Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ki van ez találva, hogy a lövöldözősöknek jó legyen.. :) :rolleyes:

Sosem próbáltam még a vadászatot... Az valahogy nem vonz. Inkább horgászás. Sajnálnám nagyon lelőni az állatot... <_< még ígyis amikor kifogok 1 nagyobb halat azt is sajnálom leütni majd lefejezni -_- Volt már hogy megsajnáltam és visszaengedtem, pedig szép nagy kárász volt. Bár most a balatonon úgy voltam, hogy nem mindennap horgászok ott, és ki kell élvezni hogy vannak nagyobb halak és ha már kifogtam akkor... viszem. Bár őket is sajnáltam lecsapni, majd lefejezni :D

Megosztás:

Sosem próbáltam még a vadászatot... Az valahogy nem vonz. Inkább horgászás. Sajnálnám nagyon lelőni az állatot... :rolleyes: még ígyis amikor kifogok 1 nagyobb halat azt is sajnálom leütni majd lefejezni -_- Volt már hogy megsajnáltam és visszaengedtem, pedig szép nagy kárász volt. Bár most a balatonon úgy voltam, hogy nem mindennap horgászok ott, és ki kell élvezni hogy vannak nagyobb halak és ha már kifogtam akkor... viszem. Bár őket is sajnáltam lecsapni, majd lefejezni :D

Én alapból visszaengedek mindent amikor horgászok.Viszont a vadászatot nem szeretem,ott nincs lehetőség visszaengedni. <_<

Megosztás:

Volt tábla. A rendőrségen azt mondták hogy ezzel részükről el van intézve a dolog. Most várhatom a vadászok telefonját hogy "hülyegyerek, bepereltünk 10milkára, perkáljá köcsög"

Annyira azért talán nem vágnak meg de lehet, hogy pár százat kifizettetnek veled :rolleyes: ami a vad piaci ára.. -_-

Én alapból visszaengedek mindent amikor horgászok.

Viszont a vadászatot nem szeretem,ott nincs lehetőség visszaengedni. :D

Sporthorgász :)

Nem hallottatok még kábítóskulóról? <_< B)

Megosztás:

Mi az a kábítóskuló???? <_< -_- :D

Rekonstruáljam full live-ban? :) :D Max alszol egy pár órát B) B) utána meg irdatlan fejfájással ébredsz.. :rolleyes: :D

Megosztás:

Annyira azért talán nem vágnak meg de lehet, hogy pár százat kifizettetnek veled :rolleyes: ami a vad piaci ára.. <_<

Ez van ha az ember becsületes akar lenni... Lehet el kéne adnom a kocsit a francba, venni az árán 5db 1000dbos kirakót, meg ha megbüntetnek kifizetni a büntetést. A kirakózásra legalább nem lehet ráb*szni... -_-

Megosztás:

Ez van ha az ember becsületes akar lenni... Lehet el kéne adnom a kocsit a francba

Ennyire azért ne szegje kedved az autózástól :D legalább te légy optimista -_- és "U" szelvényt a lökösbe.. <_< :rolleyes:

Megosztás:

Húú, majdnem elküldtem az apekkkkos csávót a búsba. 4ig volt nyitva az irodájuk, beestem 1601kor. Nézek be, hámondom benyitok. Nyitva, megyek be, köszönök. Hátulról előugrik egy ######i. Menjen ki! Már bezártunk!!!! Há mondom anyád. Magának is jónapot, mondtam neki, de csak magyarázta h zárva vannak. Mondom elhiszem, de ezt el lehet mondani köszönés után is normálisan. Nem érti hogy már zárva vagyunk???

Mondom akkor *** meg magad, aztán rábasztam az ajtót. :rolleyes: Utána parkolt egy taxis, már visszafelé jöttem mikor ő még odafelé, de nem tudtam h oda jön. Visszafelé megkérdeztem, hogy vele is rendes volt az ember. "Az egy hülye paraszt." <_<

Megosztás:

Húú, majdnem elküldtem az apekkkkos csávót a búsba. 4ig volt nyitva az irodájuk, beestem 1601kor. Nézek be, hámondom benyitok. Nyitva, megyek be, köszönök. Hátulról előugrik egy ######i. Menjen ki! Már bezártunk!!!! Há mondom anyád. Magának is jónapot, mondtam neki, de csak magyarázta h zárva vannak. Mondom elhiszem, de ezt el lehet mondani köszönés után is normálisan. Nem érti hogy már zárva vagyunk???

Mondom akkor *** meg magad, aztán rábasztam az ajtót. :rolleyes: Utána parkolt egy taxis, már visszafelé jöttem mikor ő még odafelé, de nem tudtam h oda jön. Visszafelé megkérdeztem, hogy vele is rendes volt az ember. "Az egy hülye paraszt." -_-

pff..nevetséges...nem is értem!én tuti lekevertem volna neki egyet vagy amíg nem köszön el se mentem volna.. <_<

Megosztás:

MOndjuk ha az orra összetörik, alap, hogy vágom be hátulra és viszem el az őzet.Aztán nem szólok sehova és senkinek.Majd mondanám otthon nahbazz lezúztam 1 vadállatot <_< Az autót meg apránként megcsináltatom...max ha olyan nagy a gáz akkor bontóból szerzek 2 lámpát, a törött darabokat,alkatrészeket leszedem, és lassacskán összerakosgatom az orrát. Addig meg járok vele úgy -_-

Ahha... én is így kezdtem... Aztán azóta sincs kész :rolleyes:

Megosztás:

végre hazaértem... A mainap tökre nyugis volt. Ilyenkor szeretek dolgozni, amikor hagynak az emberek békében. <_<

Én is haza értem, egy kuplung töréssel ( valszeg. ) Be esett a kuplung, és mikor félre áltam, ilyen fémes csörgő hangot hallottam. De haza toltam, nem voltam messze hála istennek.

Ez mi? Hírtelen arra gondoltam, hogy ez mehetett galyra. Motortérbe be néztem, semmi furcsát nem láttam.... :rolleyes:

Megosztás:

Ahha... én is így kezdtem... Aztán azóta sincs kész :D

Nyugii... én is folyamatosan csinálgatom -_- Most az üveget cseréltetem az elejébe. Mást mostanában nem akarok. DE majd jön újabb baj... :rolleyes:

Szinte biztos. Sosincs olyan hogy minden tökéletes legyen. Bár most tényleg ha a szélvédő kész lesz akkor már azt mondom, hogy alakulgat.

Mondjuk...most ahogy gondolkodok..fordulatszámmérős óra. Azt ebbe az évbe be akarom szerválni.. :)

Mondom akkor *** meg magad, aztán rábasztam az ajtót. <_< Utána parkolt egy taxis, már visszafelé jöttem mikor ő még odafelé, de nem tudtam h oda jön. Visszafelé megkérdeztem, hogy vele is rendes volt az ember. "Az egy hülye paraszt." B)

Ügyfélszolgálatos vagyok én is.. Viszont ha kiabál az ügyfél, ha bunkó, ha büdös, ha "római", stb..stb... nekem jópofizni kell hozzá, vigyorogni rá, és csak normálisan kell beszélni. Van aki meghálálja.. Tegnap és tengapelőtt csak a borravaló amit a "türelmességért" odacsúsztattak 800 Forint volt.

Inkább próbálom úgy felfogni hogy belőlük van lóvé, belőlük csinálom a kocsit, és veszem a cuccaimat. Ha velük g*ci vagyok akkor kirugnak és nincs lé. és ha bejön 16:01-kor annyit mondok, hogy holnap ha visszajön előreveszem, és elsőnek megcsinálom a hirdetését. Azt viszont utálom ha 15:59kor bejön, és erőszakoskodik hogy van 1 perc és csináljuk meg az 5-6 hirdetését. Akkor már ideges leszek én is.

Megosztás:

Ez van ha az ember becsületes akar lenni... Lehet el kéne adnom a kocsit a francba, venni az árán 5db 1000dbos kirakót, meg ha megbüntetnek kifizetni a büntetést. A kirakózásra legalább nem lehet ráb*szni... <_<

Nem szeretek közhelyeket mondani, de sajnos ilyen az élet, és bárkivel bármikor előfordulhat. -_- Én azon csodálkozom, hogy nem kaptam még egy kavicsot sem a szélvédőre.

Én is haza értem, egy kuplung töréssel ( valszeg. ) Be esett a kuplung, és mikor félre áltam, ilyen fémes csörgő hangot hallottam. De haza toltam, nem voltam messze hála istennek.

Ez mi? Hírtelen arra gondoltam, hogy ez mehetett galyra. Motortérbe be néztem, semmi furcsát nem láttam.... :rolleyes:

Nem ismerem fel, talán motor, vagy váltótartó bak. Ha beesik a pedál lehet csak a bowden szakadt el.

Megosztás:

Nyugii... én is folyamatosan csinálgatom -_- Most az üveget cseréltetem az elejébe. Mást mostanában nem akarok. DE majd jön újabb baj... :rolleyes:

Szinte biztos. Sosincs olyan hogy minden tökéletes legyen. Bár most tényleg ha a szélvédő kész lesz akkor már azt mondom, hogy alakulgat.

Mondjuk...most ahogy gondolkodok..fordulatszámmérős óra. Azt ebbe az évbe be akarom szerválni.. :D

Én csak magára az elejére gondoltam. Mióta megtörtem azóta nincs véglegesre megcsinálva. A bontott ócsólökös egyik oldala bilincsekkel van rögzítve, a hűtőmaszkom be van csavarozva a lökösbe, mert a lábai elszálltak, a motorháztetőm rozsdás az élén, a sárvédőbe egyszer ráültem és úgy néz ki mintha egy Zotya-hűha csoport végiggurult volna rajta oda vissza 2x. Igazából egyedül a zárhíd, meg a fényszórók azok amiket elfogadok késznek. A többi csak takarás hogy ne legyen lyukas az oldala, meg az eleje :)

Ez mi? Hírtelen arra gondoltam, hogy ez mehetett galyra. Motortérbe be néztem, semmi furcsát nem láttam.... <_<

A motortartó bak berántotta a kuplungot? Akkor már nagy baj van B)

Megosztás:

Ügyfélszolgálatos vagyok én is.. Viszont ha kiabál az ügyfél, ha bunkó, ha büdös, ha "római", stb..stb... nekem jópofizni kell hozzá, vigyorogni rá, és csak normálisan kell beszélni. Van aki meghálálja.. Tegnap és tengapelőtt csak a borravaló amit a "türelmességért" odacsúsztattak 800 Forint volt.

Inkább próbálom úgy felfogni hogy belőlük van lóvé, belőlük csinálom a kocsit, és veszem a cuccaimat. Ha velük g*ci vagyok akkor kirugnak és nincs lé. és ha bejön 16:01-kor annyit mondok, hogy holnap ha visszajön előreveszem, és elsőnek megcsinálom a hirdetését. Azt viszont utálom ha 15:59kor bejön, és erőszakoskodik hogy van 1 perc és csináljuk meg az 5-6 hirdetését. Akkor már ideges leszek én is.

háát ez az csak nem mindenki gondolja ezt így ahogy te(hangsúlyozom a normális hangot)...így akkor sem lehet viselkedni!

Megosztás:

háát ez az csak nem mindenki gondolja ezt így ahogy te(hangsúlyozom a normális hangot)...így akkor sem lehet viselkedni!

Persze hogy nem. 1szer vagy valaki leüti, vagy kirugják a facba -_-

Én csak magára az elejére gondoltam. Mióta megtörtem azóta nincs véglegesre megcsinálva. A bontott ócsólökös egyik oldala bilincsekkel van rögzítve, a hűtőmaszkom be van csavarozva a lökösbe, mert a lábai elszálltak, a motorháztetőm rozsdás az élén, a sárvédőbe egyszer ráültem és úgy néz ki mintha egy Zotya-hűha csoport végiggurult volna rajta oda vissza 2x. Igazából egyedül a zárhíd, meg a fényszórók azok amiket elfogadok késznek. A többi csak takarás hogy ne legyen lyukas az oldala, meg az eleje <_<

A motortartó bak berántotta a kuplungot? Akkor már nagy baj van :D

Igaz...Részvétem tesó..valóban van rajta még feladat. :rolleyes: DE ELKÉSZÜL AZ!!!!! :) B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.