beligrom Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 egy ilyet pl http://www.c-sale.hu/images/webshop_termek/38145.jpg hogy lehet rögzíteni h ne csúszkáljon? vagy aki ÚGY vezet az felejtse el? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 egy ilyet pl http://www.c-sale.hu/images/webshop_termek/38145.jpg hogy lehet rögzíteni h ne csúszkáljon? vagy aki ÚGY vezet az felejtse el? -_- Ki kell támasztani erősítővel <_< :D Haverom tépőzár csíkokat ragasztott az aljára, meg a szőnyegre. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Ki kell támasztani erősítővel <_< :D Haverom tépőzár csíkokat ragasztott az aljára, meg a szőnyegre. :rolleyes: nem is rossz ötlet. am az ilyen csomagtértálcák kemények? mer mostanába soxor van megrakva táskákkal meg ilyenekkel és már full hepehupás -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 nem is rossz ötlet. am az ilyen csomagtértálcák kemények? mer mostanába soxor van megrakva táskákkal meg ilyenekkel és már full hepehupás <_< A legtöbb tálca vagy ilyen szivacsos, nemtommiből van, vagy olyan gumiból mint a gumiszőnyeg. Nekem maradt még a Hiace-ból buszpadló, amit méretre nyestünk, aztán kész -_- (És remek amikor a kocsi alá kell feküdni, mert le tudok teríteni magam alá egy csomagtartónyi padlót :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 A legtöbb tálca vagy ilyen szivacsos, nemtommiből van, vagy olyan gumiból mint a gumiszőnyeg. Nekem maradt még a Hiace-ból buszpadló, amit méretre nyestünk, aztán kész <_< (És remek amikor a kocsi alá kell feküdni, mert le tudok teríteni magam alá egy csomagtartónyi padlót :rolleyes: ) és vmit ugy méretrevágok mint a csomagtartószőnyeg az befog férni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 és vmit ugy méretre vágok mint a csomagtartószőnyeg az be fog férni? A csomagtartószőnyeg befér nem? :rolleyes: <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 hjé végre egy értelmes leírás ami még tetszik is,te fejlődsz b+ -_- B) nincs is belekötni valóm <_< KIVÉVE: a szettes dolgot :rolleyes: az az emelés még nem tuti,de rajta vagyok..amúgy meg majd ha kiérdemled akkor esetleg kaphatsz egyet majd jövőre :D Mit kell ehhez MÉG tennie ? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 A csomagtartószőnyeg befér nem? :rolleyes: -_- :D :) Mondjuk attól is függ, hogy menyire pontosssssssan vág <_< B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 és vmit ugy méretrevágok mint a csomagtartószőnyeg az befog férni? A csomagtartószőnyeg befér nem? <_< -_- :D :) Lehet, hogy az anyagvastagságra gondolt. B) Ebből a szemszögből nézve, lehet gond. Pl. ha az a "vmi" egy elefánt és csak a szélességre figyelsz, a magasságra nem, az probléma lehet. B) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Lehet, hogy az anyagvastagságra gondolt. -_- Ebből a szemszögből nézve, lehet gond. Pl. ha az a "vmi" egy elefánt és csak a szélességre figyelsz, a magasságra nem, az probléma lehet. B) :rolleyes: <_< :D De az nem is lesz hullámos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 A csomagtartószőnyeg befér nem? :rolleyes: <_< -_- :D jah csak az egy szőnyeg. viszont ha kivágok egy ugyanakkora akármilyen fa lapot vagy bármit az már szilárd és nemtudom a helyére "hajtogatni" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 jah csak az egy szőnyeg. viszont ha kivágok egy ugyanakkora akármilyen fa lapot vagy bármit az már szilárd és nemtudom a helyére "hajtogatni" Nem elemeztem még 5ajtós csomagtartót, az enyémben nem kell hajtogatni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Nem elemeztem még 5ajtós csomagtartót, az enyémben nem kell hajtogatni :rolleyes: igy utólag belegondolva rájöttem h ti mértnem értitek az én problémámat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Beszéltem egy közeli ismerősömmel. Augusztus elején mennek Horvátországba. 4-en. Kb. 1-2 hétre. Kérdezem mivel mentek? Azt mondja, Suzuki. ( gondoltam magamba ajjaj ). Új Swift. 5 ajtós. Ő se tudja hogy fognak be férni....Mondom tető csomag tartót szerezzen a tulaj, azt már sokkal jobban el lehet pakolni....de kétlem hogy fognak szerezni. Szegények :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Beszéltem egy közeli ismerősömmel. Augusztus elején mennek Horvátországba. 4-en. Kb. 1-2 hétre. Kérdezem mivel mentek? Azt mondja, Suzuki. ( gondoltam magamba ajjaj ). Új Swift. 5 ajtós. Ő se tudja hogy fognak be férni....Mondom tető csomag tartót szerezzen a tulaj, azt már sokkal jobban el lehet pakolni....de kétlem hogy fognak szerezni. Szegények :rolleyes: Semmi para, beférnak, csak a csomagokat kell itthon hagyniuk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Semmi para, beférnak, csak a csomagokat kell itthon hagyniuk -_- Nem kell. Az elejébe a motor mellé bőven befér :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Valaki látta már ezt a videót? http://auto.indavideo.hu/video/Opel_Astra_F_-_Safety_Area/ Ki ez a utolsó kis senki? Nem is tudtam hogy van ilyen műsor...... Hülye kis puhapöcs ha annyit értene hozzá amennyi a száján kiesik, még boldog ember is lenne!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Ki ez a utolsó kis senki? Nem is tudtam hogy van ilyen műsor...... Hülye kis puhapöcs ha annyit értene hozzá amennyi a száján kiesik, még boldog ember is lenne!!! :rolleyes: El kapjuk őket ? <_< Kiváncsi vagyok, hogy nekik melyik autó jön be, vagy nekik milyen van -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Ki ez a utolsó kis senki? Nem is tudtam hogy van ilyen műsor...... Hülye kis puhapöcs ha annyit értene hozzá amennyi a száján kiesik, még boldog ember is lenne!!! <_< El kapjuk őket ? -_- Kiváncsi vagyok, hogy nekik melyik autó jön be, vagy nekik milyen van :D Én bírom őket. Valami ezer éves videó lehet mert már nem is ezen a néven működnek nemtom mióta :) :rolleyes: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 :rolleyes: El kapjuk őket ? <_< Kiváncsi vagyok, hogy nekik melyik autó jön be, vagy nekik milyen van -_- Rühelem az ilyen nyúlbéla nyálkukacokat........ Mondjuk az egy dolog hogy lefikázta, de azért ha az én kijelzőmet pöckölgette volna érintkezési hibáért loholva. Azt hiszem szétpöcköltem volna a száját!! Majdnem a srácra haragszom...tudálékos seggfej :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Mit kell ehhez MÉG tennie ? :rolleyes: <_< hát azt már csak neki mondom el :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 hazajöttem...végre.... Kemény nap volt <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Skacok, "RAW" kiterjesztésű videó-fájlt mivel lehet lejátszani? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 hazajöttem...végre.... Kemény nap volt -_- :rolleyes: nekem is pajti! :D :) egész nap a jó öreg Hiltivel! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Skacok, "RAW" kiterjesztésű videó-fájlt mivel lehet lejátszani? :rolleyes: KMP playert javasolnám szerintem az vinni fogja! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts