spzoli Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Zotya matt részeg lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Almalétől csak nem bacik be. :D Majd ha átúszott Tihanyba és vissza, akkor nem kell több alkoholt innia :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Zotya matt részeg lesz... :D De azé mi is igyunk rendesen. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Zotya matt részeg lesz... :wacko: Fényképezőket izzitani. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 De azé mi is igyunk rendesen. :D Valami lesz.... :D Fényképezőket izzitani. :D :wacko: Hát...tavaly is készültek jó képek. Bár idénre nem terveztem h viszem a canont, bár még végigvakuzhatom a bulit.... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Zotya nem mer írni :wacko: Kilégzés-belégzééésss-kilégzéés-belégzéés :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Zotya már sírva fetreng a sarokban..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 ....Valami lesz.... :D.... Szokott volt lenni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Almalétől csak nem bacik be. :D De, ha megerjed :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Zotya már sírva fetreng a sarokban..... :D Szerintem próba alvást ejt meg ma este a kocsiban :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Szerintem próba alvást ejt meg ma este a kocsiban :wacko: Kivel? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Kivel? :D :wacko: Hát, az asszony biztos nem hajlandó Dáwidot játszani... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Hát, az asszony biztos nem hajlandó Dáwidot játszani... :D Marad a kutya :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 70 gigapixel Komoly. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Hát, az asszony biztos nem hajlandó Dáwidot játszani... :wacko: Ezek a puntósok egyre pofátlanabbak :D Marad a kutya :D Kössz... :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 70 gigapixel Komoly. :wacko: Besz.rás :wacko: Látom nagyimék erkély-ajtaját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 ....Kössz... :D :wacko: :wacko: Látod, most nem mondhatod, hogy van aki kutyába sem vesz :wacko: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Zotya matt részeg lesz... :wacko: Ez fenyegetés? :wacko: Vagy igéret? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Na jó okés hogy lehűlés...de azé' már sok lesz az esőből... :D Azt álmodtam, hogy kiküldték a csekket... :wacko: Nem egy barátságos összeg volt.... félmilliós csekket küldtek ki :wacko: :wacko: :D :D Nem az a kérdés hogy mennyivel, hanem hogy mivel mehettem?? mert tuti nem az opellel... ;) ha csaknem 1 ipari területen ahol 5km/h-val lehet menni bemértek 140el... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Na jó okés hogy lehűlés...de azé' már sok lesz az esőből... :wacko: Azt álmodtam, hogy kiküldték a csekket... :wacko: Nem egy barátságos összeg volt.... félmilliós csekket küldtek ki :wacko: :D :D :P Nem az a kérdés hogy mennyivel, hanem hogy mivel mehettem?? mert tuti nem az opellel... ;) ha csaknem 1 ipari területen ahol 5km/h-val lehet menni bemértek 140el... ;) :P Ott se nagyon, mert ha jól rémlik 3 kiló a plafon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ott se nagyon, mert ha jól rémlik 3 kiló a plafon :D Valami nagyon erőset csinálhattam... :wacko: Viszont amikor kiküldték az rossz volt... :P Majd felkelni jó volt :D :D áááááááááááááááááá a dolgozó lány anyjába de belenyilal időnként a térdembe a fájdalom...húúúúú..... ;) :wacko: Mi a péló lehet :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Valami nagyon erőset csinálhattam... :wacko: Viszont amikor kiküldték az rossz volt... :D Majd felkelni jó volt :wacko: :D áááááááááááááááááá a dolgozó lány anyjába de belenyilal időnként a térdembe a fájdalom...húúúúú..... :P :wacko: Mi a péló lehet :D Villogtasd ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Villogtasd ki :wacko: Mégha benzines-Zotyának mondanád :wacko: De nekem dízelesnek??? :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mégha benzines-Zotyának mondanád :wacko: De nekem dízelesnek??? :wacko: :D Persze. Ha benzines lennél már reflexből csinálnád :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Persze. Ha benzines lennél már reflexből csinálnád :D azt mondod, akkor már megszoktam volna? :wacko: :wacko: De nem vagyok HÁLISTENNEK :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts