Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 áááááááááááááááááá a dolgozó lány anyjába de belenyilal időnként a térdembe a fájdalom...húúúúú..... :P :wacko: Mi a péló lehet :wacko: Talán porckopás vagy leválás..? :D hidd el, idővel még rosszabb lesz :wacko: frontbetörés előtt meg éppen ;) én már csak tudom.. :D Villogtasd ki ;) De hü e.. :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Talán porckopás vagy leválás..? :D hidd el, idővel még rosszabb lesz :wacko: frontbetörés előtt meg éppen ;) én már csak tudom.. :wacko: De hü e.. :wacko: :D :D Remélem egyik sem. ;) Nekem a gerincem is ilyen rossz... 3évvel ezelőtt 1 olyat reccsent hogy,becsípődött 2 csigolya közé az idegszál, és 1 hétig felállni az ágyból csak akkor tettem ha muszáj volt és azt is úgy, hogy kb 2-3 percig...Beutaltak valami helyre ahol ezzel "foglalkoztak". A történet után kb 2 hónappal mehettem amikor már csak annyi volt, hogy a jobb lábam felé sugárzott 1 kis fájás de a gerincem már nem fájt. Elmentünk anyával...orvos behívott...azt mondta álljak meg 1 vonalnál, megálltam és levetette a pólómat. Aztán annyit mondott: sportolj többet, nincs neked semmi bajod..és mondta hogy elmehetek. Na akkor finoman elküldtem a rohadt ká anyjába. A megnyilvánulásom végett ő is engem... :P Ja, amúgy kiderült hogy szimpla lumbágó, és örökletes.(mindezt a felnőttorvosom mondta) Aztán ennyi volt a történet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Remélem egyik sem. :wacko: Nekem a gerincem is ilyen rossz... 3évvel ezelőtt 1 olyat reccsent hogy,becsípődött 2 csigolya közé az idegszál, és 1 hétig felállni az ágyból csak akkor tettem ha muszáj volt és azt is úgy, hogy kb 2-3 percig...Beutaltak valami helyre ahol ezzel "foglalkoztak". A történet után kb 2 hónappal mehettem amikor már csak annyi volt, hogy a jobb lábam felé sugárzott 1 kis fájás de a gerincem már nem fájt. Elmentünk anyával...orvos behívott...azt mondta álljak meg 1 vonalnál, megálltam és levetette a pólómat. Aztán annyit mondott: sportolj többet, nincs neked semmi bajod..és mondta hogy elmehetek. Na akkor finoman elküldtem a rohadt ká anyjába. A megnyilvánulásom végett ő is engem... :D Ja, amúgy kiderült hogy szimpla lumbágó, és örökletes.(mindezt a felnőttorvosom mondta) Aztán ennyi volt a történet. Szóval gyári hiba. Garancia lejárt? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Szóval gyári hiba. Garancia lejárt? :wacko: Az már le. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Szóval gyári hiba. Garancia lejárt? :wacko: :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Bár bontóból se lehet szerezni :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Bár bontóból se lehet szerezni :wacko: :D Éppen javasolni akartam pedig :wacko: :wacko: Utángyártottakkal óvatosan. QH-t ne vegyél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Az már le. :wacko: Ha ilyesmi van, akkor függeszkedjél úgy, hogy gerinced minnél jobban feszüljön - tudom, amikor oldalra nézni is lehetetlen mozdulat, akkor elég meredek az ilyesmi -, vagy mássször :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ha ilyesmi van, akkor függeszkedjél úgy, hogy gerinced minnél jobban feszüljön - tudom, amikor oldalra nézni is lehetetlen mozdulat, akkor elég meredek az ilyesmi -, vagy mássször :wacko: Egy vonóhorogba beakasztja a lábát, egy másikba belekapaszkodik, a többit meg megoldjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Egy vonóhorogba beakasztja a lábát, egy másikba belekapaszkodik, a többit meg megoldjuk :wacko: Vagy ott van Endlóóósz rallikadétja :wacko: párszor végiggurul rajta azt meg is van egyengetve a gerince :D tudom, jó egy genya vagyok én is.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Vagy ott van Endlóóósz rallikadétja :P párszor végiggurul rajta azt meg is van egyengetve a gerince :D tudom, jó egy genya vagyok én is.. :wacko: Hát jah. Amúgy az a kadett mire készült? :wacko: Nem is olyan sz.rok arrafelé az utak :D tetszik, meg faca, csak nem értem miért :D http://totalcar.hu/tesztek/2010/07/28/az_isten_nyila/ Valaki egy motorháztetőt? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ha ilyesmi van, akkor függeszkedjél úgy, hogy gerinced minnél jobban feszüljön - tudom, amikor oldalra nézni is lehetetlen mozdulat, akkor elég meredek az ilyesmi -, vagy mássször :wacko: Utólag tudtam meg, hogy van gerincbe lazító injekció is. Beszúrják az idegbe, ellazul és máris múlik a becsípődés. Köszi az infót! De remélem nem fog többször előfordulni Egy vonóhorogba beakasztja a lábát, egy másikba belekapaszkodik, a többit meg megoldjuk :wacko: Vagy ott van Endlóóósz rallikadétja :D párszor végiggurul rajta azt meg is van egyengetve a gerince :D tudom, jó egy genya vagyok én is.. :wacko: Egyenesen a vonat elé fekszek. :D Az tuti megoldja. úúú megint nyilal a térdem...és mint amit elvágnak el is múlik a fájdalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Hát jah. Amúgy az a kadett mire készült? :wacko: Nem is olyan sz.rok arrafelé az utak :wacko: tetszik, meg faca, csak nem értem miért :D Ezek szerint még nem jártál feléjük az erdőben :D na oda eszembe nem jutna se az astrával se a pandával bemenni esős időben :wacko: sívó homok, tiszta cikkcak meg fel-le, úgy el lehet akadni mint a franc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ezek szerint még nem jártál feléjük az erdőben :D na oda eszembe nem jutna se az astrával se a pandával bemenni esős időben :wacko: sívó homok, tiszta cikkcak meg fel-le, úgy el lehet akadni mint a franc :wacko: Hát ott nem. De így már értem. Még így is olcsóbb mint egy Frontera :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Jeeee, holnapra lesz gastra sportülés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ezek szerint még nem jártál feléjük az erdőben :D na oda eszembe nem jutna se az astrával se a pandával bemenni esős időben :wacko: sívó homok, tiszta cikkcak meg fel-le, úgy el lehet akadni mint a franc :D Bizony...Itt az erdőkben szükséges. 1szer voltam olyan hülye és nagy "sivatagban" szárazság után kimerészkedtem az astrával a földünkre. Hát az odafelevezető út erősen por.. :wacko: Ahogy van elakadt. Fater meg nagyfater tolták, én meg szép 2-3ezres fordulat között nyomtam :wacko: :D úgy haladt... Bár olyan porfelhőt nyomtam. :P Ja és aznap 1 kutya kiharapta a bal első téligumimat úgy, hogy javíthatatlanná vált... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ja és aznap 1 kutya kiharapta a bal első téligumimat úgy, hogy javíthatatlanná vált... :wacko: Akkor az nem a Te napod volt :D Ilyen kiharapós dolgot már én is hallottam... Milyen kutya volt az? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Akkor az nem a Te napod volt :D Ilyen kiharapós dolgot már én is hallottam... Milyen kutya volt az? :wacko: Ilyen kis korcs akármi...Aki ideges a világra mert kicsi és jelentéktelen. Amúgy ott rohant a kerék mellett...és közbe pattogott, ugatott,idegeskedett...beálltunk az udvarba és már csak annyi hallatszik hogy ssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Jeeee, holnapra lesz gastra sportülés. :wacko: Legalább bőrbő'? :D Vagy nem a tiédbe lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ilyen kis korcs akármi...Aki ideges a világra mert kicsi és jelentéktelen. Amúgy ott rohant a kerék mellett...és közbe pattogott, ugatott,idegeskedett...beálltunk az udvarba és már csak annyi hallatszik hogy ssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D Milyen gumi volt az? :D Unokatesómnak a kocka swiften volt valami iszonyat virsli gumi, csoda hogy nem vágta az aszfaltot, és azt átharapni is időbe tellett a németjuhászának :wacko: Megküzdött vele, de nem volt egyszerű még neki se. Ez vagy valami nagyon turbó-korcs volt, vagy nem ő harapta ki csak ráfogtad hogy a földúton belementél valamibe :wacko: :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Legalább bőrbő'? :D Vagy nem a tiédbe lesz? Miért cserélném le az fastra bőrt, holmi gastra bőrre....comboba lesz, nem bőr. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Miért cserélném le az fastra bőrt, holmi gastra bőrre....comboba lesz, nem bőr. :D Ezért nem értettem minek neked gastra :D már nem a kenguruval jársz? :wacko: megint lemaradtam :wacko: és estig meg se tudom, mert megyek Bugyira... A TELEPÜLÉSRE! (mielőtt valamelyiknek megcsillanna a szeme hogy beszóljon :D :wacko: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ezért nem értettem minek neked gastra :D már nem a kenguruval jársz? :wacko: megint lemaradtam :wacko: és estig meg se tudom, mert megyek Bugyira... A TELEPÜLÉSRE! (mielőtt valamelyiknek megcsillanna a szeme hogy beszóljon :P :wacko: ) Hányszor hallottam ezt a poént, amikor még Dabason laktam :D Jah és volt asszony ott lakott egy darabig (Bugyin, nem bugyiban) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Milyen gumi volt az? :D Unokatesómnak a kocka swiften volt valami iszonyat virsli gumi, csoda hogy nem vágta az aszfaltot, és azt átharapni is időbe tellett a németjuhászának :wacko: Megküzdött vele, de nem volt egyszerű még neki se. Ez vagy valami nagyon turbó-korcs volt, vagy nem ő harapta ki csak ráfogtad hogy a földúton belementél valamibe :wacko: :D :wacko: Gyáriméret a téligumim. 175/70-es Az oldalára csinált egy 1 centis lyukat. :D Majd lefotózom még kint van ábrányba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Egy vonóhorogba beakasztja a lábát, egy másikba belekapaszkodik, a többit meg megoldjuk :D Te milyen magas vagy ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts