Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Te milyen magas vagy ? :wacko: Nem fogom emelgetni, ha erre gondolsz :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nem fogom emelgetni, ha erre gondolsz :D :wacko: Nem kell senkit emelgetni :wacko: Nosh ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nem kell senkit emelgetni :wacko: Nosh ? 195 volt az utolsó próbálkozás :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nah, léptem dógozni. Majd este re. csőcső Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 195 volt az utolsó próbálkozás :wacko: :wacko: Akkó téged is érinteni fog a dolog valszeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ezért nem értettem minek neked gastra :D már nem a kenguruval jársz? :wacko: megint lemaradtam :wacko: és estig meg se tudom, mert megyek Bugyira... A TELEPÜLÉSRE! (mielőtt valamelyiknek megcsillanna a szeme hogy beszóljon :D :wacko: ) Mindkettővel. :P Néha ez, néha az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ezért nem értettem minek neked gastra :D már nem a kenguruval jársz? :wacko: megint lemaradtam :wacko: és estig meg se tudom, mert megyek Bugyira... A TELEPÜLÉSRE! (mielőtt valamelyiknek megcsillanna a szeme hogy beszóljon :P :wacko: ) debrecen mellett van ondód nevű falu is :D g*cifalva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Hoppácska, nekem is ilyen xenon trafóm van. :D SLR alkatrész rulz. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 http://galeria.totalcar.hu/tesztek/2010/07/23/az_isten_nyila/1588833_30a908d017534b99d37af743d8b27c62_l.jpg Hoppácska, nekem is ilyen xenon trafóm van. :wacko: SLR alkatrész rulz. :wacko: Mi ez? Merci márkájú porszívó? :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 ....Hoppácska, nekem is ilyen xenon trafóm van. :wacko: SLR alkatrész rulz. :wacko:.... Jah, valószínűleg abból van neked is :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Jah, valószínűleg abból van neked is :D :wacko: Sanszos. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Jah, valószínűleg abból van neked is :D :wacko: ..mert összebacták a motorház tetejét és inkább szétbontották alkatrésznek a "maradékot".. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 ..mert összebacták a motorház tetejét és inkább szétbontották alkatrésznek a "maradékot".. :D Eltolták a vaterán :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Eltolták a vaterán :D :wacko: Okosba. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nagyon jól sikerült ez az új top gear évad. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Nagyon jól sikerült ez az új top gear évad. :wacko: :wacko: Jeremy átküldte véleményezésre neked ? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Jeremy átküldte véleményezésre neked ? :D :wacko: Hát még vetítés előtt, de akkor nem mondhattam...most viszont már adásban van az évad.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Hát még vetítés előtt, de akkor nem mondhattam...most viszont már adásban van az évad.. :wacko: Már értem, hogy honnan van SLR xenonod, lezúztak egyet :wacko: MKáskor kérj valami értékesebbet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Már értem, hogy honnan van SLR xenonod, lezúztak egyet :wacko: MKáskor kérj valami értékesebbet :D Rejtett reklám vazze? :wacko: Túl feltűnő lenne, ha vmi értékesebbet kapnék. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Na jó okés hogy lehűlés...de azé' már sok lesz az esőből... :D Azt álmodtam, hogy kiküldték a csekket... :wacko: Nem egy barátságos összeg volt.... félmilliós csekket küldtek ki :wacko: :wacko: :D :D Nem az a kérdés hogy mennyivel, hanem hogy mivel mehettem?? mert tuti nem az opellel... ;) ha csaknem 1 ipari területen ahol 5km/h-val lehet menni bemértek 140el... :P :P Nem kérted ki a fényképet? Szóval gyári hiba. Garancia lejárt? ;) Lehet ugrott egyet a vezérlés. 195 volt az utolsó próbálkozás ;) ;) Hopp, akkor caravanban alvás lefújva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Hát ott nem. De így már értem. Még így is olcsóbb mint egy Frontera :D Ne is mondd, meg akarta mutatni a Calibra 4x4 futóművét, nézzem már meg hogyan is kellene alatta lennie :wacko: áá, eszemben sem volt érteni hozzá :D aztán meg rakhattam volna neki egyből is a helyére :wacko: hadd küzdjön meg vele ha már kitalálta.. :wacko: Hopp, akkor caravanban alvás lefújva. :P Nyitott csomiajtó és milliárdnyi szúnyog :D jó kis ottalvós buli lenne.. :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Sanci! Láttam ma zöld caravant olyan felnivel mint a tied, és sötétítéssel :wacko: Valaki erőteljesen utánoz :D Csak a matricák hiányoztak. És i betűs rendszáma volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Sanci! Láttam ma zöld caravant olyan felnivel mint a tied, és sötétítéssel :P Valaki erőteljesen utánoz :wacko: Csak a matricák hiányoztak. És i betűs rendszáma volt Jah, azt vettem már észre :D vagy 2 hónapja Főnixen azt hittem az enyémet kötötték el :wacko: pont takarásban volt nekem és egyből cipőorron álltam, hogy mizu de nem az enyém volt az ;) mondjuk asszem lett volna ott pár gép amivel utána léphettünk volna :D :P amúgy ha figyelted nekem a felnikupakok matt feketére vannak fújva :D nem volt itthon ezüst :wacko: meg aztán ezt is leutánozhatja de Kadett Klubos matrinyát úgysem egyszerűen tud keríteni.. ;) ;) Ápdét: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 ....Rejtett reklám vazze? :D..... Jahhhhh. Illetve nem. Akkor ezt kell írnom : Az Autó Pulton már teszteltük az Ford Tourneo Connect-et :wacko: :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Jahhhhh. Illetve nem. Akkor ezt kell írnom : Az Autó Pulton már teszteltük az Ford Tourneo Connect-et :wacko: :wacko: :D :D :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts