zotya975 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Sikerült tiltásig forgatni az indukciós sütőt. :D :rolleyes: Kiírta h EOS, end of sütés. :) És hány fokon tilt? B) Ugyan. Zotya biztos segít. -_- Induljak? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Tedd azt. <_< Aug. végéig nincs net közelben. -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Induljak? :rolleyes: Naná! -_- Ketten megoldanánk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 :rolleyes: Mit is mondtál ? Mikor mész Révfülöpön környékére ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Mit is mondtál ? Mikor mész Révfülöpön környékére ? :rolleyes: Ugyan... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Vegyetek egy literes sopronit, az elég is lesz. :D -_- nem mondasz hülyeséget :rolleyes: köSZi az ötletet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Vazzz, kavarod itt a népet. Zsolti barátnője és nem Zolié, mielőtt félreértené vki... B) Ne küzdj, ezt már mások eldöntötték :D A felnijeit elfogadnám, égen-földön nem találtam ilyet 13-as vagy 14-es méretben :rolleyes: Sok B corsán láttam már ilyen felnit. Nekem is tetszik :D hááát... élőben még csak alfán, meg bcorsán láttam ilyen tanga felnit, de inkább nem szívesen emlékezek rá vissza :D Irdatlan semmilyen, de legalább csúnya is :) B) Nah ezt jól megmondtam, mindenesetre nekem nem tetszik. 3-agúból egyedül a régi corsa felnik tetszenek, de azok is csak corsán. <_< Legalábbis nekem. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Én jópár B corsán ... ilyet szerettem volna annó az astrára...csak 4 lyukasat. <_< Ha gondolod, most lesz egy eladó garnitúrám 13-asból, gumistul :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Hát elolvastam a délutáni termést, érdemes volt azt hiszem. Legalább most már tudom mire számítsak Blitzen. A leírtak alapján be fogom pótolni az utóbbi évek fogyasztását+még az év hátralévő részét is. <_< Nem baj, egyszer van BW. :rolleyes: A se nem lát, se nem hall férfihez meg annyi hozzáfűzni valóm van, hogy engem sem zavar ha Helga másra néz rá, akár tőlem még a seggét is megnézheti a csávónak, nem nagyon idegesít fel, ettől még szerethetek valakit és kötődhetek hozzá. Viszont ezt így gondolom a saját részemről is, hogyha én megnézek valakit, akár a seggét akár az arcát, tökmind1, attól függetlenül még nincs minden veszve és nem azért nézem mert ő jobban tetszik mint az aki mellettem áll. A flörtölés, meg a bámulás az már egy másik kérdés, azt Én sem tűrném el senkitől, viszont Én sem csinálom. :D Alex irigyellek a gátlóid/rugóid miatt, nem tudod véletlenül, hogy kívülről állítható gátlókat GSI16Vbe, mennyiért tudna rendelni az az illető? Helgának most úgy is fizetés emelése lesz, megengedem hogy vegyen nekem egy szettet. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Hát elolvastam a délutáni termést, érdemes volt azt hiszem. Legalább most már tudom mire számítsak Blitzen. A leírtak alapján be fogom pótolni az utóbbi évek fogyasztását+még az év hátralévő részét is. <_< Nem baj, egyszer van BW. :rolleyes: A se nem lát, se nem hall férfihez meg annyi hozzáfűzni valóm van, hogy engem sem zavar ha Helga másra néz rá, akár tőlem még a seggét is megnézheti a csávónak, nem nagyon idegesít fel, ettől még szerethetek valakit és kötődhetek hozzá. Viszont ezt így gondolom a saját részemről is, hogyha én megnézek valakit, akár a seggét akár az arcát, tökmind1, attól függetlenül még nincs minden veszve és nem azért nézem mert ő jobban tetszik mint az aki mellettem áll. A flörtölés, meg a bámulás az már egy másik kérdés, azt Én sem tűrném el senkitől, viszont Én sem csinálom. :D Alex irigyellek a gátlóid/rugóid miatt, nem tudod véletlenül, hogy kívülről állítható gátlókat GSI16Vbe, mennyiért tudna rendelni az az illető? Helgának most úgy is fizetés emelése lesz, megengedem hogy vegyen nekem egy szettet. -_- Ez az, az asszony is világítós kapaszkodót kapott tavaly szülinapjára, elvégre annak örül ha én boldog vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Mekkora szar nap lesz ez a mai... Ügyfelezés egésznap, tele ügyfelekkel minden, büdösek és idegesek a melegtől... ######ba Aztán 4 előtt 2-3 percel bejön 1 gyökér még a rohadt hosszú reklámjával és lopja az időmet ami már munkaidőn kívülre esik. Sőt.... 8 előtt bejönnek már a vénasszonyok akik aludni nemtudnak és ott fiatalembereznek.... dolgozó lány életbe ezzel a nappal.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Mi jöhet még ma? Hurrá Hétfő. B) :D :D :D Ne aggódj, én egy isten háta mögötti helyen jártam így -_- nem messze a volt jugó határtól, még szerencse, hogy a haversrác régebben egy kertészetben dolgozott azt volt neki pont méretes csöve :P azóta máshogy oldottam meg a ledugózást, full vissza van vezetve ;) Sanci! Nem ilyet keresel? De, ilyeneket csak nem ennyiért :P Mekkora szar nap lesz ez a mai... Nyugi tesa, nyugi ;) én ma inkább nem is mentem dolgozóba :P hadd menjen a kolléga, úgyis állandóan rinyál, hogy nincs pénze :rolleyes: én meg itthon csinálom a magamét mert másik tanyára át kell lépnem pár 100 rongyért amit nagyjából 1-2 óra múlva vissza is csengetek a mezőgazdasági vállalkozónak így szinte nem is marad belőle semmi vagy legalábbis nem sok :D 2. A szervószivattyú tárcsa felőli csavarja kipottyant a helyéből és már menet se sok maradt benne így fateromra rábíztam, hogy hozzon már egy olyan M8x20 centis saválló menetes szárat a végére hegesztett anyával + a másik végére még egy anyucit plusz 2 koronás alátétet :P jobb ötletem nincs rá, lesz átmenő csavar a felfogatása azt cső <_< mert ez a szervónélküliség nem állapot :D arról nem is beszélve, hogy nem tudom még mindig eldönteni melyik kocsival menjünk csobbanásra B) mert ugye a maciban van klíma meg kevesebbet eszik viszont az astrában nem megy szét minden részem mire leérünk.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Én is mikor láttam, de megtaláltam az :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Hát elolvastam a délutáni termést, érdemes volt azt hiszem. Legalább most már tudom mire számítsak Blitzen. A leírtak alapján be fogom pótolni az utóbbi évek fogyasztását+még az év hátralévő részét is. :D Nem baj, egyszer van BW. :rolleyes: A se nem lát, se nem hall férfihez meg annyi hozzáfűzni valóm van, hogy engem sem zavar ha Helga másra néz rá, akár tőlem még a seggét is megnézheti a csávónak, nem nagyon idegesít fel, ettől még szerethetek valakit és kötődhetek hozzá. Viszont ezt így gondolom a saját részemről is, hogyha én megnézek valakit, akár a seggét akár az arcát, tökmind1, attól függetlenül még nincs minden veszve és nem azért nézem mert ő jobban tetszik mint az aki mellettem áll. A flörtölés, meg a bámulás az már egy másik kérdés, azt Én sem tűrném el senkitől, viszont Én sem csinálom. :D Alex irigyellek a gátlóid/rugóid miatt, nem tudod véletlenül, hogy kívülről állítható gátlókat GSI16Vbe, mennyiért tudna rendelni az az illető? Helgának most úgy is fizetés emelése lesz, megengedem hogy vegyen nekem egy szettet. :) hjé végre egy értelmes leírás ami még tetszik is,te fejlődsz b+ B) :D nincs is belekötni valóm -_- KIVÉVE: a szettes dolgot <_< az az emelés még nem tuti,de rajta vagyok..amúgy meg majd ha kiérdemled akkor esetleg kaphatsz egyet majd jövőre B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 hjé végre egy értelmes leírás ami még tetszik is,te fejlődsz b+ -_- B) nincs is belekötni valóm <_< KIVÉVE: a szettes dolgot :rolleyes: az az emelés még nem tuti,de rajta vagyok..amúgy meg majd ha kiérdemled akkor esetleg kaphatsz egyet majd jövőre :D De ne egy szettet, hanem egy darabot :) B) Mindjárt meggondolja magát hogy kell -e az neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Én is mikor láttam, de megtaláltam az :rolleyes: B) Ez qrvajó <_< -_- :D :) B) Gecc besírtam rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 16 pénzért mennyire vészes egy villanyablak szett? (kapcsolókkal, tyúkbéllel, cakkpakk) ? <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 16 pénzért mennyire vészes egy villanyablak szett? (kapcsolókkal, tyúkbéllel, cakkpakk) ? <_< :rolleyes: Szerintem annyira nem. Láttam már olcsóbban is meg drágábban is. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 16 pénzért mennyire vészes egy villanyablak szett? (kapcsolókkal, tyúkbéllel, cakkpakk) ? <_< :rolleyes: Sztem jó ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Szerintem annyira nem. Láttam már olcsóbban is meg drágábban is. :D Ez a baj, hogy én is, csak én inkább olcsóbban szeretném látni :rolleyes: -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Ez a baj, hogy én is, csak én inkább olcsóbban szeretném látni :rolleyes: :D <_< Hát ákkor álkudjád lefele ídes tezsvírem ámíg léhét. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Hát ákkor álkudjád lefele ídes tezsvírem ámíg léhét. <_< Az lesz. :rolleyes: Remélem nem olyan mint én -_- :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Nno szervó rendbe téve meg még 1-2 apróság :D viszont épp ez vitte a figyelmemet arra, hogy orrnehéz a kocsi :rolleyes: az elsőknek a belső oldaluk sokkal kopottabbak mint a külső <_< mehetek a futóműveshez.. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Valaki látta már ezt a videót? http://auto.indavideo.hu/video/Opel_Astra_F_-_Safety_Area/ Én nem értem, hogy sok embernek mi baja az Astra váltójával. Szerintem nagyon is jó. Nem sok autót vezettem eddig, de az Astrám mindnél jobb volt nekem. Ignis-en tanultam Jetta II 1.6TD szerintem egy 1.0-ás benzinseben több erő van. A váltója borzalmas lötyög, ezért sem akartam Golfot. 307 2.0 HDI a váltója nekem fura volt az astrához képest és a motorja egy 2000-reshez képest gyenge. Az astra jobban megy!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Valaki látta már ezt a videót? http://auto.indavideo.hu/video/Opel_Astra_F_-_Safety_Area/ Én nem értem, hogy sok embernek mi baja az Astra váltójával. Szerintem nagyon is jó. Nem sok autót vezettem eddig, de az Astrám mindnél jobb volt nekem. Ignis-en tanultam Jetta II 1.6TD szerintem egy 1.0-ás benzinseben több erő van. A váltója borzalmas lötyög, ezért sem akartam Golfot. 307 2.0 HDI a váltója nekem fura volt az astrához képest és a motorja egy 2000-reshez képest gyenge. Az astra jobban megy!! Nem is tudtam hogy Floydék is teszteltek fastrát <_< Amúgy arra szoktak lázadni hogy lötyögős, akadós tud lenni. Persze, ha nincs pozícióban a rudazat, meg ki van kopva ami lehet, akkor olyan is tud lenni. Csak ugye ebben az országban nagyon szeretnek egy darab használt, kitudja honnan elővakart, agyonsufnizott szerencsétlen, 10 perces vezetését követően komplett típus-jellemzést mondani. :D Ha rendben van tartva, semmivel nem rosszabb mint amikkel egy időben készült. Az azóta készültekkel meg nem érdemes összehasonlítani, bár azt is szeretik, mert az hogy a 90-es évek elején készült az túlságosan nem zavarja őket :rolleyes: Szerk: Frissítettem a tűzrókát, és erre törlődtek az autopult.hu-s könyvjelzőim, gyors gombjaim. Mások nem, csak amik az autopult.hu-re mutattak. Ádám? Konkurencia dolgozik firefoxéknál? -_- :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts