Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

UDV

Lehet hogy volt már, de valaki mondja el, hogy a díszléceket hogyan lehet letépázni az ajtókról. Halottam már olyat is, hogy valamelyik irányba lelehet csúsztatni és csak az alját kell le feszegetni. Vagy egybe van a dolog ami fel van ragasztva vagy hogy van ez. Hogy érdemes leszedni, károsodás fényezésben?

Megosztás:

Igyekszem csak olyanokat hívogatni a csapatból, akik örülnek is neki. ...és azt sem viszem túlzásba. :) Egyetlen cartársunk mondhatja el, hogy sűrűbben beszélünk, úgyhogy nemigen van alapja a "majd Edit felhívja" című csípkelődésednek. <_<

Nagyobb az esély, rá, hogy: majd Edit lefükaszálja a kertedet? -_-

Kolesz nem lesz, de egy épületbe leszek a légi utas kísérős csajokkal :rolleyes: Ó yeah, arany élet !

Akkor csak simán fősuli+orgia, az sem rossz. :D

UDV

Lehet hogy volt már, de valaki mondja el, hogy a díszléceket hogyan lehet letépázni az ajtókról. Halottam már olyat is, hogy valamelyik irányba lelehet csúsztatni és csak az alját kell le feszegetni. Vagy egybe van a dolog ami fel van ragasztva vagy hogy van ez. Hogy érdemes leszedni, károsodás fényezésben?

Valaki hajszáritót írt rá.

Megosztás:

Nagyon boldog születésnapot az ici-pici Liftesnek! :rolleyes:

Hogy van a karod? Javult már valamit?

Köszi, jobban van már. Még nem bírja a strapát, de alakul.

De korán keltél ma! Mi majdnem akkor feküdtünk le........az egész család. Este megnéztem valamit a yutubon, odajött a gyerek: "- apa ezt is", erre megjelent asszony is: "- na még ezt is"....addig nézegettünk mindent ami eszünkbe jutott, hogy hipp-hopp hajnali 4 volt. Reggel meg kelés fél 6-kor :D Mondanom se kell, mint a mosott sz.r, de nem baj. Megérte. Remekül szórakoztunk :)

uhh..tényleg akkor én is fokozom Isten Éltessen kedves CT! B) B)

Brekeke Cartárs Boldog Születésnapot! -_-

Nagyon köszönöm Nektek is! <_<

Megosztás:

Hőfúvóval óvatosan! :rolleyes:

A karosszéria v. a fényezés topikba linkelt be ma valaki képeket és azon látod a ragasztónyomokat.

Azt láttam. De az még a régi díszcsík. Az enyém már a Faceliftes. Kitudja mit mókoltak vele. Mindenesetre az enyém keskenyebb.

Megosztás:

Alap barátom :) :D Gratulálok amúgy -_-

Köszönöm :rolleyes:

UDV

F-astrárol tudom hogy borzalmasan szarul lehet. Haveromnak segítettem, mert a bolond le szette az oldalsó díszlécet. Iszonat erős 2 oldalas ragasztóval harcolunk. És a karosszériára volt marha erősen ragasztva. Lakk benzinnel vakargattuk, meg a 10 körmünkel.

-----------

500. hozzá szólásom <_<

Megosztás:

Ha akarod :D :D

Tudhatnád már, megnézem a jó nőt de.. B)

Megereszthetek egy üzit egy bizonyos személynek..... :P :D Szeretem a csokit. :D

Én is úgyhogy a csoki marad, az asszony teker, téged meg még sűrűbben meg fognak verni a csajok.. :rolleyes: -_- <_<

Megosztás:

Fel vettek a fősulira, juhuhuhúúúú!

PEZSGŐT MINDENKINEK! <_< :D

Gratula! :P Azt nehogy engedd magad kikötözni.. -_- :D

Alap barátom :D

B+ Laci, ráértünk volna ott a benyakút mellett sörözgetni, ott volt a taposón 6 doboz soproni 0% :P amúgy vetted észre, hogy a befelé jövők nem nagyon taposták a gázt? :) B) Szerintem rosszul sejtették a dolgokat.. :rolleyes: :D :D

Megosztás:

Laci!

Voltatok Balatonfenyvesen lecsós lángost enni? :D

Hmmm.. Nem :P De voltunk fenyvesen. Pennybe mentünk :D Vagy Lidli? Nemtom..valamelyik

Gratula! ;) Azt nehogy engedd magad kikötözni.. <_< :P

B+ Laci, ráértünk volna ott a benyakút mellett sörözgetni, ott volt a taposón 6 doboz soproni 0% ;) amúgy vetted észre, hogy a befelé jövők nem nagyon taposták a gázt? -_- :) Szerintem rosszul sejtették a dolgokat.. :rolleyes: B) B)

Az lehet :D :D :D

Tényleg...na következőnek sörözünk ;) :P dumálunk közbe. Jó kis spontán találkozó volt. Na, mostmár tudod, hogy hol lakok :P

Megosztás:

Tényleg...na következőnek sörözünk B) :) dumálunk közbe. Jó kis spontán találkozó volt. Na, mostmár tudod, hogy hol lakok B)

Jaja :D lassacskán majd össze is kellene már hozni egy "keménymagos" szalcsisütés szerűséget nálunk, hely úgyis van bőven :rolleyes: de szerintem az már csak akkor lesz ha a Balcsiról visszajöttünk <_< páran így is rágják a fülemet miatta.. :D

Nna én meg elmentem alvóba, reggel mintha dolgoznom kéne valamennyit pedig egy részem se kívánja.. -_-

joejt.gif

Megosztás:

Jaja B) lassacskán majd össze is kellene már hozni egy "keménymagos" szalcsisütés szerűséget nálunk, hely úgyis van bőven :rolleyes: de szerintem az már csak akkor lesz ha a Balcsiról visszajöttünk <_< páran így is rágják a fülemet miatta.. :D

Nna én meg elmentem alvóba, reggel mintha dolgoznom kéne valamennyit pedig egy részem se kívánja.. -_-

http://gallery.site.hu/d/2634240-2/joejt.gif

na, akkor ezt még megbeszéljük. Én is szivesen aludnék már... B)

Jóccakát! :)

Megosztás:

Majdnem lenyomott 1 busz mert sávot váltott úgy hogy én már rég mellette voltam... Fater meg engem ordított le... :rolleyes:

Amúgy megjött a műbizi

Lámpánál mellé akartam menni, de annyira előretolta magát, majd elment a kiegészítőlámpánál hogy nem tudtam semmit. Még 1 F.szkalapot nyomtam neki... Rohadt köcsög buszos g*ci

Arrafelé hülyék a buszsofőrök.

Virágkarnevál és tüzijáték után , kb 15-12 éve lehetett, valamelyik Kondorosi fele menő buszon ülünk,(olyan tizennemtomhányas már régen ültem DKV-n) nekem 2 csaj az öleemben, lapuló golyók, a busz egy szardíniásdoboz kb 150% töltéssel

Sofőr vágtat, 70-80annal városon belül, megállónál gyorsfék, csikorgás páran 1 métert kapaszkodással belengenek. Ajtó nyit egyből csörög, és padlógázzal belehúz. (Gondolom mert a kb 25 perces kört gyorsabban akarta végigvinni, mert ilyenkor a Vörös hadsereg....bocssss Piac utcán vár kb 10.000 ember szállításra)

EGy borízű hang gazdája megunta:

Nem szemétszállító !!!!

Olyan röhögés volt rá, hogy 2 megállóval odább is volt vihogás.

Megosztás:

Jaja :D lassacskán majd össze is kellene már hozni egy "keménymagos" szalcsisütés szerűséget nálunk, hely úgyis van bőven :rolleyes: de szerintem az már csak akkor lesz ha a Balcsiról visszajöttünk <_< páran így is rágják a fülemet miatta.. :D

http://gallery.site.hu/d/2634240-2/joejt.gif

Én is el mentem, jó éjt! :)

na, akkor ezt még megbeszéljük. Én is szivesen aludnék már... B)

Jóccakát! B)

puhányok :D

Megosztás:

Na, ma volt alkalmam letesztelni a szintszabályzós telókat. Csapatostól elmentünk lépcsőburkoló lapokat venni.

5 személy + 6doboz 33×33-as burkolólap + fuga + a benn felejtett 2 nem kicsi szerszámos láda.....szép látvány volt kívülről, nem mondom. Parkolóból kifelé majdnem fennakadtam a fekvőrendőrőn -_- Na, mondom ezt nem játsszuk hazáig.....első kútnál rátolattam a levegőpumpára. Kutas gyerek csak nézett, mit akar ez? :rolleyes: Csomiajtó felnyit .....szzzzzzzzzzzz 6bar-nál nem adott többet. Oldalra csámpáztam és nézem befér a kezem a gumi és a sárvédő közé. :D

Elindulok, kutas még mindig néz, majd mikor elmegyek mellette mosolyog és felfelé tartja egyik hüvelyk ujját.

Az esettől beindulva úgy döntöttem meg is csinálom a levegőtartályos projektet. A cuccok már meg vannak, csak össze kéne rakni <_<

Megosztás:

Na, ma volt alkalmam letesztelni a szintszabályzós telókat. Csapatostól elmentünk lépcsőburkoló lapokat venni.

5 személy + 6doboz 33×33-as burkolólap + fuga + a benn felejtett 2 nem kicsi szerszámos láda.....szép látvány volt kívülről, nem mondom. Parkolóból kifelé majdnem fennakadtam a fekvőrendőrőn :) Na, mondom ezt nem játsszuk hazáig.....első kútnál rátolattam a levegőpumpára. Kutas gyerek csak nézett, mit akar ez? <_< Csomiajtó felnyit .....szzzzzzzzzzzz 6bar-nál nem adott többet. Oldalra csámpáztam és nézem befér a kezem a gumi és a sárvédő közé. B)

Elindulok, kutas még mindig néz, majd mikor elmegyek mellette mosolyog és felfelé tartja egyik hüvelyk ujját.

Az esettől beindulva úgy döntöttem meg is csinálom a levegőtartályos projektet. A cuccok már meg vannak, csak össze kéne rakni :D

:rolleyes: Ez a cucc nekem is tetszene... Ingyért nem tudsz valahol? -_- B)

Megosztás:

<_< Ez a cucc nekem is tetszene... Ingyért nem tudsz valahol? -_- :D

Ha ingyért tudnék már rég benne lett volna :) 7000-ért lőttem a telókat vaterán B) annyit megért B)

Amikor megvettem az autót a gyári szintezős telók voltak benne, de annyira le voltak pusztulva, hogy a felújítós nem vállalta. El kellett őket dobni :rolleyes:

Megosztás:

Ha ingyért tudnék már rég benne lett volna <_< 7000-ért lőttem a telókat vaterán B) annyit megért -_-

Amikor megvettem az autót a gyári szintezős telók voltak benne, de annyira le voltak pusztulva, hogy a felújítós nem vállalta. El kellett őket dobni :rolleyes:

Oké oké hogy fel nyomod 6bárral. De aztán hogy jön ki belőle a levegő? Amikor már nincs benne súly? :D Nem fog lebegni? Milyen levegős dologban mesterkedsz? ERRÁJD? Vagy mifene? Betolsz egy 2dugyattyús kompit hátra? :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.