Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Egy jó FM transmitter mennyibe kerül?? -_-

Mindegyik jó amíg el nem romlik :D Amúgy amikor utoljára vettem (kb egy éve, egyik haveromnak) akkor volt 3e pénz, távirányítóval, 1 gigás kártyával, "sosenyitodki" csomagolással együtt :rolleyes: Nem volt rossz, szerette, csak aztán barátnőjének a táskájába (kb 50ezer kis pamacs lóg róla :D ) beleakadt és kirántotta az ülés mellé, a küszöbre. De mivel rendes lány ezért az ajtót is becsukta maga után :) B) B) aztán azóta rádijózunk a pizsóban <_<

Megosztás:

puhányok :P

Rájönnél :rolleyes: egész nap nyeltem a port a rostabunkerban -_- utána meg úgy néztem ki mint aki iszapbirkózáson volt, 3x még kint a melóhelyen, utoljára meg itthon zuhanyoztam le de már a jófajta zöld ultrával + fertőtlenítő (thx nejemnek a támogatást :D ) és végül, hogy ne legyek nagyon dögszagú egy kis tusfürdő :D mondjuk nagyon nem lehettem mert Lacika nem ájult el B) :D

Egy jó FM transmitter mennyibe kerül?? B)

A korában 1500-ért volt ha jól láttam :P

A tyutyubról mivel tudom leszedni egy videónak csak a hangját?

Mondjuk ezzel de többre is képes.. :) :D :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apropó, műbizonylat valakinek? <_< :D

Megosztás:

Rájönnél :rolleyes: egész nap nyeltem a port a rostabunkerban -_- utána meg úgy néztem ki mint aki iszapbirkózáson volt, 3x még kint a melóhelyen, utoljára meg itthon zuhanyoztam le de már a jófajta zöld ultrával + fertőtlenítő (thx nejemnek a támogatást ;) ) és végül, hogy ne legyek nagyon dögszagú egy kis tusfürdő B) mondjuk nagyon nem lehettem mert Lacika nem ájult el :D :D

A korában 1500-ért volt ha jól láttam ;)

Mondjuk ezzel de többre is képes.. B) :P :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apropó, műbizonylat valakinek? <_< :D

Jah, ott szépek tudnak lenni :D Mi egy kavics-beton üzemnek a kamerarendszerét karbantartottuk. Azé' tettek oda kamerát hogy ne kelljen embert küldeni oda. Háát... mire végeztem a keverőben, addigra már gondolkoztam rajta hogy fater be enged -e ülni a Zafirába, vagy busszal jövök haza :P :P

F.szom ott állok a Csirkés (egyik kedvenc kajáldám a környéken ;)) előtt, az szokásos ebédsort végigdekkoltam, már a 2. vagyok, amikor megszólal a telefonom hogy a DHL-es csávó meghozta az alkatrészt, és itt vár az ajtóban, húzzak vissza de qrvagyorsan. Eljöttem, tépek mint atom, megállok az ajtónál, DHL-es sehol. Azóta itt ülök, (20 perc) és várok hogy visszavonszolja magát, mert állítólag jön vissza, csak elugrott egy helyre addig amíg én jövök... Én 40 mp alatt itt voltam... :D :)

Megosztás:

Mi történt, a baseball már nem menő? <_<

Mit mondasz süninek ha megkérdezi mi az? Ha egy nyomaték kulcs van ott, akkor egyszerűen szereléshez. Janinak egy 1 méteres betáp-kábel darab van bekészítve, mert "olyat kell venni" Nekem egy 36-os csillagvillás :D -_- A fadarab már szivás. (Lejárt :) )

Amúgy szoktak keresni időnként nyomatékkulcsot. :rolleyes:

Megosztás:

Mit mondasz süninek ha megkérdezi mi az? Ha egy nyomaték kulcs van ott, akkor egyszerűen szereléshez. Janinak egy 1 méteres betáp-kábel darab van bekészítve, mert "olyat kell venni" Nekem egy 36-os csillagvillás :) <_< A fadarab már szivás. (Lejárt :D )

Baseballra is meg lehet mondani, hogy sima egyszerű fa testápoló -_-

Értem én ,csak játszom a hülyét :D B) B)

Megosztás:

Mit mondasz süninek ha megkérdezi mi az? Ha egy nyomaték kulcs van ott, akkor egyszerűen szereléshez. Janinak egy 1 méteres betáp-kábel darab van bekészítve, mert "olyat kell venni" Nekem egy 36-os csillagvillás -_- <_< A fadarab már szivás. (Lejárt :) )

Tegnap mondta egy srác, hogy a nagyon elhasznált ajtóteleszkóp is hasonlít valami kíííígyóóóra. :D

Megosztás:

nyah vettem egy faca transmittert. <_< 4 Gigás pendrive, távirányító :D zsír

Helló!

Eddig nemigen foglalkoztam a dologgal, de mikor mondtad, hogy kéne, rájöttem, nekem meg van a GPS-ben. Lementem, bekapcsoltam, benyomtam rajta valami kis zenét, odaállítom a rádiót, zúgás...

Kiszállok, kezemben a GPS-szel hátrabattyogok, elkezd megjönni a vétel. Amikor letettem a cumót az antenna mellé, már tökéletes lett a minősége, épp csak ez a számválogatást eléggé megnehezíti -_-

Ezek a boltban kaphatók is ennyire közelre sugároznak csak, vagy az én készülékemben van a hiba?

Csak mert hosszabb utakra ha megyek tök jó lenne ha naviról tudnék zenét lejátszani, mert gyors, meg több fér el rajta meg kártyán, mint 5 mp3-as cd-n, ráadásul nem kéne mindig CD-ket irogatni.

Valahogy meg kéne bütykölnöm az antennát, mondjuk műszerfal alá is rejteni egyet, vagy mi lenne a legolcsóbb, és működőképes?

Tök zsír ez a feature a GPS-en, hogy FM transzmitter, kár, hogy az emberek nem a hátsó szélvédőre szokták ragasztani, ott talán működne :rolleyes:

Üdv

Gábor

Megosztás:

Helló!

Eddig nemigen foglalkoztam a dologgal, de mikor mondtad, hogy kéne, rájöttem, nekem meg van a GPS-ben. Lementem, bekapcsoltam, benyomtam rajta valami kis zenét, odaállítom a rádiót, zúgás...

Kiszállok, kezemben a GPS-szel hátrabattyogok, elkezd megjönni a vétel. Amikor letettem a cumót az antenna mellé, már tökéletes lett a minősége, épp csak ez a számválogatást eléggé megnehezíti -_-

Ezek a boltban kaphatók is ennyire közelre sugároznak csak, vagy az én készülékemben van a hiba?

Csak mert hosszabb utakra ha megyek tök jó lenne ha naviról tudnék zenét lejátszani, mert gyors, meg több fér el rajta meg kártyán, mint 5 mp3-as cd-n, ráadásul nem kéne mindig CD-ket irogatni.

Valahogy meg kéne bütykölnöm az antennát, mondjuk műszerfal alá is rejteni egyet, vagy mi lenne a legolcsóbb, és működőképes?

Tök zsír ez a feature a GPS-en, hogy FM transzmitter, kár, hogy az emberek nem a hátsó szélvédőre szokták ragasztani, ott talán működne <_<

Üdv

Gábor

Haveromé olyat adott hogy 2 kocsiban is tudtuk hallgatni ha közel mentünk egymáshoz. (és nem az antennára volt rákötözve :rolleyes: ) Próbáld meg úgy is hogy a GPS-t felteszed a töltőjére, hátha úgy többet ad le, ha meg nem, akkor céleszköz kell :) (pl.: egy mp3-as, USB portos fejegység :D )

Megosztás:

Helló!

Kiszállok, kezemben a GPS-szel hátrabattyogok, elkezd megjönni a vétel. Amikor letettem a cumót az antenna mellé, már tökéletes lett a minősége, épp csak ez a számválogatást eléggé megnehezíti <_<

Tök zsír ez a feature a GPS-en, hogy FM transzmitter, kár, hogy az emberek nem a hátsó szélvédőre szokták ragasztani, ott talán működne :rolleyes:

Üdv

Gábor

Hella!

Kipróbáltam az előbb. Nekem minden gond nélkül lejátsza úgy, hogy ott van a szivargyújtóban. Kirpóbálam mi van ha ráveszem 1 frekire ami már foglalt. Pl a Petőfi rádió itt Fm89, nem rossz minőségű, bár van hogy 1 kicsit recseg. Rávettem a transzmittert, "elnyomta". Nem a petőfi szólt hanem a saját. És van a helyi rádió rádiómax, FM106. Az nagyon jól szól, debrecenben és a környéken. Rávettem a transzmittert. Érdekes volt...hol azt játszotta amit a transzmitter ad, hol azt amit a Rádiómax.

1et nem értek...Miért adtak nekem ehez 1 biztosítékot??

Ilyen amúgy

Megosztás:

Hella!

Kipróbáltam az előbb. Nekem minden gond nélkül lejátsza úgy, hogy ott van a szivargyújtóban. Kirpóbálam mi van ha ráveszem 1 frekire ami már foglalt. Pl a Petőfi rádió itt Fm89, nem rossz minőségű, bár van hogy 1 kicsit recseg. Rávettem a transzmittert, "elnyomta". Nem a petőfi szólt hanem a saját. És van a helyi rádió rádiómax, FM106. Az nagyon jól szól, debrecenben és a környéken. Rávettem a transzmittert. Érdekes volt...hol azt játszotta amit a transzmitter ad, hol azt amit a Rádiómax.

1et nem értek...Miért adtak nekem ehez 1 biztosítékot??

Ilyen amúgy

Plusz egy 10esert mar usb-s fejegységet kaptál volna. olyan közép kategóriát.

Milyen biztosítékot adtak hozzá? Üvegbiztit? Ha azt akkor üvegbizti a legtöbb szivargyújtó dugóban van. Csak le kell csavarni az orrát :rolleyes:

Megosztás:

Plusz egy 10esert mar usb-s fejegységet kaptál volna. olyan közép kategóriát.

Milyen biztosítékot adtak hozzá? Üvegbiztit? Ha azt akkor üvegbizti a legtöbb szivargyújtó dugóban van. Csak le kell csavarni az orrát :rolleyes:

Jaja üveg. Nem kell másik fejegység. Nagyon jó és megbízható ez a blaupunkt Verona CR43as. Előtte egy régebbi Alpine volt benne. Csak az 2 csatornát nem vitt a 4ből. Viszont uncsim már megcsinálta,és ha hazajön győrből belerakjuk ezt. Nem igazán bízok meg ezekben az új lejátszókban. Ha vennék akkor költenék rá 30-40et. De annyit meg sajnálok kiadni érte. ÍGy olcsóbb, és maradt a régi <_<

Megosztás:

Jaja üveg. Nem kell másik fejegység. Nagyon jó és megbízható ez a blaupunkt Verona CR43as. Előtte egy régebbi Alpine volt benne. Csak az 2 csatornát nem vitt a 4ből. Viszont uncsim már megcsinálta,és ha hazajön győrből belerakjuk ezt. Nem igazán bízok meg ezekben az új lejátszókban. Ha vennék akkor költenék rá 30-40et. De annyit meg sajnálok kiadni érte. ÍGy olcsóbb, és maradt a régi <_<

Amikor a kocsit vettem akkor az enyémben nem volt fejegység. De kaptam karácsonyra egy oxygen - 203 -ast. Akkor akcióban volt egy 20as. CD, USB, SD kártya. 4X55W :rolleyes:

Én jól el vagyok vele, bár még csak féléves.

Megosztás:

Amikor a kocsit vettem akkor az enyémben nem volt fejegység. De kaptam karácsonyra egy oxygen - 203 -ast. Akkor akcióban volt egy 20as. CD, USB, SD kártya. 4X55W <_<

Én jól el vagyok vele, bár még csak féléves.

Erről van szó. Akcióban egy 20as. :rolleyes: Normál árban sztem minimum 30.

Nekem amikor meghoztuk németből, se fejes, se hangszórók nem voltak benne. A golfunkba meg volt 2 blaupunkt hangszóró, és 1 verona cr43. Beletettük, aztán a két hangszóró elszakadt, előlre tettünk bele MNC-ket, hátulra meg az új csomagtartóajtóval adtak bele hangszórókat. A fejegység cserélve lett alpinera 1 időben. Aztán amikor 4 hangszóró belekerült, visszatettük a Blau Veronát. Viszont most hogy jó az alpine belekerül az. Sokkal jobban szólt. És volt rajta RDS is -_-

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.