Breki Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 De. szereztem, telefonáltam, üzentem (sms), erre a fórumon este kapok 1 üzenetet, hogy már van másik. AZ ÉN SZAVAM LEGALÁBB ÉR VALAMIT! Megígértem, hogy ma utánajárok és jelzek. Megtettem. Kár volt...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Egyik haver néhány utcára tőlünk vett egy ezeréves 500-as trabit. Nekiállt restaurálni, ott a belváros közepén. Hónapokig kajtatott alkatrészek után, szépen lefényezték, összerakta. Boldogan furikázott vele. Őt is sokat kérdezgették az autóról, egyszer 2 figura nézegette a trabit, beszélgetett velük, büszkén mutogatta, majd másnap mire hazaért a melóból eltűnt az autó. <_< Fényes nappal, a szomszédok orra előtt elvitték, gyaníthatóan az előző napi érdeklődőknek lehetett köze a dologhoz. Én a helyedben elé lapátolnám a havat. Dógozz paraszt, ha kocsikázni akarsz..... No igen, ez is benne van a pakliban. Szerencsére elég sok ismerős tudja, hogy kihez tartozik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Egyik haver néhány utcára tőlünk vett egy ezeréves 500-as trabit. Nekiállt restaurálni, ott a belváros közepén. Hónapokig kajtatott alkatrészek után, szépen lefényezték, összerakta. Boldogan furikázott vele. Őt is sokat kérdezgették az autóról, egyszer 2 figura nézegette a trabit, beszélgetett velük, büszkén mutogatta, majd másnap mire hazaért a melóból eltűnt az autó. :rolleyes: Fényes nappal, a szomszédok orra előtt elvitték, gyaníthatóan az előző napi érdeklődőknek lehetett köze a dologhoz. Én a helyedben elé lapátolnám a havat. Dógozz paraszt, ha kocsikázni akarsz..... ááá nem cseszek ki vele. Ha valakinek ennyi esze van...akkor veri őt a sors <_< Miféle trabi????Milyen színe volt??? Hogy nézett ki?? Itt nálunk volt 1-2 éve lehajítva egy gyönyörűen megcsinált trabi. A váltója egy szarv volt.Illetve a váltókar a kormány mellett. A két lámpájánál ilyen fecskefarok szerűen kiemelve, és a színe úgy volt megcsinálva mintha fából lett volna. Óriási felnik alatta. VIszont rendszám lecibálva, és az ajtó résnyire nyitva. NAgyon sokáig állt 1 helyben. MAjd eltünt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 De. szereztem, telefonáltam, üzentem (sms), erre a fórumon este kapok 1 üzenetet, hogy már van másik. AZ ÉN SZAVAM LEGALÁBB ÉR VALAMIT! Megígértem, hogy ma utánajárok és jelzek. Megtettem. Ez nem zotyának szólt, mielőtt bárki félreértené. mpetya, kösz a semmit. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 ....400 euros toldattal. :rolleyes:.... Melyik toltad 400 juró ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Ez nem zotyának szólt, mielőtt bárki félreértené. mpetya, kösz a semmit. :rolleyes: Így én is jártam már...Csak egy CAR300-as rádióval. Megkérte hogy beszerezzem...megtettem. Erre aki kérte eltünt. <_< Az volt a nagy szerencse, hogy ismerőstől szereztem, és volt olyan rendes, hogy visszavette. Hiába mondtam annak aki kérte, hogy adok telószámot...Neki szerezzem be...Hát nah. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Kiss Peti eladod a gépet? :rolleyes: Ennyire s**r a helyzet vele? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Melyik toltad 400 juró ? :rolleyes: Most is másnapos vagy? <_< Az imcseres annyiért ment el a két legutóbbi alkalommal. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 No igen, ez is benne van a pakliban. Szerencsére elég sok ismerős tudja, hogy kihez tartozik... :rolleyes: Azért, egy kertes háznak + garázs nincs párja. <_< ááá nem cseszek ki vele. Ha valakinek ennyi esze van...akkor veri őt a sors -_- Miféle trabi????Milyen színe volt??? Hogy nézett ki?? Itt nálunk volt 1-2 éve lehajítva egy gyönyörűen megcsinált trabi. A váltója egy szarv volt.Illetve a váltókar a kormány mellett. A két lámpájánál ilyen fecskefarok szerűen kiemelve, és a színe úgy volt megcsinálva mintha fából lett volna. Óriási felnik alatta. VIszont rendszám lecibálva, és az ajtó résnyire nyitva. NAgyon sokáig állt 1 helyben. MAjd eltünt. Ez vagy 15-20 éve volt. Tényleg nagyon szépen összehozta, olyan volt, mintha új lett volna. Ráadásul 500-asból már akkor sem sok futkorászott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Most is másnapos vagy? :rolleyes: Az imcseres annyiért ment el a két legutóbbi alkalommal. <_< Mi a hátsó ? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Azért, egy kertes háznak + garázs nincs párja. :rolleyes: Ez vagy 15-20 éve volt. Tényleg nagyon szépen összehozta, olyan volt, mintha új lett volna. Ráadásul 500-asból már akkor sem sok futkorászott. Jaaa...Akkor ez másik trabi. Csak szomorú volt látni, hogy milyen szép... és akkor résnyire hónapok óta nyitva az ajtó. rsz meg lecibálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 taxi 2, viasat, megjöttek a hatos evók :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Mi a hátsó ? <_< Azzzz taxi 2, viasat, megjöttek a hatos evók :rolleyes: Srábárráááá -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Azzzz Ki az a a hülye, aki 400at ad érte ? :rolleyes: <_< Márk látta ennyiért elmenni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Na miaz? Mindenki elment aludni? Szerk.: 00:42 Na hazagyüttem.. <_< 1ik csaj részeg volt.. Na mi van?Tényleg bealudtatok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Tegnap apekkknál a nőő, na az korrekt volt. Utána feltette a szemüvegét, baaaazdmeeeeeeeeeg. :rolleyes: Lehet hogy ő is ezt gondolta rólad miután feltette a szemüveget. <_< Azért, egy kertes háznak + garázs nincs párja. -_- Hát nincs. Egyenlőre beálló van, de annak is nagon örülök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Lehet hogy ő is ezt gondolta rólad miután feltette a szemüveget. :rolleyes: Hát nincs. Egyenlőre beálló van, de annak is nagon örülök. Azt se tudja hány kiló, aztán magyaráz. <_< Nagyon szeretnéd, hogy jól sikerüljön a bliccc. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Na miaz? Mindenki elment aludni? Szerk.: 00:42 Na hazagyüttem.. <_< 1ik csaj részeg volt.. Na mi van?Tényleg bealudtatok? :rolleyes: történt valami érdekes a részegségből kifolyólag? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 történt valami érdekes a részegségből kifolyólag? :rolleyes: <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 :rolleyes: <_< -_- Ez a rosszabbik esetben történhetett! És a jobbik esetben mi ? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 :D :) B) :rolleyes: <_< -_- B) Ez a rosszabbik esetben történhetett! És a jobbik esetben mi ? :D :D szerinted volt olyan?? :D :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 történt valami érdekes a részegségből kifolyólag? <_< ááá csak hülyeségeket beszélt, meg amikor kiszált a kocsiból akkor...így kifordult :rolleyes: -_- :D :) áááá... ha annyira be lett volna baszva akkor be se engedtem volna. Fuvarozgatásért cserébe kaptam 1 fesztiválozó pólót B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 <_< fura mik jutnak eszébe a zuhany alatt!! :D :D :P :P mi is őt! :D :rolleyes: -_- :D :) B) B) Csatlakozok :P :P Úgy tűnt, hogy már semmivel sem tudlak meglepni Titeket. Kezdtem kétségbeesni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Üzenjük neki, hogy ne fürgyön le B) Késő! :D Ez aztán a perverzió....nekem is támadnak pajkos gondolataim a zuhany alatt, de abban ti nem szerepeltek! -_- Ebben a felállásban érdekes is lenne. :D Most mi van? :rolleyes: <_< Én sem értem. :) Most az a meglepő, hogy zuhanyozni szoktam, vagy az, hogy puszit küldtem? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 -_- :D Úgy tűnt, hogy már semmivel sem tudlak meglepni Titeket. Kezdtem kétségbeesni. :) Következőnek majd felhívlak a zuhany alól :rolleyes: <_< Meglepő lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts