dita Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 <_< ...és végre valamiben egyetértünk. :D Dita, egy vörösborozással adósod vagyok. -_- Állok elébe. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Asszem erre mondják : vizuális környezetkárosítás :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 :rolleyes: 90es évek elején elég sok BMW és Mercedes hordott ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Keverlek benneteket... Első pillantásra hasonló kép.... ugyanúgy klubtagok, név hosszba se nagyon eltérő.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Azt te csak hiszed. Amikor SS 2 karton sörrel járkál naphosszat a hóna alatt, mata részegen, mert mindenhol iszik, és mégsem fogy a sajátja... :rolleyes: Este meg leültem vele egy hűtőtáskányi sörrel és KO-ra vittem a skacot! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 90es évek elején elég sok BMW és Mercedes hordott ilyet. Nekem ez kiesett, no nem azért, mert akkor éltem részeges életem.... Keverlek benneteket... Első pillantásra hasonló kép.... ugyanúgy klubtagok, név hosszba se nagyon eltérő.. Alakfelismerés? Karakterfelismerés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nekem ez kiesett, no nem azért, mert akkor éltem részeges életem.... Alakfelismerés? Karakterfelismerés? Na jó az alak oké :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Este meg leültem vele egy hűtőtáskányi sörrel és KO-ra vittem a skacot! -_- Azért volt egy kis előnye. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Azért volt egy kis előnye. :rolleyes: <_< Azt mondta másnap reggel,hogy velem nem ül le mégegyszer,mert én hosszútávon vagyok jó,ő meg rövid távon! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Üdv mindenkinek! Rég voltam itt....(itteni viszonylatba rég) De ha már itt vagyok had arcoskodjak egy kicsit. Megérkeztek a Koni gátlók és rúgók :rolleyes: Kéne majd egy kis segítség a cseréhez <_< Mit gondoltok, meg tudom oldani egyedül, vagy neki se álljak. Azt hiszem kell hozzá valami rúgóösszehuzzó szerszám, vagy elég a kis spanifer? :D Még az autókereskedők műsorba láttam -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Üdv mindenkinek! Rég voltam itt....(itteni viszonylatba rég) De ha már itt vagyok had arcoskodjak egy kicsit. Megérkeztek a Koni gátlók és rúgók :rolleyes: Kéne majd egy kis segítség a cseréhez <_< Mit gondoltok, meg tudom oldani egyedül, vagy neki se álljak. Azt hiszem kell hozzá valami rúgóösszehuzzó szerszám, vagy elég a kis spanifer? :) Még az autókereskedők műsorba láttam -_- Naaaa, hát grat :D Mennyit kóstált ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Ilyet csinált már valaki? :rolleyes: Kezd foglalkoztatni a gondolat! <_< Képek itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Naaaa, hát grat -_- Mennyit kóstált ? :D Köszi! Forintra átszámolva: 26000HUF volt a rugó, a hozzávaló gátlók pedig 53900HUF. Fix keménységű, Fix magasságú 60/40-es. Deutsch országból hozták :rolleyes: És persze azt mondták ennél olcsóbban nem kapom meg...........Hát remélem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 ...tavaly sokat segített a tetőléc a navigálásban... :D Tetőléc? Nekem abból van a csomitartóm. B) Csetelés folyik a semmiről. :rolleyes: Az-az, beszállsz? :) Asszem erre mondják : vizuális környezetkárosítás <_< Az orális környezetkárosítás az meg Blizten lesz vasárnap hajnalban? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Üdv mindenkinek! Rég voltam itt....(itteni viszonylatba rég) De ha már itt vagyok had arcoskodjak egy kicsit. Megérkeztek a Koni gátlók és rúgók :rolleyes: Kéne majd egy kis segítség a cseréhez <_< Mit gondoltok, meg tudom oldani egyedül, vagy neki se álljak. Azt hiszem kell hozzá valami rúgóösszehuzzó szerszám, vagy elég a kis spanifer? :) Még az autókereskedők műsorba láttam -_- Azért a rugóősszehúzó lenne az igazi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Köszi! Forintra átszámolva: 26000HUF volt a rugó, a hozzávaló gátlók pedig 53900HUF. Fix keménységű, Fix magasságú 60/40-es. Deutsch országból hozták :rolleyes: És persze azt mondták ennél olcsóbban nem kapom meg...........Hát remélem <_< Jól hangzik -_- Ez a beszerelt állapotban is állítható tipus ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Azért a rugóősszehúzó lenne az igazi. :rolleyes: Vagy mint ahogy tanult magamat idézzem: Betol egy sportszeletet, meg egy kutbullt, és félkézzel összefogja másikkal cseréli <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Azért a rugóősszehúzó lenne az igazi. :rolleyes: Meg egy gömbfejkinyomó sem ártana..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Jól hangzik <_< Ez a beszerelt állapotban is állítható tipus ? Nem! Vagyis nem értek a lovakhoz! Azt mondta a srác, hogy fix! Akkor szerintem nem állítható........ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nem! Vagyis nem értek a lovakhoz! Azt mondta a srác, hogy fix! Akkor szerintem nem állítható........ :rolleyes: Van hozzá ilyen tekerő, vagy nincs ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nem! Vagyis nem értek a lovakhoz! Azt mondta a srác, hogy fix! Akkor szerintem nem állítható........ <_< Az állithatón van valami menetes tekerentyű mint a bicaj hátsó telókon nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Van hozzá ilyen tekerő, vagy nincs ? :rolleyes: http://www.hpautoworks.com/images/koniyellows.jpg Nincs <_< De ilyen 150ezerHUF, meg 200ezerHuf-al ilyesztegetek, úgyhogy ennyi pénzért, nem várok állítható futóművet...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nincs :rolleyes: De ilyen 150ezerHUF, meg 200ezerHuf-al ilyesztegetek, úgyhogy ennyi pénzért, nem várok állítható futóművet...... Piros gátlókat kaptál különben ? Az is állítható, de csak kivett állapotban <_< Ez nem magasság, hanem keménység. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Piros gátlókat kaptál különben ? Az is állítható, de csak kivett állapotban <_< Ez nem magasság, hanem keménység. A gátlók sárgák a rúgók kékek! No de majd holnap megfotózom -_- Még egy párat kérdezel, és inkább elviszem a szerelőmhöz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 A gátlók sárgák a rúgók kékek! No de majd holnap megfotózom :D Még egy párat kérdezel, és inkább elviszem a szerelőmhöz -_- A kedvéért fujd le pirosra. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts