mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ha ugyanarról a Laciról beszélünk, akkor ő gastraból szeretné..amikor volt xev, akkor mondtam neki, hogy vigye. Sztem péntek reggel v dél. Gyummáék reggel indulnának, ott azért van 2-4 autó, Dávid, meg én. Márk max szombaton jön le, de az sem biztos.. Jaham, most kérdezte. Hát a többi marcipánhuszár nem jön ? Ejnye :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Jaham, most kérdezte. Hát a többi marcipánhuszár nem jön ? Ejnye :D Én megyek, de Tatabányáról, így mondjuk Székesfehérvárnál tudok csatlakozni akár a pályán akár a régi 7-esen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Én megyek, de Tatabányáról, így mondjuk Székesfehérvárnál tudok csatlakozni akár a pályán akár a régi 7-esen. Zamárdi odavissza már megér 1500ftot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Zamárdi odavissza már megér 1500ftot... :D És 3ezret? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Zamárdi odavissza már megér 1500ftot... :D Oké, akkor csatlakozom a pályán, ahogy írtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 És 3ezret? :D -1 Oké, akkor csatlakozom a pályán, ahogy írtam... +1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 -1 +1 Ezek szerint az enyémet nem fizeted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ezek szerint az enyémet nem fizeted :D +1 :wacko: Reggel összefutottam Brekivel. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 +1 :wacko: Reggel összefutottam Brekivel. :D Ezek szerint Ő is jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ezek szerint Ő is jön? Na ezt hogy kapcsoltad össze? :wacko: Témát váltottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 +1 :wacko: Reggel összefutottam Brekivel. :D Reggel? Addigra bejártam fél pestet :wacko: Ezek szerint Ő is jön? Sajnos Breki nem ér rá......betonozni, meg lépcsőt burkolni kell itthon :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Na ezt hogy kapcsoltad össze? :wacko: Témát váltottam. :D Azt hittem a +1 arra vonatkozik. Benéztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Reggel? Addigra bejártam fél pestet :wacko: Sajnos Breki nem ér rá......betonozni, meg lépcsőt burkolni kell itthon :wacko: Jó hát na... :wacko: Azt hittem a +1 arra vonatkozik. Benéztem. Ezt be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 ..."sárgán virágzik a tök"-öt dúdoltam... :D :D Buggyant! Ezek szerint az enyémet nem fizeted :wacko: Gyere Blitzre! :wacko: Ha nem jössz magadtól, érted megyek! :D Sajnos Breki nem ér rá......betonozni, meg lépcsőt burkolni kell itthon :wacko: Szomorú vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 :D :P Buggyant! Gyere Blitzre! :wacko: Ha nem jössz magadtól, érted megyek! :D Szomorú vagyok... :wacko: Még nem tudom hogy mi lesz pénteken. Messze van az még :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 :wacko: Még nem tudom hogy mi lesz pénteken. Messze van az még :D :wacko: 2010-07-30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 2010-07-30 Jaah... akkor tudom, így már más. :D Persze hogy megyek. Ha tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Jaah... akkor tudom, így már más. :D Persze hogy megyek. Ha tudok. Ahogy tanult kollégák szokták mondani : ennyi :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ahogy tanult kollégák szokták mondani : ennyi :wacko: :wacko: Ezt elintézted. :wacko: Meghajlok nagyságod elött... :D Dáwid., Téged asszem megverlek! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ezt elintézted. :wacko: Meghajlok nagyságod elött... :wacko: Dáwid., Téged asszem megverlek! :D :D Akkor nem is megyek. Kell nekem a balhé? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Akkor nem is megyek. Kell nekem a balhé? :D :wacko: :wacko: :wacko: :D Ne feszítsd a húrt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Sziasztok! Ha minden jól megy 1 órán belül hazahozom a kocsit. A hátsó lámpáknál nekem a felső és a belső oldalain eltömítették FBS-el. Én is megcsináljam, vagy tömít annyit a gyári gumija hogy ne kerüljön bele víz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Akkor nem is megyek. Kell nekem a balhé? :wacko: Zolit, öttusázós múltjára tekintettel, se szárazon, se vízben nem érem utol. Ezért inkább bevárom valahol és elgáncsolom. :D De Te mit tudsz? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Zolit, öttusázós múltjára tekintettel, se szárazon, se vízben nem érem utol. Ezért inkább bevárom valahol és elgáncsolom. :D De Te mit tudsz? :wacko: Ha én azt most elmondanám... :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ha én azt most elmondanám... :wacko: :D Mondani mondjuk sooooook mindent lehet :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts