Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Akkó téged is érinteni fog a dolog valszeg :D Micsoda? Már centire is kitiltanak a városból, nem csak zöldkártya-matricára? :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Szopok a lépcsővel. Az építésekor anyósék spórolásból az alsó 3 lépcsőfokot keskenyebbre csináltatták, aztán első használat után kijelentették, hogy kényelmetlen, így a többi már szélesebb. Most viszont az alsókat is ki kellene szélesíteni. A 2 alsót már megoldottam, de a maradék 1-hez csak 5 centit kéne valahogy hozzátoldani. Mivel lehetne kipótolni? Beton már túl keskeny lenne, attól félek lereped, hiába vasalom be. Valakinek ötlet? :D Én azt csinálnám, hogy befúrnék pár dübelt a lépcsőfok oldalába, odarögzítenék egy vashálót, aztán szépen felzsaluznám, és kiönteném estrichbetonnal, az aránylag jól hozzátapad a régi betonhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Én azt csinálnám, hogy befúrnék pár dübelt a lépcsőfok oldalába, odarögzítenék egy vashálót, aztán szépen felzsaluznám, és kiönteném estrichbetonnal, az aránylag jól hozzátapad a régi betonhoz. Az alsó 2 azt kapta, telivertem 12-es kőcsavarral, bedrótoztam, zsalu...beton. De azok 15 és 10 centis toldások. Félek, hogy 5 centi már nem lesz elég erős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Egyenlőre foglalózva :D foglalózva = Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 foglalózva = Néha már én sem értem mit akarsz, pedig az már nem semmi :D :wacko: :wacko: Mennyi a foglaló azt kérded ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Néha már én sem értem mit akarsz, pedig az már nem semmi :wacko: :wacko: :wacko: Mennyi a foglaló azt kérded ? Nem. Azon akadt le hogy az egyenlőre, az nem ugyan az mint az egyelőre. Az előbbi egyenlő az = -vel, de az utóbbi kéne, és ezért megint leakadt. Inkább azt mondd meg mit akartál a magasságommal délután :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Néha már én sem értem mit akarsz, pedig az már nem semmi :D :wacko: :wacko: Mennyi a foglaló azt kérded ? Nem ez pont azt jelenti amit leírtam előtte. A foglalózva az egyenlőre. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Egyenlőre a hentes darabolja a húúúúst. Zsolti az egyelőre szót kereste. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nem. Azon akadt le hogy az egyenlőre, az nem ugyan az mint az egyelőre. Az előbbi egyenlő az = -vel, de az utóbbi kéne, és ezért megint leakadt. Inkább azt mondd meg mit akartál a magasságommal délután :D :wacko: :wacko: :D Elvanagyerekhajátszik :wacko: Olvass vissza :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nem ez pont azt jelenti amit leírtam előtte. A foglalózva az egyenlőre. :D Mennyivel és medig ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Elvanagyerekhajátszik :wacko: Olvass vissza :D :D :P Ahha... és mi fog érinteni? :D Késő van már nekem ehhez :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Az alsó 2 azt kapta, telivertem 12-es kőcsavarral, bedrótoztam, zsalu...beton. De azok 15 és 10 centis toldások. Félek, hogy 5 centi már nem lesz elég erős. Sztem elég lesz, nem tankok fognak járni rajta gondolom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ahha... és mi fog érinteni? :D Késő van már nekem ehhez :wacko: :wacko: Olvass még jobban vissza :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Sztem elég lesz, nem tankok fognak járni rajta gondolom :wacko: Ytong-ra gondoltam elsőre, de a lépcső kültéri, így az felejtős. Reggel mehetek cementet tarhálni a szomszédtól.....kell vagy 3 lapát :wacko: Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ytong-ra gondoltam elsőre, de a lépcső kültéri, így az felejtős. Reggel mehetek cementet tarhálni a szomszédtól.....kell vagy 3 lapát :wacko: Köszi! :D Ytong lépcsőnek? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Olvass még jobban vissza :D :wacko: Föladtam. Megyek inni :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Föladtam. Megyek inni :D :wacko: Fájni fog mindened, ezért tornázzzzzzzáááááál, és nem férsz be Zotya mellé sem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ytong lépcsőnek? :D Gondolom odacsavarozta volna a lépcsőfok oldalához. Csak nem valami időjárás- és kopásálló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Gondolom odacsavarozta volna a lépcsőfok oldalához. Csak nem valami időjárás- és kopásálló. Úgy bizony. Csavar + ragacs. A burkolólap alatt elmenne, de tartok a nedvesedéstől. Azt nem igazán csipázza az ytong... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Fájni fog mindened, ezért tornázzzzzzzáááááál, és nem férsz be Zotya mellé sem. :wacko: Jesz :D Van kinyomtatva hibakód táblázatod ? Valamit nagyon a tudomásomra akar hozni a kocsi :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Fájni fog mindened, ezért tornázzzzzzzáááááál, és nem férsz be Zotya mellé sem. :P Ahha... akkor ezé' nem esett le :wacko: Nekem így is fáj mindenem mert az ágyam 2 darabból van, amik külön életet élnek, s időnként még össze is csukódik úgy hogy benne vagyok, tornázzon a tököm, Zotya mellé meg nem is akarok beférni, mert nem megyek :D (a sajátomban viszont nem bírtam ki h ne próbáljam meg, és simány elférős, ha kicsit kereszten fekszem) ;) Jesz :D Van kinyomtatva hibakód táblázatod ? Valamit nagyon a tudomásomra akar hozni a kocsi ;) :P ;) :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Jesz :wacko: Van kinyomtatva hibakód táblázatod ? Valamit nagyon a tudomásomra akar hozni a kocsi :wacko: :wacko: Nincs kinyomva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nincs kinyomva. :D Ha átdobod, akkor azt megcsinálom. Villogtattál már ? Mondjuk Mr. Léc is ott lesz úgyis :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mennyivel és medig ? Titok és Október 31ig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Titok és Október 31ig. :wacko: Titooook ? :D Remélem, nem 20000 Forinttal szúrta ki a szemed :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts