Tiv. Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Békésben kellene érdeklődni iránta :D talán ott van :rolleyes: Mé? A sárga nemnóóóómális? -_- :D :) B) Mikor Bajára szoktam menni, útközben Cecén vettem ilyen sárga belűt. Édesebb mint a piros. <_< De nóóóómális, csak ritka. B)
Opeles90 Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Mikor Bajára szoktam menni, útközben Cecén vettem ilyen sárga belűt. Édesebb mint a piros. :rolleyes: De nóóóómális, csak ritka. -_- Cecén mi se hagytuk ki amikor átmentünk rajta <_<
Tiv. Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Cecén mi se hagytuk ki amikor átmentünk rajta :rolleyes: <_< -_- Nagyon szétlapult? Gondolom vettetek helyette másikat. :D :)
Dáwid Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Cecén mi se hagytuk ki amikor átmentünk rajta -_- Én meg nem szoktam átmenni Cecén :D <_< :) (idén még nem ettem dinnyét :rolleyes: )
Opeles90 Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 <_< -_- Nagyon szétlapult? Gondolom vettetek helyette másikat. :D :) B) Kaszadinnye :rolleyes:
zotya975 Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Én meg utálom a dinnyét. :rolleyes: Najó a sárgadinnyére néha rátámadok, de nem sűrűn. <_< Pedig hallottam olyat, hogy injekcióstűvel fecskendeznek bele, whiykit, likőrt, hp-t, és behűtik, neda hagyjuk.... -_-
Opeles90 Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Pedig hallottam olyat, hogy injekcióstűvel fecskendeznek bele, whiykit, likőrt, hp-t, és behűtik, neda hagyjuk.... -_- Link És még a művészeknek is jó alap :rolleyes: Link Erről meg azt olvastam hogy 130-150 dollár között van az ára. Viszont nem gurul el, és helytakarékos. <_<
Dáwid Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Pedig hallottam olyat, hogy injekcióstűvel fecskendeznek bele, whiykit, likőrt, hp-t, és behűtik, neda hagyjuk.... -_- De mekkorával? Egy normál változat nem jó, mert az elveszik egy dinnyében. Ami meg elég lenne attól meg szétreped. :rolleyes: Inkább üvegben kérem <_<
zotya975 Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Link És még a művészeknek is jó alap <_< Azért megnézném a művész arcát, amikor fürdőnaciban strandpapucsban nekiesek a dinnyéjének egy konyhakéssel. :rolleyes:
Opeles90 Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Azért megnézném a művész arcát, amikor fürdőnaciban strandpapucsban nekiesek a dinnyéjének egy konyhakéssel. :rolleyes: <_< -_- Megeszed... meglátja a művész: :D :) Te: " bröööfff....Ne játsz az étellel! Mellesleg jólesett "
invictus Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Az Autopult műszerével lemértük az Astrám zajszintjét. Valós 100km/h-nál 68dB körüli értékeket mutatott a mérőműszer, míg 130km/h-nál 72dB volt ez az érték. Az újság által eddig tesztelt autók közül összehasonlításképpen az e36-os BMW-k produkáltak hasonló értékeket, az új Astra J az 1,7 dízellel 100-nál 66dB, 130-nál 68dB zajértékeket produkált.
dita Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Az Autopult műszerével lemértük az Astrám zajszintjét. Valós 100km/h-nál 68dB körüli értékeket mutatott a mérőműszer, míg 130km/h-nál 72dB volt ez az érték. Az újság által eddig tesztelt autók közül összehasonlításképpen az e36-os BMW-k produkáltak hasonló értékeket, az új Astra J az 1,7 dízellel 100-nál 66dB, 130-nál 68dB zajértékeket produkált. Ez nagyon jól hangzik, és tényleg fantasztikus linkeket és híreket kapunk Tőled, de kérlek írj már valami földi dolgot is Nekünk ide néha. :rolleyes: Gyere beszélgetni is kicsit. <_< Day ezt Neked is szól, már vége a VB-nek! :D -_-
daykiller Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Ez nagyon jól hangzik, és tényleg fantasztikus linkeket és híreket kapunk Tőled, de kérlek írj már valami földi dolgot is Nekünk ide néha. :rolleyes: Gyere beszélgetni is kicsit. <_< Day ezt Neked is szól, már vége a VB-nek! :) :D Igen tudom. Jeleztem is ezt msn-n, de úgy látom nem ért oda az üzenet. -_-
Dáwid Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Az Autopult műszerével lemértük az Astrám zajszintjét. Valós 100km/h-nál 68dB körüli értékeket mutatott a mérőműszer, míg 130km/h-nál 72dB volt ez az érték. Az újság által eddig tesztelt autók közül összehasonlításképpen az e36-os BMW-k produkáltak hasonló értékeket, az új Astra J az 1,7 dízellel 100-nál 66dB, 130-nál 68dB zajértékeket produkált. Valahonnan rámszakadt pár ótós újság (papír alapú) ((jéé, még ilyen is van? :rolleyes: )) Ott is olvastam hogy a műszeres mérések az autopult.hu műszereivel történtek. Terjed mint a vírus, csak a firefoxom írtja időnként <_<
dita Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Igen tudom. Jeleztem is ezt msn-n, de úgy látom nem ért oda az üzenet. -_- Jó, bevallom mostanában, szinte csak "célirányosan" vagyok msn-en. <_< Az utóbbi időben csak két emberrel beszélgettem, mert fáradtabb vagyok a szokottnál. De nem megharagudni, ha összeszedem magam, megint leszek. :rolleyes:
daykiller Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Jó, bevallom mostanában, szinte csak "célirányosan" vagyok msn-en. -_- Az utóbbi időben csak két emberrel beszélgettem, mert fáradtabb vagyok a szokottnál. De nem megharagudni, ha összeszedem magam, megint leszek. :rolleyes: Ez esetben én nem panaszkodtam volna, hogy feljárhatnék csevegni. :D <_<
dita Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Ez esetben én nem panaszkodtam volna, hogy feljárhatnék csevegni. <_< :rolleyes: Azt írtam gyertek beszélgetni, /pillanat ide gondoltam. Nincs miért bántanod, én is megértettem, hogy mérkőzést nézel és nem érsz rá.
daykiller Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Azt írtam gyertek beszélgetni, /pillanat ide gondoltam. Nincs miért bántanod, én is megértettem, hogy mérkőzést nézel és nem érsz rá. A beszélgetést meghagyom az msn-re, úgyis arra való. <_< Mostanában amúgy sem vagyok túl beszédes kedvemben... :rolleyes:
zotya975 Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Azt írtam gyertek beszélgetni, /pillanat ide gondoltam. Nincs miért bántanod, én is megértettem, hogy mérkőzést nézel és nem érsz rá. Tisztára mint egy türelmes feleség. :D
Dáwid Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Nah persze... ha éppen nem vagyok gépnél egy fél napig akkor 5 oldalt összedumáltok, most meg hogy beragasztottak a műhelybe, sehol senki... :wacko: de dögök vagytok :D
dita Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Nah persze... ha éppen nem vagyok gépnél egy fél napig akkor 5 oldalt összedumáltok, most meg hogy beragasztottak a műhelybe, sehol senki... :wacko: de dögök vagytok :D Mi ezzel a gond? :wacko: Te is azok közé tartozol, mint én, akinek egy pár oldalt teleírni egyedül is megy. :D :wacko:
Dáwid Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Mi ezzel a gond? :wacko: Te is azok közé tartozol, mint én, akinek egy pár oldalt teleírni egyedül is megy. :D :wacko: Jóó, de akkor ha hazaérnek a népek, csúnyát is mondanak rám :D :wacko:
spzoli Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Jóó, de akkor ha hazaérnek a népek, csúnyát is mondanak rám :D :wacko: Most kéred? :wacko:
Dáwid Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Most kéred? :D Nekem egy fiatos ne szójjón be :wacko: :wacko:
spzoli Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Nekem egy fiatos ne szójjón be :wacko: :wacko: Kékledkirály... :D
Recommended Posts