mélykék76 Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Képekkel illusztrálva. Előbb meséljen inkább, mielőtt belefutnénk valami nem lájkolósba :rolleyes:
spzoli Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Előbb meséljen inkább, mielőtt belefutnénk valami nem lájkolósba <_< Simán letiltom a képet, és utána én nem látom. -_- Tegnap apekkknál a nőő, na az korrekt volt. Utána feltette a szemüvegét, baaaazdmeeeeeeeeeg. :rolleyes:
Guest Sanci Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Nem voltam Főnixnél. Pedig akartam menni, de valahogy lusta voltam :D . Amúgy...lázítani fog sok embert itt. De van garázsa, és nem képes beállni. Inkább lomokat tárol benne, és a szutyoki éjjel-nappal az udvaron áll. (örömömre a közepén,) -_- Valahogy én is :rolleyes: pedig kitelt volna az időmből.. :) Mé nem húzod ki a körforgó valamelyik sarkába? B) <_<
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Valahogy én is :rolleyes: pedig kitelt volna az időmből.. -_- Mé nem húzod ki a körforgó valamelyik sarkába? :) <_< Behajítom a közepébe virágosládának :D
Guest Sanci Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Behajítom a közepébe virágosládának :) <_< -_- :D Nna jóccakát ewribodri! :rolleyes:
spzoli Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 <_< -_- :D Nna jóccakát ewribodri! :rolleyes: pá
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 <_< -_- :D Nna jóccakát ewribodri! :rolleyes: Jóccakát!
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Csopaknál is jó a Balaton vize. :rolleyes: Debrecennél nem jó! <_<
spzoli Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Csopaknál is jó a Balaton vize. :rolleyes: Nem mondták, hogy sört kell inni? <_<
daykiller Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Nem mondták, hogy sört kell inni? :rolleyes: Sofőr vagyok. Te amúgy sörben fürdesz? <_<
spzoli Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Sofőr vagyok. Te amúgy sörben fürdesz? :rolleyes: Há' nem mondtad, hogy fürdés vót. <_< -_-
daykiller Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Há' nem mondtad, hogy fürdés vót. <_< -_- Úgy gondoltam, hogy teljesen logikus. :D Meglett a 212000km is. :rolleyes:
Breki Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 De van garázsa, és nem képes beállni. Inkább lomokat tárol benne, és a szutyoki éjjel-nappal az udvaron áll. (örömömre a közepén,) :rolleyes: Én ezt nem értem.....ez felénk is egyre nagyobb divat. Ott a bazi nagy 2 beállós garázs, kapu, gariajtó motoros és a paraszt kinn rohasztja az autókat az utcán. Pár hete egy este néhány félrészeg suhanc a szomszéd utcában végigverte a parkoló autók üvegét, kitéptek 1-2 rádiót, elvittek amit találtak. Utána valahogy kiürült az utca estére, de már megint ugyan ott parkol mindenki. Én 20 évig parkoltam a Pesti utcán, bármit megadtam volna érte, hogy egyszer garázsom lehessen, ezek meg.......... <_<
spzoli Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Úgy gondoltam, hogy teljesen logikus. :D Meglett a 212000km is. -_- Akkor jó sokat úsztatok. :rolleyes: <_<
spzoli Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Én ezt nem értem.....ez felénk is egyre nagyobb divat. Ott a bazi nagy 2 beállós garázs, kapu, gariajtó motoros és a paraszt kinn rohasztja az autókat az utcán. Pár hete egy este néhány félrészeg suhanc a szomszéd utcában végigverte a parkoló autók üvegét, kitéptek 1-2 rádiót, elvittek amit találtak. Utána valahogy kiürült az utca estére, de már megint ugyan ott parkol mindenki. Én 20 évig parkoltam a Pesti utcán, bármit megadtam volna érte, hogy egyszer garázsom lehessen, ezek meg.......... :rolleyes: Meg akartuk venni a szomszéd beállóját, nem adta oda, még kölcsön sem. A másik szomszéd meg vett egy új autót, és neki odaadta. A teszetosza lánya kapott egy autót, de úgy indul útnak, hogy a faterja mondja merre menjen, hogy kevesebbet kelljen kuplungolni... én meg ott parkolok a 400 euros toldattal. -_- <_<
Breki Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Meg akartuk venni a szomszéd beállóját, nem adta oda, még kölcsön sem. A másik szomszéd meg vett egy új autót, és neki odaadta. A teszetosza lánya kapott egy autót, de úgy indul útnak, hogy a faterja mondja merre menjen, hogy kevesebbet kelljen kuplungolni... én meg ott parkolok a 400 euros toldattal. -_- <_< A mocsok.... :rolleyes: A vége felé én már csak teszkós dísztárcsákat, óccsó ablaktörlőket rakosgattam az autókra, de az is bántott mikor elvitték. 3 hét alatt 2× vették ki a rádiót a fordomból, harmadikra úgy raktam be egy fadobozt előlappal, hogy mögé szereltem egy gázsprét + lazára hagyott madzag a dobozra.......bevált. 2 napig szellőztettem :D
spzoli Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 A mocsok.... :rolleyes: A vége felé én már csak teszkós dísztárcsákat, óccsó ablaktörlőket rakosgattam az autókra, de az is bántott mikor elvitték. 3 hét alatt 2× vették ki a rádiót a fordomból, harmadikra úgy raktam be egy fadobozt előlappal, hogy mögé szereltem egy gázsprét + lazára hagyott madzag a dobozra.......bevált. 2 napig szellőztettem -_- Mondjuk itt nálunk nem igazán bántják az autókat. Pláne ha opel, és a ház előtt áll... :D <_<
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Én ezt nem értem.....ez felénk is egyre nagyobb divat. Ott a bazi nagy 2 beállós garázs, kapu, gariajtó motoros és a paraszt kinn rohasztja az autókat az utcán. Pár hete egy este néhány félrészeg suhanc a szomszéd utcában végigverte a parkoló autók üvegét, kitéptek 1-2 rádiót, elvittek amit találtak. Utána valahogy kiürült az utca estére, de már megint ugyan ott parkol mindenki. Én 20 évig parkoltam a Pesti utcán, bármit megadtam volna érte, hogy egyszer garázsom lehessen, ezek meg.......... -_- Én se szeretem kint rohasztani az udvaron. Lényegében soha nem is szokott. Arra való a garázs, hogy megvédje az autót. Viszont ez...inkább csak előtte áll.. Télen úgy tudok örülni neki amikor elmegy, leesik 1 rakás hó, aztán visszaáll...én lemegyek lapátolni, ugye az autója alatt otthagyom, mert most mit csináljak. Aztán megint elmegy...mindenhol el van takarítva, csak ott a kocka. Jó csak egy szar swift, 3-4 lapáthúzás és elnyomom..de akkoris :rolleyes: Fel kell öltözni és lemenni. Aztán még 1 köszit se kapok. Bár mondjuk magamnak csinálom mert keresztül kell mennem azon a helyen. <_<
öcsibácsi Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Kérdezd meg tőle meg van-e neki! De. szereztem, telefonáltam, üzentem (sms), erre a fórumon este kapok 1 üzenetet, hogy már van másik. AZ ÉN SZAVAM LEGALÁBB ÉR VALAMIT! Megígértem, hogy ma utánajárok és jelzek. Megtettem.
Breki Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Mondjuk itt nálunk nem igazán bántják az autókat. Pláne ha opel, és a ház előtt áll... B) :) Szerencséd van, jó a környék. Én a VII.-ben laktam, az lenne az utolsó hely ahova visszamennék....még tepsiben sem :rolleyes: Én se szeretem kint rohasztani az udvaron. Lényegében soha nem is szokott. Arra való a garázs, hogy megvédje az autót. Viszont ez...inkább csak előtte áll.. Télen úgy tudok örülni neki amikor elmegy, leesik 1 rakás hó, aztán visszaáll...én lemegyek lapátolni, ugye az autója alatt otthagyom, mert most mit csináljak. Aztán megint elmegy...mindenhol el van takarítva, csak ott a kocka. Jó csak egy szar swift, 3-4 lapáthúzás és elnyomom..de akkoris <_< Fel kell öltözni és lemenni. Aztán még 1 köszit se kapok. Bár mondjuk magamnak csinálom mert keresztül kell mennem azon a helyen. -_- És Ő mikor lapátol? :D Vagy neki természetes, hogy eltűnik az udvarról a hó, ha elmegy?
spzoli Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Szerencséd van, jó a környék. Én a VII.-ben laktam, az lenne az utolsó hely ahova visszamennék....még tepsiben sem :rolleyes: Néha számomra tök idegen emberek állítanak meg és kérdezősködnek a kocsiról. <_<
Opeles90 Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Szerencséd van, jó a környék. Én a VII.-ben laktam, az lenne az utolsó hely ahova visszamennék....még tepsiben sem :rolleyes: És Ő mikor lapátol? <_< Vagy neki természetes, hogy eltűnik az udvarról a hó, ha elmegy? Hmm...Ritka dolog.. :D 1szer láttam. 1etlen 1szer egész télen. Amikor faterom éjszakás, és szakad a hó..van hogy éjszaka 3kor lemegyek eltolni, hogyha reggelre hazaér be tudjon állni a kocsival. Szóval sokszor már korareggelre megcsinálom a dolgot. Meghát, ha nem csinálnám meg szarna bele. Van egy másik emberke... Ő pedig inkább taxival megy melóba minthgy ellapátolja és kiálljon az autóval. nem 1szer láttam már ezt is -_-
Breki Elküldve Július23, 2010 Elküldve Július23, 2010 Néha számomra tök idegen emberek állítanak meg és kérdezősködnek a kocsiról. <_< Egyik haver néhány utcára tőlünk vett egy ezeréves 500-as trabit. Nekiállt restaurálni, ott a belváros közepén. Hónapokig kajtatott alkatrészek után, szépen lefényezték, összerakta. Boldogan furikázott vele. Őt is sokat kérdezgették az autóról, egyszer 2 figura nézegette a trabit, beszélgetett velük, büszkén mutogatta, majd másnap mire hazaért a melóból eltűnt az autó. :D Fényes nappal, a szomszédok orra előtt elvitték, gyaníthatóan az előző napi érdeklődőknek lehetett köze a dologhoz. Hmm...Ritka dolog.. -_- 1szer láttam. 1etlen 1szer egész télen. Amikor faterom éjszakás, és szakad a hó..van hogy éjszaka 3kor lemegyek eltolni, hogyha reggelre hazaér be tudjon állni a kocsival. Szóval sokszor már korareggelre megcsinálom a dolgot. Meghát, ha nem csinálnám meg szarna bele. Van egy másik emberke... Ő pedig inkább taxival megy melóba minthgy ellapátolja és kiálljon az autóval. nem 1szer láttam már ezt is :rolleyes: Én a helyedben elé lapátolnám a havat. Dógozz paraszt, ha kocsikázni akarsz.....
Recommended Posts