Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Pistinek valamelyik nap mondtam hogy találkozón Sanci "próbálgatta".. Erre Pisti: Nem ismertelek még akkor...de emlékszek rá :wacko: :wacko:

Lehet a tieddel kellett volna szlalomoznom? :D Tutira hozzám vágták volna az első díjat csak hagyjam abba.. :wacko: :D :D

Megosztás:

Főleg ha akkora fordulatot adsz neki, hogy elkaparjon...akkor mi füstött dobott volna :wacko: :wacko:

Elég lett volna az a koromfelleg amit nyomott a fehér :D ahhoz képest, hogy lustálkodtam kicsit a pályán meg ugye nem gyengén szűk volt szépet szólt a végén Zizi :D és még egy fotót is lőtt valaki start előtt.. :wacko:

p021_1_90.jpg

Megosztás:

Elég lett volna az a koromfelleg amit nyomott a fehér :D ahhoz képest, hogy lustálkodtam kicsit a pályán meg ugye nem gyengén szűk volt szépet szólt a végén Zizi :wacko: és még egy fotót is lőtt valaki start előtt.. :wacko:

%7Boption%7Dhttp://users.atw.hu/debreceniopeles/slideshow/p021_1_90.jpg

jaja. Szerintem amúgy te voltál aki a leggyorsabban lecsapta.. kár hogy nem neveztél :wacko:

Megosztás:

jaja. Szerintem amúgy te voltál aki a leggyorsabban lecsapta.. kár hogy nem neveztél :P

Áá, versenyen kívül szinte bármit bármikor, pofátlanság lett volna :D hadd érvényesüljenek a fiatalok is ;) a Pandával meg kb 2/3-ad ennyi idő alatt csaptam volna végig :D kicsit baromi nagy volt oda a caravan :wacko: de mit is mondott Zizi végszóra? :D "Profiiiiii!!" :wacko: Volt ott hirtelen pár furcsa arckifejezés.. :wacko:

Megosztás:

Áá, versenyen kívül szinte bármit bármikor, pofátlanság lett volna :D hadd érvényesüljenek a fiatalok is :P a Pandával meg kb 2/3-ad ennyi idő alatt csaptam volna végig :D kicsit baromi nagy volt oda a caravan :D de mit is mondott Zizi végszóra? ;) "Profiiiiii!!" ;) Volt ott hirtelen pár furcsa arckifejezés.. :wacko:

Én büszke voltam :wacko: Sanci is, Caravan is, Dízel is, Királyság is ;) :) :D

Mekkorát csattant az egyik vizes flakon amikor valaki ráment... Nem emlékszek már ki volt. Jó kis találkozó volt ;) Következőnek meg azt a gyereket meg nem hozom...Pont az izgalmasabb résznél elhív hogy vigyem haza... facom :P

Papírt már kellett volna kapnod róla. Sztem, nem mértek be.

Jó téma.....ma fizettem be asszony büntijét. :wacko:

;) Remélem sosem kell átélnem az érzést :P

Megosztás:

Én büszke voltam ;) Sanci is, Caravan is, Dízel is, Királyság is ;) :D ;)

Mekkorát csattant az egyik vizes flakon amikor valaki ráment... Nem emlékszek már ki volt. Jó kis találkozó volt ;)

:) Remélem sosem kell átélnem az érzést :D

Akkor örülök ;) megpocsékoltuk a benyás cartársakat szlalomban :P :D

Na az nagyon szép volt :P de én sem emléxek rá :D (igazából nem vagyok odáig a gumiszagért meg a brutál hangért de a legutóbbi tali nekem is kifejezetten tetszett :D :D ) annyi új arc lett :D másfél éve még voltunk vagy 18-20-an :wacko: most meg vagy 80-an :P ha nem többen.. :wacko:

Nekem meg asszony dumál, hogy nem szeretne csekket :wacko: neki nincs ilyen gondja, nekem viszont városon kívül ált nehezebb a lábam a kelleténél ha mackózok.. ;)

Megosztás:

Akkor örülök ;) megpocsékoltuk a benyás cartársakat szlalomban ;) :D

Na az nagyon szép volt ;) de én sem emléxek rá :D (igazából nem vagyok odáig a gumiszagért meg a brutál hangért de a legutóbbi tali nekem is kifejezetten tetszett :P ;) ) annyi új arc lett :D másfél éve még voltunk vagy 18-20-an :wacko: most meg vagy 80-an :) ha nem többen.. :wacko:

Nekem meg asszony dumál, hogy nem szeretne csekket :wacko: neki nincs ilyen gondja, nekem viszont városon kívül ált nehezebb a lábam a kelleténél ha mackózok.. :D

Meg bizony :D ;) Hát...igazából én is most léptem be :P De jó társulat. ;) hehe..amikor a keletinél találkoztunk, és utánna mentél haza...mennyi is volt? 180? :D :P Plusz repülő turbinahang :D

Láttam ma Endlost randalírozni a belvárosba, megemelt kadett..piros tető..na mondom ki más??

Megosztás:

hehe..amikor a keletinél találkoztunk, és utánna mentél haza...mennyi is volt? 180? ;) :wacko: Plusz repülő turbinahang :P

Láttam ma Endlost randalírozni a belvárosba, megemelt kadett..piros tető..na mondom ki más??

Áá, akkor csak azért, hogy mérgeljem a Hondás srácot :D nem mind dízel ami nem bír menni.. :)

Jah, biztos tesztelte a fulletanolos-karbis találmányát :D de esküszöm neked frankó volt a Berettyó parton rodeózni azzal a kocsival :D baromira tetszett, hogy nem tudom felakasztani az alját ;) apropó rodeó, még a télen 1x kimentem hozzá mondom mutasson már egy jó de baromi olcsó bringásboltot ahol tudok is venni bagóért gumikat a cangámhoz :wacko: na jöttünk kifelé az erdőből, 3 félgáz a jeges hawon cikkcakk pályán és úgy körbekötötte magát, hogy olyant még életemben nem láttam :D sose láttam amúgy bekötve ;) szerinted bespriccelt? :wacko: :P ;)

Megosztás:

Kékledkirály... ;)

Nem kék, jééégfehééér!!! :D :D :P

Ma eltörtem a kormán közép-emblémát ;) ;) Hungárián csorogtam befelé, és az M5 felé, fel volt túrva egy sáv Ott álltak pár b.szom nagy sárga izével, és örültek neki. Én a mellette levő sávban megyek, mellettem egy csaj kúhéttel (szegény, biztos keményen megdolgozott érte... :D ) Abból a magas sz.rból biztos nem látni le a pórnép közé, mert simán rámhúzta a kormányt úgy, hogy kb az ő A-oszlopával volt egy vonalban az enyémnek az eleje. Rácsaptam a dudára, meg kicsit be-paráztattam a bal oldalt mellettem jövőt, mert ő csak azt látta hogy rá-rántom a kormányt, de ő felfogta hogy mi van, és ő is beljebb húzódott. Így elfértem, két kerékkel már az ő sávjában, kettővel az enyémben. A csajnak fel se tűnt hogy történt valami, a dudára belenézett a középső tükörbe, de simán bejött a sávomba... ;) Lehet hogy hagyni kellett volna hogy legyalulja az elejét, és akkor legalább meg lenne csinálva rendesen :wacko: :P ilyen szutykoknak ki a f.szom ad jogosítványt? És egy hozzá való tankot? :wacko:

Szóval be-ütöttem az emblémát a kormányban :) elrepedt a teteje :wacko:

Megosztás:

Nem kék, jééégfehééér!!! :D :D :P

Ma eltörtem a kormán közép-emblémát ;) ;) Hungárián csorogtam befelé, és az M5 felé, fel volt túrva egy sáv Ott álltak pár b.szom nagy sárga izével, és örültek neki. Én a mellette levő sávban megyek, mellettem egy csaj kúhéttel (szegény, biztos keményen megdolgozott érte... :D ) Abból a magas sz.rból biztos nem látni le a pórnép közé, mert simán rámhúzta a kormányt úgy, hogy kb az ő A-oszlopával volt egy vonalban az enyémnek az eleje. Rácsaptam a dudára, meg kicsit be-paráztattam a bal oldalt mellettem jövőt, mert ő csak azt látta hogy rá-rántom a kormányt, de ő felfogta hogy mi van, és ő is beljebb húzódott. Így elfértem, két kerékkel már az ő sávjában, kettővel az enyémben. A csajnak fel se tűnt hogy történt valami, a dudára belenézett a középső tükörbe, de simán bejött a sávomba... ;) Lehet hogy hagyni kellett volna hogy legyalulja az elejét, és akkor legalább meg lenne csinálva rendesen :wacko: :P ilyen szutykoknak ki a f.szom ad jogosítványt? És egy hozzá való tankot? :wacko:

Szóval be-ütöttem az emblémát a kormányban :) elrepedt a teteje :wacko:

így jár párban nekik udod :D

Nem egyszer hallom egyik csajszitól, hogy az ő tesója engem legyorsult... na ma megmutattam a kiscsajnak hogy mit tud a tesója, valahogy a kanyarokban mindig elmaradt a tesóka...egyenesben se előzött rám sose... nem is értem, pedig az is 14nz...kérdeztem a csajszit, hogy is volt ez a legyorsult dolog, csak erős kapaszkodást és enyhe remegést láttam rajta ;)

Másik, haver meg jött mögöttem végig, csak egy enyhe kettős kanyarnál lemaradt úgy, hogy egy két km es egyenes szakasz végére érve megfordultam, mire odaért :P

Mindezt egy olyan futóművel, ami még a gyárban rakódott össze két szilent cserével azóta, na jó meg egy hátsó híd ;) de ezenkívül semmi más, telók gyáriak stb... mi lenne ha nem libegne mint egy ladik?

Megosztás:

így jár párban nekik udod :wacko:

Nem egyszer hallom egyik csajszitól, hogy az ő tesója engem legyorsult... na ma megmutattam a kiscsajnak hogy mit tud a tesója, valahogy a kanyarokban mindig elmaradt a tesóka...egyenesben se előzött rám sose... nem is értem, pedig az is 14nz...kérdeztem a csajszit, hogy is volt ez a legyorsult dolog, csak erős kapaszkodást és enyhe remegést láttam rajta :wacko:

Másik, haver meg jött mögöttem végig, csak egy enyhe kettős kanyarnál lemaradt úgy, hogy egy két km es egyenes szakasz végére érve megfordultam, mire odaért :D

Mindezt egy olyan futóművel, ami még a gyárban rakódott össze két szilent cserével azóta, na jó meg egy hátsó híd :D de ezenkívül semmi más, telók gyáriak stb... mi lenne ha nem libegne mint egy ladik?

Jár az apjuk f.szát... legközelebb még rá is gyorsítok hogy legalább valami lufi is elszóljon a sz.rjában... Nehogy már megússza egy sárvédővel, meg egy ajtóval. :D ..

Mi lenne ha nem libegne?

Lepattogna az útról mint a gumilabda :wacko: :P

Megosztás:

Jár az apjuk f.szát... legközelebb még rá is gyorsítok hogy legalább valami lufi is elszóljon a sz.rjában... Nehogy már megússza egy sárvédővel, meg egy ajtóval. :D ..

Mi lenne ha nem libegne?

Lepattogna az útról mint a gumilabda :wacko: :wacko:

Egy gyári keménysége jólenne elérni majd a caravanon :D a HRR -t meg lassan átadom fateromnak, szétkocsikáztam most már csinálhatja :wacko:

Megosztás:

Szóval be-ütöttem az emblémát a kormányban :wacko: elrepedt a teteje :wacko:

Kemény vagy csoki, megérte? :D Én most vettem egy doboz leszarom-tablettát, és mindíg beveszek egyet vezetés előtt. Tegnap is mentek sógorékhoz, aztán szemből kikerült egy álló kocsit egy fekete Passat, pedig tisztán látta, hogy jövök. Ha nem fékezek simán beledurrantam volna . De nem idegeskedtem, megelégedtem azzal, hogy éppen csak annyit fékeztem, hogy 13 és fél centi híjján ne menjünk össze, kicsit fosson be. Közben fapofával néztem, valamit kalimpált, nem láttam, mert körbe volt fóliázva a kocsi, és a :"sárgán virágzik a tök"-öt dúdoltam. Hát a faxom fogja magát felidegesíteni más miatt. :wacko:

Megosztás:

Kemény vagy csoki, megérte? :D Én most vettem egy doboz leszarom-tablettát, és mindíg beveszek egyet vezetés előtt. Tegnap is mentek sógorékhoz, aztán szemből kikerült egy álló kocsit egy fekete Passat, pedig tisztán látta, hogy jövök. Ha nem fékezek simán beledurrantam volna . De nem idegeskedtem, megelégedtem azzal, hogy éppen csak annyit fékeztem, hogy 13 és fél centi híjján ne menjünk össze, kicsit fosson be. Közben fapofával néztem, valamit kalimpált, nem láttam, mert körbe volt fóliázva a kocsi, és a :"sárgán virágzik a tök"-öt dúdoltam. Hát a faxom fogja magát felidegesíteni más miatt. :D

Ha szembe jön az oké, azokat én is centire veszem, és perverz öröm tölt el amikor látom hogy már 3 kézzel szorítja a kormányt :wacko: De arra hogy rámhúzza oldalról a parasztkamionját gondoltam elég lesz ha rácsapok a dudára. Végülis fölösleges volt, mert ugyan úgy bejött a sávomba mintha nem is nyúltam volna a dudához, és akkor legalább az emblémám nem lenne elpattanva :wacko: :wacko:

Megosztás:

Laci érdeklődött, hogy megvan-e még a motor.

Bw-re mikor mentek ? Egyáltalán ki jön ?

Ha ugyanarról a Laciról beszélünk, akkor ő gastraból szeretné..amikor volt xev, akkor mondtam neki, hogy vigye.

Sztem péntek reggel v dél. Gyummáék reggel indulnának, ott azért van 2-4 autó, Dávid, meg én. Márk max szombaton jön le, de az sem biztos..

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.