Dáwid Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ha netalán mégis járnék és vennék pár darabot (esetleg ha másnak is kellene P.Ü.-ben kérném jelezni mennyit és egy elérhetőséget is ha esetleg emelkedett az ára/áruk) akkor meg-e tudod oldani, hogy valamiféleképp hozzád kerüljön? :wacko: Pl Tiv-en keresztül vagy mittudomén -elviekben vele találkozni fogok ha minden igaz.. :wacko: Ha valahogy eljut hozzám, én is el tudom vinni. Kb. 2 hét múlva megyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Tavaly meg a rakodósom szórakozott azzal, hogy a 15.5-ös OK-val mindenkit követett (magyarán incselkedett) és 1x sikerült az egyik kolleginának a combján a kanál élével lenyomatot hagynia :D na akkor közöltem vele, hogy ha még1x meglátom hogy bárkit 3 méteren belül megközelít fegyelmivel fogom kirugatni... :wacko: Az idióta...de utálom az ilyen komolytalan f*szokat. :wacko: Laci, amit linkeltél GSi-t, annak a hátsó gumija nem fordítva van fenn? :wacko: Hát a mintázat alapján mondod? vagy hogy következtettél? Amúgy nemtudom, mert csak a neten találtam képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ha Tiv jár néha Fehérváron, akkor össze tudunk futni, egyébként postán is feladhatod sima borítékban, az árát meg utalom. Azoknak, akik nem jönnek Blitzre:http://img1.tar.hu/fpepe/img/81964964.jpg Oks, ha járok bent és kapok akkor szólok aztán valamiféleképp eljut hozzád ;) 3 darab elég lesz vagy esetleg több is mehetne? :D És cép a verda :wacko: bár a világoskékért én sem vagyok odáig :D de akkor is szép.. ;) Ha valahogy eljut hozzám, én is el tudom vinni. Kb. 2 hét múlva megyek :wacko: 7-től 14-ig bármikor ess le B.Akaliba -vagy előtte/utána Debrecenbe azt meg van oldva :P :P Az idióta...de utálom az ilyen komolytalan f*szokat. :wacko: Ne aggódj, azóta nem is mer vitézkedni mióta eligazítottam.. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ne aggódj, azóta nem is mer vitézkedni mióta eligazítottam.. :wacko: :wacko: Nagyon helyes :wacko: De ami volt a haonon...húúú szegény gyerek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Nagyon helyes :D De ami volt a haonon...húúú szegény gyerek. :wacko: Ott mindketten hibásak voltak az tuti :wacko: a gépes mert valszeg nem jelzett vagy rossz volt az indexe, a gyerek meg ment mint a barom :D ha 40-nel megy még megértem ha felakad a bontókörmön meg jónéhány része rommá törik de nem szakítja ketté.. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ott mindketten hibásak voltak az tuti :wacko: a gépes mert valszeg nem jelzett vagy rossz volt az indexe, a gyerek meg ment mint a barom :D ha 40-nel megy még megértem ha felakad a bontókörmön meg jónéhány része rommá törik de nem szakítja ketté.. :wacko: :wacko: igenigenigen...pontosan ezt beszéltük bent a melóhelyen is. HOgy a srác se 40-50el mehetett....hanem jobban. Azért hogy kettényesse valami... ahoz nem kis energia/becsapódás szükséges. Egy ilyen kis szar robogója volt 1 haveromnak. Kipróbáltam...tuningos volt. 80tól feljebb nemmertem menni. Egyszerűen féltem. Semmi nincs körülöttem. és süvítek a semmibe. Még a bukó is akadályoz a kilátásban. Áááh... autó frvr. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 igenigenigen...pontosan ezt beszéltük bent a melóhelyen is. Hogy a srác se 40-50el mehetett....hanem jobban. Azért hogy kettényesse valami... ahoz nem kis energia/becsapódás szükséges. Az nem 50 volt hanem legalább 80-90, ezek a műanyag vackok simán mennek annyit :wacko: de hallottam már olyanról is, hogy 180-nál még elfelé hagyta a kocsit :wacko: valami rommá könnyített széttuningolt 80 ccm-es kacat.. :wacko: Zotya hűtőjét kicseréltétek már? :D Addig tolta a tiltást az egynégyenzének, hogy szétfújta? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Az nem 50 volt hanem legalább 80-90, ezek a műanyag vackok simán mennek annyit :D de hallottam már olyanról is, hogy 180-nál még elfelé hagyta a kocsit :wacko: valami rommá könnyített 80 ccm-es kacat.. :wacko: én 1szer 1 ilyet hihetetlenül leosztottam.. úgy bebújt a padka és az én jobb hátsóajtóm közé..hogy csak lestem, hogy hogy fér az ott el. Lámpánál megálltam és leordítottam, hogy MI VAN HA BEBORULSZ A kOCSI ALÁ TE BAROOM?????? Csak hallgatott.. Az a baj, hogy erre 14évesen kapni jogsit. És mennek 14-15 éves kis taknyosok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 én 1szer 1 ilyet hihetetlenül leosztottam.. úgy bebújt a padka és az én jobb hátsóajtóm közé..hogy csak lestem, hogy hogy fér az ott el. Lámpánál megálltam és leordítottam, hogy MI VAN HA BEBORULSZ A kOCSI ALÁ TE BAROOM?????? Csak hallgatott.. Az a baj, hogy erre 14évesen kapni jogsit. És mennek 14-15 éves kis taknyosok.. én ehhez a témához már túl feszkós vagyok. Teljesen egyet értek veletek! nekem is volt már sok ien meg lesz is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 én 1szer 1 ilyet hihetetlenül leosztottam.. úgy bebújt a padka és az én jobb hátsóajtóm közé..hogy csak lestem, hogy hogy fér az ott el. Lámpánál megálltam és leordítottam, hogy MI VAN HA BEBORULSZ A kOCSI ALÁ TE BAROOM?????? Csak hallgatott.. Az a baj, hogy erre 14évesen kapni jogsit. És mennek 14-15 éves kis taknyosok.. És akkor még én vagyok a hülye, hogy valahogy le akarnám minősíttetni a 175-ös Czetkát kismotornak :wacko: igaz az megy olyan 130 körül de azzal meg is lehet főzni végleg :wacko: na a lényeg, hogy nekem 1-2 szomszéd helységbe takarosan 50-60-as tempóval átdöcögni épp elég lenne (többel úgyse merek menni mióta taknyoltam egyet 2 kerekűvel, bár az más sztori) a 3-3.5 literes kajálása mellett meg ugye baba is lenne mert az mégsem csak egy Simson (még ha robogó is) és ugye egy veterán az egy nagy feeling akárhol is vagy :D :D de ugye ez M.O. és ez egy nehéz ügy.. :wacko: Na de visszatérve a témához: lámpánál mindig tartok legalább 2-3 métert az előttem levőtől hogyha bújik a bringás legalább félre tudjak gurulni mielőtt viszi a fényt tükröstől de menet közben is mert ha van 1 métere akkor is besunnyog a sügér.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 És akkor még én vagyok a hülye, hogy valahogy le akarnám minősíttetni a 175-ös Czetkát kismotornak hamár írtad szerintetek egy Veterán Motor gyűjtő mennyit adna egy ilyenért? LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 hamár írtad szerintetek egy Veterán Motor gyűjtő mennyit adna egy ilyenért? LINK Passzolom, mindenkinek ingyen kéne :wacko: az enyémért 30 volt a legkomolyabb ajánlat :wacko: na mondom akkor fogd magad azt mennyé' babettát venni.. :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Passzolom, mindenkinek ingyen kéne :D az enyémért 30 volt a legkomolyabb ajánlat :D na mondom akkor fogd magad azt mennyé' babettát venni.. :wacko: :wacko: :wacko: hát igen sajnos! ingyen de az a baj megtippelni sem tudom mennyit érne egy ien azért nem keveset sztem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 :wacko: hát igen sajnos! ingyen de az a baj megtippelni sem tudom mennyit érne egy ien azért nem keveset sztem! :D Egy MZ-től azért többet ha üzemképes és ráadásul forgalomban is van.. :wacko: De minden annyit ér amennyiért megveszik :D hiába akarnám én adni a kocsimat 1 milláért ha nem kapnék érte 500-tól többet.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Egy MZ-től azért többet ha üzemképes és ráadásul forgalomban is van.. :wacko: az sajnos nincs! :wacko: papámé volt még régen amúgy itthon van MZ is azt apukám hajtotta régen! :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 az sajnos nincs! :wacko: papámé volt még régen amúgy itthon van MZ is azt apukám hajtotta régen! :D :D Na jó, ez sincs forgalomban és utoljára "97-98 körül pöccintettem be (-mentem vele) de tavaly tavasszal garázstakarításkor rádobtam a töltőt és még műxik az elektronikája csak épp szikrát nem ad :wacko: na de ezektől a vasérintkezős vackoktól nem is várható el, hogy tökéletesen működjenek ennyi állás után.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Egy MZ-től azért többet ha üzemképes és ráadásul forgalomban is van.. :wacko: De minden annyit ér amennyiért megveszik :wacko: hiába akarnám én adni a kocsimat 1 milláért ha nem kapnék érte 500-tól többet[/bt.. :D Épp tegnap számoltuk ki. Hiába költöttünk az astrára november óta 570ezer forintot...ha 250-300tól többet nem adnának érte. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Épp tegnap számoltuk ki. Hiába költöttünk az astrára november óta 570ezer forintot...ha 250-300tól többet nem adnának érte. :D Nna akkor én mit szóljak évek rövid sora alatt? :wacko: illetve elég csak az utsó 2 évet figyelembe venni :wacko: valahol 700-800 közt :D egy másik kocsi ára, ha nem többé.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Nna akkor én mit szóljak évek rövid sora alatt? :wacko: illetve elég csak az utsó 2 évet figyelembe venni :wacko: valahol 700-800 közt :D egy másik kocsi ára, ha nem többé.. :wacko: ez csak a szervíz, alkatrészek ilyesmi vagy extrák is vannak benne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Nna akkor én mit szóljak évek rövid sora alatt? :wacko: illetve elég csak az utsó 2 évet figyelembe venni :wacko: valahol 700-800 közt :D egy másik kocsi ára, ha nem többé.. :wacko: Ez az. Viszont legalább van 1 jó autód/autóm. Az meg hogy mennyit adnának érte...leszarom toronyív magasból. :D Nem adnám el amúgy ezt a kocsit. Egyrészt...sok pénz van benne és ezért,másrészt...hozzámnőtt. Teljesen családtaggá vált. :D látszik, hogy a kocsi ott is családtag. :)Jó látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 ez csak a szervíz, alkatrészek ilyesmi vagy extrák is vannak benne? :wacko: Ez csak az amit ráköltöttem, hogy gurulni képes legyen. Néhány főbb: komplett Bosal r.mentes kipuffrendszer, adagoló felújítás, hf felújítás, összes tömítés csere, összes fék felújítása, és hadd ne soroljam, ebben nincs benne az olajcsere és egyéb ilyesmi csak az, hogy bepöccen a moci üzemkészre és képes saját erejéből elgurulni meg megállni.. :wacko: :wacko: Ez az. Viszont legalább van 1 jó autód Relatív, hogy mi a jó :P én inkább csak üzembiztosnak mondanám.. :D Minden álmom egy ilyen kis rettenet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Köszi! Alex, azt mondta a fényező srác, mikor nemrég nála jártam, hogy nem szereti a kék autókat, mert azt az egyik legnehezebb eltalálni (mármint az árnyalatokat), az ezüstmetál után. Neked mi a véleményed erről? Egyetértek! A kéket én is utálom....A kedvencem a fehér :D Azt jó piktorolni :wacko: Bár a tiédnek nincs sok árnyalata, meg aztán Akril, így úgy fújja ahogy akarja..... Tiv autójának a színét sem volt egyszerű eltalálni, de megbirkóztam vele, és most már neve is van a gyereknek: Z 146 alap :wacko: Vélemény: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Vélemény:http://www.kepmeretezo.hu/kepek/dsc00735_k.jpg profi munka mint mindig! :wacko: nagyon jól fest! ahogy látom akkor jól el tudtad intézni kedden a festéket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Relatív, hogy mi a jó ;) én inkább csak üzembiztosnak mondanám.. :D Minden álmom egy ilyen kis rettenet.. :P ;) ;) Kis aranyos. Én az enyémet jónak nevzem. ;) és a Tiedet is. :D Akinek meg nem tetszik az meg elmehet a..... :P :D :wacko: :wacko: link húúú aki ilyet csinál.. :wacko: Életfogytiglanra ítélném. Alex! Szép munka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Vélemény: :D :wacko: :wacko: Minden álmom egy ilyen kis rettenet Ha gondolod, alapot tudok adni, aztán faragod kedvedre :D :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts