Dáwid Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nyugi, én se értem :) Hát ebből semmit nem látok <_< csak egy kék kockába azt h "Sz" -_- namind1 Mert ennyi is van benne. Azért küldte mert "x"-eket írtál "sz" helyett, és xúrta a xemét :rolleyes: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Mert ennyi is van benne. Azért küldte mert "x"-eket írtál "sz" helyett, és xúrta a xemét :rolleyes: :D <_< Megy ez -_- :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Mert ennyi is van benne. Azért küldte mert "x"-eket írtál "sz" helyett, és xúrta a xemét :rolleyes: -_- <_< Soha nem gondoltam volna erre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Mert ennyi is van benne. Azért küldte mert "x"-eket írtál "sz" helyett, és xúrta a xemét :rolleyes: :) <_< B) B) bocsi,csak rövidítésnek haSZnálom :D KöSZi a az eligazítást -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 -_- :D bocsi,csak rövidítésnek haSZnálom <_< KöSZi a az eligazítást :rolleyes: És a sok elspórolt s és z betűkkel mit csinálsz ? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 És a sok elspórolt s és z betűkkel mit csinálsz ? :rolleyes: <_< SZanaSZétSZórja -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 És a sok elspórolt s és z betűkkel mit csinálsz ? :rolleyes: <_< Nekem tartalékolja. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Vagy estleg turbós autóhoz gyűjtögeti :rolleyes: Wáááááááááám, psssssssszzzzzzz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Vagy estleg turbós autóhoz gyűjtögeti -_- Wáááááááááám, psssssssszzzzzzz :D Egészségedre :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Vagy estleg turbós autóhoz gyűjtögeti :rolleyes: Wáááááááááám, psssssssszzzzzzz <_< Hát igen, ilyen betűkkel nem jöhet Jennersdorfba. Ott csak vááávávávávááváááá volt. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 És a sok elspórolt s és z betűkkel mit csinálsz ? <_< -_- csoki lesz belőle :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Hát igen, ilyen betűkkel nem jöhet Jennersdorfba. Ott csak vááávávávávááváááá volt. <_< De ha neked tartalékolja mégis, akkor BW-n kérd ám el tőle :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 De ha neked tartalákolja mégis, akkor BW-n kérd ám el tőle :rolleyes: sztem,nem szeretne ő hozzám szólni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Muszáj bekulázni? Inkább csak leülnék ha lehet :rolleyes: Hát, nem muszáj végülis <_< De legalább ilyen fej kell: :D :) B) -_- Nah, megyek veszek 1 dinnyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 sztem,nem szeretne ő hozzám szólni -_- Hümmm....miért ? Alkohollal kiválóan oldható az estleges feszültség :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Alkohollal kiválóan oldható az estleges feszültség :rolleyes: <_< A 'kiváló' enyhe szó erre . :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 sztem,nem szeretném, ha ő hozzám szólna -_- Kissé hiányosra sikerült ez a mondat, de kiegésztettem. :D Hümmm....miért ? Alkohollal kiválóan oldható az estleges feszültség :rolleyes: <_< Felőlem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Hümmm....miért ? Alkohollal kiválóan oldható az estleges feszültség :rolleyes: <_< Az alkohol remek oldószer. Oldódik benne a feszültség, a titoktartás, az egyensúlyérzék, és a jogosítvány is -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 na hát akkor ennek örömére remélem blitzre elérem a 80kg-ot minimum. :D aztán akkor tökjó lex <_< B) Nem rossz, de azért dobhatnál egy magasságot is, 195-centivel ne akarj bevágódni nálam 80Kilosan. :P Tapadnak majd a hibás egyedek. B) Akkor mostantól folyamatosan enni fogsz?:D Hibás....még ezt sem mondták rám. :rolleyes: Volt már:kuplungos, retartdált, nyomi, de hibás még soha. -_- Más dolog, ha valaki kicsit dagi, és megint más, ha valaki egy kamion... :D Szeretni a szarlapátolást is lehet. :) Felénk úgy mondják: dömper. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nem rossz, de azért dobhatnál egy magasságot is, 195-centivel ne akarj bevágódni nálam 80Kilosan. :) Hibás....még ezt sem mondták rám. :rolleyes: Volt már:kuplungos, retartdált, nyomi, de hibás még soha. <_< Felénk úgy mondják: dömper. -_- Féltengely kimaradt :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 ....Felőlem. -_-.... De akkor Zsóti sem maradhat ki, majd gondoskodunk a megfelelő alkoholtartalmáról :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Féltengely kimaradt :rolleyes: -_- Az más, az becenév, nem tulajdonság. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Kissé hiányosra sikerült ez a mondat, de kiegésztettem. :D Felőlem. :) hátőő <_< nem tudom :rolleyes: majd ott kiderül -_- alkoholban meg nem lesz hiány B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nem rossz, de azért dobhatnál egy magasságot is, 195-centivel ne akarj bevágódni nálam 80Kilosan. <_< 168cm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Jöhetsz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts