invictus Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Jahhhhh. Illetve nem. Akkor ezt kell írnom : Az Autó Pulton már teszteltük az Ford Tourneo Connect-et :D :wacko: :wacko: :wacko: Jó szar is volt. :D :D :P ;)
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Mit kell látni? :D Szerintem nő a fű :wacko: :wacko:
Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Mit kell látni? :wacko: 1 hónap alatt volt ideje beporosodni a garázsban :D úgyhogy kiálltam vele és lemostam :wacko:
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 1 hónap alatt volt ideje beporosodni a garázsban :D úgyhogy kiálltam vele és lemostam.. :wacko: Mondom én. Mondjuk biztos van optimálisabb megoldás a fű öntözésére, mint a kocsimosás :wacko:
Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Mondom én. Mondjuk biztos van optimálisabb megoldás a fű öntözésére, mint a kocsimosás :wacko: Ja, meg előtte lecseréltem az olajat.. :wacko: De amennyi eső itt volt/van pár napja egy jó ideig nem is igen kell vizezni a gyepet :D amúgy se szokás nálunk, nem bolti pázsit, oridzsinál hungárikum.. :D :wacko:
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 1 hónap alatt volt ideje beporosodni a garázsban :D úgyhogy kiálltam vele és lemostam :wacko: Én meg átmentem a szomszédba lemosni, mert itthon nem tudok hátramenni a hungitól, amivel majd szigetelem a házat. Megtöröltem szépen nehogy megfázzon, most szárad rá a wax. :wacko:
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Ja, meg előtte lecseréltem az olajat.. :wacko: De amennyi eső itt volt/van pár napja egy jó ideig nem is igen kell vizezni a gyepet :D amúgy se szokás nálunk, nem bolti pázsit, oridzsinál hungárikum.. :D :wacko: De pálinkát azért nem ebből főzitek ugye ? :wacko:
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 http://subba.blog.hu/2010/07/28/wtf_sztaki :D :wacko: :wacko: :wacko:
Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 De pálinkát azért nem ebből főzitek ugye ? :wacko: Általában felénk szilvából szokás de tavaly meg az idén 1 szem se termett így nem kell a szeszfőzdébe vinni a hordókat, maradtak a padláson üresen :wacko: nem mintha különösebben zavarna.. :D
CoolAdam Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Én meg átmentem a szomszédba lemosni, mert itthon nem tudok hátramenni a hungitól, amivel majd szigetelem a házat. Megtöröltem szépen nehogy megfázzon, most szárad rá a wax. :wacko: én meg ma reggel kezdte el felhúzni egy házat egész nap malter, téglapakolás,rakás meg majd jön rá a szigetelés is! :D
Novy Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 De pálinkát azért nem ebből főzitek ugye ? :D ajjj te buta aztat a füvet szívik :wacko: tod :wacko:
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 én meg ma reggel kezdte el felhúzni egy házat egész nap malter, téglapakolás,rakás meg majd jön rá a szigetelés is! :D Holnap ásványgyapot szigetelés, födémet, és ráadásul felfele, nem a padlás felől. :wacko: :D ajjj te buta aztat a füvet szívik :wacko: tod :D Hát te már csak tudod. :P :wacko:
Tiv. Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Holnap ásványgyapot szigetelés, födémet, és ráadásul felfele, nem a padlás felől. :D :D Mert az ugy az igazi. :wacko: :wacko: Egy rövid naciban. :wacko: :D
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Mert az ugy az igazi. :D :wacko: Egy rövid naciban. :wacko: :wacko: Végülis mindegy miben. Ha ruha van rajtad az alá is beszivárog, és irritál.
FPepe Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Mert az ugy az igazi. :D :wacko: Egy rövid naciban. :wacko: :wacko: Lesz vakarózás asszem :D Azt leginkább VV-öltözetben kéne csinálni.
Tiv. Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Végülis mindegy miben. Ha ruha van rajtad az alá is beszivárog, és irritál. De igy könnyebb vakarózni. :D
dita Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Végülis mindegy miben. Ha ruha van rajtad az alá is beszivárog, és irritál. Te Zotya, az az érzésem, hogy rádszálltak a Fiúk! :wacko: Valahogy ma is Te vagy porondon. :D
dita Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Na, jó, látom mindenki csak olvas, itt is hagylak Titeket. :wacko: Kényeztető estém lesz, a Lánykám a Szüleimnél, én meg egy pohár borral kettesben, dvd-zek egyet. :D Jóéjt! :wacko:
Tiv. Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Na, jó, látom mindenki csak olvas, itt is hagylak Titeket. :wacko: Kényeztető estém lesz, a Lánykám a Szüleimnél, én meg egy pohár borral kettesben, dvd-zek egyet. :D Jóéjt! :wacko: Egészségedre. :wacko:
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Egészségedre. :D Szerintem megihatná az a pohár bort :wacko: Te jösssz bw-re ?
Tiv. Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Szerintem megihatná az a pohár bort :wacko: Te jösssz bw-re ? Ez igaz. Lehet hogy a bort nem érdekli a film. :D Igen. Pénteken este legurulok.
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Na, jó, látom mindenki csak olvas, itt is hagylak Titeket. :wacko: Kényeztető estém lesz, a Lánykám a Szüleimnél, én meg egy pohár borral kettesben, dvd-zek egyet. :D Jóéjt! :wacko: Mit nézel? :wacko:
Breki Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Szopok a lépcsővel. Az építésekor anyósék spórolásból az alsó 3 lépcsőfokot keskenyebbre csináltatták, aztán első használat után kijelentették, hogy kényelmetlen, így a többi már szélesebb. Most viszont az alsókat is ki kellene szélesíteni. A 2 alsót már megoldottam, de a maradék 1-hez csak 5 centit kéne valahogy hozzátoldani. Mivel lehetne kipótolni? Beton már túl keskeny lenne, attól félek lereped, hiába vasalom be. Valakinek ötlet? :D
Recommended Posts