Novy Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Megy itt az élet látom én :D Most kicsit sokat melóztunk, egyszerre 3 hetet aztán egy hetet majdnem, így egyáltalán nem volt már időm olvasgatni, jelzem most se fogok nem tudom mennyi száz oldalt visszaolvasni :wacko: A kocsi se haladt sehova, csak a tetőkárpit ujrakárpitozása készült el, meg ma vettem ebbe is kapcsolós tetővilágítást előre, meg kesztyűtartó világítást, és szerettem volna még caravan hátsó csomagtér világítást is, de 6 caravabol egybe se volt már benne... Ma ezeket pucolgatom meg illetve szeretném még a vezetékezését is befejezni, de se kedvem se erőm se sok van már rá... de hátha ahogy evés közben jön meg az étvágy, kedvet kapok azokhoz is még a nap folyamodványán :wacko: üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 szerettem volna még caravan hátsó csomagtér világítást is, de 6 caravabol egybe se volt már benne... Mennyi bajod van :P én a csatiját is lehúztam, hogy ne pilácsoljon :wacko: mert minek :D de ne akard elkunyerálni mert nem tudok én se mit tenni helyette :wacko: de ha az első pilácsot bele tudnám faragni a helyére akkor megkap(hat)nád ;) csak eddig még lusta voltam rá.. :wacko: Ráadásul ma majdnem elkapott a sírógörcs.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Mennyi bajod van :P én a csatiját is lehúztam, hogy ne pilácsoljon :wacko: mert minek :D de ne akard elkunyerálni mert nem tudok én se mit tenni helyette :wacko: de ha az első pilácsot bele tudnám faragni a helyére akkor megkap(hat)nád ;) csak eddig még lusta voltam rá.. :wacko: Ráadásul ma majdnem elkapott a sírógörcs.. :D :D Én is széthúztam, mert a csomiban is szoktak ülni mikor parkolok. Mé sírtál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Mennyi bajod van ;) én a csatiját is lehúztam, hogy ne pilácsoljon :wacko: mert minek :P de ne akard elkunyerálni mert nem tudok én se mit tenni helyette :wacko: de ha az első pilácsot bele tudnám faragni a helyére akkor megkap(hat)nád ;) csak eddig még lusta voltam rá.. :wacko: Ráadásul ma majdnem elkapott a sírógörcs.. :D :D Nekem is szét van húzva..Amikor halvadászatot tartok egésznap nyitva a csomagtérajtó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Én is széthúztam, mert a csomiban is szoktak ülni mikor parkolok. Mé sírtál? Szintén zenész :D ritka mikor pilácsolnia kéne, a sötéttel meg nincs gondom :wacko: Kb lesz egy új szakmám akaratom ellenére :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Mé sírtál? Szintén zenész :D ritka mikor pilácsolnia kéne, a sötéttel meg nincs gondom :wacko: Kb lesz egy új szakmám akaratom ellenére :wacko: Inszeminátor? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Inszeminátor? :D Csak úgy hívjuk faterral, hogy pászítótechnikus vagy lóF*szigazgató :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Inszeminátor? :D Neeem :D rosszabb :wacko: szakmai "sokkal-"előléptetés van kilátásban :wacko: :wacko: No de rívás helyett inkább megyek a garázsba, felszedem a deszkákat és lecserélem az olajat az enyémben :D azzal megyünk Balatonraaaaa.. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Megy itt az élet látom én :wacko: Most kicsit sokat melóztunk, egyszerre 3 hetet aztán egy hetet majdnem, így egyáltalán nem volt már időm olvasgatni, jelzem most se fogok nem tudom mennyi száz oldalt visszaolvasni :D A kocsi se haladt sehova, csak a tetőkárpit ujrakárpitozása készült el, meg ma vettem ebbe is kapcsolós tetővilágítást előre, meg kesztyűtartó világítást, és szerettem volna még caravan hátsó csomagtér világítást is, de 6 caravabol egybe se volt már benne... Ma ezeket pucolgatom meg illetve szeretném még a vezetékezését is befejezni, de se kedvem se erőm se sok van már rá... de hátha ahogy evés közben jön meg az étvágy, kedvet kapok azokhoz is még a nap folyamodványán :wacko: üdv Ferdehátú F astrák csomitér lámpája is passzol, legjobb információm szerint (bontós). :D Amúgy itt a palotai bontóban van egy rakás ilyen lámpa, úgyhogy nem értem, hogy ott miért nincs. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ferdehátú F astrák csomitér lámpája is passzol, legjobb információm szerint (bontós). :D Amúgy itt a palotai bontóban van egy rakás ilyen lámpa, úgyhogy nem értem, hogy ott miért nincs. :wacko: Bvectra kagyló is folyt a neten, most meg alig akad... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Inszeminátor? :D Nyakkendős bika :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Mennyi bajod van :P én a csatiját is lehúztam, hogy ne pilácsoljon :wacko: mert minek ;) de ne akard elkunyerálni mert nem tudok én se mit tenni helyette :D de ha az első pilácsot bele tudnám faragni a helyére akkor megkap(hat)nád ;) csak eddig még lusta voltam rá.. :wacko: Ráadásul ma majdnem elkapott a sírógörcs.. :D :D nekem már az van hátul ;) Ferdehátú F astrák csomitér lámpája is passzol, legjobb információm szerint (bontós). :wacko: Amúgy itt a palotai bontóban van egy rakás ilyen lámpa, úgyhogy nem értem, hogy ott miért nincs. :P negatív,mert nekem a szürke keret hibádzik ;) Ilyen felnitszeretnék, ez nekem annyira tetszik : Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ilyen felnitszeretnék, ez nekem annyira tetszik : Há' vegyél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ilyen felnitszeretnék, ez nekem annyira tetszik : http://pics.coldline.hu/pics/66040-20100726-xwSxD1.jpg Ilyet? Itt lehet kapni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Há' vegyél. :D A zeneakadémiára szeretnék menni..... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 A zeneakadémiára szeretnék menni..... :D Furulyatábor? :wacko: Novy, hogyan volt a tetőkárpit? Milyen ragasztó lett használva? Amúgy én is gondolkodom valami kapcsolóba a csomitér világításhoz, mert mindíg megég a kezem amikor kiveszem az izzót. Vagy ledesíteni kellene az nem zabáll annyit. Csak nálunk 1500-ért láttam ledes sofitát, annyiért nem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ilyet? Itt lehet kapni :D Ja ilyet csak nem eloxidáltat, mondjuk elég olcsó is, de inkább fizetnék többet a szép állapotért. :wacko: A gari elviszi most a pénzt megint, kb 200ba lesz benne úgyhogy most várandóslett a felnivásárlás :wacko: Ez a front egész tetszetős, a lámpa nem bevakulva van, hanem valahogyan sötétítve.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Furulyatábor? :wacko: Novy, hogyan volt a tetőkárpit? Milyen ragasztó lett használva? Amúgy én is gondolkodom valami kapcsolóba a csomitér világításhoz, mert mindíg megég a kezem amikor kiveszem az izzót. Vagy ledesíteni kellene az nem zabáll annyit. Csak nálunk 1500-ért láttam ledes sofitát, annyiért nem kell. nekem is hasonló jutott eszembe :D Tetőkárpit anyaga kárpitos bolt :wacko: Miskolcon volt legközelebb hozzánk, ragasztó hát az már nem tom :S vmi MFI vagy MDFI valami ilyesmi de kárpitos ugyis ajánl majd. Használati utasítás: felhordás után várjon 10-20 percet, na már most két perc sem telt bele és már száraz volt az egész.... nagyon kellett iparkodni, és egy flakon telibe nem is volt elég, 2590ft volt, kb egy literes, legközelebb ha csinálni kell FBS lesz belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ez a front egész tetszetős, a lámpa nem bevakulva van, hanem valahogyan sötétítve.: http://pics.coldline.hu/pics/66045-20100726-UlBui1.jpg A tiedre nem tudod felrakni...csak ha lámpát is cserélsz :D Lámpa pedig vagy poliuretán színezett lakkal van lefújva, mint az én hátsó lámpám, vagy azzal a gatyi lámpaspray-vel amit a tunyingboltokba lehet kapni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Furulyatábor? :D Novy, hogyan volt a tetőkárpit? Milyen ragasztó lett használva? Amúgy én is gondolkodom valami kapcsolóba a csomitér világításhoz, mert mindíg megég a kezem amikor kiveszem az izzót. Vagy ledesíteni kellene az nem zabáll annyit. Csak nálunk 1500-ért láttam ledes sofitát, annyiért nem kell. Kérlek szépen én most a hétvégén mókoltam be egy kapcsolót, amivel a belső világítást tudom kapcsolni nyitott ajtóknál. Az elve egyszerű. Vettem 120 pézért egy kis kapcsolót, (a kapcsoló olyan, hogy mind2 lámpa megszakított 12V-ját külön sarukon kapcsolja) betettem az ködlámpakalcsoló mellé. Volt itthon telefonzsinór. Négyeres tömör réz. Megkerestem a fix12V-ot a bal lábtérben a kábelkötegben ami megy a lámpicsekhez előre. Snitt, kábelt közbeiktattam. Aztán hátul is megkerestem a fix 12-t, megint snitt, odais bekötöttem a zsinórt, és már kész is. Valahol az első ülés lábtere és a csomagtér között szedik a lámpák a 12v-ot, de nem volt kedvem szétvágni a kábelköteget és kihúzni belőle a zsinórt, ezért vágtam el a két lámpa előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ja ilyet csak nem eloxidáltat, mondjuk elég olcsó is, de inkább fizetnék többet a szép állapotért. :wacko: A gari elviszi most a pénzt megint, kb 200ba lesz benne úgyhogy most várandóslett a felnivásárlás :wacko: Ez a front egész tetszetős, a lámpa nem bevakulva van, hanem valahogyan sötétítve.: http://pics.coldline.hu/pics/66045-20100726-UlBui1.jpg Bocs. :D A tiedre nem tudod felrakni...csak ha lámpát is cserélsz :D Lámpa pedig vagy poliuretán színezett lakkal van lefújva, mint az én hátsó lámpám, vagy azzal a gatyi lámpaspray-vel amit a tunyingboltokba lehet kapni...... Max az index van lefújva olyan bután feketére, a lámpa üvege nem. :wacko: A maszkot meg fel tudja rakni mindegyik lámpára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Furulyatábor? :wacko: Jegyezd meg a választ az általam írt mondatra : gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Max az index van lefújva olyan bután feketére, a lámpa üvege nem. :wacko: A maszkot meg fel tudja rakni mindegyik lámpára. Aha.... A képen mintha a lámpa is le lenne valamivel fújva, na de mindegy. Pont ilyen maszkot próbáltunk fel az enyémre tavaly, csak úgy kíváncsiságból..... Akkor mondta a srác, hogy a belső része direkt lámpaívre van laminálva. ...az egyik 94-előtti osztott, a másik 94-utáni nincs elosztva..... Akkor nem értem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 A tiedre nem tudod felrakni...csak ha lámpát is cserélsz :D Lámpa pedig vagy poliuretán színezett lakkal van lefújva, mint az én hátsó lámpám, vagy azzal a gatyi lámpaspray-vel amit a tunyingboltokba lehet kapni...... Szerintem szét volt szedve, és a foncsor lett fujva... de idővel cserélni fogok én is lámpát, meg maszkot is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Aha.... A képen mintha a lámpa is le lenne valamivel fújva, na de mindegy. Pont ilyen maszkot próbáltunk fel az enyémre tavaly, csak úgy kíváncsiságból..... Akkor mondta a srác, hogy a belső része direkt lámpaívre van laminálva. ...az egyik 94-előtti osztott, a másik 94-utáni nincs elosztva..... Akkor nem értem.... :D fel tudod tenni, csak eláll mert a lámpa íve más szerintem erre gondolt :wacko: De a Bocs al nemtudom setítétsé má fel SP :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts