CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Van ok :D Névnapomat most tartjuk (László)+fel vettek a fősulira+ mert jó a bográcsos bab gulyás :) Felőlem jöhettek bátran, legalább Opel találkozó lesz B) Corsám meg ismerősöm G Astrája úgy is már elüttünk parkol ! már indulnák is -_- ha lenne kocsim de sajna nincs <_< . Gratulálok a Fősulihoz és milyen szak? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 már indulnák is :D ha lenne kocsim de sajna nincs <_< . Gratulálok a Fősulihoz és milyen szak? :rolleyes: Köszönöm :) Informatika Első 2 évbe kapom a felső fokú általános rendszergazdát, +2 év és mérnök informatikus ( vagy mi, soha nem tudom pontosan meg jegyezni ) leszek. HA minden jól megy -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Köszönöm -_- Informatika Első 2 évbe kapom a felső fokú általános rendszergazdát, +2 év és mérnök informatikus ( vagy mi, soha nem tudom pontosan meg jegyezni ) leszek. HA minden jól megy <_< az jó..remélem jövőre nekem is sikerülni fog az építőmérnöki mer még jövőre érettsgéizek majd.. :rolleyes: helyileg hova mész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 már indulnák is :D ha lenne kocsim de sajna nincs <_< . Gratulálok a Fősulihoz és milyen szak? :rolleyes: Én is mennék, de hát méénem szóósz időbe vaze? -_- És Grat a sulihoz! :) Ja meg miért laksz olyan messze...? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Kelenföldön van a sulim, Gábor Dénes főiskola. Össze fog jönni az érettségi, nem kell parázni :rolleyes: zozor ha nyerek az 5ös lottón, lesz bográcsolás, mindenkit helikopterrel hozatok majd ide <_< És akkor már nem kell nézni hogy hol is lakok -_- Ja, és nem egy délutános lesz ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Kelenföldön van a sulim, Gábor Dénes főiskola. Össze fog jönni az érettségi, nem kell parázni :rolleyes: zozor ha nyerek az 5ös lottón, lesz bográcsolás, mindenkit helikopterrel hozatok majd ide :D És akkor már nem kell nézni hogy hol is lakok :) Ja, és nem egy délutános lesz ! B) Király vagy! <_< Csak szavadon ne fogjunk! B) -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Király vagy! <_< Csak szavadon ne fogjunk! :D -_- Csak nyugodtan :) Amúgy kb. 1 óra és már falok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 bazz... mennyit dumáltok... 2 napra lépek le, aztán egy fél órát olvasgatok mire megtudom nagyjából hogy mi van a hol. B) Amikor a kocsit vettem akkor az enyémben nem volt fejegység. De kaptam karácsonyra egy oxygen - 203 -ast. Akkor akcióban volt egy 20as. CD, USB, SD kártya. 4X55W :D Én jól el vagyok vele, bár még csak féléves. F@sza is, csak egyedül azzal a tapi-tekerentyűs izével nem tudnék megbarátkozni soha :rolleyes: Szerencséd van, jó a környék. Én a VII.-ben laktam, az lenne az utolsó hely ahova visszamennék....még tepsiben sem <_< Én meg ott melóztam, meg egy pár nyaramat eltöltöttem ott 15 éven keresztül :D Már annyira nem vészes. Rászálltak elég rendesen a környékre, és igazából pont azoknak rontották el a "jó dolgát" akik miatt ott szívás volt addig. Bár azzal hogy a Rózsa utcából sétáló utcát csináltak keményen felb.sztak -_- Edit? Zuhany alól? Puszi? Üzeni? Tiv.en keresztül? B) miiivaaaaaan? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Edit? Zuhany alól? Puszi? Üzeni? Tiv.en keresztül? Úgy tűnt mindenki csak a puszin csodálkozik. <_< -_- Jössz Blitzre? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Úgy tűnt mindenki csak a puszin csodálkozik. -_- :D Jössz Blitzre? :rolleyes: Háááát... szeretnék kinézni, de ha fogadni kéne rá hogy ott leszek -e akkor ne tegyél fel rá komoly összeget <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Háááát... szeretnék kinézni, de ha fogadni kéne rá hogy ott leszek -e akkor ne tegyél fel rá komoly összeget :rolleyes: Ha gondolod, beférsz hozzám (a Barátnőd is, ha jön). Pénteken megyek, mint már reggel is írtam, és valószínű, hogy szombat délután, vagy inkább estefelé jövök. Csak hozzál magadnak/magatoknak egy sátort. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Ha gondolod, beférsz hozzám (a Barátnőd is, ha jön). Pénteken megyek, mint már reggel is írtam, és valószínű, hogy szombat délután, vagy inkább estefelé jövök. Csak hozzál magadnak/magatoknak egy sátort. :rolleyes: óóóó köszi szépen <_< Őt tutira nem hozom, magamat meg majd meglátom. Most szerencsére nem a pénz, hanem az időhiány a fő probléma, de még lehet hogy változik -_- Ha megyek akkor viszem a drágámat is. Megsértődik nekem hogy elmegyek opelezni nélküle, aztán vehetek bele megint valamit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Normálisabb zenéket keresek a kocsiba a pendrivera. A kedvenceket feltettem...viszont az sovány. Ötletek? Miket hallgattok vezetés közben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Normálisabb zenéket keresek a kocsiba a pendrivera. A kedvenceket feltettem...viszont az sovány. Ötletek? Miket hallgattok vezetés közben? nem tom neked bejön-e? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Normálisabb zenéket keresek a kocsiba a pendrivera. A kedvenceket feltettem...viszont az sovány. Ötletek? Miket hallgattok vezetés közben? Úgyse hallgatja meg más rajtam kívül amit én hallgatok, úgyhogy tökmindegy :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 nem tom neked bejön-e? <_< Ha elektronikus, akkor inkább már trance :) Inkább előadóra gondoltam, aztán adott illetőtől szétnézek mi a "választék". Úgyse hallgatja meg más rajtam kívül amit én hallgatok, úgyhogy tökmindegy :rolleyes: -_- Mer? mér? mi-a? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Úgyse hallgatja meg más rajtam kívül amit én hallgatok, úgyhogy tökmindegy <_< -_- de ötleteket lehet mondani! :) :D amúgy te mit szoktál? :rolleyes: v miért írtad hogy rajtad kívül más nem hallgatja meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Pl van 30 darab. Viszont 1 darab 120 perces :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 nem tom neked bejön-e? <_< pözsózene :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 de ötleteket lehet mondani! B) -_- amúgy te mit szoktál? :rolleyes: v miért írtad hogy rajtad kívül más nem hallgatja meg? Mert keveseknek van Gőz, Deniz, CP, DSP, RÉGI Fanka, és ehhez hasonlók a kocsiban <_< :D Egébyként örök kedvencek amikből mindig van, legalább valami feldolgozás a kocsiban, Mr. Vain, SweetDreams stb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Mert keveseknek van Gőz, Deniz, CP, DSP, RÉGI Fanka, és ehhez hasonlók a kocsiban :rolleyes: <_< Egébyként örök kedvencek amikből mindig van, legalább valami feldolgozás a kocsiban, Mr. Vain, SweetDreams stb -_- Én Sub Basst hallgattam tegnap éjszaka. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Én Sub Basst hallgattam tegnap éjszaka. <_< Én ezeket a népeket szoktam hallgatgatni. Meg a szokásos rádióból folyós cuccokat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Én meg ott melóztam, meg egy pár nyaramat eltöltöttem ott 15 éven keresztül -_- Már annyira nem vészes. Rászálltak elég rendesen a környékre, és igazából pont azoknak rontották el a "jó dolgát" akik miatt ott szívás volt addig. Bár azzal hogy a Rózsa utcából sétáló utcát csináltak keményen felb.sztak :rolleyes: Hol melóztál arrafelé? Pont az általad említett környéken laktam (Rózsa u. - Dob u. sarok). Mi bajod a Rózsa utcával? Egész jó lett, és autózható is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Én ezeket a népeket szoktam hallgatgatni. Meg a szokásos rádióból folyós cuccokat :rolleyes: kocsiba legjobb???...----> <_< -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Hol melóztál arrafelé? Pont az általad említett környéken laktam (Rózsa u. - Dob u. sarok). Mi bajod a Rózsa utcával? Egész jó lett, és autózható is <_< A Jósika és a Rózsa sarkán volt a bolt. (a Sharp tábla szerintem még mindig kint van -_- ) autózni lehet, csak állj meg. Régi szomszádokhoz járunk még vissza dolgozgatni, de az hogy azt az utcát ahol régen is, halszálkában, alig lehetett megállni mert kevés volt a hely, most párhuzamosan lehet állni és azt is teleqrták 3-autónként egy 2 méteres betonkockával, nagyban megnövelte a parkolóhelyek számát. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts