Tiv. Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Békésben kellene érdeklődni iránta :D talán ott van :rolleyes: Mé? A sárga nemnóóóómális? -_- :D :) B) Mikor Bajára szoktam menni, útközben Cecén vettem ilyen sárga belűt. Édesebb mint a piros. <_< De nóóóómális, csak ritka. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Mikor Bajára szoktam menni, útközben Cecén vettem ilyen sárga belűt. Édesebb mint a piros. :rolleyes: De nóóóómális, csak ritka. -_- Cecén mi se hagytuk ki amikor átmentünk rajta <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Cecén mi se hagytuk ki amikor átmentünk rajta :rolleyes: <_< -_- Nagyon szétlapult? Gondolom vettetek helyette másikat. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Cecén mi se hagytuk ki amikor átmentünk rajta -_- Én meg nem szoktam átmenni Cecén :D <_< :) (idén még nem ettem dinnyét :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 <_< -_- Nagyon szétlapult? Gondolom vettetek helyette másikat. :D :) B) Kaszadinnye :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Én meg utálom a dinnyét. :rolleyes: Najó a sárgadinnyére néha rátámadok, de nem sűrűn. <_< Pedig hallottam olyat, hogy injekcióstűvel fecskendeznek bele, whiykit, likőrt, hp-t, és behűtik, neda hagyjuk.... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Pedig hallottam olyat, hogy injekcióstűvel fecskendeznek bele, whiykit, likőrt, hp-t, és behűtik, neda hagyjuk.... -_- Link És még a művészeknek is jó alap :rolleyes: Link Erről meg azt olvastam hogy 130-150 dollár között van az ára. Viszont nem gurul el, és helytakarékos. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Pedig hallottam olyat, hogy injekcióstűvel fecskendeznek bele, whiykit, likőrt, hp-t, és behűtik, neda hagyjuk.... -_- De mekkorával? Egy normál változat nem jó, mert az elveszik egy dinnyében. Ami meg elég lenne attól meg szétreped. :rolleyes: Inkább üvegben kérem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Link És még a művészeknek is jó alap <_< Azért megnézném a művész arcát, amikor fürdőnaciban strandpapucsban nekiesek a dinnyéjének egy konyhakéssel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Azért megnézném a művész arcát, amikor fürdőnaciban strandpapucsban nekiesek a dinnyéjének egy konyhakéssel. :rolleyes: <_< -_- Megeszed... meglátja a művész: :D :) Te: " bröööfff....Ne játsz az étellel! Mellesleg jólesett " Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Az Autopult műszerével lemértük az Astrám zajszintjét. Valós 100km/h-nál 68dB körüli értékeket mutatott a mérőműszer, míg 130km/h-nál 72dB volt ez az érték. Az újság által eddig tesztelt autók közül összehasonlításképpen az e36-os BMW-k produkáltak hasonló értékeket, az új Astra J az 1,7 dízellel 100-nál 66dB, 130-nál 68dB zajértékeket produkált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Az Autopult műszerével lemértük az Astrám zajszintjét. Valós 100km/h-nál 68dB körüli értékeket mutatott a mérőműszer, míg 130km/h-nál 72dB volt ez az érték. Az újság által eddig tesztelt autók közül összehasonlításképpen az e36-os BMW-k produkáltak hasonló értékeket, az új Astra J az 1,7 dízellel 100-nál 66dB, 130-nál 68dB zajértékeket produkált. Ez nagyon jól hangzik, és tényleg fantasztikus linkeket és híreket kapunk Tőled, de kérlek írj már valami földi dolgot is Nekünk ide néha. :rolleyes: Gyere beszélgetni is kicsit. <_< Day ezt Neked is szól, már vége a VB-nek! :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Ez nagyon jól hangzik, és tényleg fantasztikus linkeket és híreket kapunk Tőled, de kérlek írj már valami földi dolgot is Nekünk ide néha. :rolleyes: Gyere beszélgetni is kicsit. <_< Day ezt Neked is szól, már vége a VB-nek! :) :D Igen tudom. Jeleztem is ezt msn-n, de úgy látom nem ért oda az üzenet. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Az Autopult műszerével lemértük az Astrám zajszintjét. Valós 100km/h-nál 68dB körüli értékeket mutatott a mérőműszer, míg 130km/h-nál 72dB volt ez az érték. Az újság által eddig tesztelt autók közül összehasonlításképpen az e36-os BMW-k produkáltak hasonló értékeket, az új Astra J az 1,7 dízellel 100-nál 66dB, 130-nál 68dB zajértékeket produkált. Valahonnan rámszakadt pár ótós újság (papír alapú) ((jéé, még ilyen is van? :rolleyes: )) Ott is olvastam hogy a műszeres mérések az autopult.hu műszereivel történtek. Terjed mint a vírus, csak a firefoxom írtja időnként <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Igen tudom. Jeleztem is ezt msn-n, de úgy látom nem ért oda az üzenet. -_- Jó, bevallom mostanában, szinte csak "célirányosan" vagyok msn-en. <_< Az utóbbi időben csak két emberrel beszélgettem, mert fáradtabb vagyok a szokottnál. De nem megharagudni, ha összeszedem magam, megint leszek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Jó, bevallom mostanában, szinte csak "célirányosan" vagyok msn-en. -_- Az utóbbi időben csak két emberrel beszélgettem, mert fáradtabb vagyok a szokottnál. De nem megharagudni, ha összeszedem magam, megint leszek. :rolleyes: Ez esetben én nem panaszkodtam volna, hogy feljárhatnék csevegni. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Ez esetben én nem panaszkodtam volna, hogy feljárhatnék csevegni. <_< :rolleyes: Azt írtam gyertek beszélgetni, /pillanat ide gondoltam. Nincs miért bántanod, én is megértettem, hogy mérkőzést nézel és nem érsz rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Azt írtam gyertek beszélgetni, /pillanat ide gondoltam. Nincs miért bántanod, én is megértettem, hogy mérkőzést nézel és nem érsz rá. A beszélgetést meghagyom az msn-re, úgyis arra való. <_< Mostanában amúgy sem vagyok túl beszédes kedvemben... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Azt írtam gyertek beszélgetni, /pillanat ide gondoltam. Nincs miért bántanod, én is megértettem, hogy mérkőzést nézel és nem érsz rá. Tisztára mint egy türelmes feleség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Nah persze... ha éppen nem vagyok gépnél egy fél napig akkor 5 oldalt összedumáltok, most meg hogy beragasztottak a műhelybe, sehol senki... :wacko: de dögök vagytok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Nah persze... ha éppen nem vagyok gépnél egy fél napig akkor 5 oldalt összedumáltok, most meg hogy beragasztottak a műhelybe, sehol senki... :wacko: de dögök vagytok :D Mi ezzel a gond? :wacko: Te is azok közé tartozol, mint én, akinek egy pár oldalt teleírni egyedül is megy. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Mi ezzel a gond? :wacko: Te is azok közé tartozol, mint én, akinek egy pár oldalt teleírni egyedül is megy. :D :wacko: Jóó, de akkor ha hazaérnek a népek, csúnyát is mondanak rám :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Jóó, de akkor ha hazaérnek a népek, csúnyát is mondanak rám :D :wacko: Most kéred? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Most kéred? :D Nekem egy fiatos ne szójjón be :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Nekem egy fiatos ne szójjón be :wacko: :wacko: Kékledkirály... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts