fehérgsi Elküldve Március18, 2004 Elküldve Március18, 2004 Lemostuk ma a motorteret, már nagyon ráfért!(autómosóban a spanomnál) Nagyon ott van........... 8)
Lacee Elküldve Március18, 2004 Elküldve Március18, 2004 Ingyé vót? Mit kentetek rá? Osztófejet letakartátok? utána indult pöcre? Jah és ezt hol csináltátok pontosabn? BP-n? vagy NagyK.?Hali :)
Gepard Elküldve Március18, 2004 Elküldve Március18, 2004 Ma derült ki , hogy nem müködik a klimám(eddig nem néztem). Átnéztem a bizt., de ot sem volt gond. Azszondja a haverom, hogy nézesem meg a vill. szerelővel mert valami mágneskapcsoló mehetett ki. Valaki tud tippet adni. MELEG VAN! 8) :lol: :shock: próbáld meg az ablakot letekerni, annyira még nincs meleg, hogy ez ne lenne jó megoldás. :)
mélykék76 Elküldve Március18, 2004 Elküldve Március18, 2004 és a vicces gyerök képpel linkelt...... :evil: :evil: :evil: :evil: Ígérem, legözelebb kép nélkül fogok linkelni, ha ilyen hozzászólásra válaszolok :roll:
Laci4 Elküldve Március18, 2004 Elküldve Március18, 2004 Ma én is kipróbáltam a klimám. Hál Istennek Jó.. Szuper. 8) De aztán kikapcsoltam, és letekertem az ablakokat, és ugy mászkáltam a városban. 8) Sokkal jobb a feelingje... Még! :wink: Király volt.. Nagyon tetszett... pláne, hogy már kezdem megszokni az új pacskerokat... :twisted: Tetszett.. Mentem a Megyeri ut végére, (kicsit igyekeztem,mert késésben voltam) bömbölt a zene(épp Linkin Park..bocs, ha vkinél ez nem zene :wink: ) egyszer csak azt veszem észre h egy piros Bms dörög mellettem....akkor fogtam, fel, hogy ez a "gyerek" az elözö lámpa óta versenyezni próbál :) Lehet azthitte én is, pedig én észre se vettem, csak siettem.. Igaz, ekkor már nem birtam megállni, hogy elmenjen mellettem, kénytelen voltam visszakapcsolni egyett :twisted: Aztán kicsit lementem a Dunapartra... visszanéztem a kocsira...tök jól nézett ki, ahogy a kezdödö füvön állt, és csillogott rajta a napfény... Gyererek....nincs mese..itt a Tavasz!! :lol: :D Bocs a kisregényért :oops:
Gepard Elküldve Március18, 2004 Elküldve Március18, 2004 Tényleg itt a tavasz, de eddig még senki sem kezdett lírába a fórumon. Te vagy az első akit megihletett a kikelet.
mélykék76 Elküldve Március18, 2004 Elküldve Március18, 2004 ....bömbölt a zene(épp Linkin Park..bocs, ha vkinél ez nem zene :wink: ).... Nem rossz :) Ha nem is bömbölt, de én tegnap System of Down hallgatásával sokkoltam a járókelőket :wink:
mélykék76 Elküldve Március18, 2004 Elküldve Március18, 2004 Gabi ! Ki csinálta ezt a kis dobozkát a direktszűrő köré ?
opel16v Elküldve Március18, 2004 Elküldve Március18, 2004 Ja, itt a tavasz keményen! Nyílnak a mellbimbók, rövidülnek a szoknyák, le lehet húzni az ablakot, ki lehet könyökölni, és élvezni az autó hangját... :lol: Asszem minden fontos momentumot belefoglaltam. :) Mélykék! Hernád Tomi egyik ismerőse, de nem ajánlom, mert nem voltam vele megelégedve. Egyébként Kurgyis Gabi csinál ilyet, ha nagyon kell.
renzso Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 Ma derült ki , hogy nem müködik a klimám(eddig nem néztem). Átnéztem a bizt., de ot sem volt gond. Azszondja a haverom, hogy nézesem meg a vill. szerelővel mert valami mágneskapcsoló mehetett ki. Valaki tud tippet adni. MELEG VAN! 8) :) :shock: Fehérgsi! A világ legjobb klímásai :!: :idea: Dékány Zoltán 20-999-3252, 237-5558 1138 Bp. Cserhalom út 2.
opel16v Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 Mélykék! Jössz holnap? Csörögj majd rám! Más nem akarna még jönni Rábaringre a Tesztrallye-ra?
renzso Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 Mélykék! Jössz holnap? Csörögj majd rám! Más nem akarna még jönni Rábaringre a Tesztrallye-ra? Én én én én én :) Csakhogy én már ma este megyek Győrbe. Találkozunk elötte valahol, hogy együtt tudjunk menni????
mélykék76 Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 ....Jössz holnap? Csörögj majd rám!.... Ok, este hívlak.
renzso Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 Ok, este hívlak. Ti csak kettesbe jöttök??? 1 v 2 kocsival???
mélykék76 Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 Ti csak kettesbe jöttök???Hát arra is lesz példa biztos, de Győrig szeretnék pár alkalommal ötödikbe is suhanni :) 1 v 2 kocsival??? Gabi szerintem nem jön kocsival. Ha igényt tart rá, akkor természetesen "lefuvarozom".
lacikiru Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 Mélykék Engem érdekelne ez a ringre menés nincs egy hely valakinél????
mélykék76 Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 ....Engem érdekelne ez a ringre menés hánykor indultok reggel?.... Gabi reggel 10-11 órát írt a "felhívásban", ha lesz pontosabb infó, akkor gondolom bevési/bevésem.
lacikiru Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 :oops: :oops: Legmélyebb tisztelettel köszönöm közben már megtaláltam . :wink: :wink:
blaupunkt Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 Ma derült ki , hogy nem müködik a klimám(eddig nem néztem). Átnéztem a bizt., de ot sem volt gond. Azszondja a haverom, hogy nézesem meg a vill. szerelővel mert valami mágneskapcsoló mehetett ki. Valaki tud tippet adni. MELEG VAN! 8) :) :shock: Szerintem azért 1 klímáshoz átgurulni nem ártana, a 2 évenkénti átvizsgálása erőssen ajánlott és költségkimélőbb mint 1x csak csere.
renzso Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 Szerintem azért 1 klímáshoz átgurulni nem ártana, a 2 évenkénti átvizsgálása erőssen ajánlott és költségkimélőbb mint 1x csak csere. Okos :idea: De már ajánlottam klímást, :wink:
blaupunkt Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 Okos :idea: De már ajánlottam klímást, :wink: Szerinted miért nem írtam le azt a számot amit annó neked is ajánlottam :) Te lányok megrontásáért felelőtlen személy
renzso Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 Szerinted miért nem írtam le azt a számot amit annó neked is ajánlottam :) Te lányok megrontásáért felelőtlen személy Blau! Te szombaton nem jössz az écsi ringre??? Nem leszel Győrben?
Kess Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 Kess! Beraktad már az ültető szettet???? majd csak műszaki vizsga után
opel16v Elküldve Március19, 2004 Elküldve Március19, 2004 Mélykék, Lacikiru! Fél10re kellene jönnötök Budaörsre, de a részleteket majd telcsin! Mindketten hívjatok majd fel este! 8 után leszek elérhető. 70/3136658 Renzso! M1 győri elkerülőről megyünk le Écs felé, ha minden igaz. Ott találkozhatunk. Vagy pedig a ringnél. Legkésőbb délig ott vagyunk a ringnél, úgy van tervezve. Amúgy jönnek még 4-en vagy 5-en rajtunk kívül. Célszerű lenne 2 autóval menni innen Budaörsről, közösbe dobni a benyát, és akkor olcsón megússzuk a napot. Lényegében négy embernek kell akkor innen egy kocsi, mivel 3-an már megvannak egy autóval. Ha Mélykék bevállalja a második autót, Nekem tökéletes. :)
Recommended Posts