mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ki volt az,csak amikor az AC poharából kilónyi apró homokot szedsz ki...hihetetlen milyen löttyöt tankolunk a kutaknál. :D Vicc vót tudod jól :wacko: Porból lettünk, s porrá leszünk....nemde ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Porból lettünk, s porrá leszünk....nemde ? :D Egye fene,de ne az én tankomban figyeljen a dunakavics apraja! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Én nem tom...engem mindkét taliga szívatott már meg nem kicsit,de a balhé után még jobban megerősített abban,hogy nem adom el. :D Nah, én ezt az oldalt érzem át inkább :wacko: Amennyi zseton, meg meló benne van, el nem engedem amíg nem muszáj. Csak időnként megzizzenek, és a kölcsön kapott kaja-pénzből brigéciolt veszek :wacko: :P :D :wacko: Vagy hogy délután csak úgy tök spontán havernál felpattintottam az elejét, és nekiálltam egy ronggyal végigtörölni mindent belül, ami poros volt :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Vazee nekem ma este is volt. 3x szedtem ki az AC-t és raktam vissza,úsztam a benzinben,anyáztam,de tök jó érzés,hogy most minden ok. Nekem senki ne meséljen a rossz szájízről,mert ez a takony már hagyott az út szélén az M0-án hajnal 4kor főtengelytöréssel. Ha ott lett volna nálam lopócső,tuti felgyujtom,de mázlija volt. 200EFt után pedig senki ne kérdezze miért állok a gázon sűrűn,ha már ráköltöttem adjon érte valamit. :wacko: Én nem tudtam ledugni a torkán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Dáwid! Novemberben is kint volt a talin? Link Olyan hangcucc van benne....... :D Persze én az astrába nem csinálnék ilyet..de télen amikor azt hallom hogy 1 zaj jön az úton, és üvölt benne valami és nem a zenét hallod, hanem ahogy remeg a tető,az ajtó, az autó minden darabkája....Érdekes tud lenni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Én nem tudtam ledugni a torkán. :D Akkor a Tied nem lopócső volt. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Dáwid! Novemberben is kint volt a talin? Link Olyan hangcucc van benne....... :D Persze én az astrába nem csinálnék ilyet..de télen amikor azt hallom hogy 1 zaj jön az úton, és üvölt benne valami és nem a zenét hallod, hanem ahogy remeg a tető,az ajtó, az autó minden darabkája....Érdekes tud lenni :wacko: Ez nem volt kint. (legalábbis nem hagyott elég mély nyomot bennem, hogy megjegyezzem :wacko: ) nekem is van pár ilyen ismerősöm. Időnként még tetszik is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Egészségedre. :D Köszönöm! :wacko: Rám fért. Mit nézel? :wacko: Csak olyat, amit egy férfivel nem lehet megnézni. :D De neeem, nem olyan csöpögős, romantikus film volt. :P :wacko: Őz, de egyébként nem. A VT nem akarja kifizettetni... Na, ez egy nagyon jó hír. :D Ebben legalább szerencsés vagy. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Mi a f*sznak dobják ki a cicit a nők, és emelik ki különböző tapadós nadrágokkal a seggüket????????? Aztán ha odapillantok akkor meg le vagyok szólva hogy "ne légy már ilyen bunkó hogy bámulsz...és ezt már más is észrevette hogy bámulod" :D húzzanak akkor a kóchengeres f**ba...... :wacko: :wacko: :wacko: Igazam van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Mi a f*sznak dobják ki a cicit a nők, és emelik ki különböző tapadós nadrágokkal a seggüket????????? Aztán ha odapillantok akkor meg le vagyok szólva hogy "ne légy már ilyen bunkó hogy bámulsz...és ezt már más is észrevette hogy bámulod" :D húzzanak akkor a kóchengeres f**ba...... :wacko: :wacko: :wacko: Igazam van? :D Mondd neki, hogy ha zavarja hordjon zsákruhát! Látom, nincs jó napod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Mi a f*sznak dobják ki a cicit a nők, és emelik ki különböző tapadós nadrágokkal a seggüket????????? Aztán ha odapillantok akkor meg le vagyok szólva hogy "ne légy már ilyen bunkó hogy bámulsz...és ezt már más is észrevette hogy bámulod" :D húzzanak akkor a kóchengeres f**ba...... :wacko: :wacko: :wacko: Igazam van? Hazai pályán ez nem okoz gondot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Hazai pályán ez nem okoz gondot... :wacko: Hol jártál? Rég "láttunk". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 :P Mond neki, hogy ha zavarja hordjon zsákruhát! Látom, nincs jó napod! :wacko: Hát...nem a legjobb.. :D De azért teszi ki mert hogy megnézze más is... Az opelre ha kirakok egy matricát azért teszem ki, hogy lássák...nem azért mert hogy most nem is tudom definiálni. :D Az meg hogy melege van...esett annyi eső, hogy inkább fázhatna. Na mindegy...Ilyen vagyok, én bámulok ha van bámulnivaló. Vagy ha azt akarja hogy ne tegyem ne provokálja a dolgot.Este jössz msnre?? :wacko: Legutóbbi beszélgetésünk vége sikerült a legjobban... és én sem voltam jó passzban :D Most se a legjobb mint írtam, de estére általában ilyenkor feljavul a kedvem. Hazai pályán ez nem okoz gondot... ;) Hát akkor nem...Az lenne az égő ha gondot okozna... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Mi a f*sznak dobják ki a cicit a nők, és emelik ki különböző tapadós nadrágokkal a seggüket????????? Aztán ha odapillantok akkor meg le vagyok szólva hogy "ne légy már ilyen bunkó hogy bámulsz...és ezt már más is észrevette hogy bámulod" :D húzzanak akkor a kóchengeres f**ba...... :wacko: :wacko: :wacko: Igazam van? Én meg is szoktam tapogatni :D Persze némi ismerettség után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Hol jártál? Rég "láttunk". :D Tudod, csak akkor jövök, ha kell valami... :wacko: Amúgy nem, egyszerűen csak össze-vissza éltem már megint, hol Fehérváron, hol Pesten, hol máshol. De nagyon kedves, hogy érdeklődsz, szégyellem is magam, hogy nem néztem fel gyakran... :wacko: Barátnőm családja elment nyaralni, ő meg itt maradt dolgozni két hétre, én meg náluk voltam vigyázni a házra ez alatt, mert családi ház, és nem teendők nélkül... nyulak, kutya, paradicsom, uborka, stb. Volt mit csinálnom. :wacko: Jürgen meg megint ellenem van, nem jövünk ki jól mostanság. Első kerekek már megint eresztik a nyomást, meg mindig van valami. De legalább most megint van egy egész bal hátsó spirálrugóm! :D Ez is nagy öröm. Néha beülök, becsukom a szemem, és az előző kocsiról fantáziálok. Ez megcsalásnak számít vajon? Pedig az az előző ennél sokkal szemetebb volt, és kezdetben veszekedtünk is párszor, de az mégis igazi szerelem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Reggel úgy indult a drága mintha lefogta volna valaki az önindítót... :D lassított felvétel volt a megforgatás. Jó persze azonnal indult, de azé érezni lehetett hogy nem az igazi. Jövök be a céghez, árnyékba megállok, parázslik a töltésjelző :wacko: anyád... fölpattint, megmér, 13.2-vel tölt :D leállít, akksi stabilan tudja a 13-at. lehet hogy a 0.2-es töltés nem az igazi :D qrva anyját... :wacko: Már most lázad amiért nem viszem ki Blitzre, pedig még vége sincs :wacko: Nah ezekért lett Ribi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Reggel úgy indult a drága mintha lefogta volna valaki az önindítót... :D lassított felvétel volt a megforgatás. Jó persze azonnal indult, de azé érezni lehetett hogy nem az igazi. Jövök be a céghez, árnyékba megállok, parázslik a töltésjelző :wacko: anyád... fölpattint, megmér, 13.2-vel tölt :D leállít, akksi stabilan tudja a 13-at. lehet hogy a 0.2-es töltés nem az igazi :P qrva anyját... :wacko: Már most lázad a Blitz miatt, pedig még vége sincs :wacko: Az önindítóról jut eszembe,hogy nálam elvileg lassan cserés lesz. Azt mondta az autó szerelője még novemberben, hogy nem lesz sok nagypéntekje.... max 1-2... Bár még olyan facásan indít. Nem volt még olyan hogy csak üresben pörgött volna,vagy nem indított volna. Igazából akkorra vártam mire megyünk a balatonra, hogy ott tuti 1000% hogy elromlik. De nem tette. Mostmár csakazértis a végsőkig fogom húzni vele. Amúgy amióta megvan...van az autónak 1 érdekes hangja indítás után.Beindul,és mintha hörögne 1et az önindító. De csak első indításra...Aki hallotta eddig mindenki így nézte: :P :D Mi van ezzel????? Hát mondom semmi baja, amióta nálunk van az autó csinálja ezt a hangot. ;) Én sem tudom miért van ez. indítás után lehet picit hallani. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Az önindítóról jut eszembe,hogy nálam elvileg lassan cserés lesz. Azt mondta az autó szerelője még novemberben, hogy nem lesz sok nagypéntekje.... max 1-2... Bár még olyan facásan indít. Nem volt még olyan hogy csak üresben pörgött volna,vagy nem indított volna. Igazából akkorra vártam mire megyünk a balatonra, hogy ott tuti 1000% hogy elromlik. De nem tette. Mostmár csakazértis a végsőkig fogom húzni vele. Amúgy amióta megvan...van az autónak 1 érdekes hangja indítás után.Beindul,és mintha hörögne 1et az önindító. De csak első indításra...Aki hallotta eddig mindenki így nézte: :D :wacko: Mi van ezzel????? Hát mondom semmi baja, amióta nálunk van az autó csinálja ezt a hangot. :wacko: Én sem tudom miért van ez. indítás után lehet picit hallani. :wacko: Ez az önindító is gyengécska. :D (és/vagy az akksi) Kb így tekert ma reggel nekem is. Ugye ez még generál előtti vid? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 ...Amúgy nem, egyszerűen csak össze-vissza éltem már megint, hol Fehérváron, hol Pesten, hol máshol. De nagyon kedves, hogy érdeklődsz, szégyellem is magam, hogy nem néztem fel gyakran... :wacko:... Jürgen meg megint ellenem van, nem jövünk ki jól mostanság. Első kerekek már megint eresztik a nyomást, meg mindig van valami. De legalább most megint van egy egész bal hátsó spirálrugóm! :D Ez is nagy öröm. Néha beülök, becsukom a szemem, és az előző kocsiról fantáziálok. Ez megcsalásnak számít vajon? Pedig az az előző ennél sokkal szemetebb volt, és kezdetben veszekedtünk is párszor, de az mégis igazi szerelem volt. 1.Azért ha tudsz gyere. :D 2.Ismerős dolog. :wacko: 3.Nem is tudom. :D Ha Jürgen nem tudja meg, talán nem lesz gond. :P Blitzre jössz? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Ez az önindító is gyengécska. :wacko: (és/vagy az akksi) Kb így tekert ma reggel nekem is. Ugye ez még generál előtti vid? :D Igen. Tavaly nyári videó. Most éppen hogy megtekeri és már be is indult :wacko: Majd csinálni fogok sztem ma vagy holnap 1 videót az indításról és arról a hangról...megmutatom normálisabb minőségben hogy milyen. Milyen jó kis autó így belegondolva....Ennyire hálás autónk sztem soha sem lesz több. Legalábbis anyáék majd venni szeretnének egy dízel D corsát, én meg maradok a "kicsimnél". Majd az lesz a poén ha fater el fogja kérni mert a corsa betegeskedik :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Reggel úgy indult a drága mintha lefogta volna valaki az önindítót... :D lassított felvétel volt a megforgatás. Jó persze azonnal indult, de azé érezni lehetett hogy nem az igazi. Jövök be a céghez, árnyékba megállok, parázslik a töltésjelző :wacko: anyád... fölpattint, megmér, 13.2-vel tölt :D leállít, akksi stabilan tudja a 13-at. lehet hogy a 0.2-es töltés nem az igazi :D qrva anyját... :wacko: Már most lázad amiért nem viszem ki Blitzre, pedig még vége sincs :wacko: Nah ezekért lett Ribi... Egy megoldás van: el kell jönnöd!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Bezzeg nekem nem válaszoltál :D :wacko: :D :D Én meg is szoktam tapogatni :wacko: Persze némi ismerettség után. LEgalább tudom, hogy nem csak én vagyok "perverz"... mert szerintük már perverzül bámulom... :wacko: De ez van ilyen vagyok..ezekszerint perverz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Én meg is szoktam tapogatni :wacko: Persze némi ismerettség után. A miénk némi ismeretségnek számít? :wacko: Mert ha igen, rákészülök a dologra. :D Ebben nem vagyok elnéző! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Egy megoldás van: el kell jönnöd!!! :wacko: Én egy másik megoldást választottam. Bekészítettem a bikakábelt hátra, és megmondtam neki hogy ha használni kell, akkor b.szhatja a motormosást amit hétvégére terveztem neki, és még kitalálok valamit amit megvonok tőle. Mondjuk 3 hétig nem takarítom. Aztán megnézheti magát :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Én egy másik megoldást választottam. Bekészítettem a bikakábelt hátra, és megmondtam neki hogy ha használni kell, akkor b.szhatja a motormosást amit hétvégére terveztem neki, és még kitalálok valamit amit megvonok tőle. Mondjuk 3 hétig nem takarítom. Aztán megnézheti magát :wacko: :wacko: Én sajnos nem tom blitzre vinni, de augusztusban elvileg lesz vámospércsen egy tuning & opel találkozó... Azt megkapja helyette. :D És ha addig nagyon jól viselkedik lehet még veszek is neki ott valami szépet(nemtudom mit de valamit biztos). Aztán ha nagyonnagyonnagyon jól viselkedik, akkor megkapja azt az új szélvédőt csíkkal a tetején. Kényeztetem? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts