Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ki kell támasztani erősítővel <_< :D

Haverom tépőzár csíkokat ragasztott az aljára, meg a szőnyegre. :rolleyes:

nem is rossz ötlet. am az ilyen csomagtértálcák kemények? mer mostanába soxor van megrakva táskákkal meg ilyenekkel és már full hepehupás -_-

Elküldve
nem is rossz ötlet. am az ilyen csomagtértálcák kemények? mer mostanába soxor van megrakva táskákkal meg ilyenekkel és már full hepehupás <_<

A legtöbb tálca vagy ilyen szivacsos, nemtommiből van, vagy olyan gumiból mint a gumiszőnyeg. Nekem maradt még a Hiace-ból buszpadló, amit méretre nyestünk, aztán kész -_- (És remek amikor a kocsi alá kell feküdni, mert le tudok teríteni magam alá egy csomagtartónyi padlót :rolleyes: )

Elküldve
A legtöbb tálca vagy ilyen szivacsos, nemtommiből van, vagy olyan gumiból mint a gumiszőnyeg. Nekem maradt még a Hiace-ból buszpadló, amit méretre nyestünk, aztán kész <_< (És remek amikor a kocsi alá kell feküdni, mert le tudok teríteni magam alá egy csomagtartónyi padlót :rolleyes: )

és vmit ugy méretrevágok mint a csomagtartószőnyeg az befog férni?

Elküldve
hjé végre egy értelmes leírás ami még tetszik is,te fejlődsz b+ -_- B) nincs is belekötni valóm <_<

KIVÉVE: a szettes dolgot :rolleyes: az az emelés még nem tuti,de rajta vagyok..amúgy meg majd ha kiérdemled akkor esetleg kaphatsz egyet majd jövőre :D

Mit kell ehhez MÉG tennie ? :) B)

Elküldve
és vmit ugy méretrevágok mint a csomagtartószőnyeg az befog férni?

A csomagtartószőnyeg befér nem? <_< -_- :D :)

Lehet, hogy az anyagvastagságra gondolt. B) Ebből a szemszögből nézve, lehet gond. Pl. ha az a "vmi" egy elefánt és csak a szélességre figyelsz, a magasságra nem, az probléma lehet. B) :rolleyes:

Elküldve
Lehet, hogy az anyagvastagságra gondolt. -_- Ebből a szemszögből nézve, lehet gond. Pl. ha az a "vmi" egy elefánt és csak a szélességre figyelsz, a magasságra nem, az probléma lehet. B) :rolleyes:

<_< :D

De az nem is lesz hullámos :)

Elküldve
A csomagtartószőnyeg befér nem? :rolleyes: <_< -_- :D

jah csak az egy szőnyeg. viszont ha kivágok egy ugyanakkora akármilyen fa lapot vagy bármit az már szilárd és nemtudom a helyére "hajtogatni"

Elküldve
jah csak az egy szőnyeg. viszont ha kivágok egy ugyanakkora akármilyen fa lapot vagy bármit az már szilárd és nemtudom a helyére "hajtogatni"

Nem elemeztem még 5ajtós csomagtartót, az enyémben nem kell hajtogatni :rolleyes:

Elküldve
Nem elemeztem még 5ajtós csomagtartót, az enyémben nem kell hajtogatni :rolleyes:

igy utólag belegondolva rájöttem h ti mértnem értitek az én problémámat <_<

Elküldve

Beszéltem egy közeli ismerősömmel. Augusztus elején mennek Horvátországba. 4-en. Kb. 1-2 hétre. Kérdezem mivel mentek? Azt mondja, Suzuki. ( gondoltam magamba ajjaj ). Új Swift. 5 ajtós. Ő se tudja hogy fognak be férni....Mondom tető csomag tartót szerezzen a tulaj, azt már sokkal jobban el lehet pakolni....de kétlem hogy fognak szerezni. Szegények :rolleyes:

Elküldve
Beszéltem egy közeli ismerősömmel. Augusztus elején mennek Horvátországba. 4-en. Kb. 1-2 hétre. Kérdezem mivel mentek? Azt mondja, Suzuki. ( gondoltam magamba ajjaj ). Új Swift. 5 ajtós. Ő se tudja hogy fognak be férni....Mondom tető csomag tartót szerezzen a tulaj, azt már sokkal jobban el lehet pakolni....de kétlem hogy fognak szerezni. Szegények :rolleyes:

Semmi para, beférnak, csak a csomagokat kell itthon hagyniuk <_<

Elküldve
Ki ez a utolsó kis senki? Nem is tudtam hogy van ilyen műsor...... Hülye kis puhapöcs ha annyit értene hozzá amennyi a száján kiesik, még boldog ember is lenne!!!

:rolleyes: El kapjuk őket ? <_< Kiváncsi vagyok, hogy nekik melyik autó jön be, vagy nekik milyen van -_-

Elküldve
Ki ez a utolsó kis senki? Nem is tudtam hogy van ilyen műsor...... Hülye kis puhapöcs ha annyit értene hozzá amennyi a száján kiesik, még boldog ember is lenne!!!

<_< El kapjuk őket ? -_- Kiváncsi vagyok, hogy nekik melyik autó jön be, vagy nekik milyen van :D

Én bírom őket. Valami ezer éves videó lehet mert már nem is ezen a néven működnek nemtom mióta :) :rolleyes: B)

Elküldve
:rolleyes: El kapjuk őket ? <_< Kiváncsi vagyok, hogy nekik melyik autó jön be, vagy nekik milyen van -_-

Rühelem az ilyen nyúlbéla nyálkukacokat........ Mondjuk az egy dolog hogy lefikázta, de azért ha az én kijelzőmet pöckölgette volna érintkezési hibáért loholva. Azt hiszem szétpöcköltem volna a száját!! Majdnem a srácra haragszom...tudálékos seggfej :D :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.