spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Ő a parton dolgozik, minden nap fürdik a Balatonban: :rolleyes: Ez most nem volt kérdés... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Ez most nem volt kérdés... <_< Ááá, nem akkora nagy élmény egy távkapcsolat. :rolleyes: Szerintem költözz oda hozzájuk. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Ááá, nem akkora nagy élmény egy távkapcsolat. <_< Szerintem költözz oda hozzájuk. -_- Biztos vagy benne, hogy ez olyan jó megoldás lenne? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Mit akarsz belőlük csinálni? Szerintem 6-7 Barig nyugodtan elmehetsz vele. Kicsit megbolondítom az autó pneumatikus rendszerét.....annyi kb. elég lesz....legfeljebb kilövi B) Csak nehogy beszerezzen egy 30-06-ost addig.. :rolleyes: <_< Ha felteker rá egy M84-est sima futóvad lövészet B) Vízbe nem olyan jó futni..... -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Biztos vagy benne, hogy ez olyan jó megoldás lenne? :rolleyes: Nem is tudom, talán kérdezzük meg Tiv.-et. Tiv. szeretnél egy vejet? <_< Időként befoghatnád festeni... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Nem is tudom, talán kérdezzük meg Tiv.-et. Tiv. szeretnél egy vejet? <_< Időként befoghatnád festeni... -_- Fiatal vagyok én még ahhoz, a lánya meg pláne. A melóval meg nincs problem. :D Megyek is aludni, mert holnap sorban a 3. hétvégém is melóval telik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Biztos vagy benne, hogy ez olyan jó megoldás lenne? <_< Na, biztos? -_- :D Amugy róla van szó. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Na, biztos? <_< -_- Amugy róla van szó. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Na, biztos? <_< -_- http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/81034356.jpg Amugy róla van szó. :rolleyes: "hűha" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 "hűha" :rolleyes: Tetszik a pisztoly mi? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 "hűha" <_< Nem hűha. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Nem hűha. :rolleyes: Zotya majd megmondja, hogy túl vékony. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Nem hűha. :rolleyes: Oké akkor nem hűha -_- ....De nagyon csinos......nem olyan ronda szőrös mint az apja :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Nem hűha. :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Addig húzzátok, még a végén tényleg magával viszi azt a stukit blitzre.......aztán hordhatjátok neki az engesztelő söröket kartonszámra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Addig húzzátok, még a végén tényleg magával viszi azt a stukit blitzre.......aztán hordhatjátok neki az engesztelő söröket kartonszámra :rolleyes: Á, az csak játék, szerintem. Nem valódi. Legfeljebb jól tarkón vág vele. -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Szasztok. C14SI Cabrió Astra, Első hátsó rugói kisebbek mint az én csapott hátas Astrámé? És jó bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Hali. Na, rövid helyzetjelentés a Balatonról. Ma este lementem a strandra, a kisebbik lányommal. Tapasztalatok dióhéjban. Víz van bőven, de meleg mint a pisi. Már csak paprikát és sót kéne beszórni, és kész a halászlé. Komolyan, a tetején forró, deréktájon elfogadható, bokánál kellemesen hűvös. Felfrissülni nem lehet benne. Ja, Piista. Neeem. Ma sem tanultam meg úszni. <_< -_- :D Mi is voltunk tegnap. Én találtam bent a parttól messze 1 magányos követ. Eltört a lábujjam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Na, biztos? :D :) http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/81034356.jpg Amugy róla van szó. -_- B) jó kis játék :D Helyeske a lady.. B) Addig húzzátok, még a végén tényleg magával viszi azt a stukit blitzre :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Mi is voltunk tegnap. Én találtam bent a parttól messze 1 magányos követ. Eltört a lábujjam. :rolleyes: De ugye a kórházban nem hitték el? Beúsztam a Balcsiba egy kilómétert, és belerugtam egy kőbe. Ja persze, ez nem jön be mondjon mást! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Neked nincs máshol dolgod? -_- Nem kell mosogatni vagy ilyesmi? :rolleyes: :) Dolgozok, b+ B) ráérek az ilyesmire -mégha kötekedésnek is hívják :D olyan jó az irodában ücsörögni :D klíma bekapcsolva plusz most hozott a kolléga 3 karton hideg sört B) csak még nem biztos, hogy délután nem vezetek :D mennénk kadétos kartársékhoz házszentelőre azt nincs épp közel.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Szasztok. C14SI Cabrió Astra, Első hátsó rugói kisebbek mint az én csapott hátas Astrámé? És jó bele? Persze, hogy jó bele, Astra és Astra nem ? <_< Miért lenne kisebb ? Mondjuk, ha le van törve 1 menet, akkor kisebb is lehet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Dolgozok, b+ :) ráérek az ilyesmire -mégha kötekedésnek is hívják B) olyan jó az irodában ücsörögni B) klíma bekapcsolva plusz most hozott a kolléga 3 karton hideg sört :D csak még nem biztos, hogy délután nem vezetek <_< mennénk házszentelőre azt nincs épp közel.. :rolleyes: Munkaidőben piálni...ejjj! Azért van annyi nyomvájú mindenfele. Még egy kis kátrány...még egy kis murva....boncsá má még egy sört! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Munkaidőben piálni...ejjj! Azért van annyi nyomvályú mindenfele. Még egy kis kátrány...még egy kis murva....boncsá má még egy sört! <_< Az nem azért van :D a nehéz járművek lazából szétnyomják ebben a melegben az aszfaltot B) mérj már rá hány fokos ilyen időben, nem a semmiért szokták locsolni :rolleyes: ezért kellene kamionstopot csinálni legalább hétvégente vagy napközben ha 30pár fok felett van B) magunkat is kell valamivel hűteni :D 1x az öreg kolléga (már nyugdíjban van) olyan matt volt, hogy fejjel belefordult a vízaknába... -_- :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Az nem azért van :D a nehéz járművek lazából szétnyomják ebben a melegben az aszfaltot B) mérj már rá hány fokos ilyen időben, nem a semmiért szokták locsolni :rolleyes: ezért kellene kamionstopot csinálni legalább hétvégente vagy napközben ha 30pár fok felett van B) magunkat is kell valamivel hűteni :D 1x az öreg kolléga (már nyugdíjban van) olyan matt volt, hogy fejjel belefordult a vízaknába... <_< -_- :D Így is lehet mondani, röveiden meg: sok volt a sör. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts