Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ütött már el valaki úgy vadat...

Ennyit a Blitzről... :rolleyes:

Sajnálom, mindkettőt, az őzet és az autódat is. <_< Én szerencsésnek mondhatom magam, eddig egyetlen gerlét ütöttem el, pedig sokat vezetek. Remélem, hogy (már amennyire ez egy nagyvad esetében lehetséges) nem tört össze komolyabban az autód.

Megosztás:

Sajnálom, mindkettőt, az őzet és az autódat is. <_< Én szerencsésnek mondhatom magam, eddig egyetlen gerlét ütöttem el, pedig sokat vezetek. Remélem, hogy (már amennyire ez egy nagyvad esetében lehetséges) nem tört össze komolyabban az autód.

Én találkoztam már macskával is... Szétdurrant a feje a koptatón :rolleyes:

Megosztás:

azt a k.va mindenségit.....olyan képet láttam..... Nemtudom be lehet-e ide másolni. Motorosbaleset....... Húúú de kemény. :rolleyes: <_< -_- :D :) B)

Kőkeményen csak nagyon erősidegzetűeknek és 18éven felülieknek

Én nem kérem. Sok évvel ezelött személyesen is érintett egy ilyen történet, ugyan "csak" lelkileg, de egy életre elég volt.

Megosztás:

Én nem kérem. Sok évvel ezelött személyesen is érintett egy ilyen történet, ugyan "csak" lelkileg, de egy életre elég volt.

Én bírom (nem úgy hogy szeretem, hanem elviselem) az ilyen képeket..de ez még nekem is SOKK volt... Dáwid! Azóta lehet lefagyott a srác :rolleyes: <_<

Megosztás:

Én találkoztam már macskával is... Szétdurrant a feje a koptatón :rolleyes:

Akkor én is soroljam? -_- jóó... nekem csak 5-6 galamb volt, de az egyszerre <_< Tömték az agyukat az út közepén, azt' mindegyik úgy gondolta majd egy másik figyel. Hát nem figyelt :D ilyen tollfelhőt addig csak TV-ben láttam B)

Ha a blitzet kihagy, akkor valszeg kapott szegény autó elég szépet :)

Megosztás:

Akkor én is soroljam? :) jóó... nekem csak 5-6 galamb volt, de az egyszerre -_- Tömték az agyukat az út közepén, azt\' mindegyik úgy gondolta majd egy másik figyel. Hát nem figyelt B) ilyen tollfelhőt addig csak TV-ben láttam ;)

Ha a blitzet kihagy, akkor valszeg kapott szegény autó elég szépet ;)

Nekem eddig a legkeményebb a vidéki úton a lószarról felszálló verebek voltak.. beragadt a kocsi maszkjába (vagy mi az ami a facelifteseknél már nincs meg) az egyik.. :D :D azóta is ferdén áll ott.... <_<

Ja...amikor jöttem haza a balatonról..kemény volt B) 1 kis sárga madár volt az útközepén..ott állt, én meg kerékkel megközöltem, átmnetem felette az meg még mindíg ott állt :D :D Le se szarta hogy 90el elhúztam fölötte.

Csak elmentem kajolni. Lassan megyünk Fehérvárra, és soká lesz kaja :rolleyes:

Szombaton amikor jöttünk haza, én semmit se ettem/ittam míg haza nem értünk :D Anya mindíg kérdezte hátulról, hogy nem vagyok-e éhes meg ilyenek..de mindíg azt mondtam, hogy nem. Fater meg beszólt, hogy egy kemény######úlegény...hazáig bírja. és amúgyis 24/7-ben kéne nyomnia a gázt :P Hát...bírtam. Abban a nagy melegben tényleg nem voltam éhes. a szomjúságról meg megfeledkeztem ;)

Hát ez rohadt nagy volt amit az előbb láttam... Itt a kirakat előtt van 1 parkoló, és egy ignis legalább 10 perce próbál betoltatni.. de már 1 csomóan rádudáltak mert egyszerűen nem ment neki :P :D Erre már amikor nagynehezen sikerül belőni az irányt, már csak tolatni kell..egy F astra egy gyors félmásodperces laza mozdulattal beslisszol az ignis elé a parkolóhelyre :P :P ;)

Megosztás:

Köszönöm zotya, ezek szerint nem számíthatok sok jóra. Hacsak tényleg ki nem derül hogy nem volt vadjelző tábla. Bár szerintem még akkor sem.

CASCO-m pedig nincs, szóval erre sem építkezhetek. :rolleyes:

Egyébként a történet a gsi rulez chat ben olvasható.

Megosztás:

Azért egy olyan tuningolt Honda Civic et elfogadnék játszós autónak. -_- :D

Én maradnék a Supra gt-r-nél B) azért az autóért fel tudnám adni az opelbuziságomat.. :) B)

Ütött már el valaki úgy vadat hogy a rendőrséget is kihívta hozzá? Mi lett belőle? Mire számíthatok? Talán kártérítés a vadásztársaság részéről?

Részvétem <_< és arra számíts, hogy előveszed a vastag brifkót és önköltségen megcsináltatod :D ugyanis egy haver pár éve hasonlóan járt de neki az egész tetőt levágták és cserélték plusz fényezés mert összegyűrte a B oszlopig és a jobb1ben kötött ki a drága, majd valami 140-be fájt neki. Vadveszély tábla nem volt de a perben a vadásztársaság gyenge anyagi lehetőségei miatt a kérelmet elutasította a bíróság így még egy őzpörköltet se tudott pozitívumként felmutatni a balesetből mivel azt a vadászok elvitték a helyszínelés után.. :rolleyes:

Megosztás:

Köszönöm zotya, ezek szerint nem számíthatok sok jóra. Hacsak tényleg ki nem derül hogy nem volt vadjelző tábla. Bár szerintem még akkor sem.

CASCO-m pedig nincs, szóval erre sem építkezhetek. :rolleyes:

Egyébként a történet a gsi rulez chat ben olvasható.

spanom tavaly b****tt el egy őzet, kihivta a vadvédelmet vagy vmi ilyesmit, azt még az őzet is lenyúlták, nemhogy fizettek neki <_< szal aki elüt vmit az legalább adja el vmi étteremnek vagy főzze meg

Megosztás:

spanom tavaly b****tt el egy őzet, kihivta a vadvédelmet vagy vmi ilyesmit, azt még az őzet is lenyúlták, nemhogy fizettek neki :rolleyes: szal aki elüt vmit az legalább adja el vmi étteremnek vagy főzze meg

MOndjuk ha az orra összetörik, alap, hogy vágom be hátulra és viszem el az őzet.Aztán nem szólok sehova és senkinek.Majd mondanám otthon nahbazz lezúztam 1 vadállatot <_< Az autót meg apránként megcsináltatom...max ha olyan nagy a gáz akkor bontóból szerzek 2 lámpát, a törött darabokat,alkatrészeket leszedem, és lassacskán összerakosgatom az orrát. Addig meg járok vele úgy -_-

Megosztás:

MOndjuk ha az orra összetörik, alap, hogy vágom be hátulra és viszem el az őzet.Aztán nem szólok sehova és senkinek.Majd mondanám otthon nahbazz lezúztam 1 vadállatot :rolleyes: Az autót meg apránként megcsináltatom...max ha olyan nagy a gáz akkor bontóból szerzek 2 lámpát, a törött darabokat,alkatrészeket leszedem, és lassacskán összerakosgatom az orrát. <_<

Sőt még az őzet is ki kell fizetned, ha olyan helyen történik, ahol ki van rakva a tábla.

Megosztás:

Sőt még az őzet is ki kell fizetned, ha olyan helyen történik, ahol ki van rakva a tábla.

Így van. Ha már ígyjártam, próbálom ellapítani a dolgot. Inkább csak az autót csináltatom meg, minthogy megkockáztatom hogy kifizessék a javítást (amire nem sok esély van), és még a nyakamba is varrnak 1 rakás büntetést.

Így...Megcsináltatom a kocsit, és lenyúlom a vadat. Biztos van étterem ami beveszi méghozzá nem olcsón. 1000%

Megosztás:

vicc <_<

Ezé jobb kussóni oszt lenyúlni -_- ha meg megállítanak akkor a vadászokhoz viszed azt csináljanak vele amit akarnak.. -persze valójában más a szitu... :rolleyes:

Megosztás:

Ezé jobb kussóni oszt lenyúlni -_- ha meg megállítanak akkor a vadászokhoz viszed azt csináljanak vele amit akarnak.. -persze valójában más a szitu... :rolleyes:

hát de g**i... aki ezt kitalálta az elé kidobálnék párat, hogy ugyan megtud-e állni mondjuk 90nél <_<

Megosztás:

hát de g**i... aki ezt kitalálta az elé kidobálnék párat, hogy ugyan megtud-e állni mondjuk 90nél <_<

Ki van ez találva, hogy a lövöldözősöknek jó legyen.. -_- :rolleyes:

Megosztás:

Volt tábla. A rendőrségen azt mondták hogy ezzel részükről el van intézve a dolog. Most várhatom a vadászok telefonját hogy "hülyegyerek, bepereltünk 10milkára, perkáljá köcsög"

Én hülye állat... <_< :rolleyes:

Én sem emlékszem,hogy ott van tábla.Az "új" úton van,azt tudom.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.