zotya975 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 (edited) Megb.szogattam a csatlakozásokat a generátoron, meg széthúztam a fordulatszámmérő csatiját, beindít, töltéslámpa alszik ahogy kell, töltés 14. Nah mondom ez f.sza. összeraktam, azóta tölt rendesen :wacko: Jah, és a Megalightok még jobbak lettek :wacko: :D :D de hogy ez mi a frász vót? :wacko: szórakozik velem mondom én... :D Már várom mit talál ki amikor holnap megmondom neki hogy nem találkozunk este, csak maximum a mosókefével, mert retkes mint állat. :P Gondolom oxidos csati, megnövekedett ellenállás, vagy valami hasonló. Indulás!!!! ;) ;) :P Módosítva Július30, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ááááááááááá dehogy : http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=65955 Az asszony körmére is GSi van téve? :D meeegszállott :wacko: C20LET...Az a betü hűű.. :wacko: Nembaj 1.7DR 60Lóerő Rulz!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Gondolom oxidos csati, megnövekedett ellenállás, vagy valami hasonló. Indulás!!!! :wacko: :D :D Jó reggelt! :D Ittál már kávét? :P Ezt csak azért, mert a múltkor olyan goromba voltál. ;) :P Na, még talán egy óra múlva benézek, aztán lassan összeszedem magam és megyek be Pestre. 11-dél körül indulok Zamárdiba. :wacko: Aki jön azzal ugye, ott találkozunk, aki nem annak meg :wacko:. Legyetek jók. ;) Hmm...amikor még nem érdekelt ez az egész opelesség, az opel, akkor itt rendezték debrecen mellett a blitz hétvégét, amikor már érdekel, meg szivesen mennék akkor bezzeg messzi van ;) Na sebaj, majd jövőre. Képeket azért majd csináljatok sokat. :) Aztán igyatok helyettem is ha ivósbuli is lesz. Ha valami autós ügyességi lesz, égessetek helyettem is üzemanyagot (kár hogy nem gázolajat);). Jó utat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Látom megtaláltad... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Link Azt a k...va eget :D Szegény...Azt hittem, hogy ilyen "kettévágós" balesetek csak amerikában vannak...És a felük kitaláció. De ezekszerint nem olyan elképzelhetetlen.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ááááááááááá dehogy : http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=65955 Azt a hátsólámpát bázz. :wacko: Megetetném vele. :D Amúgy nem tetszik az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Azt a hátsólámpát bázz. :wacko: Megetetném vele. :wacko: Amúgy nem tetszik az autó. nídforszpíd huszár :D De a motorja az jó....Gondolom nem olcsó buli egy C20LET. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 nídforszpíd huszár :D De a motorja az jó....Gondolom nem olcsó buli egy C20LET. Azon nevettem nagyon, hogy drágálja a leírásban a Z28as váltót, mert 100e.. Gondolom ez lenne az egészben a legdrágább. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Azon nevettem nagyon, hogy drágálja a leírásban a Z28as váltót, mert 100e.. Gondolom ez lenne az egészben a legdrágább. :wacko: "Vadonatúj, k*rva drága, de eredeti GM alkatrészek" -> GSi logó... :wacko: Vajon mennyi lehet 1 ilyen?? Sőt inkább úgy kérdzem, vajon mennyit nem adnék ki érte? :wacko: Ami ezen van GSi felirat hátul, az jobban tetszik.Sokkal jobban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 "Vadonatúj, k*rva drága, de eredeti GM alkatrészek" -> GSi logó... :wacko: Vajon mennyi lehet 1 ilyen?? Sőt inkább úgy kérdzem, vajon mennyit nem adnék ki érte? :wacko: Csinálhat vele akármit ez sosem lesz GSI. :D Én is ráírhatnám az enyémre,hogy GT vagy akármi de nem az. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Csinálhat vele akármit ez sosem lesz GSI. :D Én is ráírhatnám az enyémre,hogy GT vagy akármi de nem az. :wacko: jaja. Az már inkább vérbeli GSi amit küldtem az előző hsz-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 "Vadonatúj, k*rva drága, de eredeti GM alkatrészek" -> GSi logó... :wacko: Vajon mennyi lehet 1 ilyen?? Sőt inkább úgy kérdzem, vajon mennyit nem adnék ki érte? :wacko: Ami ezen van GSi felirat hátul, az jobban tetszik.Sokkal jobban. :D Szerintem is k.drága lehet :wacko: C Corsa gsi amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Szerintem is k.drága lehet :wacko: C Corsa gsi amúgy. Tényleg... :wacko: Volt régebben egy GSi-s ismerősöm... Amikor meglátta/hallotta az én 1.7DR-emet, kinevetett hogy mi ez a konzervdoboz??? :D :wacko: Azóta eladta, és vett egy seatot. Neon alatta...satöbbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Link Hogy "örülhetett" a tulajdonos amikor meglátta az autóját.... :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Link Hogy "örülhetett" a tulajdonos amikor meglátta az autóját.... :wacko: :D Szinte mellette állt. :wacko: Pár percel korábban parkolt le és szált ki a kocsiból. A képen (index) jól látszik, hogy milyen kemény alváza avan. Az meg semm hajlott. Az enyémet az utcasöprők simán összesöpörték volna egy ilyen eset után. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Szinte mellette állt. :wacko: Pár percel korábban parkolt le és szált ki a kocsiból. A képen (index) jól látszik, hogy milyen kemény alváza avan. Az meg semm hajlott. Az enyémet az utcasöprők simán összesöpörték volna egy ilyen eset után. :D Az enyémre 3 éve egy fa dőlt rá majdnem..1szerencséje volt, hogy 1 teherautó mellett állt..és a teherautó megfogta a fát. Abból viszont kifli lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ááááááááááá dehogy : http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=65955 jó a bcje:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Laci, amit linkeltél GSi-t, annak a hátsó gumija nem fordítva van fenn? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 A Cs-n levő "GSi" csodában 7e-s óra van. A GSi-é nem 8e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 A Cs-n levő "GSi" csodában 7e-s óra van. A GSi-é nem 8e? Annak az izének annyi köze van a GSI-hez, mint a C corsához :D :wacko: Ha valaki SE-síteni akar, akkor EZ Kipróbálható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Na, erre vevő lennék egy párra, ha hoz vki. Ha netalán mégis járnék és vennék pár darabot (esetleg ha másnak is kellene P.Ü.-ben kérném jelezni mennyit és egy elérhetőséget is ha esetleg emelkedett az ára/áruk) akkor meg-e tudod oldani, hogy valamiféleképp hozzád kerüljön? :D Pl Tiv-en keresztül vagy mittudomén -elviekben vele találkozni fogok ha minden igaz.. :wacko: Link Azt a k...va eget :P Szegény...Azt hittem, hogy ilyen "kettévágós" balesetek csak amerikában vannak...És a felük kitaláció. De ezekszerint nem olyan elképzelhetetlen.... ;) Régebben egy munkatársam egy hasonló (csak újabb kiadású 3cx-szel) árkot ásott, a gémtől nem látta a mögötte álló és szintező segédmunkást hát úgy lecsapta a kanállal mint a franc, amint meglátta a 2 libbenő karját abban a pillanatban elengedte a karokat de még így is hazavágta a csávót egy jó időre :D Tavaly meg a rakodósom szórakozott azzal, hogy a 15.5-ös OK-val mindenkit követett (magyarán incselkedett) és 1x sikerült az egyik kolleginának a combján a kanál élével lenyomatot hagynia :D na akkor közöltem vele, hogy ha még1x meglátom hogy bárkit 3 méteren belül megközelít fegyelmivel fogom kirugatni... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ha netalán mégis járnék és vennék pár darabot (esetleg ha másnak is kellene P.Ü.-ben kérném jelezni mennyit és egy elérhetőséget is ha esetleg emelkedett az ára/áruk) akkor meg-e tudod oldani, hogy valamiféleképp hozzád kerüljön? :wacko: Pl Tiv-en keresztül vagy mittudomén -elviekben vele találkozni fogok ha minden igaz.. :D Ha Tiv jár néha Fehérváron, akkor össze tudunk futni, egyébként postán is feladhatod sima borítékban, az árát meg utalom. Azoknak, akik nem jönnek Blitzre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Peti! Küldd el légyszi annak a kupaknak az alkatrész számát! Hátha lehet itt is kapni. Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ha Tiv jár néha Fehérváron, akkor össze tudunk futni, egyébként postán is feladhatod sima borítékban, az árát meg utalom. Azoknak, akik nem jönnek Blitzre: http://img1.tar.hu/fpepe/img/81964964.jpg Cééép!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Cééép!!! :D Köszi! Alex, azt mondta a fényező srác, mikor nemrég nála jártam, hogy nem szereti a kék autókat, mert azt az egyik legnehezebb eltalálni (mármint az árnyalatokat), az ezüstmetál után. Neked mi a véleményed erről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts