mélykék76 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Inkább családbarát. Muszáj nekik látni engem olyankor? :rolleyes: <_< -_- Igaz, én nem szoktam asztalon hasoncsúszni. :D :D :) Majd mutatunk videó, dáááá-ddááááá-dddáááá-dddááá-recs B) Én túléltem, Gellért kajlázott B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Majd mutatunk videó, dáááá-ddááááá-dddáááá-dddááá-recs <_< Én túléltem, Gellért kajlázott -_- :D Supermaaan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Supermaaan :rolleyes: Mostanában sövényugrásban utazunk <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Gellért kocsival akart jönni. A bohó <_< -_- :D :) Mindenkinek kellemetes estét, egy kis jóság : :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Nem aprózza el a tesó. :D :D Mennyi van neki? B) B) Nővérem van, és 3 barátnője van <_< :D :P :P Spontán Opeles találkozó. Elsőnek találkoztam Sleekel, egy debreceni srác, majd a piros mantással ( neki csak köszöntem), és a házunk kapujában Sanci barátom kapott el, aztán dumáltunk 1 kicsit :D Városban a buszosnak van elsőbbsége, ha öbölből, vagy buszsávból akar beljebb menni. -_- Viszont ha csak szimpla sávváltásról van szó, akkor nincsen elsőbbsége! És itt nem megállóból, és nem buszsávból jött ki. :D Mondjuk én azt nem értem, hogy mé nem bulizik velük :rolleyes: :P Hááát...nem vagyok 1 nagy bulizós fajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Nem kezdek idézgetni, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Nem is számítottam rá....nagyon jól esett! :rolleyes: uhh..tényleg akkor én is fokozom Isten Éltessen kedves CT! <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Mondjuk én azt nem értem, hogy mé nem bulizik velük :rolleyes: :P Van akinek korán kell kelnie <_< Inkább családbarát. Muszáj nekik látni engem olyankor? :) B) B) Van egy főiskolás/egyetemista útépítő-mérnök jelölt srác aki Db.ből jár ki hozzánk okosodni, na reggel a buszon lelőtt a telójával egy csajt aki nagyon szét volt csúszva -_- én fel sem ismertem, a rakodós kolléga ismerte fel, hogy az egyik sofőr kolléga lánya az :D :D még nem látta a fotót de van egy elképzelésem az arcáról ha meglátja.. :D Nővérem van, és 3 barátnője van :D :P :P ;) Bemutathatnád 1x :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Van akinek korán kell kelnie :rolleyes: Van egy főiskolás/egyetemista útépítő-mérnök jelölt srác aki Db.ből jár ki hozzánk okosodni, na reggel a buszon lelőtt a telójával egy csajt aki nagyon szét volt csúszva <_< én fel sem ismertem, a rakodós kolléga ismerte fel, hogy az egyik sofőr kolléga lánya az :D :) még nem látta a fotót de van egy elképzelésem az arcáról ha meglátja.. :D Bemutathatnád 1x -_- B) Ha akarod B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Bemutathatnád 1x :rolleyes: <_< Megereszthetek egy üzit egy bizonyos személynek..... :) -_- Szeretem a csokit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Megereszthetek egy üzit egy bizonyos személynek..... :) -_- Szeretem a csokit. :D Szerintem a te HŰHA gyűjteményed sem maradna szó nélkül valakinél. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 De az a szar, hogy én vagyok lebaszva. Mee ha olyan helyen vagy ahol ezt meg tudják csinálni veled akkor te bactad el B) Azokat nem ismerem. Ez a díszes debreceni közelekdési vállalat. Rakás hulladék. Meg olyan szinten pofátlanok amúgy. Oké, hogy elsőbbsége van ott hogy kiengedd a megállóból. Rendben. Viszont máshol semmiféle elsőbbsége nincsen...És mégis mászik mert ilyen nagy fossal járkál. Meg sávot is úgy vált hogy lehetőleg az ott tartózkodó autót úgy pont leszarja, és ráhúzza. Bezzeg ha 1 autós megáll a buszmegálló elején, csak 1 másodpercre hogy felvegyen valakit...mááár dudál, és eltiporja. Örülj neki. Bár ha megismered akkor sokkal nyugodtabb leszel otthon :rolleyes: Lehet, hogy budapesten már infarktus kapott volna -_- :D Áhh... nem lett volna ideje rá :) <_< B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Megadta magát a hűtőventillátorom. SOS-ben kéne egy. 1.4-es nem klímás szekérbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Megadta magát a hűtőventillátorom. SOS-ben kéne egy. 1.4-es nem klímás szekérbe. Kérdezd meg tőle meg van-e neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Kérdezd meg tőle meg van-e neki! Az volt az első dolgom. Hétfőn boltolta el 5 rongyért :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201...gy._lehetseges/ :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Mee ha olyan helyen vagy ahol ezt meg tudják csinálni veled akkor te bactad el B) Örülj neki. Bár ha megismered akkor sokkal nyugodtabb leszel otthon :rolleyes: Áhh... nem lett volna ideje rá -_- <_< :D Hát de mindenhol megtudja akkor... 2 sávba áll mellettem, és rámhúzza. Buunkó paraj buszsofőr. De lekullantom, lámpánál nem mert még mellémállni se. Kis gyökér. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Hát de mindenhol megtudja akkor... 2 sávba áll mellettem, és rámhúzza. Buunkó paraj buszsofőr. De lekullantom, lámpánál nem mert még mellémállni se. Kis gyökér. <_< Nem gyilkolni akar, csak küzd. De ha olyan helyre állsz hozzá képest, hogy ne tudjon mit csinálni (plusz nem árt ha nem a holtterében vagy) akkor csak behúzódik a vonalig, és vár egy szerencsétlent aki elé be tud menni. Legyé' tahó -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Brekeke Cartárs Boldog Születésnapot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Nem gyilkolni akar, csak küzd. De ha olyan helyre állsz hozzá képest, hogy ne tudjon mit csinálni (plusz nem árt ha nem a holtterében vagy) akkor csak behúzódik a vonalig, és vár egy szerencsétlent aki elé be tud menni. Legyé' tahó :D :rolleyes: Hát... Az voltam <_< -_- Inkább rátapostam a fékre, igazából az a gáz hogy a buszosok azt hiszik, hogy nagyobb a jármű,övé az út. ÍGy rádhúzza. Tudja, hogy lefékezel. Ha meg nem bezúzza a kocsidat. azt meg nem akarod, és ezt kihasználja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Az volt az első dolgom. Hétfőn boltolta el 5 rongyért :S Itt van egy törött kerettel, de gondolom átrakható:Klikk ide! http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201...gy._lehetseges/ <_< -_- :D Vannak olyan kérdések hogy besírok rajtuk, vagy dühöngök, mennyi műszaki analfabéta jár az úton. Vagy amikor a 60-éves 40 éve vezető rutinos úr megkérdezi miért csúszott meg télen a Suzukijával a havas kanyarban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Fel vettek a fősulira, juhuhuhúúúú! PEZSGŐT MINDENKINEK! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Fel vettek a fősulira, juhuhuhúúúú! PEZSGŐT MINDENKINEK! :rolleyes: -_- Még ma vezetek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Fel vettek a fősulira, juhuhuhúúúú! PEZSGŐT MINDENKINEK! :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Fel vettek a fősulira, juhuhuhúúúú! PEZSGŐT MINDENKINEK! :rolleyes: <_< Fősuli, kollégium, orgiák....de jó neked! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Ha igazán érdekelne felhívnád. :rolleyes: Igyekszem csak olyanokat hívogatni a csapatból, akik örülnek is neki. ...és azt sem viszem túlzásba. -_- Egyetlen cartársunk mondhatja el, hogy sűrűbben beszélünk, úgyhogy nemigen van alapja a "majd Edit felhívja" című csípkelődésednek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts