zotya975 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Váltó tartó bak lesz szerintem.... ha bowden szakadt el, kb mi pénz a csere? Ennyi, és kábé 10-15 perc a csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Ennyi, és kábé 10-15 perc a csere. Köszi, remélem hogy csak ez a baj! Itthon nem tudnám valahogy én magam meg nézni a bowdent, hogy tényleg ez a baja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 (edited) Köszi, remélem hogy csak ez a baj! Itthon nem tudnám valahogy én magam meg nézni a bowdent, hogy tényleg ez a baja ? Dehogynem, a váltó tetején a karban fel van lazulva a bowden vége, és ki lehet húzni ha el van szakadva. Ja bocs most nézem Corsa, én Astra bowdent linkeltem, de ugyanitt tudsz keresni hozzávalót is. Módosítva Július21, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Meg van a bűnös! Meg néztem, 4-7 ezer között mozog a bowden. Meg nyugodtam <_< Eszembe se jutott volna a bowden szakadás :rolleyes: Köszi zotya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Meg van a bűnös! Meg néztem, 4-7 ezer között mozog a bowden. Meg nyugodtam <_< Eszembe se jutott volna a bowden szakadás :rolleyes: Köszi zotya! Nincs mit, jó hogy "csak" ennyi . -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 vagy egy gállytöröt az eljibe :D Az is jóó :D csak épp jobban megxxxnak érte mint 1-2 retkes őzért.. -_- végre hazaértem... A mainap tökre nyugis volt. Ilyenkor szeretek dolgozni, amikor hagynak az emberek békében. :P Nna akkor majd holnap pontban 2 perccel 4 előtt beesek és feladom a hirdetésemet.. :rolleyes: :) Meg van a bűnös! Meg néztem, 4-7 ezer között mozog a bowden. Meg nyugodtam B) Eszembe se jutott volna a bowden szakadás B) Köszi zotya! Pedig az jó buli :D nekem annyiból szerencsém volt, hogy pont a szomszéd kapuja előtt szakadt el <_< igaz még 5 méter és nem a kulcsot meg a kormányt fordítom el hanem a kerítésünket mindenestől.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Pedig az jó buli :D nekem annyiból szerencsém volt, hogy pont a szomszéd kapuja előtt szakadt el :rolleyes: igaz még 5 méter és nem a kulcsot meg a kormányt fordítom el hanem a kerítésünket mindenestől.. <_< Én most télen a karót drótoztam meg 2 utcával lentebb. Az 100 ezres buli volt. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Nna akkor majd holnap pontban 2 perccel 4 előtt beesek és feladom a hirdetésemet.. :rolleyes: <_< Tesónak simán -_- Még dumálunk is. Amúgy ha van vmi hirdetés bármikor csak szólj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Tesónak simán :D Még dumálunk is. Amúgy ha van vmi hirdetés bármikor csak szólj :) Nekem lenne. -_- De azért Debrecenben nem szivesen vállalnék festő melót. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Megvolt a mai tuning is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Én most télen a karót drótoztam meg 2 utcával lentebb. Az 100 ezres buli volt. <_< Az szép -_- Tesónak simán :D Még dumálunk is. Amúgy ha van vmi hirdetés bármikor csak szólj :D Dehogyis :rolleyes: csak poénból mondtam.. :P B) Amúgy meg keress már msnre egy másik képet öregem mert olyan fakó felső testtel nem is csoda, hogy nincs egy nő sem a környéken.. :) :D Megvolt a mai tuning is. :D Új hátsó lámpicsok? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Új hátsó lámpicsok? :rolleyes: Nem látod? Fehér rendszámtábla. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Új hátsó lámpicsok? :rolleyes: Alig egy éve vannak ezek a lámpák hátul... <_< Nem látod? Fehér rendszámtábla. -_- :D Majdnem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Nem látod? Fehér rendszámtábla. -_- :D Jéé, tényleg <_< ki nem találtam volna.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Dehogyis :rolleyes: csak poénból mondtam.. :D B) Amúgy meg keress már msnre egy másik képet öregem mert olyan fakó felső testtel nem is csoda, hogy nincs egy nő sem a környéken.. -_- <_< Fakó de izmos :D :) B) Na? mostani jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Jéé, tényleg <_< ki nem találtam volna.. :rolleyes: Ferde. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Hát nektek ilyen ablaktörlőtök van??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Nekem lenne. :D De azért Debrecenben nem szivesen vállalnék festő melót. -_- :D Miért? Csak a kiszállási díjad megütné a munkadíjat :) :D http://pics.coldline.hu/pics/63422-20100721-Rh77TX.jpg Megvolt a mai tuning is. :P Jééé, és nem ferde az ablaktörlője :rolleyes: Mirő van ez? corsa? Zafira? Saabon ilyen nincs B) Új hátsó lámpicsok? <_< Új a fact. Már egy fél éve irígylem őket B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Miért? Csak a kiszállási díjad megütné a munkadíjat <_< B) Jééé, és nem ferde az ablaktörlője :rolleyes: Mirő van ez? corsa? Zafira? Saabon ilyen nincs -_- Új a fact. Már egy fél éve irígylem őket :D :) Ez kérlek egy eddig nem alkalmazott márka, de félig meddig hasonló, mint a saab. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Ez kérlek egy eddig nem alkalmazott márka, de félig meddig hasonló, mint a saab. :rolleyes: SZASZTOK. Öhm ez Fiat Punto. Ablaktörlő nem? Nekem g-astra caraváné lesz hátul egyszer má meg van csak meg kéne cisnállni. Viszont nincs valakinek eladó. H-Astra első ablaktörlő karjai? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 SZASZTOK. Öhm ez Fiat Punto. Ablaktörlő nem? Nekem g-astra caraváné lesz hátul egyszer má meg van csak meg kéne cisnállni. Viszont nincs valakinek eladó. H-Astra első ablaktörlő karjai? Ön nyert. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Ön nyert. B) Kár hogy ez is tetszik... :rolleyes: <_< -_- :D Ha majd az autód hátulját átvariálod, és lehullanak róla amik éppen vannak akkor szólj! :) (tegyé' már föl egy laposabb antennát, úgy áll fölfelé mintha távirányítós lenne az autó B) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Ön nyert. :rolleyes: Ismerős a szitu. Én is ilyet akartam. Többek között jó még rá a 206os PÖGÓÉ. G-astrásat még nem láttam de nekem olyan lesz. És izzé nem volt nagyobb átmérője a karnak a perselye, mint az ablak törlő tengelye? Mert én azzal szívók hogy a g-astra törlője nagyobb a persely mint az F-es tengelye. Hogy oldottad meg ha volt ilyen probléma?!. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Kár hogy ez is tetszik... :rolleyes: <_< -_- :D Ha majd az autód hátulját átvariálod, és lehullanak róla amik éppen vannak akkor szólj! B) (tegyé' már föl egy laposabb antennát, úgy áll fölfelé mintha távirányítós lenne az autó B) :D ) A gyárit elhagytam, ez már saab antenna. :D Ingyé kaptam, de talán még be is számoltam róla. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Zotya! Először is köszönöm a levelet. Sikeresen megérkezett :rolleyes: Másodsorban azt mond, hogy mivel tartozom érte. Harmadsorban kéne egy kis segítség. Hol a bánatba lehet kapni gyújtáskapcsolóba lamellákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts