spzoli Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Az enyém meg BŐR. Bááázeg, de ez bééézs bőőőőőőr. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Bááázeg, de ez bééézs bőőőőőőr. -_- r-a-j-z-o-l-j szépen :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Sanyi sokkot kapott. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Van még valakinek blitzes matricája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Sanyi sokkot kapott. :rolleyes: Nem kő a BŐŐRÖD FOGGGGFŐŐŐŐŐ. <_< sötét szürkém van. FOGGGFŐŐ NEMMKŐŐŐŐ FOGGGFŐŐŐ! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Nem kő a BŐŐRÖD FOGGGGFŐŐŐŐŐ. :rolleyes: sötét szürkém van. FOGGGFŐŐ NEMMKŐŐŐŐ FOGGGFŐŐŐ! <_< Az proli. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Nagyon boldog születésnapot az ici-pici Liftesnek! :rolleyes: Hogy van a karod? Javult már valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Zotya! Először is köszönöm a levelet. Sikeresen megérkezett :D Másodsorban azt mond, hogy mivel tartozom érte. Harmadsorban kéne egy kis segítség. Hol a bánatba lehet kapni gyújtáskapcsolóba lamellákat? Szívesen, semmivel. Lehet kapni komplett zárbetétet, de az utángyyárival valakinek gondjai voltak. Akkor csoda hogy sz.r? Kiírta hogy "Biztosan fel szeretné húzni az ablakot? Igen-Nem-Mégsem" ? Próbálj meg egy SP-3-at -_- :) Engedélyezted a sütiket? :rolleyes: B) Nagyon boldog születésnapot az ici-pici Liftesnek! <_< Aha, boldogat! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Húú 3 de "jó" éjszakám lesz. Ma fél 1kor éjszaka mennem kell tesómért és a barátnőiért a campus fesztiválra, holnap dettó, holnapután pedig kb fél2-re.. :rolleyes: Boldog születésnapot Breki! :) Az proli. B) <_< -_- Akkor az enyém hajléktalan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Boldog szülinapot Brekkencs! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Sok boldogat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Visit My Website Nah akkor most legalább print-screenezd ki hogy a proli nemfizetős is lássa :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Nah akkor most legalább print-screenezd ki hogy a proli nemfizetős is lássa :rolleyes: :D A jókívánságok topicot linkelte éppen. De hiába, mivel aki proli, az nem látja. Csak a kiválaszottak. -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 A jókívánságok topicot linkelte éppen. De hiába, mivel aki proli, az nem látja. Csak a kiválaszottak. -_- :rolleyes: Tudom, ezért kértem képben, de így hogy tudom mi van benne, már nem is érdekel :D <_< Jah helyzetjelentés. A kocsiban qrva meleg van, megint rájöttem hogy a Megyerit feltúrták hosszában, és hogy a rakparton ha valaki rendezvényt csinál, akkor az egész környék megáll, mert mindenki bámészkodik... sok hülye f.szp.r.szt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Visit My Website Gyüssz este ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Gyüssz este ? Zenélni nem hiszem...még nem tudom hogy lesz, de valszeg nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Zenélni nem hiszem...még nem tudom hogy lesz, de valszeg nem. Pedig Gellért kocsi nélkül jön és én is bent hagyom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Pedig Gellért kocsi nélkül jön és én is bent hagyom :rolleyes: Há téged hazavisz Lantos. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Há téged hazavisz Lantos. -_- Bent alszom :rolleyes: Van pam-pamlag <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Visit My Website Nem mondtál újat. Ellenben én nemcsak klubtag vagyok, hanem F-es csapattag is. <_< Nem szeretnék különvonulni, a többiek is itt köszöntik és ebből eddig sem volt probléma. Számomra meg az a döbbenetes, amikor valaki annyira klubtag lesz, hogy a jókívánságok topicban megköszöni a köszöntéseket, de itt ahol beszélgetni szokott, a csapattagoknak nem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Nem mondtál újat. Ellenben én nemcsak klubtag vagyok, hanem F-es csapattag is. <_< Nem szeretnék különvonulni, a többiek is itt köszöntik és ebből eddig sem volt probléma. Számomra meg az a döbbenetes, amikor valaki annyira klubtag lesz, hogy a jókívánságok topicban megköszöni a köszöntéseket, de itt ahol beszélgetni szokott, a csapattagoknak nem. :rolleyes: Ha igazán érdekelne felhívnád. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Bent alszom :rolleyes: Van pam-pamlag <_< Gellértnél? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Gellértnél? <_< Nem, az 1ben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts