m_petya Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Skacok, "RAW" kiterjesztésű videó-fájlt mivel lehet lejátszani? :rolleyes: RAW Kiterjesztést lejátszani tudó lejátszóval <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 raw az igencsak kép, nem pedig videó. sztem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 hát azt már csak neki mondom el <_< :rolleyes: Kár, pedig kiváncsi lettem volna, hogy mennyire taksál egy ilyen szetett -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 nekem is pajti! :D :) egész nap a jó öreg Hiltivel! <_< az is jó.. -_- B) És mint eltaláltam... 15:57kor bejöttek... Pont mint tegnap. Aztán telefonálgatott mert nem tudta a szöveget.Bejön reklámozni valamit és mégcsak a szöveget se tudja...ááá idegbaj :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Kár, pedig kiváncsi lettem volna, hogy mennyire taksál egy ilyen szetett :rolleyes: <_< Te is cserélnél, ha jó áron adná mi? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 raw az igencsak kép, nem pedig videó. sztem. :) Én is így tudtam eddig, de a biztonsági kamera amelyik felvette nem így tudja <_< -_- :D Az a cumi, hogy van egy RAW amit meg kéne nézni, de a saját szoftvere sem játssza le. Ma, próbából csináltunk egy másikat, amit szintén elmentett, szintén RAW-ban, és azt lejátssza. Méretben nagyjából azonosak, de valamiért amin a lényeg van, nem tudjuk megnézni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Te is cserélnél, ha jó áron adná mi? <_< Jaham. Ajándékba mondjuk. Vagy egy tábla Milka :rolleyes: -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 a RAW nem egy fileformátum hanem egy képrögzítési mód, aminek az a lényege h a teljesen NYERS, szenzorról érkező adathalmaz módosítás nélkül kerül tárolásra :rolleyes: szerk: magyarul kódolatlan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 a RAW nem egy fileformátum hanem egy képrögzítési mód, aminek az a lényege h a teljesen NYERS, szenzorról érkező adathalmaz módosítás nélkül kerül tárolásra -_- szerk: magyarul kódolatlan Ahha... az tök jó. Akkor most azt mondd el hogy mivel tudom ezt olyan formátumba kódolni amiből kiderül hogy ki b.cta szét a zárat a főkapun :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Ahha... az tök jó. Akkor most azt mondd el hogy mivel tudom ezt olyan formátumba kódolni amiből kiderül hogy ki b.cta szét a zárat a főkapun :rolleyes: <_< gugli -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 gugli <_< 1 találat : http://www.google.hu/search?source=ig&...q=&gs_rfai= :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 gugli -_- 1 találat : http://www.google.hu/search?source=ig&...q=&gs_rfai= <_< Igen. De ha a másik felét írom be akkor sem leszek sokkal okosabb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 1 találat : http://www.google.hu/search?source=ig&...q=&gs_rfai= :rolleyes: egy képkockát sikerült konvertálnom Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Esik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Én is így tudtam eddig, de a biztonsági kamera amelyik felvette nem így tudja <_< -_- :D Az a cumi, hogy van egy RAW amit meg kéne nézni, de a saját szoftvere sem játssza le. Ma, próbából csináltunk egy másikat, amit szintén elmentett, szintén RAW-ban, és azt lejátssza. Méretben nagyjából azonosak, de valamiért amin a lényeg van, nem tudjuk megnézni. :rolleyes: A Winamp nem játsza le? Úgy emlékszem, hogy annak vinnie kéne...de lehet, hogy rosszul emlékszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Esik. Nem kicsit. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Nem kicsit. <_< falun má esik? ide még nemjutot el :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 falun má esik? ide még nemjutot el <_< Tatabányán is esik. De az örsön, meg budaörsön nem esik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Tatabányán is esik. De az örsön, meg budaörsön nem esik... :rolleyes: Nálunk sem esik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Nálunk sem esik. :rolleyes: Akkor nem tudom honnan jött. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Akkor nem tudom honnan jött. <_< Csak úgy hirtelen ott termett. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Akkor nem tudom honnan jött. <_< ott már elmúlt? ide most ért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 ott már elmúlt? ide most ért :rolleyes: Már felhő sincs az égen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 a RAW nem egy fileformátum hanem egy képrögzítési mód, aminek az a lényege h a teljesen NYERS, szenzorról érkező adathalmaz módosítás nélkül kerül tárolásra <_< szerk: magyarul kódolatlan Kár hogy gúglival tudod csak ezt. :rolleyes: Pedig már kezdtem olyan büszke lenni Rád... -_- De ott a pont Nálad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Valaki látta már ezt a videót? http://auto.indavideo.hu/video/Opel_Astra_F_-_Safety_Area/ Én nem értem, hogy sok embernek mi baja az Astra váltójával. Szerintem nagyon is jó. Ki ez a utolsó kis senki? Nem is tudtam hogy van ilyen műsor...... Hülye kis puhapöcs ha annyit értene hozzá amennyi a száján kiesik, még boldog ember is lenne!!! Nem tudom mi bajotok van. Elég korrektek voltak, leszámitva a vazelint. :rolleyes: Egyáltalán nem huzták le az Astrát, sőt. Ajánlották, és elég sok pozitívumot mondtak. Ami negativat mondtak, valljuk be, igazuk van. A pakolórészekben, és a váltóval is. Nem rossz, de tényleg lehetne jobb. Valljuk be, sok igazságot mondtak. Mi is tudjuk, hogy így van, csak elfogultak vagyunk. Vinklerék sokkal jobban lehúzták. Szerintem egy tesztműsorhoz képest, elég sok dícséretet kapott a kis autónk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts