELEG VAN! 8) :lol: :shock: próbáld meg az ablakot letekerni, annyira még nincs meleg, hogy ez ne lenne jó megoldás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 és a vicces gyerök képpel linkelt...... :evil: :evil: :evil: :evil: Ígérem, legözelebb kép nélkül fogok linkelni, ha ilyen hozzászólásra válaszolok :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Ma én is kipróbáltam a klimám. Hál Istennek Jó.. Szuper. 8) De aztán kikapcsoltam, és letekertem az ablakokat, és ugy mászkáltam a városban. 8) Sokkal jobb a feelingje... Még! :wink: Király volt.. Nagyon tetszett... pláne, hogy már kezdem megszokni az új pacskerokat... :twisted: Tetszett.. Mentem a Megyeri ut végére, (kicsit igyekeztem,mert késésben voltam) bömbölt a zene(épp Linkin Park..bocs, ha vkinél ez nem zene :wink: ) egyszer csak azt veszem észre h egy piros Bms dörög mellettem....akkor fogtam, fel, hogy ez a "gyerek" az elözö lámpa óta versenyezni próbál :) Lehet azthitte én is, pedig én észre se vettem, csak siettem.. Igaz, ekkor már nem birtam megállni, hogy elmenjen mellettem, kénytelen voltam visszakapcsolni egyett :twisted: Aztán kicsit lementem a Dunapartra... visszanéztem a kocsira...tök jól nézett ki, ahogy a kezdödö füvön állt, és csillogott rajta a napfény... Gyererek....nincs mese..itt a Tavasz!! :lol: :D Bocs a kisregényért :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Tényleg itt a tavasz, de eddig még senki sem kezdett lírába a fórumon. Te vagy az első akit megihletett a kikelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 ....bömbölt a zene(épp Linkin Park..bocs, ha vkinél ez nem zene :wink: ).... Nem rossz :) Ha nem is bömbölt, de én tegnap System of Down hallgatásával sokkoltam a járókelőket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Gabi ! Ki csinálta ezt a kis dobozkát a direktszűrő köré ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2004 Megoszt Elküldve Március18, 2004 Ja, itt a tavasz keményen! Nyílnak a mellbimbók, rövidülnek a szoknyák, le lehet húzni az ablakot, ki lehet könyökölni, és élvezni az autó hangját... :lol: Asszem minden fontos momentumot belefoglaltam. :) Mélykék! Hernád Tomi egyik ismerőse, de nem ajánlom, mert nem voltam vele megelégedve. Egyébként Kurgyis Gabi csinál ilyet, ha nagyon kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Ma derült ki , hogy nem müködik a klimám(eddig nem néztem). Átnéztem a bizt., de ot sem volt gond. Azszondja a haverom, hogy nézesem meg a vill. szerelővel mert valami mágneskapcsoló mehetett ki. Valaki tud tippet adni. MELEG VAN! 8) :) :shock: Fehérgsi! A világ legjobb klímásai :!: :idea: Dékány Zoltán 20-999-3252, 237-5558 1138 Bp. Cserhalom út 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Mélykék! Jössz holnap? Csörögj majd rám! Más nem akarna még jönni Rábaringre a Tesztrallye-ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Mélykék! Jössz holnap? Csörögj majd rám! Más nem akarna még jönni Rábaringre a Tesztrallye-ra? Én én én én én :) Csakhogy én már ma este megyek Győrbe. Találkozunk elötte valahol, hogy együtt tudjunk menni???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 ....Jössz holnap? Csörögj majd rám!.... Ok, este hívlak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Ok, este hívlak. Ti csak kettesbe jöttök??? 1 v 2 kocsival??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Ti csak kettesbe jöttök???Hát arra is lesz példa biztos, de Győrig szeretnék pár alkalommal ötödikbe is suhanni :) 1 v 2 kocsival??? Gabi szerintem nem jön kocsival. Ha igényt tart rá, akkor természetesen "lefuvarozom". Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Mélykék Engem érdekelne ez a ringre menés nincs egy hely valakinél???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 ....Engem érdekelne ez a ringre menés hánykor indultok reggel?.... Gabi reggel 10-11 órát írt a "felhívásban", ha lesz pontosabb infó, akkor gondolom bevési/bevésem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 :oops: :oops: Legmélyebb tisztelettel köszönöm közben már megtaláltam . :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Ma derült ki , hogy nem müködik a klimám(eddig nem néztem). Átnéztem a bizt., de ot sem volt gond. Azszondja a haverom, hogy nézesem meg a vill. szerelővel mert valami mágneskapcsoló mehetett ki. Valaki tud tippet adni. MELEG VAN! 8) :) :shock: Szerintem azért 1 klímáshoz átgurulni nem ártana, a 2 évenkénti átvizsgálása erőssen ajánlott és költségkimélőbb mint 1x csak csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Szerintem azért 1 klímáshoz átgurulni nem ártana, a 2 évenkénti átvizsgálása erőssen ajánlott és költségkimélőbb mint 1x csak csere. Okos :idea: De már ajánlottam klímást, :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Okos :idea: De már ajánlottam klímást, :wink: Szerinted miért nem írtam le azt a számot amit annó neked is ajánlottam :) Te lányok megrontásáért felelőtlen személy Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Szerinted miért nem írtam le azt a számot amit annó neked is ajánlottam :) Te lányok megrontásáért felelőtlen személy Blau! Te szombaton nem jössz az écsi ringre??? Nem leszel Győrben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Kess! Beraktad már az ültető szettet???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Kess! Beraktad már az ültető szettet???? majd csak műszaki vizsga után Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Mélykék, Lacikiru! Fél10re kellene jönnötök Budaörsre, de a részleteket majd telcsin! Mindketten hívjatok majd fel este! 8 után leszek elérhető. 70/3136658 Renzso! M1 győri elkerülőről megyünk le Écs felé, ha minden igaz. Ott találkozhatunk. Vagy pedig a ringnél. Legkésőbb délig ott vagyunk a ringnél, úgy van tervezve. Amúgy jönnek még 4-en vagy 5-en rajtunk kívül. Célszerű lenne 2 autóval menni innen Budaörsről, közösbe dobni a benyát, és akkor olcsón megússzuk a napot. Lényegében négy embernek kell akkor innen egy kocsi, mivel 3-an már megvannak egy autóval. Ha Mélykék bevállalja a második autót, Nekem tökéletes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts