daykiller Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Msot majdnem írtam valamit, de akkor a trakisok a vízbe fojtottak volna a Blizten. :D Gázolajba! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Most majdnem írtam valamit, de akkor a trakisok a vízbe fojtottak volna a Blizten. :D Leszel Te még az 1.7D mögött :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Most majdnem írtam valamit, de akkor a trakisok a vízbe fojtottak volna a Blizten. :D A tiéd is büdös lenne. Szagolj bele a kipuffodba. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ő volt az. :wacko: :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ő volt az. :P :D :wacko: ;) :D :wacko: szép autó. De a táj se semmi :D Kár hogy felénk nincs ilyen táj :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 :P :wacko: :wacko: szép autó. De a táj se semmi :D Kár hogy felénk nincs ilyen táj :wacko: Litér. :D Balatonfűzfő felett van. Tényleg szép a táj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 :P :wacko: :wacko: szép autó. De a táj se semmi :D Kár hogy felénk nincs ilyen táj :D Egyszer volt nálam kölcsönbe egy 1.6os / asszem /kombi, majdnem kivasalt 1 volánbusz, nagyon nem akart úgy menni, ahogy akartam :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Litér. :D Balatonfűzfő felett van. Tényleg szép a táj. :D Hmm fűzfő körül nem jártam már rég. Most az északiparton ahol jártam az Badacsony volt. :wacko: Jó kis út volt. Nagyon nagyon jó. Szeretek arrafele vezetni ;) Egyszer volt nálam kölcsönbe egy 1.6os / asszem /kombi, majdnem kivasalt 1 volánbusz, nagyon nem akart úgy menni, ahogy akartam :wacko: :wacko: Ezek tipikusan azok az autók voltak amiket nem kíméltek :D Legöregebb autó amit eddig vezettem az uncsim 84es D kadettje. 3szor tört össze szegény..mindháromszor rommázúzták az orrát. De normálisan megcsinálták, és sosem volt benne félelemérzetem. Bár az astrába visszaülni...kicsit megkönnyebbülés volt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Hmm fűzfő körül nem jártam már rég. Most az északiparton ahol jártam az Badacsony volt. :wacko: Jó kis út volt. Nagyon nagyon jó. Szeretek arrafele vezetni :wacko: Itt mogottem Királyszentistván dombja van. Arrafelé ilyesmi szokott történni. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 ....Királyszentistván.... Lehet olyen névvel valami rossz ? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ez a front egész tetszetős Nekem meg ez tetszik :P Asszem még nincs olyan rossz bőrben.. :D ;) Gondolom ilyesmit képzeltél el. :D Felnikben ja! :P Ő volt az. :) :wacko: :wacko: Nna egy haveroméknak volt egy ilyen 2.0 automata ;) azzal egy nem semmi volt menni ;) szokatlan volt, hogy kuplung sehol de azért harapott pöppet :wacko: aztán elég volt 2 lábbal kitaposni azt a nagy otromba fékpedált a tűzfalon mikor átsuhantunk a román határon :D főleg lükvertzbe elég volt padlózni meg irányban tartani :D soha többet automatát :P főleg nem kócmócvágent.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Itt mogottem Királyszentistván dombja van. Arrafelé ilyesmi szokott történni. :D :wacko: Jó környék. :wacko: Szeretnék olyan vidéken élni. helyette jutott ez...az alföld. :wacko: itt max van. (Vámospércs, Vámosring) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Golfok mellett VW-ből azokból az időkből másik kedvencem volt ez a Passat. Valahogy tetszettek ezek a formák, mint a passat,corrado,golf I, golf II. ;) És máig napig tetszenek, 100as,90es audi, a csíklámpás jetta kényelmetlen volt a hátsó ülése... még tvben egy filmben is ezt mondták :D de tényleg az volt. ;) :D :wacko: szép autó. De a táj se semmi ;) Kár hogy felénk nincs ilyen táj :wacko: pont ilyen a kilátás tőlünk is, még ilyesmi nagy villanyoszlop is van :P Itt mogottem Királyszentistván dombja van. Arrafelé ilyesmi szokott történni. :D :wacko: jaja voltam is már ott :P szerintem is szebb, ha a mocitető van lehúzva, de egy szépen megcsinált (nem olyan mint az a parti szemöldök) hűtőmaszkkal együtt lévő morcosítás se csúnya szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 pont ilyen a kilátás tőlünk is, még ilyesmi nagy villanyoszlop is van :D Ilyen villanyoszlop itt is van...csak a panoráma tűnt el :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Itt mogottem Királyszentistván dombja van. Arrafelé ilyesmi szokott történni. :D :wacko: Én is kint voltam..... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Kinézek az erkélyen és ezt látom. De szép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ma felkerült egy vadiúj hátsó kipuff. dob. Egy hétig jártam anélkül. :D Tegnap ujra bőröztem a kormányomat, mert a régi bőrről lekopott a fekete, és szép, vagyis bűnronda kék volt alatta. Most uj bőr van rajta, szépen rávarrva. :wacko: :wacko: Kezd összeállni az autó. :wacko: :D Nekem ez van rajta: Ez most került fel rá tavasszal. Viszont előtte is ugyanilyen volt rajta. Szerintem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Nekem ez van rajta: Ez most került fel rá tavasszal. Viszont előtte is ugyanilyen volt rajta. Szerintem jó.[/quot :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Mellényúltam. Előfordul. Kicsit mellényúlsz és 2 ujjad mehet a pi***ba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 http://kep.psharing.com/397749.jpg Leszel Te még az 1.7D mögött :P :wacko: Fogyasztásbajnok! Kormol ám! :wacko: :D :D :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Mellényúltam. Előfordul. Kicsit mellényúlsz és 2 ujjad mehet a pi***ba. :wacko: Hasonlóság a petting és a szalagos fűrész között? :wacko: :D Fogyasztásbajnok! Kormol ám! :D :P ;) :wacko: :D Ez még régebben volt. Azóta nem csinál ilyet :P Sanci a szemtanú hogy mi kemény volt a füstköd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Figymár ámberek! Ha engem tegyükfel jún 30.-án bemértek akkor azt a héten megkapnám? vagy esetleg ma kellett volna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ez még régebben volt. Azóta nem csinál ilyet :D Sanci a szemtanú hogy mi kemény volt a füstköd :wacko: Az nem gyenge volt :D alapjáraton lőtt olyant mint egy olajos hordó felgyújtva :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Az nem gyenge volt :D alapjáraton lőtt olyant mint egy olajos hordó felgyújtva :wacko: :wacko: Pistinek valamelyik nap mondtam hogy találkozón Sanci "próbálgatta".. Erre Pisti: Nem ismertelek még akkor...de emlékszek rá :wacko: :D Bár "páran" válaszoltak motorpörgetéssel. Leginkább Norci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts