zotya975 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 (edited) Dáwid írta: Megb.szogattam a csatlakozásokat a generátoron, meg széthúztam a fordulatszámmérő csatiját, beindít, töltéslámpa alszik ahogy kell, töltés 14. Nah mondom ez f.sza. összeraktam, azóta tölt rendesen :wacko: Jah, és a Megalightok még jobbak lettek :wacko: :D :D de hogy ez mi a frász vót? :wacko: szórakozik velem mondom én... :D Már várom mit talál ki amikor holnap megmondom neki hogy nem találkozunk este, csak maximum a mosókefével, mert retkes mint állat. :P Gondolom oxidos csati, megnövekedett ellenállás, vagy valami hasonló. Indulás!!!! ;) ;) :P Módosítva Július30, 2010 : zotya975
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 mélykék76 írta: Ááááááááááá dehogy : http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=65955 Az asszony körmére is GSi van téve? :D meeegszállott :wacko: C20LET...Az a betü hűű.. :wacko: Nembaj 1.7DR 60Lóerő Rulz!!!!!
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 zotya975 írta: Gondolom oxidos csati, megnövekedett ellenállás, vagy valami hasonló. Indulás!!!! :wacko: :D :D dita írta: Jó reggelt! :D Ittál már kávét? :P Ezt csak azért, mert a múltkor olyan goromba voltál. ;) :P Na, még talán egy óra múlva benézek, aztán lassan összeszedem magam és megyek be Pestre. 11-dél körül indulok Zamárdiba. :wacko: Aki jön azzal ugye, ott találkozunk, aki nem annak meg :wacko:. Legyetek jók. ;) Hmm...amikor még nem érdekelt ez az egész opelesség, az opel, akkor itt rendezték debrecen mellett a blitz hétvégét, amikor már érdekel, meg szivesen mennék akkor bezzeg messzi van ;) Na sebaj, majd jövőre. Képeket azért majd csináljatok sokat. :) Aztán igyatok helyettem is ha ivósbuli is lesz. Ha valami autós ügyességi lesz, égessetek helyettem is üzemanyagot (kár hogy nem gázolajat);). Jó utat!
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Link Azt a k...va eget :D Szegény...Azt hittem, hogy ilyen "kettévágós" balesetek csak amerikában vannak...És a felük kitaláció. De ezekszerint nem olyan elképzelhetetlen.... :wacko:
rtomi Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 mélykék76 írta: Ááááááááááá dehogy : http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=65955 Azt a hátsólámpát bázz. :wacko: Megetetném vele. :D Amúgy nem tetszik az autó.
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 rtomi írta: Azt a hátsólámpát bázz. :wacko: Megetetném vele. :wacko: Amúgy nem tetszik az autó. nídforszpíd huszár :D De a motorja az jó....Gondolom nem olcsó buli egy C20LET.
gergolabs Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Opeles90 írta: nídforszpíd huszár :D De a motorja az jó....Gondolom nem olcsó buli egy C20LET. Azon nevettem nagyon, hogy drágálja a leírásban a Z28as váltót, mert 100e.. Gondolom ez lenne az egészben a legdrágább. :wacko:
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 gergolabs írta: Azon nevettem nagyon, hogy drágálja a leírásban a Z28as váltót, mert 100e.. Gondolom ez lenne az egészben a legdrágább. :wacko: "Vadonatúj, k*rva drága, de eredeti GM alkatrészek" -> GSi logó... :wacko: Vajon mennyi lehet 1 ilyen?? Sőt inkább úgy kérdzem, vajon mennyit nem adnék ki érte? :wacko: Ami ezen van GSi felirat hátul, az jobban tetszik.Sokkal jobban. :D
rtomi Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Opeles90 írta: "Vadonatúj, k*rva drága, de eredeti GM alkatrészek" -> GSi logó... :wacko: Vajon mennyi lehet 1 ilyen?? Sőt inkább úgy kérdzem, vajon mennyit nem adnék ki érte? :wacko: Csinálhat vele akármit ez sosem lesz GSI. :D Én is ráírhatnám az enyémre,hogy GT vagy akármi de nem az. :wacko:
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 rtomi írta: Csinálhat vele akármit ez sosem lesz GSI. :D Én is ráírhatnám az enyémre,hogy GT vagy akármi de nem az. :wacko: jaja. Az már inkább vérbeli GSi amit küldtem az előző hsz-ben.
mélykék76 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Opeles90 írta: "Vadonatúj, k*rva drága, de eredeti GM alkatrészek" -> GSi logó... :wacko: Vajon mennyi lehet 1 ilyen?? Sőt inkább úgy kérdzem, vajon mennyit nem adnék ki érte? :wacko: Ami ezen van GSi felirat hátul, az jobban tetszik.Sokkal jobban. :D Szerintem is k.drága lehet :wacko: C Corsa gsi amúgy.
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 mélykék76 írta: Szerintem is k.drága lehet :wacko: C Corsa gsi amúgy. Tényleg... :wacko: Volt régebben egy GSi-s ismerősöm... Amikor meglátta/hallotta az én 1.7DR-emet, kinevetett hogy mi ez a konzervdoboz??? :D :wacko: Azóta eladta, és vett egy seatot. Neon alatta...satöbbi
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Link Hogy "örülhetett" a tulajdonos amikor meglátta az autóját.... :wacko: :D
afonya Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Opeles90 írta: Link Hogy "örülhetett" a tulajdonos amikor meglátta az autóját.... :wacko: :D Szinte mellette állt. :wacko: Pár percel korábban parkolt le és szált ki a kocsiból. A képen (index) jól látszik, hogy milyen kemény alváza avan. Az meg semm hajlott. Az enyémet az utcasöprők simán összesöpörték volna egy ilyen eset után. :wacko:
Opeles90 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 afonya írta: Szinte mellette állt. :wacko: Pár percel korábban parkolt le és szált ki a kocsiból. A képen (index) jól látszik, hogy milyen kemény alváza avan. Az meg semm hajlott. Az enyémet az utcasöprők simán összesöpörték volna egy ilyen eset után. :D Az enyémre 3 éve egy fa dőlt rá majdnem..1szerencséje volt, hogy 1 teherautó mellett állt..és a teherautó megfogta a fát. Abból viszont kifli lett.
beligrom Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 mélykék76 írta: Ááááááááááá dehogy : http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=65955 jó a bcje:)
öcsibácsi Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Laci, amit linkeltél GSi-t, annak a hátsó gumija nem fordítva van fenn? :D
öcsibácsi Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 A Cs-n levő "GSi" csodában 7e-s óra van. A GSi-é nem 8e?
Dáwid Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 öcsibácsi írta: A Cs-n levő "GSi" csodában 7e-s óra van. A GSi-é nem 8e? Annak az izének annyi köze van a GSI-hez, mint a C corsához :D :wacko: Ha valaki SE-síteni akar, akkor EZ Kipróbálható.
Guest Sanci Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 FPepe írta: Na, erre vevő lennék egy párra, ha hoz vki. Ha netalán mégis járnék és vennék pár darabot (esetleg ha másnak is kellene P.Ü.-ben kérném jelezni mennyit és egy elérhetőséget is ha esetleg emelkedett az ára/áruk) akkor meg-e tudod oldani, hogy valamiféleképp hozzád kerüljön? :D Pl Tiv-en keresztül vagy mittudomén -elviekben vele találkozni fogok ha minden igaz.. :wacko: Opeles90 írta: Link Azt a k...va eget :P Szegény...Azt hittem, hogy ilyen "kettévágós" balesetek csak amerikában vannak...És a felük kitaláció. De ezekszerint nem olyan elképzelhetetlen.... ;) Régebben egy munkatársam egy hasonló (csak újabb kiadású 3cx-szel) árkot ásott, a gémtől nem látta a mögötte álló és szintező segédmunkást hát úgy lecsapta a kanállal mint a franc, amint meglátta a 2 libbenő karját abban a pillanatban elengedte a karokat de még így is hazavágta a csávót egy jó időre :D Tavaly meg a rakodósom szórakozott azzal, hogy a 15.5-ös OK-val mindenkit követett (magyarán incselkedett) és 1x sikerült az egyik kolleginának a combján a kanál élével lenyomatot hagynia :D na akkor közöltem vele, hogy ha még1x meglátom hogy bárkit 3 méteren belül megközelít fegyelmivel fogom kirugatni... :wacko:
FPepe Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Sanci írta: Ha netalán mégis járnék és vennék pár darabot (esetleg ha másnak is kellene P.Ü.-ben kérném jelezni mennyit és egy elérhetőséget is ha esetleg emelkedett az ára/áruk) akkor meg-e tudod oldani, hogy valamiféleképp hozzád kerüljön? :wacko: Pl Tiv-en keresztül vagy mittudomén -elviekben vele találkozni fogok ha minden igaz.. :D Ha Tiv jár néha Fehérváron, akkor össze tudunk futni, egyébként postán is feladhatod sima borítékban, az árát meg utalom. Azoknak, akik nem jönnek Blitzre:
rtomi Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Peti! Küldd el légyszi annak a kupaknak az alkatrész számát! Hátha lehet itt is kapni. Köszi! :D
Alex0403 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 FPepe írta: Ha Tiv jár néha Fehérváron, akkor össze tudunk futni, egyébként postán is feladhatod sima borítékban, az árát meg utalom. Azoknak, akik nem jönnek Blitzre: http://img1.tar.hu/fpepe/img/81964964.jpg Cééép!!! :D
FPepe Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Alex0403 írta: Cééép!!! :D Köszi! Alex, azt mondta a fényező srác, mikor nemrég nála jártam, hogy nem szereti a kék autókat, mert azt az egyik legnehezebb eltalálni (mármint az árnyalatokat), az ezüstmetál után. Neked mi a véleményed erről?
Recommended Posts