Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

nem is rossz ötlet. am az ilyen csomagtértálcák kemények? mer mostanába soxor van megrakva táskákkal meg ilyenekkel és már full hepehupás <_<

A legtöbb tálca vagy ilyen szivacsos, nemtommiből van, vagy olyan gumiból mint a gumiszőnyeg. Nekem maradt még a Hiace-ból buszpadló, amit méretre nyestünk, aztán kész -_- (És remek amikor a kocsi alá kell feküdni, mert le tudok teríteni magam alá egy csomagtartónyi padlót :rolleyes: )

Megosztás:

A legtöbb tálca vagy ilyen szivacsos, nemtommiből van, vagy olyan gumiból mint a gumiszőnyeg. Nekem maradt még a Hiace-ból buszpadló, amit méretre nyestünk, aztán kész <_< (És remek amikor a kocsi alá kell feküdni, mert le tudok teríteni magam alá egy csomagtartónyi padlót :rolleyes: )

és vmit ugy méretrevágok mint a csomagtartószőnyeg az befog férni?

Megosztás:

és vmit ugy méretrevágok mint a csomagtartószőnyeg az befog férni?

A csomagtartószőnyeg befér nem? <_< -_- :D :)

Lehet, hogy az anyagvastagságra gondolt. B) Ebből a szemszögből nézve, lehet gond. Pl. ha az a "vmi" egy elefánt és csak a szélességre figyelsz, a magasságra nem, az probléma lehet. B) :rolleyes:

Megosztás:

Beszéltem egy közeli ismerősömmel. Augusztus elején mennek Horvátországba. 4-en. Kb. 1-2 hétre. Kérdezem mivel mentek? Azt mondja, Suzuki. ( gondoltam magamba ajjaj ). Új Swift. 5 ajtós. Ő se tudja hogy fognak be férni....Mondom tető csomag tartót szerezzen a tulaj, azt már sokkal jobban el lehet pakolni....de kétlem hogy fognak szerezni. Szegények :rolleyes:

Megosztás:

Beszéltem egy közeli ismerősömmel. Augusztus elején mennek Horvátországba. 4-en. Kb. 1-2 hétre. Kérdezem mivel mentek? Azt mondja, Suzuki. ( gondoltam magamba ajjaj ). Új Swift. 5 ajtós. Ő se tudja hogy fognak be férni....Mondom tető csomag tartót szerezzen a tulaj, azt már sokkal jobban el lehet pakolni....de kétlem hogy fognak szerezni. Szegények :rolleyes:

Semmi para, beférnak, csak a csomagokat kell itthon hagyniuk <_<

Megosztás:

Ki ez a utolsó kis senki? Nem is tudtam hogy van ilyen műsor...... Hülye kis puhapöcs ha annyit értene hozzá amennyi a száján kiesik, még boldog ember is lenne!!!

:rolleyes: El kapjuk őket ? <_< Kiváncsi vagyok, hogy nekik melyik autó jön be, vagy nekik milyen van -_-

Megosztás:

Ki ez a utolsó kis senki? Nem is tudtam hogy van ilyen műsor...... Hülye kis puhapöcs ha annyit értene hozzá amennyi a száján kiesik, még boldog ember is lenne!!!

<_< El kapjuk őket ? -_- Kiváncsi vagyok, hogy nekik melyik autó jön be, vagy nekik milyen van :D

Én bírom őket. Valami ezer éves videó lehet mert már nem is ezen a néven működnek nemtom mióta :) :rolleyes: B)

Megosztás:

:rolleyes: El kapjuk őket ? <_< Kiváncsi vagyok, hogy nekik melyik autó jön be, vagy nekik milyen van -_-

Rühelem az ilyen nyúlbéla nyálkukacokat........ Mondjuk az egy dolog hogy lefikázta, de azért ha az én kijelzőmet pöckölgette volna érintkezési hibáért loholva. Azt hiszem szétpöcköltem volna a száját!! Majdnem a srácra haragszom...tudálékos seggfej :D :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.